Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

DR har "etiske retningslinjer"...

 

DR har fjernet en artikel om USA's rolle i terrorangrebet på tysk/russiske Nordstream2 gaslinien.

Artiklen var skrevet af Pulitzer vindende journalist Seymour Hersh. Det var blandt andet ham, der afslørede Mai Lai masakren på 500 civile inklusive kvinder og børn i Vietnam og Abu Gharaib i Iraq, hvor USA torturerede fanger på den mest grusomme måde. Kort sagt han er en ældre herre fra en uddøende race fra dengang, der var journalister til. Fra dengang journalister var "den 4. statsmagt".

Her er Seymour Hersh artikel på hans egen substack:  https://seymourhersh.substack.com/p/how-america-took-out-the-nord-stream

Dette er en meget well connected mand, som i flere menneskealdre har lavet reel journalistik.

Nu kan man få job i mainstream medier som "journalist" ved blot totalt ukritisk at copy paste direkte fra API, Reuters eller Ritzau. Som for eksempel da DR sagde at Gaddafi "slog sin egen befolkning ihjel", det var baseret på een udtalelse, jeg gentager een udtalelse, fra en ansat ved Amnesty International. Vedkommende indrømmede senere, at det var "en fejl", men da var Gaddafi slået ihjel og Libyen destrueret. Nu er der i Libyen, takket være DR's mangel på "etiske retningslinier" og ukritiske viderebringelse af løgne, der "byggede på een anonym kilde" og "uden nogen form for dokumentation", åbne slavemarkeder, etnish udrensning af sorte, borgerkrig og totalt økonomisk kollaps. 

"Kildekritik" for danske journalister er google, wikipedia, snopes, tjekdet og ovennævnte bureauer ejet af de globalister, der fører krig imod verdens befolkning.

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/her-var-tidligere-en-artikel-om-ruslands-reaktion-paa-udokumenterede-oplysninger-om

At fjerne en artikel af Seymour Hersh rejser nogle spørgsmål til DR, så jeg sendte følgende email til Lotte Steensgaard på DR. slst@dr.dk:
 

 

Hej Lotte Steensgaard,

Jeg ser på https://www.dr.dk/nyheder/seneste/her-var-tidligere-en-artikel-om-ruslands-reaktion-paa-udokumenterede-oplysninger-om    at DR har fjernet et nyhedstelegram om Pultizer vindende Seymour Hersh artikel om, at USA stod bag terrorangrebet på Nordstream2. 

Du skriver i har fjernet det på grund af jeres etiske retningslinier, og problemer med at verificere oplysningerne. 

 

Hvordan med da i påstod at Rusland selv skulle have bombet Nordstream2, bombet sin egen infrastruktur? 

Havde DR nogle kilder? Og hvilke? Havde i verificeret jeres "oplysninger"? 

Du ved godt, at Rusland blot kunne slukke for gassen, hvis ikke de ville levere gas til Tyskland, ikke sandt?

 

Eller hvordan med dengang DR dagligt skrev og i nyhederne påstod, at Gaddafi havde slået sin civilbefolkning ihjel?

Havde i verificeret påstanden, som kom fra en ansat ved Amnesty International?

Denne påstand viste sig at være forkert, og den ansatte ved Amnesty trak den tilbage, desværre for Gaddafi og den libyske befolkning for sent. 

 

Det har store konsekvenser, når i ikke lever op til jeres "etiske retningslinjer", som jeg ikke vidste i havde, og som jeg ikke ser jer leve op til. I stedet bruges disse fiktive retningslinjer til at beskytte, at sandheden om USA's terrorangreb på Europa kommer frem. 

--------------------------------------

Her er nogle kommentarer fra chefredaktør Pål Steigan i Norge til en journalist konference, alle kommentarer kan benyttes på danske journalister:

• I lukkede øjnene og kiggede den anden vej, da CIA iscenesatte et statskup mod den lovligt valgte præsident i Ukraine i tæt samarbejde med nazister af Hitler-typen. Hvis pressen havde passet sit arbejde dengang, kunne vi måske have undgået den verdenskrig, som vi nu desværre befinder os i.

• I holdt kæft og lod tastaturet hvile da nazisterne i Ukraine massakrerede og brændte russiske aktivister ihjel i Fagforeningernes hus i Odessa og begik pogromer andre steder.

• I har næsten totalt undladt at afsløre, at Ukraine for mange år siden gjorde folkemordere og nazi-kollaboratører til folkehelte og ideologien til deres statsideologi. Her er I ikke alene. Hvis det kan være en trøst, har også Bernt Hagtvet og HL-senteret på Bygdøy holdt kæft om dette.

• Norske medier og flertallet af norske udenrigsjournalister har tiet og løjet om, hvor gulfstaterne, USA og NATO har brugt jihadister til at ødelægge det syriske samfund og påføre almindelige syrere enorme lidelser. Krigen har varet i snart tolv år og de norske medier, der har gjort sig den ulejlighed at besøge Syrien, kan tælles på en hånd.

• I har i stor grad tiet om det forfærdelige folkemord i Yemen og specielt om vores alliereredes ansvar for det.

• I har undladt at grave i det, der skete da international finanskapital besluttede sig for at vælte den største finansielle krise i historien over på verdens befolkning for, at de selv skulle blive rigere en nogensinde før.

• Da helsedirektør Guldvog de facto erklærede undtagelsestilstand i form af en lukning af Norge uden sidestykke, brød Grundloven på mange punkter, satte retsstaten til side og indførte smitteværnsstaten, stillede I ikke et eneste kritisk spørgsmål.

• I gav entusiastisk støtte til nedlukning af samfundet, såkaldt lockdown, noget, der påførte det norske samfund hundredevis af milliarder i tab. På samme måde støttede I op om påbuddet om at lukke skoler og at indføre pligt om at bære ansigtsmaske. – Det til trods for, at intet luftvejsvirus i historien er blevet standset af lockdown, skolelukninger og ansigtsmasker.

• Nu hvor Elon Musk har åbnet Twitter-arkiver ved vi, at CIA, FBI og Biden-administrationen pålagde tech-giganterne og sociale medier at censurere, fjerne og diskreditere nogle af verdens dygtigste specialister indenfor immunologi. I lod dette ske og bidrog selv til at piske en frygt op i samfundet, der ikke var grundlag for. Medierne spillede en helt central rolle i frygt-kampagnen. Uden jer, havde det aldrig gået så galt, som det gjorde.

• Norske mediers CV gennem Corona-krisen er et eneste langt og skammeligt forræderi mod alt, der hedder fri, uafhængig og kritisk presse. I burde nedsætte journalisternes egen Corona-kommission for at gå denne tragedie efter i sømmene.

• Tænk bare på, hvordan I sad som dydsmønstre og i ramme alvor publiserede statsministerens absurde bestemmelser om, hvor mange man måtte invitere til jul eller sundhedsministerens løfte om, at vi snart skal få lov til at give hinanden kram igen. Det var jo den rene galskab – I burde have lavet et lattershow.

• Da gasrørledningen til Tyskland, som Rusland har investeret 15 milliarder Euro i, blev sprængt, præsterede de fleste af jer at skrive, at ”Putin havde gjort det”, selvom USA's præsident havde lovet at standse denne rørledning.

• Nu har den største nulevende journalist – manden, der afslørede My Lai, Abu Ghraid og de hemmelige våbentransporter til jihadisterne i Syrien, Seymour Hersh, afsløret, at det var USA og Norge, der stod bag. Ingen af os når ham til knæhaserne, når det gælder graverjournalistik.

• Og hvad gør den norske presse? I gør det eneste, I kan: I går til angreb på Hersh som person og prøver at få folk til at glemme hans dokumentation.

• Vi er nu de facto inde i den tredje verdenskrig. Der skal ikke meget til, før, at den bliver til en atomkrig, der kan udslette menneskeheden og civilisationen sådan, som vi kender den.

• Og hvad gør pressen? I ophidser til krig, driver dæmonisering af russere og Putin på en måde, som vi knapt har set siden den voldsomme krigskampagne i England før Den første Verdenskrig.

• Mange er jer har gjort jer til redskaber for det militærindustrielle kompleks og er dermed medskyldige.

Men jeg lovede jer en vej til frelsen. Og den er enkel.

• Hold op med at være mikrofonholdere for magten.

• Jo mere magt folk har, desto mere kritiske bør I være.

• Følg pengene for at se, hvem der tjener på denne elendighed.

• Hav så højt til loftet som overhovedet mulig. Invitér til, at modstridende synspunkter kan prøve kræfter med hinanden.

• Kort sagt: Bliv journalister igen. Opfyld ”vær varsom”-plakatens ord og bogstav.

Det vil I opleve frigørende og tilfredsstillende.

Der er en hage naturligvis og det er jo, at de kapitalgrupper, der ejer jeres medier – mange af dem ejer også krigsindustrien – de bliver ikke så glade.

Velkommen tilbage til journalistikken sådan, som I har lovet læsere og seere at udøve faget.”

------------------

På fredag er jeg med til at organisere endnu en demonstration: 

Nej til Pengehvidvaskning med folket som kanonføde. Stop globalisternes krig i Ukraine!   Aktuelt (jfk21.dk)  

Venlig hilsen

Mads Palsvig, cand jur, HD Finansiering, formand Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

 

PS  Her er talen jeg lånte kommentarer fra:

Den norske chefredaktør Pål Steigan svingede pisken over sine norske journalist-kollegers følgagtighed, når det gælder at holde indholdet af journalistfaget i hævd.

Det skete ved det norske journalistforbunds konference i byen Hell nær ved Trondheim den 11 februar 2023.
Herunder kommer oversættelsen af den tale, som han holdt:

Link: https://steigan.no/2023/02/i-promised-to-give-you-hell/  

Her er et billede af en mand, der stoler på fake news DR:

 

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor - København
Havnegade 39
1058 København K
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.10, © phpList ltd