Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Agenda 2030. LB

Agenda 2030 for fuld udblæsning

 

Hvordan hænger lukningen af Stefansgade i København for diesel- og benzinbiler sammen med Vurderingsstyrelsens omkategorisering fra landbrugsejendomme til ejerbolig med deraf følgende mangedobling af ejendomsskat?

 

Det hele hænger sammen i World Economic Forums modbydelige AGENDA 2030, som ser så yndig ud på overfladen, men KUN handler om at gøre dig til slave. You will own nothing and be happy, for de vil tage ALT fra dig og de lægger ikke skjul på det. De synes forresten også, at vi er for mange. Troede du, at det var noget, de bare sagde for sjov? Nej – alt går efter den nøje tilrettelagte plan, og du ser måske kun de dele, der rammer dig selv.

 

Planen skal flytte dig ind i en 15 minutters by, hvor du skal overvåges 24/7. Den er udtænkt af fanden selv, som sidder på toppen af pyramiden og gennemføres af hans lydige undersåtter, der ikke selv påtager sig et ansvar, men hele tiden peger opad. Tæt på fanden selv sidder World Economic Forum, hvis formand Klaus Schwab siger, at de har ”infiltreret” alle landes regeringer og erhvervslivet og hvis luskede lille hjælper Yuval Harari jubler, fordi ”humans are now hackable animals”.

 

Hvad med dig selv? Ser du også kun et lillebitte, afgrænset stykke af virkeligheden, nemlig det stykke, der vedrører dig selv og undrer du dig så, når krisen rammer dig, over, at andre ikke reagerer? Hvor var du med en ordentlig modstand, da en modbydelig hadefuld retorik blev indført og vaccineskeptikere blev udskammet? Hvor er du med en undskyldning til dem, som du måske selv udskammede, nu hvor det viser sig, at vaccinen IKKE forhindrer sygdom og smitte og kan have uhyggelige bivirkninger?

 

De kører den ind med grøn omstilling på en løgn om en klimakrise. Gjorde det ondt, da jeg skrev ”løgn”? Så har vi ikke haft en regulær debat om rigtigt og forkert, og du er blevet fyldt med ensidig ”klimavidenskab”, som ikke må diskuteres. Der må kun være en mening, selvom den er så let gennemskuelig, at jeg ikke orker at forklare, men giver dig en række links, og så må du selv gøre arbejdet. Det er selvfølgelig lettere at lade være og fortsat leve i løgnen, men den leder dig lige lukt ind i slaveriet. Gør dit job nu og forstå, at du er nødt til at gøre modstand for dine børns og dit lands skyld.

 

De vil kontrollere ALT. Bilerne skal køre på el, som fanden selv kan tænde eller slukke for efter forgodtbefindende. Hvor kommer al den el mon fra og er det virkelig helt uden problemer at skaffe den? Der skulle vel ikke være penge i grøn omstilling? Du skal over i offentlig trafik – som DE kontrollerer.

 

Hvad tror du, der sker med den jord, som du bliver tvunget til at forlade? Dit dejlige lille husmandssted, som du nu skal brandbeskattes ud af? Haps – der skal slet ikke bo mennesker, for de vil eje al jord, og vi må ikke længere have adgang efter de har spærret os inde i 15 minutters byerne og stjålet din bevægelsesfrihed ved at umuliggøre biltrafik.

 

Hvis skuden skal vendes, skal vi ALLE engagere os i hvert eneste lille bitte stykke af den spegepølse af frihed og anstændighed, som der skæres skiver af hver dag. At Stefansgade bliver lukket på et lille stykke for benzinbiler er i virkeligheden et ligeså stort problem, og bør få dig ligeså meget op af stolen, som alle de andre overgreb, vi er blevet præsenteret for de sidste tre år.

 

Det indiskutable coronanarrativ, hvor man skulle tage den ”frivillige vaccine” for at kunne passe sit job.

 

Tvungen brug af sundhedsskadelige masker.

 

Tvungen PCR tests langt op i hjernen.

 

Mishandling af børn med vanvittige ”corona”regler.

 

Udskamningen af vaccineskeptikere.

 

Epidemiloven, hvor ekspropriation bl.a. indgår.

 

Tyveri af store bededag.

 

Tyveri ved højlys dag af vores 34.619.975,- kr. i form af forældede ”værnemidler” som skal brændes af. Du er til grin. De har tjent pengene. Nye vacciner er bestilt, for de har bundet os med uigennemsigtige kontrakter.

 

Dine og mine surt tjente skattepenge sendes til Ukraine uden at vi bliver spurgt, og hvis man beder om et regnskab er man ”skeptiker”. Tror man, at vi kan besejre kæmpestore Rusland, som Kina bakker op med et par kampvogne? Hvad med en fredsforhandling i stedet for?

 

Tvungen MIT-ID, så alt kan kontrolleres. Husker du at bruge kontanter, vores sidste chance for en smule privatliv?

 

En kæmpestor løgn om, at mennesker er skyld i, at der er for meget CO2, misbruges til at beskatte os endnu, endnu hårdere, og stjæle endnu, endnu mere frihed.

 

Hvordan vi, helt diskret, kan komme til at spise sundhedsskadelige og ulækre insekter, fordi de markedsføres som ”grønne” og nu ”tillades” af EU som ingrediens i en lang række fødevarer. De skal ganske vist mærkes, så nu må du være endnu mere skarp til at læse ingrediens lister.

 

En vold-digitalisering med mulighed for total overvågning af befolkningen.

 

Tvungne smartmeters og 5G master allevegne selvom mange bliver syge af strålingen.

 

Den vanvittige aflivning af minkene.

 

De mindre erhvervsdrivende, som blev tvunget til at lukke under coronaen.

 

Fiskerne, bønderne og husejerne.

 

Diesel-, benzinbilejerne og lastbilerne.

 

Smukke landskaber med god landbrugsjord plastres til med solceller og vindmøller.

Vores stabile varmekilde, olie, udskammes som værende ”fossil”, hvilket er et POLITISK statement og IKKE bygger på sandheden.

 

Hvordan man ignorerer ofrene for vaccineskader. Selvom de dejser om umiddelbart efter de har fået sprøjten, er det nok fordi de har spist en grapefrugt, eller noget.

 

Angrebet på vores børn og unge med forskruet sex”opdragelse” anbefalet af WHO.

 

Hvordan børn fjernes fra deres forældre på et meget tyndt grundlag, i stedet for at hjælpe familierne med deres eventuelle problemer.

 

Hvordan hormonforstyrrende stoffer og stråling resulterer i, at børn fødes med deforme kønsorganer, hvilket ikke tages alvorligt af myndighederne, som tværtimod gør det til ”mode”.

 

Vores snarlige magtoverdragelse på ”sundhedsområdet” til Tedros Adhanom Ghebreyesus, generaldirektør for World Health Organisation og under anklage for folkemord!

 

Hvordan bibliotekerne bruges som platforme for den nye verdensorden, idet man ligeså stille udskifter ”gammeldags” bøger med moderne ”ikke krænkende” regnbuebøger. Samtidig fjerner man helt diskret bøger om alternativ behandling og sund livsstil. Nutidens ”bogbrænding” for at passe til en politik, som vi ikke har stemt om eller ønsket.

 

Hvis du kigger i facitlisten ser du Agendaen, som er bygget på had til mennesker og som vil gøre dig til slave og evt. slå dig ihjel. Dem, der har advaret mod dette, og desværre har haft ret hele vejen igennem, er blevet og bliver stadig kaldt konspirationsteoretikere, hvilket nu burde være en ærestitel, men af medierne bliver ligestillet med et andet nyopfundet skældsord; antimyndighedsterrorist.

 

Gamle aftaler bygget på umenneskelighed må naturligvis kunne sløjfes, når magthaverne, som også er marionetter i Fandens spil, indser sandheden og vælger anstændigheden og kærligheden. Sig nej til ondskaben og Fandens fristelser.

 

Agendaen kan kun rulles ud, hvis vi bliver splittet og spillet ud mod hinanden. Hvis vi gennemskuer deres modbydelige planer og holder sammen, så har deres terror mod befolkningen ingen gang på jorden. En vis skepsis overfor myndighederne må være tilladt, ellers kan man jo sammenligne os med Nordkorea, hvor man kan få en psykisk diagnose for at være kritisk, hvorefter enhver retssikkerhed er sat ud af spil. - Hovsa, det kan vi også i Danmark.

 

Med venlig hilsen

Lene Bang

 

https://links.jfk21.dk/

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd