Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Korrespondance med sundhedsmyndighederne.

 

mail afsendt d. 24. nov. til SST er kopieret ind i denne rykker, (hvor der så er tilføjet noget extra skrift i slutningen af mailen (fra fed skrift)) - denne rykker afsendt d. 10. dec. :

 

Fra: Majio <biotoppen@gmail.com>
Sendt: 10. december 2022 19:09
Til: Ida Husby (IDHU) <IDHU@SST.DK>
Emne: Kære Ida Husby

 

Kære Ida Husby.

 

Jeg kontaktede dig pr. e-mail med flg. spørgsmål d. 24. november, og har ikke hørt fra dig - (jeg indsætter mailen til dig her nedenfor):

 

Spørgsmål 1: Hvilke specifikke registre opsøger I, for at blive oplyst om dagens dødsfald efter covid19/sars2 injektion i Danmark?

Spørgsmål 2: Hvilke specifikke registre opsøger I, for at blive oplyst om dagens skader efter covid19/sars2 injektion i Danmark?

Spørgsmål 3: Hvilke specifikke registre opsøger I, for at blive oplyst om dagens dødsfald efter covid19/sars2 injektion globalt?

Spørgsmål 4: Hvilke specifikke registre opsøger I, for at blive oplyst om dagens skader efter covid19/sars2 injektion globalt?

 

 

Så er jeg blevet opmærksom på, at der i Fluenz Tetra - en vaccine som I tilbyder børn og unge i alderen 24 måneder op til 18 år til forebyggelse af influenza - findes GMO: 

https://xnet.dkma.dk/indlaegsseddel/PdfFileServlet?formulationid=25369&lang=da

(under punkt 6 finder man denne tekst: ** produceret i VERO-celler ved revers genteknologi. Dette produkt indeholder genetisk modificerede organismer (GMO’er))

 

Måske har du set får med 2 hoveder - jeg har!

- Og jeg véd også, at man i meget længe har eksperimenterer med GMO i naturen, fx raps og majs, for at nævne blot 2 planter.

 

Spørgsmål 5: Hvad bruges GMO til, når det drejer sig om helbredet?

Spørgsmål 6: Hvem har ansvaret for, at tilbyde GMO i en vaccine? 

Spørgsmål 7: Hvilke forventninger har man, til et sådant eksperiment? 

Spørgsmål 8: Hvad er der i vejen med mennesket, præcis som Gud har skabt os?

Spørgsmål 9: Er det noget, som forældrene bliver informeret om, at fra dét øjeblik at nålen rammer armen, så er det slut med at være Guds Skabning? At nu manipulerer vi dine gener i en anden retning...?

 

Spørgsmålene 5 - 9 ligner måske hinanden. Men det er meget vigtigt for mig, - og det er meget vigtigt at spørge om - HVEM er det, som tager ansvaret for en sådan udvikling? Er det Sundhedsstyrelsen?

 

Til sidst vil jeg spørge om du kan sende mig en indlægsseddel og en indholdsfortegnelse på de specifikke covid19/sars2 injektioner, som man tilbyder i Danmark?

(Jeg har oplevelsen af, at det er forskelligt fra land til land. OG de seneste sedler jeg har set, var blanke)

 

 

Jeg er bange for det haster!

Hver eneste dag, der er gået, og der ikke bliver taget affære, er én dag for meget!

Hver eneste dag, kommer der nye oplysninger frem om "corona-vaccinerne", deres indhold, deres efterfølgende skader og dødsfald.

Vi er mange, der er MEGET bekymrede.

 

Jeg vil ikke sende alle linksene til dig, men medsende dette ene nedenfor, som er en rundbords-diskussion om covid-19, ledet af U.S. senator Ron Johnson, hvor Dr. Peter McCullough konkluderer, at for at forhindre fremtidig skade, må alle COVID-19 vacciner trækkes fra markedet straks:

 

All These Vaccines Need to Be Withdrawn From the Market’: COVID Roundtable Part 2 (+1)

 

https://childrenshealthdefense.org/defender/ron-johnson-senate-roundtable-part-2-covid-vaccines/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=7e04f082-cdea-4912-95e1-1798118bd098

 

Mvh Majio

 

D.19. dec. svarer Lægemiddelstyrelsen:

 

Den man. 19. dec. 2022 kl. 09.37 skrev Lægemiddelstyrelsen <dkma@dkma.dk>:

Kære Majio

 

Lægemiddelstyrelsen overvåger indberetning af spontane bivirkninger. Disse indberetninger dækker over oplevede bivirkninger, der indberettes af eksempelvis borgere og sundhedsprofessionelle. Vores overvågning dækker altså over de indberetninger, som vi dagligt modtager.

 

Hvert kvartal publicerer Lægemiddelstyrelsen opgørelserne over, hvor mange bivirkningsindberetninger, der er modtaget, og hvem der har indberettet. Statistikker over bivirkningsindberetningerne er fordelt efter tema, og findes på følgende link: https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/bivirkninger/bivirkninger-ved-medicin/bivirkningsstatistik/.

Vores interaktive bivirkningsoversigter giver desuden mulighed for at se, hvilke formodede bivirkninger, der er indberettet for en bestem type medicin. Dem finder du her:  https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/bivirkninger/bivirkninger-ved-medicin/interaktive-bivirkningsoversigter/.
Scroll ned på siden til du ser knappen ”Jeg accepterer vilkårene”. Når du har klikket på den, får du adgang til databasen.

 

Databasen skal anvendes velvidende at:

  • Indberetningerne er kun formodede bivirkninger
  • Oversigterne kan ikke vise risikoen for bivirkninger
  • Kendte bivirkninger skal findes i produktinformationen for lægemidlet

 

Denne side indeholder Lægemiddelstyrelsens statistikker over bivirkningsindberetninger fordelt på temaer samt de interaktive bivirkningsoversigter, der giver mulighed for at se hvilke formodede bivirkninger, der er indberettet for en bestemt type medicin.

For at finde COVID-19 vaccinerne i de interaktive bivirkningsoversigter, skal søge på følgende substanser:

 

COVID-19 vaccine

Søgeterm på bivstat.dk

Pfizer/BioNTechs COVID-19-vaccine (Comirnaty)

TOZINAMERAN

Modernas COVID-19-vaccine (Spikevax)

Elasomeran, Imelasomeran

AstraZenecas COVID-19-vaccine (Vaxzevria)

ChAdOx1 nCoV-19

COVID-19 Vaccine Janssen

Ad26.COV2-S

 

Ved overvågning af specifikke tal og opgørelser på COVID-19, henviser vi til Statens Seruminstitut COVID-19 dashboards ForsideDB (arcgis.com).

 

For yderligere information henvises til Lægemiddelstyrelsens temaside om COVID-19 Vacciner mod covid-19 (laegemiddelstyrelsen.dk).

 

Venlig hilsen

Lotte Schelde Olsen

Akademisk medarbejder, Cand.cur.

Pharmacovigilance officer

 

Lægemiddelstyrelsen

Enhed for Lægemiddelovervågning

Danish Medicines Agency

Division of Pharmacovigilance

T +45 44 88 95 95

dkma@dkma.dk

 

 

Den man. 19. dec. 2022 kl. 09.37 skrev Lægemiddelstyrelsen <dkma@dkma.dk>:

 

D 2. januar svarer jeg tilbage til både Lægemiddelstyrelsen og SST (har endnu ikke hørt fra SST)

 

 

Kære Ida og Lotte. 

 

Ved henvendelse til SundhedsStyrelsen d. 10. dec. har jeg fået et svar fra Lægemiddelstyrelsen. Jeg véd ikke, om det kan være en fejl - nu skriver jeg til jer begge to.

 

Det første jeg falder over i brevet er udtrykket "spontane bivirkninger"/"oplevede bivirkninger".

Og der står senere at "Indberetningerne er kun formodede bivirkninger". 

For mig er disse udtryk foruroligende tæt på  - "indbildning".

1: Mit spørgsmål er, om sundhedspersonalet  har indberetningspligt? 2: og om sundhedspersonalet bliver undervist i, hvordan man gør?

3: Og hvor stor en procentdel af borgerne, regner I med, selv kan (ved sygdom) og har indberettet, eller kan finde ud af at indberette?

 

Jeg forstår det sådan, at I i forhold til bivirkninger efter COVID-19-vacciner, hhv. Pfizer/BioNTechs COVID-19-vaccine (Comirnaty), Modernas COVID-19-vaccine (Spikevax), AstraZenecas COVID-19-vaccine (Vaxzevria) og COVID-19 Vaccine Janssen, alene går ind og kikker på specifikke substanser i forhold til indberetning - hhv.  TOZINAMERAN, Elasomeran, Imelasomeran, ChAdOx1 nCoV-19 og Ad26.COV2-S.

 

I henviser så til Statens Seruminstitut ved overvågning af specifikke tal og opgørelser på COVID-19. Det er desværre ikke særligt hjælpsomt, da SSI har fjernet tal, som vedrører de uvaccinerede, så det gør sammenligning umulig. 

 

4: Skal jeg forstå det sådan at I - hverken i lægemiddelstyrelsen eller i Sundheds Styrelsen véd hvor mange der er døde eller har bivirkninger specifikt efter 

COVID-19 Vaccine globalt?

Jeg vil gå ud fra, siden det er en Global Pandemi, at får ét land fx Pfizer/BioNTechs COVID-19-vaccine, så får et andet land præcis den samme vaccine fra Pfizer?

 

 

Her vil jeg give jer et meget lille uddrag af de opråb, som jeg hører fra verden omkring mig, der er både fra Tyskland, UK, New Zealand, USA, - direkte fra egne regeringsrapporter, officielle registre og myndigheder, Pfizers egne dokumenter etc.etc. - 1433 % større risiko for cancer fra USA's egen CDC database, 17.000 videnskabsfolk og læger som råber vagt i gevær... 

Når man undersøger rapporterne på CDC's VAERS, 

U.K.’s Yellow Card System,  det 

 Australske Adverse Event Monitoring System, 

Europa’s EudraVigilance System og 

WHO’s VigiAccess Database - kan man se, at der til dato har været flere end 11 millioner rapporter for bivirkninger og flere end 70.000 dødsfald, relateret til indsprøjtning med det produkt som kaldes 

‘Covid vacciner’. (det var d. 10. september 2022) 

5: Har I adgang til disse systemer?

6: Jeg har stadig ikke fået tilsendt en indholdsfortegnelse over de specifikke 

COVID-19-vacciner.

 

 

 

Med sådanne medsendte eksempler på overbevisende opråb fra mange andre lande, bør der så ikke være et Dansk forbehold? 

Bør I ikke løfte hovedet et øjeblik fra jeres fine tabeller - og kikke jer lidt omkring?

 

Med venlig hilsen fra Majio

 

 

 

 

 

 

U.S. Government confirms COVID Vaccination caused a 1433x increase in reports of Cancer to CDC Database

https://expose-news.com/2022/12/15/us-gov-covid-vaccination-1433x-risk-cancer/

 

 

Pfizer’s Shots Aren’t Safe and Were Never Shown to Be

https://www.theepochtimes.com/health/pfizers-shots-arent-safe-and-were-never-shown-to-be_4947190.html

 

 

Long COVID in Kids and Teens: New Study Challenges Mainstream Narrative

https://childrenshealthdefense.org/defender/long-covid-kids-teens-mainstream-narrative/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=770317ff-77ea-4fed-a01e-a2c2a87e023d

 

 

BREAKING NEWS: 17,000 Scientists and Physicians warn that the COVID (Vaccines) Experimental Genetic Therapy Injections Must End. They cause far more harm than good. Vaccinated more at risk of disease and death. It damages the heart, brain, reproduction, lungs and immune system

https://twitter.com/SpartaJustice/status/1608016762229952512?t=Nh6HoRyEijwAYbUTr_l0nw
 


 

 

Pfizer’s COVID-19 Vaccine Linked to Blood Clotting: FDA 

(FDA=det amerikanske food and drug administration)

 

https://www.theepochtimes.com/health/pfizers-covid-19-vaccine-linked-to-blood-clotting-fda_4930377.html

 

 

FDA Study: COVID Vaccine Linked to Blood Clotting in Elderly (FDA=det amerikanske food and drug administration)

https://childrenshealthdefense.org/defender/fda-study-covid-vaccine-blood-clot-elderly-et/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=86d58e34-1d68-4209-96d0-93755f62c2d5

 

 

ONS’ dirty tricks to cover up deaths after UK’s mass Covid injection campaign began

Weekly all cause death figures published by the UK’s Office for National Statistics (“ONS”) do not stand up to scrutiny. The evidence indicates we are missing a bunch of young deaths.

https://expose-news.com/2022/12/12/ons-dirty-tricks-to-cover-up-deaths/

 

 

COVID Vaccine linked to over 750k Deaths in 38 Countries & Mass Depopulation according to Government Reports & Pfizer Documents

https://expose-news.com/2022/12/21/covid-vaccine-750k-deaths-depopulationn/

(iflg. ons = office for national statistics)

 

 

Pfizer confirms COVID Vaccines damage the Immune System in recently published Study

https://expose-news.com/2022/11/30/pfizer-confirm-covid-jab-damages-immune-system/
 

https://expose-news.com/2022/11/07/pfizer-trial-proves-covid-vaccine-decimates-immune-system/

 

 

Washington Post: De fleste som dør av covid er vaksinerte

https://steigan.no/2022/11/washington-post-de-fleste-som-dor-av-covid-er-vaksinerte/

 

 

Triple/Double Vaccinated account for 81% of record breaking number of Covid-19 Deaths in New Zealand 

over the past month

https://dailyexpose.uk/2022/04/23/triple-jabbed-81percent-covid-deaths-new-zealand/ 

 

 

Australske Dr Kerryn Phelps avslører ‘ødeleggende’ Covid-vaksineskade, sier leger har blitt ‘sensurert’

https://steigan.no/2022/12/australske-dr-kerryn-phelps-avslorer-odeleggende-covid-vaksineskade-sier-leger-har-blitt-sensurert/

 

 

“I’VE NEVER SEEN AS MANY DEATHS.. IT’S AROUND A 500 OR 600% INCREASE” – FUNERAL DIRECTOR IN UK

https://www.bitchute.com/video/UdHgBGSYH7EK/

 

 

PFIZER TRIALS: ALL INJECTED MOTHERS LOST THEIR UNBORN BABIES

https://truthcomestolight.com/pfizer-trials-all-injected-mothers-lost-their-unborn-babies/

 

 

Court orders CDC to release data showing 18M vaccine injuries in America

More than 18 million people were injured so badly by their first COVID shot from Pfizer or Moderna that they had to go to the hospital. That's according to the CDC's own internal data, which a court just ordered the federal agency to release to a watchdog group.

https://www.sott.net/article/473145-Court-orders-CDC-to-release-data-showing-18M-vaccine-injuries-in-America

 

 

 

New Autopsy Report Reveals Those Who Died Suddenly Were Likely Killed by the Covid Vaccine

https://brownstone.org/articles/new-autopsy-report-reveals-those-who-died-suddenly-were-likely-killed-by-the-covid-vaccine/

 

 

 

 

Europe officially records a shocking 691% increase in Excess Deaths among Children since EMA first approved COVID Vaccine for Children

https://expose-news.com/2022/08/29/europe-691percent-increase-excess-deaths-children/

 

 

400 Doctors and Professionals Declare International Medical Crisis Due to Covid Vaccine Injuries and Deaths

 

Over 400 doctors, scientists and professionals from more than 34 countries this morning declared an international medical crisis due to “diseases and death associated with the ‘COVID-19 vaccines'”.

https://dailysceptic.org/2022/09/10/400-doctors-and-professionals-declare-international-medical-crisis-due-to-covid-vaccine-injuries-and-deaths/

Examining the reports on CDC’s VAERS, the U.K.’s Yellow Card System, the Australian Adverse Event Monitoring System, Europe’s EudraVigilance System and the WHO’s VigiAccess Database, to date there have been more than 11 million reports of adverse effects and more than 70,000 deaths co-related to the inoculation of the products known as ‘Covid vaccines’.

 

 

Britiske leger krever regjeringsundersøkelse av mRNA-covid-vaksiner

https://steigan.no/2022/12/britiske-leger-krever-regjeringsundersokelse-av-mrna-covid-vaksiner/

 

 

Visepresidenten i den tyske Forbundsdagen ber om undersøkelse av dødsfall og skader fra Covid-‘vaksine’

https://steigan.no/2022/12/visepresidenten-i-den-tyske-forbundsdagen-ber-om-undersokelse-av-dodsfall-og-skader-fra-covid-vaksine/

 

 

 

rykket for svar på ovenstående mail d. 16.1.

 

 

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd