Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

'Ren Vaccineskepticisme' - brev af Lene

2. februar 2023

af Lene Bang

Lene BangKære Ritzau og TV2,

Det løber mig koldt ned ad ryggen når jeg ser, hvordan Ritzau og TV2 betegner dem, som har fravalgt den ”frivillige” DNA-ændrende væske, som i folkemunde kaldes en ”vaccine”. Nedladende skrives der ”at vaccineskeptikere uden nogen former for beviser påstår, at coronavaccinationerne forurener kroppen”.

Nu er der faktisk masser af beviser for, at det forholder sig sådan, men selvom der IKKE havde være skyggen af bevis, så havde det da heller ikke været i orden at udskamme en befolkningsgruppe, som bare gerne selv vil bestemme hvilke frivillige behandlinger, man ønsker at modtage. Tænk hvis alle også skulle lade sig behandle for fodvorter eller hæmorider, hvad enten man havde et problem eller ej, hvis ikke man ville udskammes i pressen. Fodvorter er jo vældigt smitsomme, jeg ved ikke med hæmorider. Hvor medicinalfirmaerne skovler formuer ind på ”sundhedsfremmende??” produkter, mens pressen agerer 100 pct. loyal reklamekanal.

Jeg vil anbefale jer at tage en tur på Frihedsmuseet. Der kan I ved selvsyn se, hvor galt det kan gå, når man stigmatiserer andre mennesker. Man har tit spurgt sig selv, hvordan det dog kunne ske dengang under krigen, at naboerne bare vendte ryggen til, når dem med den gule stjerne på tøjet blev hentet og kørt bort til en uvis skæbne? Hvordan kunne så mange dengang blive nazister?

Pludselig kan man se, hvordan systemet virker. ”Vaccineskeptiker” skal nu gøres til et nedladende ord. Det er så de nye jøder, sorte eller sigøjnere –  i det hele taget undermennesker, som man gerne må mistænkeliggøre og forhåne i pressen. Og hvis argumenter, man totalt ignorerer, da pressen åbenbart ikke længere er en ydmyg platform for divergerende meninger, men et aktivt propagandaorgan for det herskende narrativ.  

Ønsker du selv et samfund, hvor du bliver svinet til i pressen, hvis du ikke makker ret? Hvor staten og de multinationale firmaer har kontrollen og den ubetingede magt over din krop, og det frie valg er en saga blot.

Hvis du tager ved lære af dit besøg på Frihedsmuseet og mærker efter i din sjæl, hvordan det må føles at være et undermenneske, og hvis du efter at have tænkt dig grundigt om, bestemmer dig for at omfatte andre mennesker med kærlighed og respekt, så trækker du den artikel tilbage og giver en uforbeholden undskyldning. Og undlader at medvirke til noget grimt.

Hvilket samfund skal dine børn vokse op i? Jeg tror, de håber, at du vælger kærligheden og friheden.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Vaccineskeptikere kalder sig rene

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor - København
Havnegade 39
1058 København K
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd