Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Kære ansatte på biblioteket. LB

Kære JFK´ere, 

Jeg har brug for hjælp til at få sendt dette skriv ud til alle landets biblioteker og helst så mange af deres ansatte som muligt. Hvem vil hjælpe med at samle mailadresser sammen i en liste, man bare kan copy paste direkte ind i en mail, eventuelt delt op i kommuner, så vi kan få fyret dette skriv af: 

 

 

Kære ansatte på biblioteket,

 

Biblioteker som skyttegrave for opdragelse af befolkningen til at acceptere indførelse af skrækscenariet fra Orwells 1984.

Kulturens højborge, bibliotekerne, køres nu i stilling som steder, hvor den indiskutable offentlige mening cementeres og befolkningen opdrages.

Vi er allerede langt inde i George Orwells 1984 dystopi, hvor man kun måtte have en mening om tingene og hvor negerkonger og Pyrus bortcensureres af ”sandhedsministeriet”. Der er kun et parti i landet i bogen 1984 – det virker bekendt i dagens Danmark. Hvem der ejer Danmark, er også et åbent spørgsmål, når man ser flere blågule flag end Dannebrog. Tankepolitiet arbejder på de sociale medier med at ”rense” dem for ”falske nyheder”.

Som en hærfører, der bare behøver at løfte et øjenbryn for at befolkningen retter ind, har Mette F. tiltaget sig en hidtil uhørt magt. Hun ”kommer ikke til” at svare på spørgsmål om hverken mink, ”frivillige” eksperimentelle coronavacciner med diverse ubehagelige bivirkninger, eller et ekstremt spild af vores surt tjente skattekroner. ” Lev med det”, siger hun arrogant, og resten af landets befolkning klapper i og bøjer nakken. Ja, vi har stemt på hende, men for at hun skulle administrere vores fælles kasse på fornuftig vis – ikke for, at hun skulle køre en skjult agenda, hvor hun opildner til krig, sender alle vores penge ud af landet og forsøger at ”opdrage” på befolkningen til en ny, menneskefjendsk kultur og en begrænsning af vores frihed.

Bibliotekerne er nu platforme for den nye tids terror mod befolkningen med brug af nysprog, hvor ondt er godt, smukt er grimt, to plus to er fem og mænd kan føde børn. Siger du noget andet, gør du dig skyldig i misinformation. Børn lærer gennem nøje tilrettelagt propaganda i sjove børnebøger, hvad ”VI VED” og at andre er dumme og onde, hvis de spreder ” misinformation”. I første omgang bærer børnene over med den formastelige og forsøger at forklare vedkommende tingenes ”rette” sammenhæng. Hvad der sker i anden omgang, må guderne vide.

Man lærer altså ikke børn at være kritiske og danne deres egen mening, men regeringsbestemte ”fakta” skal nu stoppes ned i halsen på dem. Der ligger store manualer for, hvordan man skal slå hårdt ned på kritikere af regimet, som udbreder ”misinformation”. Regeringskritikere bliver udskammet som ”antimyndighedsekstremister”. Vaccineskeptikere tildeles psykiske diagnoser, hvorved deres retssikkerhed kan elimineres. Folk bliver ”nudget” efter en fastlagt manual til at tage imod de ”anbefalede” vacciner uden et ord om informeret samtykke eller oplysning om eventuelle bivirkninger.

Det, der tidligere hørte under sædelighedspolitiet, nemlig krænkelser af børn, foregår nu under politibeskyttelse på biblioteker under dække af ”rummelighed” og ”accept af alle mennesker som de er”. Fremmede, udfordrende mænd i dametøj, som underholder med glitter og historieoplæsning skal gøre børn trygge ved fremmede, udfordrende mænd, som ikke nødvendigvis ved, hvor grænserne går. Og bøger, der taler meget åbent til børn om seksualitet på et tidspunkt i livet, hvor dette overhovedet ikke er aktuelt og i høj grad upassende står frit fremme. Præcis i overensstemmelse med WHO´s ”anbefalinger” omkring seksualundervisning af helt små børn. Har man glemt at oplyse dig om, at generalsekretæren for WHO, Tedros Adhanom Ghebreyseus er under anklage for folkemord, og han står for at overtage sundhedsvæsnet i alle verdens lande inden længe?

En udstilling om de 17 verdensmål, som vi ikke må diskutere, men som alle bare fuldstændig ukritisk forventes at acceptere, foregår i ”verdensmålsugen” over hele landet. Grundlaget er CO2 og en skrøne om, at der er for meget CO2 og at det er din og min skyld, fordi vi tillader os at trække vejret og være mennesker. Men vi må ikke tale om, at mennesker og planter bl.a. lever af CO2, eller om geoengineering og vejrmanipulationsvåbnet HAARP, som kan skabe de mest mærkelige vejrfænomener. Stratospheric Aerosol Injection, som foregår næsten dagligt, lukker af for solen ved spredning af diverse kemikalier. Hvad mon det betyder for klimaet og miljøet? Jeg er ikke blevet spurgt, om det er OK med mig. Nok fordi jeg havde sagt nej.

Verdensmålenes sukkersøde glasur dækker over det mørke, der vil fratage os mennesker retten til livet, vores frihed og til at være os selv. Som i romanen 1984 misbruges sproget til at fængsle os, ensrette os, gøre os mindre, fylde os med giftig mad og medicin, censurere ethvert møde mellem mennesker, fattiggøre os og skamme os ud.

Mærkede du en modstand, da jeg nævnte disse ting? Så er du allerede selv så langt inde i den ”nye verdensorden” (new world order), at du har glemt din kritiske sans og din evne til at se en sag fra to sider. Den evne, som menneskeliggør os, hvorimod ukritisk at følge ordrer, gør os til zombier, der bare venter på det næste skrækscenarie, som skal imødegås med endnu mere begrænsning af frihed.

Skræmmebilleder af folk, som kører over for rødt lys, og nogen, som laver ballade ved et diskotek, kan få dig til selv af forlange endnu mere overvågning, der som bekendt giver frihed, som Nick Hækkerup har udtalt.

Skræmmebilleder af en ny virus, der æder dig op indefra, skal få dig til at længes efter en ny, eventuelt eksperimentel vaccine fremstillet af Medicinalselskaberne i deres grænseløse og uselviske "kærlighed" til befolkningen. En ny virus, der for længst er planlagt og hvor ”vaccinerne” for længst er indkøbt i absurd dyre domme. Hvor ”heldigt”, nu hvor vi må kassere en hel masse, hvor udløbsdatoen er overskredet.

Hvordan kunne man dog nå til det uhyggelige samfund, der beskrives i 1984? Meget let – ser det ud til – vi er allerede godt ind i det. Nu skal du, som arbejder på biblioteket misbruges til at indføre totalitarismen, og du har ikke noget at skulle have sagt, for ”nogen” højere oppe i systemet har bestemt, at de 17 verdensmål og obskure dragshows til børn fuldstændig ukritisk skal promoveres på din arbejdsplads. Hvis du er blevet skræmt af 1984 scenariet, så er det på høje tid, at du vågner op og gør modstand NU, inden det er ALT for sent.

”Men jeg er jo bare en lille statsansat bibliotekar, som ikke har nogen selvstændig mening, det er en højere oppe i systemet, der har ansvaret” – siger du undskyldende, mens fascismen sniger sig ind ad bagdøren. Desværre, den forklaring er ikke god nok til dine børnebørn, når de spørger hvad du gjorde, for at forsvare deres frihed.

Måske koster det dig jobbet, men du er nødt til at stå fast. Hvis du er et ordentligt menneske, må du strejke, når 1984 banker på og forklare andre bibliotekarer, hvad et handler om.

 

Med venlig hilsen

Lene Bang

 

Her kan du bl.a. læse om manipulation med vejret:

https://links.jfk21.dk/klima

Læs op på WHO og deres uhyggelige planer:

https://links.jfk21.dk/who

Mon vi når det inden 2030?

https://links.jfk21.dk/agenda2030

 

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd