Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Bornholm, Bornholm, Bornholm...

af Jimmi Roger Pedersen 2. marts 2023

 

Jimmi Roger PedersenKære venner,
lige en reminder på VelstandsPartiets deltagelse i Folkemødet 2023, 15.-17. juni, Bornholm.

Vi anbefaler at bestille med det samme. Den billige og oplagte variant er et telt på campingpladsen nær.

Vi har brug for alle kræfter mulige. Magt-banditterne udruller deres plan dag for dag, og folkemødet er fuldstændig infiltreret og en slags flagskib for deres agenda. Men vi er endnu med (en yder-yderplads) og kan skabe gevaldig røre med alle sandhedsbomberne. Der vil sikkert være masser af mennesker som uvidende arbejder for den mørke agenda, og de skal have snakke, foldere og foredrag. Der er en reel chance for at vække disse mennesker, og vi må gøre vor ypperste.

For at give en ide om hvor snedigt og elegant agendaen udrulles - giver jeg her et eksempel taget fra deres 'Arrangørhåndbog' hvor de på forsiden i billedsprog programmerer eller 'caster' vores hjerne til at forme hvad der er normen, politisk korrekthed eller missionen.

Hvad der lige falder mig i øjnene er de mange kvinder. Feminismen har rødder tilbage til kommunismen og satanismen. Det er derfor vi i dag til stadighed ser verdens rigeste, banker, regeringer osv støtte og donere feminismen - og LBTQR+++??@@, Antifa, Sunrise, Extinction Rebellion og så mange andre lakaj-bandit-grupperinger.

Bornholm

Billedet øverst til højre har vendt op og ned på mande- (beskytteren) og kvinderollen, sidstnævnte i øvrigt klædt i rødt (destruktionen/Shiva). De har vist nok også begge armbåndsur på.
Billedet lige under viser en kvinde med udstrakte arme (himmelbærer), åben mund (the eye, Niburu osv.) og i lilla kjole (husker I 'Purple Rain' af Prince?). En repræsentation af verdens skabelse (på hvovedet - da som destruktion eller kontrollen derover) - hun burde ellers have været i blåt (som the blue beam, snehvide eller Judy Garland som Dorothy Gale).

Så findes der et par billeder længere nede til venstre, det ene med tre yngre (formentlig helt blanke) afrikansk-lignende kvinder (med al respekt i øvrigt) der tager sig af de 17 verdenSSelvmål. Det andet viser en slags unge kvinder, gerne sydfra, der invaderer verdenen.
Men dog, 'vinderbilledet' nede til højre er helt fantastisk! Selveste Mette Frederiksen placeret mellem to oppustede pinlige og fordummende globusser ('not for educational purposes'). Vi ser en kvinde med et 'horn-tegn' (BAAL), og ikke mindst Mette F. i hvid skjorte (som fx Pjerrot (from above, moon osv)) og selvfølgelig et armbåndsur, kigge ned oppefra (har tidligere forklaret om tiden, tidsvarianten, TVA, TVAvisen osv).

Vel mødt alle sammen - ifølge reglementet må man uddele et minimum af flyere, foldere og andet materiale, så find jeres indre minimum frem. Jeg selv er ved at afklare om et minimum for mig er pr. dag, time eller minut.....
På glædelig gensyn
Jimmi Roger Pedersen, næstformand

P.S.: det er mig til højre :-)......

No!

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd