Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

DR svarer på klage over censur af Seymour Hersh. MP

 

Kære Alle,

Jeg modtog i dag dette intet-svar fra fake news DR vedrørende min klage over deres censur af Seymour Hersh rapport om, hvem der stod bag terrorangrebet på tysk/russisk-ejede Nordstream2. 

Mit svar lige nedenfor.

Venlig hilsen

Mads

Image

 

Kære Mads Palsvig

Du har for nylig skrevet til os om VS: Vedr. DR's etiske principper.

Herunder kan du se din besked og vores svar. Hvis du vil tilføje noget, kan du blot svare på denne mail.

Tak, fordi du kontaktede os.

Venlig hilsen


DR
Emil Holms kanal 20
0999 København C.
Tlf. +45 35 20 30 40

 

Emne: VS: Vedr. DR's etiske principper

Oprettelsesdato: 23 . Feb 2023 09:40
Dato for seneste opdatering: 03 . Mar 2023 14:25

 
Her kommer mit svar til fake news DR:
_____________________________________________
 
Kære Lotte,

Ja det er jo lidt af et valg for jer:

1 Fortsætte som nu med non stop fake news og risikere i alle kommer for en krigsdomstol.

2 Begynde at forholde jer til de uigendrivelige fakta, jeg har leveret til jer over de sidste 7 år.

Jeg ønsker jer held og lykke med jeres valg.

Venlig hilsen

Mads Palsvig, Cand Jur, HD Finansiering, tidligere International Investmentbanker for Credit Suisse og Morgan Stanley

PS. ...en ting til, hvis det er Putin, der står bag terrorangrebet på den tysk/russiske gasforsyning, så går Danmark og USA vel ind for at den bliver repareret?

Ikke sandt?

Var det ikke noget at spørge Meeeette F. om? Om hun ikke synes gaslinjen skal repareres?

 

PPS. Her er mit svar til Søværnets Efterretningsvæsen, som også helst ikke vil se på og forholde sig til fakta:

Husk at adlyde ordrer er ingen undskyldning i et Retsopgør.

Danmark er under angreb.

Vores regering følger "anbefalinger" fra privatejede internationale institutioner, hvis ejere tjener penge på at indsprøjte verdens befolkning med ikke testede DNA ændrende gift indsprøjtninger, som hverken beskytter imod fantom virusset "corona", man nu har fundet ud af er et Biologisk krigsvåben lavet i enten Wuhan eller Ukraine eller imod smitte af samme. 

Vores medier orienterer ikke befolkningen om, at den Ukrainske regering, som åbenlyst sympatiserer med nazister, har myrdet 14.000 russisk talende ukrainere fra 2014-2022. 

Pudsigt at Danmark gik i krig med Libyen og tæppebombede landet med uranium depleted bullet våben, inklusive ødelagde civil infrastruktur, som The Great Man Made River, et 2000 km vandingsanlæg Libyen havde bygget med vestlige ingeniørers hjælp for USD 60 Mia, på baggrund af een (1!) rapport fra en ansat ved Amnesty International, at Gaddafi "allegedly" skulle have slået sin civilbefolkning ihjel. Denne usle ansatte ved Amnesty International trak senere sin påstand tilbage, men da var det for sent.

Hvordan synes du det går med Danmarks udenrigspolitik?

Samtlige krige vi har været involveret i er civilbefolkningen blevet tæppebombet, alle krige baseret på løgne, feks "masseødelæggelsesvåben" i Iraq og den "grædende sygeplejerske" i Kuwait, som viste sig at være en prinsesse instrueret af det Amerikanske marketing bureau Knowlton (hed de vist), hvis ejer var bedste ven med George Bush Senior (tidligere chef for CIA), som påstod, at "de tog babyer ud af kuvøsen og smed dem på betongulvet" = også en løgn. Og USA's udenrigsminister Madeleine Albright sagde 500.000 døde irakiske børn i den første Gulfkrig, var "en høj pris at betale, men "worth it"". 

Rent undtagelsesvis så unsubscriber jeg for jer, når nu I ikke selv er i stand til at klikke unsubscribe. 

Jeg sender lige vores korrespondance ud i vores nyhedsbrev, så den danske befolkning ved, at det danske forsvar ikke ønsker at blive orienteret om faktiske forhold, men fortsætter ufortrødent at støtte op om krigsforbrydelser begået af vores landsforræderiske krigsliderlige et-parti-stats-Folketings udenrigspolitik. 

Venlig hilsen

Mads Palsvig, cand jur, HD Finansiering, tidlligere investmentbanker for Credit Suisse og Morgan Stanley i London. 

 
 
 
Og den oprindelige korrespondance:
_________________________________________________
 
VS: Vedr. DR's etiske principper
 
23 . Feb 2023 09:40

Kære Mads

Tak for dine henvendelser, som jeg betragter som en klage og derfor sender til besvarelse i vores officielle henvendelsessystem. Du er velkommen til fremadrettet at skrive direkte ind i dette system, når du kontakter os via denne kontaktside: https://dr.custhelp.com/ Her kan du blandt andet vælge, om der er tale om en fejl, et spørgsmål, ris og ros eller en klage.

 

Med venlig hilsen

Lotte

 

– –     –    –           –       –        

Lotte Stensgaard
Redaktionschef, DR Nyheder


DR

DR
København - DR Byen
DK-0999 København C
T +45 3520 3040
D +45 3520 5498
slst@dr.dk
http://www.dr.dk

Fra: Mads Palsvig < >
Sendt: 22. februar 2023 16:33
Til: Lotte Stensgaard DR Nyheder <SLST@dr.dk>
Emne: Re: Vedr. DR's etiske principper

 

....og nu indrømmer Biden, at USA stod bag terrorangrebet:

 

 

Skal det ikke i nyhederne?   

 

On Wed, 22 Feb 2023 at 14:03, Mads Palsvig <mads.palsvig@gmail.com> wrote:

Hej Lotte Steensgaard,

Jeg ser på https://www.dr.dk/nyheder/seneste/her-var-tidligere-en-artikel-om-ruslands-reaktion-paa-udokumenterede-oplysninger-om    at DR har fjernet et nyhedstelegram om Pultizer vindende Seymour Hersh artikel om, at USA stod bag terrorangrebet på Nordstream2. 

Du skriver i har fjernet det på grund af jeres etiske retningslinier, og problemer med at verificere oplysningerne. 

 

Hvordan med da i påstod at Rusland selv skulle have bombet Nordstream2, bombet sin egen infrastruktur? 

Havde DR nogle kilder? Og hvilke? Havde i verificeret jeres "oplysninger"? 

Du ved godt, at Rusland blot kunne slukke for gassen, hvis ikke de ville levere gas til Tyskland, ikke sandt?

 

Eller hvordan med dengang DR dagligt skrev og i nyhederne påstod, at Gaddafi havde slået sin civilbefolkning ihjel?

Havde i verificeret påstanden, som kom fra en ansat ved Amnesty International?

Denne påstand viste sig at være forkert, og den ansatte ved Amnesty trak den tilbage, desværre for Gaddafi og den libyske befolkning for sent. 

 

Det har store konsekvenser, når i ikke lever op til jeres "etiske retningslinjer", som jeg ikke vidste i havde, og som jeg ikke ser jer leve op til. I stedet bruges disse fiktive retningslinjer til at beskytte, at sandheden om USA's terrorangreb på Europa kommer frem. 

--------------------------------------

Her er nogle kommentarer fra chefredaktør Pål Steigan i Norge til en journalist konference, alle kommentarer kan benyttes på danske journalister:

 

• I lukkede øjnene og kiggede den anden vej, da CIA iscenesatte et statskup mod den lovligt valgte præsident i Ukraine i tæt samarbejde med nazister af Hitler-typen. Hvis pressen havde passet sit arbejde dengang, kunne vi måske have undgået den verdenskrig, som vi nu desværre befinder os i.

• I holdt kæft og lod tastaturet hvile da nazisterne i Ukraine massakrerede og brændte russiske aktivister ihjel i Fagforeningernes hus i Odessa og begik pogromer andre steder.

• I har næsten totalt undladt at afsløre, at Ukraine for mange år siden gjorde folkemordere og nazi-kollaboratører til folkehelte og ideologien til deres statsideologi. Her er I ikke alene. Hvis det kan være en trøst, har også Bernt Hagtvet og HL-senteret på Bygdøy holdt kæft om dette.

• Norske medier og flertallet af norske udenrigsjournalister har tiet og løjet om, hvor gulfstaterne, USA og NATO har brugt jihadister til at ødelægge det syriske samfund og påføre almindelige syrere enorme lidelser. Krigen har varet i snart tolv år og de norske medier, der har gjort sig den ulejlighed at besøge Syrien, kan tælles på en hånd.

• I har i stor grad tiet om det forfærdelige folkemord i Yemen og specielt om vores alliereredes ansvar for det.

• I har undladt at grave i det, der skete da international finanskapital besluttede sig for at vælte den største finansielle krise i historien over på verdens befolkning for, at de selv skulle blive rigere en nogensinde før.

• Da helsedirektør Guldvog de facto erklærede undtagelsestilstand i form af en lukning af Norge uden sidestykke, brød Grundloven på mange punkter, satte retsstaten til side og indførte smitteværnsstaten, stillede I ikke et eneste kritisk spørgsmål.

• I gav entusiastisk støtte til nedlukning af samfundet, såkaldt lockdown, noget, der påførte det norske samfund hundredevis af milliarder i tab. På samme måde støttede I op om påbuddet om at lukke skoler og at indføre pligt om at bære ansigtsmaske. – Det til trods for, at intet luftvejsvirus i historien er blevet standset af lockdown, skolelukninger og ansigtsmasker.

• Nu hvor Elon Musk har åbnet Twitter-arkiver ved vi, at CIA, FBI og Biden-administrationen pålagde tech-giganterne og sociale medier at censurere, fjerne og diskreditere nogle af verdens dygtigste specialister indenfor immunologi. I lod dette ske og bidrog selv til at piske en frygt op i samfundet, der ikke var grundlag for. Medierne spillede en helt central rolle i frygt-kampagnen. Uden jer, havde det aldrig gået så galt, som det gjorde.

• Norske mediers CV gennem Corona-krisen er et eneste langt og skammeligt forræderi mod alt, der hedder fri, uafhængig og kritisk presse. I burde nedsætte journalisternes egen Corona-kommission for at gå denne tragedie efter i sømmene.

• Tænk bare på, hvordan I sad som dydsmønstre og i ramme alvor publiserede statsministerens absurde bestemmelser om, hvor mange man måtte invitere til jul eller sundhedsministerens løfte om, at vi snart skal få lov til at give hinanden kram igen. Det var jo den rene galskab – I burde have lavet et lattershow.

• Da gasrørledningen til Tyskland, som Rusland har investeret 15 milliarder Euro i, blev sprængt, præsterede de fleste af jer at skrive, at ”Putin havde gjort det”, selvom USA's præsident havde lovet at standse denne rørledning.

• Nu har den største nulevende journalist – manden, der afslørede My Lai, Abu Ghraid og de hemmelige våbentransporter til jihadisterne i Syrien, Seymour Hersh, afsløret, at det var USA og Norge, der stod bag. Ingen af os når ham til knæhaserne, når det gælder graverjournalistik.

• Og hvad gør den norske presse? I gør det eneste, I kan: I går til angreb på Hersh som person og prøver at få folk til at glemme hans dokumentation.

• Vi er nu de facto inde i den tredje verdenskrig. Der skal ikke meget til, før, at den bliver til en atomkrig, der kan udslette menneskeheden og civilisationen sådan, som vi kender den.

• Og hvad gør pressen? I ophidser til krig, driver dæmonisering af russere og Putin på en måde, som vi knapt har set siden den voldsomme krigskampagne i England før Den første Verdenskrig.

• Mange er jer har gjort jer til redskaber for det militærindustrielle kompleks og er dermed medskyldige.

Men jeg lovede jer en vej til frelsen. Og den er enkel.

• Hold op med at være mikrofonholdere for magten.

• Jo mere magt folk har, desto mere kritiske bør I være.

• Følg pengene for at se, hvem der tjener på denne elendighed.

• Hav så højt til loftet som overhovedet mulig. Invitér til, at modstridende synspunkter kan prøve kræfter med hinanden.

• Kort sagt: Bliv journalister igen. Opfyld ”vær varsom”-plakatens ord og bogstav.

Det vil I opleve frigørende og tilfredsstillende.

Der er en hage naturligvis og det er jo, at de kapitalgrupper, der ejer jeres medier – mange af dem ejer også krigsindustrien – de bliver ikke så glade.

Velkommen tilbage til journalistikken sådan, som I har lovet læsere og seere at udøve faget.”

------------------

På fredag er jeg med til at organisere endnu en demonstration: 

Nej til Pengehvidvaskning med folket som kanonføde. Stop globalisternes krig i Ukraine!   Aktuelt (jfk21.dk)  

Venlig hilsen

Mads Palsvig, cand jur, HD Finansiering, formand Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

 
03 . Mar 2023 14:25
Kære Mads Palsvig
Tak for din henvendelse.
 
Artiklen om Seymor Hersh’ blogpost blev fjernet, da vi som udgangspunkt ikke benytter andre medier eller mediepersoners anonyme kilder, med mindre vi selv har mulighed for at bekræfte oplysningerne, enten til baggrund eller til citat.
Hersh’ post indeholder en lang række udokumenterede påstande. Hvis der skulle fremkomme konkret dokumentation for oplysningerne, har vi intet problem med at omtale sagen,
Med venlig hilsen
Thomas Falbe
Nyhedsshef, Ledelsessekretariatet
DR Nyheder
 
***

Hvis du ikke er tilfreds med dette svar, kan du klage til Pressenævnet, forudsat at du har retlig interesse. Din klage skal være modtaget i Pressenævnet senest 12 uger efter modtagelsen af dette svar. Du kan henvende dig til Pressenævnet på denne adresse: Pressenævnet, Landgreven 4, 4. sal, 1301 København K eller på e-mail: sekr@pressenaevnet.dk.
 
Selvom du ikke har retlig interesse, har du mulighed for at klage til lytternes og seernes redaktør, der er en uafhængig ankeinstans i DR. Du skal være opmærksom på, at en klage til lytternes og seernes redaktør ikke afbryder 12-ugers klagefristen til Pressenævnet. Du kan henvende dig til redaktøren på denne adresse: Lytternes og seernes redaktør Jesper Termansen, DR Byen, Emil Holms Kanal 20, 0999 København C eller på e-mail: lsrred@dr.dk. Lytternes og seernes redaktør følger 12-ugersfristen for indgivelse af klager i sin ankesagsbehandling, men kan beskæftige sig med sager af principiel karakter efter klagefristens udløb i fx klummer og
artikler.
 

Spørgsmålsreference # 230223-000040

 

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor - København
Havnegade 39
1058 København K
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd