Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Immunsystemet og den sunde fornuft er under angreb. LB

Immunsystemet og den sunde fornuft er under angreb

Af Lene Bang

 

I meget gamle dage da jeg var barn, løb vi barfodede rundt ude på marken. Vi byggede jordhuler og kom først hjem, når gong-gongen lød og det varme bad og middagsmaden var klar. Friske, glade og møgbeskidte kom vi op i badekarret og blev skrubbet med vand og sæbe. Hvis vi blev forkølede, hvad der sjældent skete, blev vi under dynen, drak kamillete eller hyldebærsaft og svedte det ud.

Men sådan et sundt og fornuftigt liv er der ingen penge i for dem, som vil plyndre os. Så må der laves skrækhistorier, der skal få os til at tro, at der findes farer i verden, som ikke kan overvindes med ovennævnte enkle livsførelse.

Efter de har skræmt os til at være bange for hinanden og derfor har fået indprentet i os, at andre mennesker ”smitter”, så kan det næste meget vel blive, at vi skal skræmmes til at være bange for os selv. Vi skal få den idé, at vores egen krop kan gå til angreb på os og æde os op indefra. Og hvis du så meget som nævner ordet immunforsvar, så vil du blive stemplet som en modbydelig konspirationsteoretiker, der er ond og vil misinformere dine medmennesker, så de på grund af dig kan risikere at dø i utide.

Mon ikke, Kill Gates står klar med en frelsende vaccine mod de angrebslystne og helt ustyrlige svampesporer, som svæver usynlige og bittesmå rundt i luften og derfor gør det farligt for dig, at trække vejret? Mon ikke den for folkemord anklagede Tedros Adhanom Ghebreyseus, generalsekretær i WHO og snart verdenshersker hvis ikke vi får ham stoppet, vil være klar til at lukke alverdens lande ned igen for en sikkerheds skyld?

Det vil helt sikkert på en eller anden måde være klimaforandringernes skyld, og derfor må du hellere se at få hamstret nogle insektberigede madvarer, så du har noget at leve af, hvis der skulle blive lukket for adgangen til butikker. Insektmad er jo så klimavenlig og opfylder flere af FN´s verdensmål. De lever bl.a. af skrald, så det er genanvendelse af ressourcer og så skal du ikke være sippet med, at et insektøje måske stirrer på dig fra mysliens i forvejen ikke særlig let identificerbare enkeltdele. Eller at fyldet i de fyldte chokolader knaser lidt mistænkeligt.

Eksperter er allerede kørt i stilling. Pressen står på spring. Politikerne er trimmet med stærke klimaargumenter, som naturligvis ikke kan diskuteres. Mærker du allerede, hvordan de små svampesporer har kurs mod din krops biologi og sukker du allerede efter et biovåben til forsvar? Ser du smilet i mundvigen på medicinalindustriens aktionærer og mærker du globalisternes trang til at se dig optræde som offer i deres sataniske dødsteater?

 

Så vær bange, vær meget bange, NU.

 

Lene Bang

 

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd