Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Bør lægerne stoppe med at indsprøjte gift i børn og voksne?

Kære Alle,

Copy paste denne tekst og send til alle læger du kender:

  1. / HÆFTELSESNOTIFIKATION  på engelsk: Notice of Liability

                                                                                                                                                   

[NAVN]

                                           

[DATO]                                                                                                                                            

 

[HILSEN – spalte 2 af csv file]

 

Denne meddelelse om hæftelse blev leveret til Dem personligt.

De kan holdes som personligt hæftende for skader og død forårsaget af Deres handlinger ved  injektion af COVID-19 vaccinationer.

Alle COVID-19-vacciner, der i øjeblikket anvendes i Danmark, er farlige for både raske individer og dem med eksisterende kroniske sygdomme af følgende årsager:

  • Risiko for dødelige og ikke-dødelige koagulationsforstyrrelser inklusive blødningsforstyrrelser, hjernetrombose, slagtilfælde og hjerteanfald;
  • Autoimmune og allergiske reaktioner;
  • Antistofafhængig amplifikation/forstærkning af efterfølgende virusinfektioner;
  • Vaccineforurening på grund af (overdreven) hastighedsproduktion og uregulerede produktionsstandarder.

ALLE gentekniske vacciner forventes at forårsage blødningsforstyrrelser og blødning på grund af deres molekylære virkningsmekanismer. Disse sygdomme er nu set i alle aldersgrupper, hvilket har ført til midlertidig suspension af nogle af vaccinerne i mange lande rundt om i verden.

Til denne NOTIFIKATION OM HÆFTELSE er knyttet et memorandum om nødvendigheden, effekten og sikkerheden af ​​COVID-19-vaccinerne.  For yderligere baggrundsinformation, se korrespondancen mellem LÆGERE FOR COVID-etik og Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA) online på https://doctors4covidethics.org/letters/ 

Vær venligst fortsat opmærksom på, at De også kan holdes personligt ansvarlig / pålægges personlig hæftelse for at støtte FORBRYDELSER MOD MENNESKELIGHEDEN. Disse defineres som handlinger, der begås forsætligt og systematisk, der er rettet mod civile og der tjener til at fremme statens politik.

Venligst besvar denne NOTIFIKATION OM HÆFTELSE inden for 14 dage fra LEVERINGSDATOEN til:

LAWYERS FOR COVID ETHICS , Lawyers4CovidEthics@protonmail.com

Cc: Rechtsanwaltskanzlei, Dr. Reiner Fuellmich

 

 

  1. COVID Vacciner – Behov,
    Effekt og Sikkerhed

Sucharit Bhakdi og Doctors for Covid Ethics, 23. maj 2021

Producenterne af de eksperimentelle COVID-19-vacciner er fritaget for enhver juridisk hæftelse for vaccineskader. Personer, der godkender disse vacciner, bør informere sig om disse stoffer, da de kan holdes personligt ansvarlige for eventuelle skader. Det samme gælder mennesker, der ordinerer eller udfører disse vaccinationer.

I denne diskurs fremlægges, at COVID-19-vacciner er unødvendige, ineffektive og farlige.

Nødvendighed  Immunkompetente mennesker er tilstrækkeligt beskyttet mod SARS-CoV-2 ved cellulær immunitet. Vaccination er ikke indiceret, fordi det ikke kan reducere alvorlige sygdommes hyppighedsforekomst​​. Desuden er effektive lægemidler tilgængelige til behandling af COVID-19-patienter. Også med hensyn til mennesker i fare er der ingen grund til akut godkendelse af de eksperimentelle vacciner.

Effektivitet. Antistoffer i blodet er på den “forkerte side af væggen” og kan ikke forhindre angreb af vira fra den luft, vi indånder. I test på primater blev der ikke fundet nogen vaccine, der beskyttede mod lungeinfektion.Dette betyder også, at vaccination ikke bryder infektionskæden. Så påstanden om, at børn og raske voksne skal vaccineres for at beskytte andre, mere sårbare mennesker, har intet videnskabeligt grundlag.

Farlighed. Vaccinationen udgør alvorlige farer for alle mennesker. Alle vacciner kan få blod til at størkne. Af denne grund alene er deres anvendelse at afvise. Dannelse af blodpropper i cerebrale kar forårsager skærende hovedpine, kvalme og opkastning, sløret bevidsthed, nervelammelse af alle slags, blandt andre; de kan endda være dødelige. Også andre steder kan vaskulære tromber have alvorlige og undertiden livstruende konsekvenser. Andre farer ved vaccination inkluderer blandt andet autoimmune og allergiske reaktioner, immunrelateret forværring af efterfølgende infektioner med virussen og aborter.

De aktører, der godkender, håndhæver eller administrerer den eksperimentelle COVID-19-vaccination, udsætter befolkningen og patienterne for alvorlige, unødvendige og uberettigede medicinske risici.

 

Vaccinerne er unødvendige

Immunkompetente mennesker har en "robust" cellulær (T-celle) immunitet over for SARS-CoV-vira [1], inklusive SARS-CoV-2 og dens varianter [2]. T-cellebeskyttelse skyldes ikke kun eksponering for SARS-CoV-2, men også krydsreaktiv immunitet på grund af tidligere eksponering af immunsystemet for andre coronavirus [1,3-10]. Sådan krydsimmunitet kunne påvises efter infektioner for op til 17 år siden [1,3].

I modsætning til vaccination tilbyder den eksisterende T-celleimmunitet omfattende beskyttelse mod alle SARS-CoV-2-varianter. Det er meget bredere fra starten, fordi beskyttelsescellerne ikke kun genkender en del af et enkelt protein ("spidsen" eller stingproteinet), men mange dele af alle proteinerne i virussen. Endnu vigtigere bekæmpes virussen det rigtige sted, nemlig i lungecellerne, hvor den formeres.

Vaccinerne udråbes som et middel til at forhindre asymptomatiske infektioner og dermed også til "asymptomatisk transmission" [11]. Men konceptet af asymptomatisk transmission er baseret på upålidelige PCR-testprocedurer og deres forkerte fortolkning, hvilket fører til høje falske positive frekvenser [12-15]. En omfattende undersøgelse af 9.899.828 mennesker i Kina frembragte beviset på, at asymptomatiske mennesker, der testede positivt for COVID-19, aldrig smittede andre personer [16]. De ofte citerede værker, som angivelig skal bevise den asymptomatiske transmission [17,18], er baseret på hypotetiske modeller og ikke på empiriske studier. De repræsenterer kun antagelser og skøn - i fuldstændigt fravær af videnskabelig dokumentation. Asymptomatisk transmission og dens forebyggelse er imaginær og kan ikke retfærdiggøre vaccination på nogen måde.  Ved flertallet af mennesker (~ 99,8% på verdensplan) er SARS-CoV-2 ikke dødelig [19-21].  Typisk er infektionen meget mild til moderat alvorlig.

Derudover er det alvorlige forløb af COVID-19-infektionen også en sygdom som kan behandles. Det er nu bevist, at tidlig behandling med veltolererede lægemidler såsom vitamin C og D, hydroxychloroquin og ivermectin reducerer hospitalsophold og dødelighed med 75-85% [22-26]. Industri- og regeringsbeslutninger for at forhindre sådanne dokumenterede behandlinger gennem selektiv forskningsstøtte [23] og reguleringsforstyrrelser er uetiske og skandaløse [27]. Den systematiske benægtelse og nedværdigelse af disse effektive terapier har givet den spinkle begrundelse for akut godkendelse af vaccinerne.

Som det er velkendt, forudsætter dette, at "ingen acceptabel standardbehandling er tilgængelig" [28]

Fordi der er gode behandlingsmuligheder, er en akut godkendelse ikke juridisk kompatibel.

Vaccinerne er ikke effektive

På mekanistisk niveau er konceptet af immunitet over for COVID-19 via antistofinduktion simpelthen vrøvl. Antistoffer i blodet er på den “forkerte side af muren” og kan ikke forhindre vira i at angribe fra luften. I test på primater (rhesusaber) blev der ikke fundet nogen vaccine, der beskyttede mod lungeinfektion. Der er ingen steder fremlagt beviser fra vaccineproducenter for, at vaccinationen forhindrer en luftvejsinfektion. Producenterne behøvede heller ikke at påtage sig nogen garanti for denne effektivitet hos mennesker, da dette er en "nødsituation" eller "betinget" godkendelse. Vi befinder os i beslutningsprocessens eksperimentfase.

Som ikke forventes anderledes viser de kortvarige data heller ikke nogen forebyggelse af alvorlige sygdomme. Det Europæiske Lægemiddelagentur har via vaccinen Comirnaty (Pfizer mRNA) bestemt, at graverende COVID-19 tilfælde "var sjældne i undersøgelsen, og en statistisk pålidelig konklusion ikke kan drages ud fra dem" [29]. Tilsvarende rapporterer dokumentationen fra Pfizer til FDA [30], at effektivitet mod dødelighed ikke kunne påvises.
Så det er ikke muligt at vise, selv på kort sigt, at vaccinerne beskytter mod død eller alvorlig sygdom.

Da sygdom og død ikke kan tjene som korrelater til beskyttelse mod COVID-19, står hele vaccinationsprogrammet over for et uopløseligt dilemma: hvordan skal effektiviteten overhovedet bestemmes?
En vaccination vil aldrig reducere hyppigheden af ​​alvorlige sygdomme og er meningsløs fra starten.

Vaccinerne er farlige

Koronakrisen er nået til et stadium, hvor vi frygter for vores medmennesker og især for vores ældre borgere og vores børn. I dette øjeblik injiceres eksperimentelle vacciner i utallige menneskers kroppe, der ikke har nogen idé om de farer, de udsættes for. Næppe nogen er klar over, at utallige kopier af et virusgen vil oversvømme kroppen og invadere celler, som virussen normalt ikke ville nå. Kun få mennesker ved, at dette kan få immunforsvaret til at angribe sine egne kropsceller, fordi det føres til at tro, at virussen formerer sig og skal bekæmpes. Kun få mennesker ved, at sådanne genetisk manipulerede vacciner aldrig er blevet godkendt til brug hos mennesker.

Ligeledes er det stort set ukendt, at COVID-vaccinerne indtil videre kun har modtaget en betinget godkendelse til nødbrug, men ikke en regelmæssig, fuldt gyldig godkendelse. I løbet af de næste 2 år vil det blive vurderet, om fordelene opvejer risiciene. Alle, der er vaccineret nu, er en del af dette enorme eksperiment. Men uden hæftelse! Fordi med den betingede godkendelse påtager fabrikanterne sig ingen garantier - i tilfælde af voldelige reaktioner eller endda i tilfælde af død er de fritaget for ethvert hæftelse.
Enhver medicinsk uddannet person skal vide, at der må forventes alvorlige bivirkninger ved disse vacciner [32, 33].

Så snart vaccinerne kommer ind i blodbanen, kan de trænge ind i cellerne, der ligger langs blodkarrene - kaldet endotelceller - og tilskynde dem til at producere virusspringproteinet.
To farlige konsekvenser kan derefter forventes. For det første vises mange kopier af virusspidsen på celleoverfladerne; der kan de binde og aktivere blodplader, hvilket vil føre til en øget tendens til at få blodet til at størkne. For det andet kan endotelcellerne blive angrebet af immunsystemet. Lymfocytterne, der er ansvarlige for coronavirus, trænes i at genkende stingproteinet og ødelægge cellerne på hvis overflade det vises. Hvis foring af blodkarrene beskadiges på denne måde, vil det starte blodet til at størkne.

I princippet kan dette ske hvor som helst i kroppen; men når blodpropper dannes særligt kritiske steder i hjernen, rygmarven, hjertet eller lungerne, kan forstyrrelse af blodgennemstrømningen være alvorlig og endda dødelig. Dannelse af blodpropper i cerebrale kar forårsager skærende hovedpine, kvalme og opkastning, sløret bevidsthed, nerveparalyse af alle slags. Blodkarrene kan også have mange livstruende konsekvenser i andre organer.

I de første par måneder af indeværende år blev det klart, at den forventede risiko for koagulationsforstyrrelser med alvorlige konsekvenser desværre er alt for reel.

Mere end 10.000 dødsfald efter vaccination er nu rapporteret i Europa og mere end 4.000 i USA [34,35]. Mange af disse dødsfald skyldes klart eller meget sandsynligt vaccineinducerede koagulationsforstyrrelser.

Andre farer ved vaccination inkluderer autoimmune og allergiske reaktioner, immunrelateret forværring af senere infektioner med virussen og aborter.

Det er absolut forbudt at sætte folk i livsfare for at beskytte dem mod en anden fare. Indledningen af ​​koageldannelse er altid livstruende. Det er blevet kendt, at alle genbaserede COVID-19-vacciner kan udløse blodpropper. Af denne grund alene er deres anvendelse forkasteligt.

 

Afslutningsord
Vaccineproducenterne har ladet sig fritage fra juridisk hæftelse for uønskede begivenheder.
Hvis vaccinerne forårsager død og anden graverende skade, hæfter de personligt, der godkendte eller administrerede vaccinationen. Disse mennesker vil gøre sig selv en tjeneste ved at gøre sig bekendt med Nürnberg-koden og andre relevante retslige lovbestemmelser.

 

 

    1.  

[1] N. Le Bert et al: SARS-CoV-2-spezifische T-Zell-Immunität in Fällen von COVID-19 und SARS und nicht-infizierten Kontrollen. Nature 584 (2020), 457-462. URL: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32668444.

[2] A. Tarke et al.: Negligible impact of SARS-CoV-2 variants on CD4+ and CD8+ T-cell reactivity in COVID-19 exposed donors and vaccinees. bioRxiv (2021).

URL: https://dx.doi.org/10.1101/2021.02.27.433180.

[3] Anonymous: Scientists uncover SARS-CoV-2-specific T cell immunity in recovered COVID-19 and SARS patients. 2020.

URL: https://www.sciencedaily.com/releases/2020/07/200716101536.htm

[4] D. Beasley: Scientists focus on how immune system T cells fight coronavirus in absence of antibodies. 2020. URL: https://www.reuters.com/article/ushealth-coronavirus-immunesystem-idUSKBN24B1D8.

[5] C. C. Bozkus: SARS-CoV-2-specific T cells without antibodies. Nat. Rev. Immunol. 20 (2020), 463. URL: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32636475.

[6] A. Grifoni et al.: Targets of T Cell Responses to SARS-CoV-2 Coronavirus in Humans with COVID-19 Disease and Unexposed Individuals. Cell 181 (2020), 1489–1501.e15. URL: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32473127.

[7] J. Mateus et al.: Selective and cross-reactive SARS-CoV-2 T cell epitopes in unexposed humans. Science 370 (2020), 89–94. URL: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32753554.

[8] M. McCurry-Schmidt: Exposure to common cold coronaviruses can teach the immune system to recognize SARS-CoV-2. 2020. URL: https://tinyurl.com/corona-cross-immunity.

[9] S. Palmer et al.: COVID-19 hospitalization rates rise exponentially with age, inversely proportional to thymic T-cell production. J. R. Soc. Interface 18 (2021),

20200982. URL: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33726544.

[10] T. Sekine et al.: Robust T Cell Immunity in Convalescent Individuals with Asymptomatic or Mild COVID-19. Cell 183 (2020), 158–168.e14.

URL: https://dx.doi.org/10.1016/j.cell.2020.08.017.

[11] J. Drake: Now We Know: Covid-19 Vaccines Prevent Asymptomatic Infection, Too. 2021. URL: https://tinyurl.com/forbes-asymptomatic-infection.

[12] P. M. Bossuyt: Testing COVID-19 tests faces methodological challenges. Journal of clinical epidemiology 126 (2020), 172–176.

URL: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32622902.

[13] T. Jefferson et al.: Viral cultures for COVID-19 infectivity assessment. Systematic review. Clin. Infect. Dis. ciaa1764 (2020).

URL: https://dx.doi.org/ttps://doi.org/10.1093/cid/ciaa1764.

[14] P. Borger et al.: External peer review of the RTPCR test to detect SARS-CoV-2 reveals 10 major scientific flaws at the molecular and methodological level: consequences for false positive results. 2020.

URL: https://doi.org/10.5281/zenodo.4298004.

[15] A. Mandavilli: Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be. 2020.

URL: https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html.

[16] S. Cao et al.: Post-lockdown SARS-CoV-2 nucleic acid screening in nearly ten million residents of Wuhan, China. Nat. Commun. 11 (2020), 5917.

URL: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33219229.

[17] S. M. Moghadas et al.: The implications of silent transmission for the control of COVID-19 outbreaks. Proc. Natl. Acad. Sci. U. S. A. 117 (2020), 17513–17515.

URL: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32632012.

[18] M. A. Johansson et al.: SARS-CoV-2 Transmission From People Without COVID-19 Symptoms. JAMA network open 4 (2021), e2035057.

URL: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/3410879.

[19] J. P. A. Ioannidis: Global perspective of COVID-19 epidemiology for a full-cycle pandemic. Eur. J. Clin. Invest. 50 (2020). URL: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33026101.

[20] J. P. A. Ioannidis: Reconciling estimates of global spread and infection fatality rates of COVID-19: An overview of systematic evaluations. Eur. J. Clin. Invest. (2021).

URL: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33768536.

[21] CDC: Science Brief: Community Use of Cloth Masks to Control the Spread of SARSCoV-2. 2020. URL: https://tinyurl.com/cloth-masks-cdc.

[22] J. Orient et al.: A Guide to Home-Based COVID Treatment. 2020.

URL: https://aapsonline.org/covidpatientguide/.

[23] P. A. McCullough et al.: Multifaceted highly targeted sequential multidrug treatment of early ambulatory high-risk SARS-CoV-2 infection (COVID-19). Reviews in cardiovascular medicine 21 (2020), 517–530. URL: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33387997.

[24] B. C. Procter MD et al.: Early Ambulatory Multidrug Therapy Reduces Hospitalization and Death in High-Risk Patients with SARS-CoV-2 (COVID-19). International journal of innovative research in medical science 6 (2021), 219–221.

URL: https://dx.doi.org/10.23958/ijirms/vol06-i03/1100.

[25] P. A. McCullough et al.: Pathophysiological Basis and Rationale for Early Outpatient Treatment of SARS-CoV-2 (COVID-19) Infection. Am. J. Med. 134 (2021), 16–22.

URL: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32771461.

[26] Anonymous: Real-time database and meta analysis of 588 COVID-19 studies. 2020.

URL: https://c19early.com/.

[27] J. S. Hirschhorn: COVID scandal: Feds ignored 2016 law requiring use of real world evidence. 2021.

URL: https://www.wnd.com/2021/04/covid-scandal-fedsignored-2016-law-requiring-use-of-real-world-evidence/.

[28] Anonymous: Emergency Use of an Investigational Drug or Biologic: Guidance for Institutional Review Boards and Clinical Investigators. 1998.

URL: https://tinyurl.com/fda-emergency-use.

[29] Anonymous: EMA assessment report: Comirnaty. 2021.

URL: https://tinyurl.com/ema-comirnaty.

[30] Anonymous: FDA briefing document: Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine. 2020.

URL: https://www.fda.gov/media/144245/download.

[31] L. T. Giurgea and M. J. Memoli: Navigating the Quagmire: Comparison and Interpretation of COVID-19 Vaccine Phase 1/2 Clinical Trials. Vaccines 8 (2020), 746.

URL: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33316990.

[32] S. Bhakdi et al.: Urgent Open Letter from Doctors and Scientists to the European Medicines Agency regarding COVID-19 Vaccine Safety Concerns. 2021.

URL: https://tinyurl.com/d4ce-letter.

[33] S. Bhakdi: Rebuttal letter to European Medicines Agency from Doctors for Covid Ethics, April 1, 2021. 2021. URL: https://tinyurl.com/d4ce-rebuttal.

[34] G. Delépine: Covid-19 Vaccines Lead to New Infections and Mortality: The Evidence is Overwhelming. https://www.globalresearch.ca/covid-19-vaccines-lead-to-new-infections-and-mortality-the-evidence/5746393

[35] F. W. Engdahl: “We are Human Guinea Pigs”: Alarming Casualty Rates for mRNA Vaccines Warrant Urgent Action. https://www.globalresearch.ca/alarming-casualty-rates-mrna-vaccines-warrant-urgent-action/5746343

Afslutningsvis min nytårserklæring 1. januar 2022 for et år siden. Den kan med føje sendes til alle politikere også kommunalpolitikere og epidemikommissionen. Tak for din deltagelse.

Og hvis du endnu ikke har givet en vælgererklæring, så er du meget velkommen at smutte ind på https://vaelgererklaering.velstandspartiet.dk/   scroll lidt ned til formularen, udfyld det du vil, vi forsøger at holde øje med, hvor mange, der giver en vælgererklæring. Hvis spørgsmål vedr. vælgererklæring så skriv til ve@velstandspartiet.dk

Husk vi er det eneste parti, der har et partiprogram, der vil sikre samme indtægter til staten uden mennesker betaler skat.

Venlig hilsen

Mads Palsvig

 

Erklæring om stop for Covid forbrydelser

Vi er en stor gruppe af mennesker i Danmark, både vaccinerede* og ikke vaccinerede, som er kommet til nedenstående konklusioner, og vi vil i samarbejde arbejde for følgende fredelige løsning på denne alvorligste krise siden 2. verdenskrig. Forsøget fra magthaverne om at spille vaccinerede ud imod uvaccinerede er vi overbeviste om, ikke vil lykkes. Vi er i familie med hinanden, vi er venner, vi er kolleger, nogle har taget vaccinen andre har ikke. Vi er alle fælles om at være ofre for magthavernes forbrydelser imod menneskeheden. Bølgerne er gået højt i mange hjem, men blod er tykkere end vand og de seneste afsløringer, herunder Allan Randrups erklæring om, at sundhedsmyndighederne hele tiden har vidst, at vaccinen ikke beskyttede imod corona, og at man stadig ville kunne smitte med corona, selvom man havde fået vaccinen, har fået utallige af os til at indse, at det vi har fået fortalt, er usandheder og løgne, som bakker op om en agenda, der fratager os mennesker vores frihed, sundhed og retten til at bestemme over vores egen krop.

Nu har CDC, de amerikanske sundhedsmyndigheder, per 31.december 2021 forbudt brugen af PCR-test, fordi den ikke kan kende forskel på corona og den almindelige influenza. Vi var mange, der syntes, at det var besynderligt, at influenzaen pludseligt kunne forsvinde med coronaens ankomst. Om coronaen blot er en alvorlig influenza sæson, eller laboratorielavet biovåben, skal vi ikke komme ind på her, blot at den er blevet brugt til en agenda, hvor magt er taget fra folket til en lille gruppe ikke folkevalgte teknokrater og internationale organisationer overvejende finansieret og kontrolleret af verdens rigeste personer. De samme personer, som har tjent USD 30.000 Mia på denne krise ved blandt andet at investere i vaccine, test og maske produktion. Disse personer ejer også medierne, som censurerer alle uafhængige videnskabelige undersøgelser og gentager løgnene om vaccinernes sikkerhed non stop. Der er alene i Europa over 30.000 døde af vaccinerne og 3 Mio alvorlige bivirkninger. Dette tal er med al sandsynlighed undervurderet adskillige gange, eftersom mange ikke indrapporterer vaccineskaderne. Der er sågar mange læger og sygeplejersker, som ikke aner, hvordan man indberetter vaccineskader.

Der er flere gange blevet truet med indførsel af tvangsvacciner i Europa fra både Von der Leyen fra EU Kommissionen, Boris Johnson samt den østrigske regering, og meget tyder på, at vaccineproducenterne og deres kollaboratører i diverse parlamenter og sundhedsvæsener forsøger at trække et vaccine abonnement ned over hovedet på befolkningen i al evighed. Et abonnement, der skal fornyes hver 3. til 6. måned.

Derfor erklærer vi, der kæmper for menneskelig frihed, sandhed og retfærdighed følgende:

Den aktuelle Covid politik handler ikke primært om sundhed, men om undertrykkelse og kontrol.

Tvangsvacciner er en grænse som, hvis den først krydses, kan afføde voldsomme reaktioner. For eksempel selvforsvar, som man er i sin gode ret til, hvis man angribes med trussel om at blive indsprøjtet med en livsfarlig DNA-ændrende væske af landsforrædernes håndlangere, uanset om det skulle være ordrefølgende lokalt politi og militær eller udlændinge ansat af internationale privatejede vagtværn. Socialdemokratiet foreslog i første udkast af Epidemiloven, at udenlandske privatejede vagtværn skulle kunne benyttes og have lov at gå fra hus til hus og tvangsvaccinere folk, hvis blot en person ud af gruppe på circa 20 personer i hver kommune havde ”en formodning om smitte”.

At ”følge ordre” er ingen undskyldning i et retsopgør. Alle har et ansvar for de handlinger, de udfører. Jævnfør Nürnberg processen.

Nogle mennesker vender vreden indad andre udad.

Manden i Melbourne, som for få dage siden satte ild til sig selv i sin bil i protest imod tvangsvacciner i Australien, vendte vreden indad på mest tragisk vis. Andre vender vreden udad, og hvis historien er en læremester, vil der kunne forekomme likvideringer af kollaboratører og landsforrædere rundt omkring i verden, som vi så det i Danmark og andre lande under den 2. verdenskrig. Ingen danske frihedskæmpere, som likviderede kollaboratører og landsforrædere, blev efterfølgende straffet for deres handlinger. Kun de kollaboratører og landsforrædere, der i tysk tjeneste havde likvideret danske frihedskæmpere, blev straffet, endda i flere tilfælde dødsdømt.

Vi i frihedsbevægelsen tager afstand fra begge reaktioner, både selvmord som demonstration og selvtægt, og ønsker udelukkende at arbejde parlamentarisk og fredeligt. Vi indbyder stadig til dialog, selvom strategien fra besættelsesmagten er klar: Hold alle andre synspunkter ude af debatten. Som under Goebbels er det kun globalisternes propaganda, der får lov at komme i statsfinansierede og privatejede mainstream medier. Vi mener, at vi igen ligesom under 2. verdenskrig de facto er besat af udenlandske magter, som dikterer politikken og lovgivningen til vores Folketing og centraladministration. Sundhedsvæsenet er desværre delvist finansieret af internationale privatejede farmaceutiske virksomheder, så det er på mange måder fuldstændig inhabilt i sine beslutningsprocesser. Al økonomisk støtte til offentlige myndigheder fra profitmaksimerende medicin og vaccineproducerende virksomheder, skal øjeblikkeligt stoppe. Specielt under en pandemi, hvor kun vaccineproducenterne og dem de betaler for det, har incitament til at kalde en sygdom, som svarer til en influenza for en ”samfundskritisk sygdom” med alle de drakoniske indgreb i befolkningens frihed og livskvalitet, det medfører.

Vi vurderer, at tvangsvacciner er en del af magtfulde kræfters forsøg på at få en drastisk reaktion fra borgerne, som kan bruges som undskyldning for at opnå yderligere kontrol ved at bruge borgernes reaktion som begrundelse for at bruge endnu mere magt overfor borgerne. Vi har allerede indirekte tvangsvaccinering: mange har taget stikket ”for at kunne rejse”, i troen, som de svigagtigt havde fået fra myndighederne, på at det blot var et stik, og så alt tilbage som før, og i værste fald direkte tvangsvaccinering, som Mette Frederiksen har antydet, som en mulighed. Hun har sagt, at hun bevidst vil forskelsbehandle og lave livet ”besværligt” for de uvaccinerede. Dette er en forbrydelse imod menneskeheden.

Set i et historisk perspektiv, så har de reelle magthavere, som har finansieret alle krige og revolutioner de sidste mange hundrede år, aldrig haft problem med likvideringer af deres håndlangere. De har ofte selv dømt dem, fængslet dem og sågar henrettet dem i et retsopgør som syndebukke, for selv at undslippe straf. Det så vi eksempelvis efter 2. verdenskrig, hvor 15 mio tyskere mistede livet i årene efter krigens afslutning i perioden 1945 – 1948, mens de virkelige skyldige nazister, herunder Dr Mengele, Gehlen, Werner Von Braun og mange flere fik lov ustraffet at rejse til Sydamerika og USA. Indtil nu har de reelle magthavere været meget succesfulde med at undgå straf. Ordrefølgere har ikke altid været lige så heldige i et historisk perspektiv.

Vi ønsker ikke et retsopgør som efter 2. verdenskrig, hvor dødsstraf blev gennemført med tilbagevirkende kraft. 78 blev dødsdømt, heraf blev 32 benådet.

Vi ønsker en fredelig løsning med dialog, oplysning og lov og orden.

Tvangsvaccinering med eksperimentel medicinering, som fejlagtigt og på bedragerisk vis kaldes ”vaccine”, for en sygdom som Covid med dødelighed som en alvorlig influenza med en gennemsnitlig alder for døde på over 83 år, og hvor der findes flere billige kure som blandt andre Ivermectin og Hydroxychloroquine, er at betragte som en krigserklæring imod alle frie mennesker og en forbrydelse mod menneskeheden.

Derfor vil vi nu i denne erklæring gøre det tydeligt, hvad vi mener konsekvenserne, skal være for dem, som samarbejder med de udenlandske magter, der står bag hele det løgnagtige narrativ.

Politikerne bruger allerede i flere lande trusler om afskedigelse, fratagelse af pension og offentlige ydelser, bøde og frihedsberøvelse som tvangsmidler til at gennemtvinge vaccination. I flere lande anses folk med både to og tre vacciner nu som uvaccinerede. I Australien har de allerede interneret og tvangsvaccineret aboriginals. Set i lyset heraf mener vi, at det er vigtigt at alle politikere forstår, at de samme midler fra nu af vil blive anvendt imod dem, hvis de gør sig skyldige i disse forbrydelser.

Vi trækker derfor en rød streg i sandet og erklærer, at enhver politiker som, efter at denne erklæring træder i kraft, stemmer for, foreslår eller ikke aktivt lige med det samme erklærer at være imod at bruge tvang til at gennemføre vaccination af deres befolkninger, vil blive holdt retsligt ansvarlige for deres handlinger og straffet efter gældende lovgivning. Uanset om det er indirekte tvang som nu med coronapas, test og masketvang eller direkte tvangsvaccinering. Fængsel og bødestraf vil blive justeret efter omstændighederne, således at politikerne skal vide at de risikerer at miste deres frihed og formue, hvis de dømmes for at have overtrådt gældende love på dette område, herunder Grundloven, Internationale konventioner og Nürnberg konventionen, ligesom de fratager borgerne deres frihed og formuer med deres politik. Disse vilkår og konsekvenser gælder ligeledes alle andre, som aktivt medvirker til denne forbrydelse, herunder ansatte i sundhedsvæsenet, centraladministrationen, uddannelsessektoren, redaktører og journalister, ordensmagten, domstolene, samt arbejdsgivere, som aggressivt har ført en frihedsbegrænsende fortolkning af ”kan” kræve coronapas. Der står intet sted i loven, at de ”skal” kræve det. Corona er mindre dødelig end influenzaen i 2018, og den nye omikron variant er mindre farlig end sidste vinters corona og rammer hovedsageligt ”vaccinerede”, det kan man se på de danske sundhedsmyndigheders hjemmeside. Læg mærke til hvorledes sundhedsmyndighederne og medierne kun taler om smittede og ikke om indlæggelser og dødsfald. Hvis ikke folk gik med masker og regeringen lavede den unødvendige lock down, en lock down, som der absolut ingen evidens er for at begrænse udbredelsen af corona, så ville ingen vide, at det vi havde var andet end den årlige influenza sæson. Og alle ville sige, som læger altid sagde for to år siden, ”det er en virus, det kan vi ikke gøre noget ved, gå hjem og hvil dig”. Influenza har man i 40 år uden held forsøgt at lave en vaccine imod.

Vi er klar over, at politikere og andre kan være under pres fra skjulte kræfter, der har kompromitterende materiale på dem, som bliver brugt til at afpresse og manipulere dem til imod deres vilje at påtvinge deres befolkninger dette dystopiske styre. Disse mørke kræfter er den virkelige fjende.

Vi ønsker for første gang i verdenshistorien et retsopgør, hvor de reelle skyldige straffes.

Derfor erklærer vi også følgende:

Der vil blive nedsat en Sandheds- og Forsonings-kommission, med Nelson Mandelas arbejde som forbillede, og politikere og andre nævnt ovenfor kan opnå fuld amnesti for alle Covid forbrydelser, der er begået inden denne erklæring træder i kraft, dags dato, under forudsætning af at de samarbejder med kommissionen om at nå til bunds i sandheden om det, som er foregået. Herunder vidneudsagn om hvad der foregik på Bilderberg møder, Davos, Event 201, Council of Foreign Relations, World Economic Forum og andre lignende ikke folkevalgte organisationer, som har tilranet sig magten til at diktere, den fuldstændig enslydende lovgivning i næsten samtlige lande i verden.

Ligeledes vil der blive givet amnesti for alle forbrydelser og tilgivelse for alt belastende materiale, som bliver brugt til at presse, afpresse, overtale eller manipulere beslutningstagere med. Inklusive hvis de skulle have erklæret troskab og sværget at adlyde ordrer fra højere rangerende medlemmer i diverse hemmelige loger. Eksempelvis er Mette Frederiksen i Chr IV logen i Aalborg, det kan man se på Folketingets hjemmeside.

I, vore politikere og andre ovennævnte beslutningstagere skal vide, at I intet har at frygte, så længe I fra dags dato tjener menneskehedens frihed og er parate til at stå ved sandheden om det, der har været, og jeres andel i det.

Menneskets frihed og frie vilje er det mest dyrebare vi ejer. Den ulovlige lock down har regeringen brugt til sammen med deres håndlangere med magt, løgne og bedrageri at fratage mange af vores frihedsrettigheder. Tvangsvacciner vil fratage menneskeheden den vigtigste frihed. Retten over vores egen krop. Det er fuldstændig vanvittigt, at vi efter nazisternes forsøg med mennesker under 2. verdenskrig, her 80 år senere er i gang med at gentage historien.

Uanset hvad man ellers måtte mene om Covid krisen bør det stå tydeligt for alle frihedselskende mennesker, vaccinerede såvel som uvaccinerede, at:

DENNE GRÆNSE MÅ IKKE OVERSKRIDES

Således til opsummering: enhver politiker eller indflydelsesrig magthaver, der foreslår, stemmer for og ikke aktivt fra dags dato tager afstand fra tvangsvacciner, både indirekte og direkte tvang, vil blive retsforfulgt med fængselsstraf og bødestraf som konsekvens.

 

Underskrevet:

 

 

*Indgået i det medicinske forsøg og taget den eksperimentelle DNA-ændrende MrNA medicinering som fejlagtigt kaldes vaccinering.

 

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd