Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Åbent brev til Pernille Rosenkrantz-Theil

Rødovre d. 22. januar 2023

af Berith Zenia Fagergaard

Åbent brev!

Borgere med udviklingshandicap og anden funktionsnedsættelse: Deres ret til at have et informeret valg om covid19 sprøjter.

Kære Pernille Rosenkrantz-Theil for Social-, Bolig- og Ældreministeriet

Pernille Rosenkrantz-TheilJeg skriver til dig, Minister for Social-, Bolig- og Ældreministeriet, som en bekymret borger og ansat som ledsagerske for borgere med udviklingshandicap og/eller anden nedsat funktionsnedsættelse, der er 100% afhængige af det offentlige og således befinder sig i den sårbare målgruppe: Borgere der bor på bosteder, andre institutioner eller som er afhængig af forplejning udefra.
Min bekymring beror på borgerens- og pårørendes rettigheder til samtykke omkring medinddragelse og dertil at blive informeret om de risici, der er ved valg/fravalg af de eksperimentelle sprøjter.
I forvejen er der samfundsmæssigt sket en overdødelighed siden covid19 sprøjternes indtog og specielt inden for handicapområdet peger denne udvikling sig desværre i samme retning:

Ny undersøgelse: Markant overdødelighed blandt personer med udviklingshandicap
https://www.lev.dk/viden-om/nyheder/nyhed/2022/januar/ny-undersogelse-markant-overdodelighed-blandt-personer-med-udviklingshandicap/

I selvbestemmelsesretten viser det sig, at hverken borgeren eller de pårørende har nogen selvbestemmelsesret ift. beslutninger og medinddragelse. Dette kan også kan læses i følgende skrivelse fra: Institut inden for menneskerettigheder, der deler samme bekymring:

Institut for menneskerettigheder - Generelt informeret samtykke
https://menneskeret.dk/hoeringssvar/generelt-informeret-samtykke

Max Schmeling, der er Statistiker / Økonom, Cand.merc.(log), har foretaget analyser af indberettede bivirkninger fra Lægemiddelstyrelsen (LMST), samt indsamlet data for antal vaccinedoser pr. batch fra Statens Serum Institut (SSI), vedrørende det danske vaccineprogram mod Covid-19. I disse undersøgelser har han fundet signifikante forskelle mellem batchnumre ved bivirkninger og dødsfald. Dette giver i høj grad giver anledning til bekymring, da det er baseret på et større eksperiment på befolkningen.

Christine Stabell Benn professor og forsker i områder indenfor: Epidemiologi, global health, uspecifikke effekter af vacciner og vitaminer, udtaler også her i et radiointerview der blev afholdt i Bagklog på P1, lørdag 20. nov. 2021, at covid19 sprøjterne er:

”Verdenshistoriens Største Medicinske Eksperiment.”
Hør hele interviewet her:
https://www.bitchute.com/video/hGRuzSxDQiJU/

Trods faktum og oplysninger som disse, udskammes skeptikere og kritikere alligevel som konspirationsteoretikere i den offentlige debat. DVS. at vi ikke har en debat, men at der sker en censur på alle borgere i Danmark, som specielt går ud over denne stille gruppe af borgere, der ikke har en stemme.

Ved at fratage deres-og pårørendes medbestemmelsesret ift. eksperimentelle sprøjter med forskellige batch numre, uden et informeret valg, udsættes denne målgruppe i værste fald for overhængende fare for enten bivirkninger eller dødsfald.
Der tegner sig et uhyggeligt billede fra 2 verdenskrig, hvor samme målgruppe af intetanende borgere blev råt og brutalt aflivet i KZ lejre. De havde heller ingen stemme eller rettigheder, idet de blev set som besværlige og belastende for samfundet.

På verdensplan er der mange indberetninger om bivirkninger som f.eks. Myocardites, slagtilfælde, blodpropper mv. og ”pludselig død”. I alle andre lande ses på tilsvarende måde samme mønster med både bivirkninger og ”pludseligt dø”. Sidste år måtte Pfizer mod deres vilje frigive 1291 mulige bivirkninger til offentligheden, og alligevel køres man fortrøstningsfuld videre i samme spor!

Hvem af jer fra politisk side tager ansvar, hvis det viser sig, at denne eksperimentelle sprøjte er det største folkemord, siden 2 verdenskrig?

Som Minister mener jeg, at du bærer et stort ansvar, herunder især når disse menneskers skæbner er lagt i jeres hænder, og du i dette brev er blevet oplyst, at det er tale om en gråzone og et skråplan I som politikere bevæger jer ud på. Dette bør øjeblikkeligt stoppes, inden skaderne bliver for omfattende.

Nürnbergprincipperne vil på et eller andet tidspunkt komme på tale igen, og derfor taler jeg til dit gode hjerte og forhåbentligt også samvittighed for disse mennesker der ikke har en stemme.
ZeniaJeg beklager min direkte retorik uden omsvøb, men tiden er knap og der er ikke længere tid til fløjlshandsker, idet situationen bliver mere og mere alvorligt.

Med Venlig Hilsen
Berith Zenia Fagergaard
Velstandspartiet - Jorden Frihed Kendskab

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd