Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

HJÆLP OS MED INDSAMLINGEN AF MIN 20.200 VÆLGERERKLÆRINGER INDEN NÆSTE FOLKETINGSVALG.

HJÆLP OS MED INDSAMLINGEN AF MIN 20.200 VÆLGERERKLÆRINGER INDEN NÆSTE FOLKETINGSVALG.

 

Hej,

Har du efter vi fik partiets nye navn registreret den 6. December 2022, afgivet  og bekræftet din Vælgererklæring og modtaget en bekræftelse fra Indenrigsministeriet i din e-boks, bedes du åbne beskeden og “videresende” den til bestyrelses medlem og ansvarlig for kontrollen over partiets indsamlingen af vælgererklæringer, Kristian Larsens e-mail adresse Kristian.Larsen@jfk21.dk snarest muligt, så vi har dokumentation og bevis på om de tal som Indenrigsministeriet oplyser, er korrekte eller ikke.

Har du ikke e-boks, men er undtaget og har modtaget en papirbaseret bekræftelse, bedes du scanne eller kopiere bekræftelsen og sende den vedhæftet en e-mail til ovennævnte e-mail adresse.

Ønsker du hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt Kristian Larsen - mob: +45 55219923, email: Kristian.Larsen@jfk21.dk eller hent/se Vejledningen vi dette link: https://jfk21.dk/downloads/3TrinsGuide.pdf

De bedste hilsner

Kristian Larsen

Bestyrelsen | kristian.larsen@jfk21.dk

 

www.jfk21.dk | info@jfk21.dk

ØKONOMI

  • Grundloven: "Kun Kongen kan slå mønt".
    Ingen udenlandsk kontrollerede interesser kan bestemme pengemængden i Danmark.

  • Beskatning af mennesker erstattes af andre indtægtskilder.
    NB: Statens indtægter fastholdes i samme omfang.

  • Skatteindtægterne skal komme fra skat på digitale overførsler af penge, importskat er "klimavenlig" og ejendomsskat på al ejendom undtagen folks primære bolig.

  • Rentefrie realkreditlån til folks primære bolig.

Velstand - ikke Velfærd.

Velstand er et lag over velfærd. Velfærd er, hvad folketingets partier taler om, at de ønsker for befolkningen, mens de i virkeligheden mener fattigdom. Så du kun liiige præcis kan have råd til tag over hovedet, liiiige præcis have råd til mad, liiige have råd til at varme et lille hummer op. Liiige have råd til et TV, så du kan holdes bedøvet i hjernevasken, mens du afventer det næste skrækscenarie. Velfærd for alle, hverken mere eller mindre, det må være nok, set med socialkrabatiske briller, hvor smalhans er den største dyd imens menneskeheden skrumpes både i antal og i selvopfattelse, så selve det, at være et menneske bliver suspekt og du skal snige dig ud med hunden, nedbøjet og skamfuld og skjule, at både du og hunden tillader jer at trække vejret, hvorved I iværksætter oversvømmelseskatastrofer på fjerntliggende øgrupper. How dare you?

Under dække af, at du skal skamme dig på klimaets vegne, samt fordi vi ”naturligvis” skal sende milliarder og atter milliarder afsted til udenlandske skuespillere, plyndres du for dine surt sammensparede skattekroner. Glem at flyve på ferie, glem at skrue op for varmen, glem piskefløde i kaffen. Nu skal du have klimatæsk, så du kan lære at skamme dig, mens du må gå fra hus og hjem. I denne tid, hvor alting vendes på hovedet, er menneskers naturlige ønske om velstand ikke velset, men fattigdom er ærefuldt. For klimaets og Ukraines skyld, naturligvis, og fordi du ikke kunne holde din forretning åben under Coronaen og nu ikke har råd, fordi du plyndres i energiregninger og uregerlige fødevarepriser.

Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab viser en vej til langt bedre tider, når først Globalisterne og deres modbydelige medløbere er ryddet af banen og stillet til regnskab. Når de har indrømmet deres syge planer, og deres vanvittige regime er afsløret og de har bedt om undskyld og fået deres velfortjente straf. Når vi skal have ryddet op i det kaos, de har efterladt. Hjælpe vores forgiftede medmennesker med at rense giften ud af kroppen, og vise en bedre vej for verden, som IKKE er deres syge New World Order, men en fremtid med ægte velstand for os alle.

Jorden – økologisk, helst biodynamisk, selvfølgelig. Flere mennesker skal have muligheden for at dyrke deres egen jord. Det mest ærefulde, hotte og trendy, vil være egen jord under egne negle. Helt slut med klimaævl og ind med miljøsnak og action. Miljøet ligger helt i top på vores hitliste, hvor der er nultolerance overfor forgiftning af enhver slags f.eks. chemtrails, PFAS, giftige tilsætningsstoffer i vores mad og vand. Menneskers, dyrs og naturens sundhed er grundlaget for, at vi kan opbygge velstand. En sund krop. En velfungerende infrastruktur. Enkle systemer, der virker. Moderne teknologi, som er til gavn for mennesker uden at skade. Overflodstankegang i stedet for fattigdomstankegang.

Frihed - til selv at VÆLGE. Din frihed til selv at vælge er baseret på, at du som borger i Danmark grundlæggende er medejer af Danmarks aktiver og at din mening er med til at bestemme, hvad vores aktiver skal bruges til. Frihed til en bolig, du kan betale. Frihed til at vælge din egen levevej. Størst mulig frihed til dig uden at skade andre. Økonomisk frihed, som du får, når der ikke er nogle banker, statsapparater eller andre, som skal tjene penge på dig, eller blande sig i, hvad du bruger dine penge til. Når landets pengeskabelse kommer dig til gode, når pengetransaktioner beskattes, hvorved beskatningen bliver retfærdig. Hvor primær bolig er skattefri. Frihed til selv at vælge medicinsk eller holistisk behandling, hvor begge dele ligestilles. Hvor respekt for det enkelte menneske erstatter overvågningskameraer. Hvor myndighederne arbejder FOR dig til en afveksling.

Kundskab – hvordan du tilegner dig ægte viden og forstår, og kan genkende den massive propaganda, som har hjernevasket en stor del af befolkningen. Hvordan alting er blevet vendt på hovedet så smukt bliver grimt, usund medicinsk overbehandling af raske mennesker skal forestille at være sundt. CO2, som planterne og vi selv lever af skal være farligt og beskattes, osv. En viden om, hvordan vi er blevet løjet for i mange, mange år. Hvordan skuespillere har fremstillet den verden, globalisterne har besluttet, at du skal tro på, så man har et påskud for at gå i krig. Når viden bliver fri, ucensureret og tilgængelig for alle, kan vi træffe kvalificerede valg. Mediestøtten skal naturligvis skrottes og private firmaer må aldrig mere kunne påvirke den offentlige mening. Trivium, et skolesystem, hvor børn lærer selvstændig tænkning, og hvor den enkeltes unikke evner stimuleres i respekt for, at alle mennesker er forskellige og har brug for forskelligt input.

Velstand over fattigdom. Velstand er et naturligt ønske for mennesker, som ønsker at leve i fred og frihed. Det vil vi arbejde på at få gennemført, og velstand på alle planer kan også blive din virkelighed, hvis du bakker op om Velstandspartiet. Støtter os økonomisk og hjælper os med at samle vælgererklæringer. Deler vores fantastiske avis, Vakstidende ud. Bruger din energi og fantasi til at oplyse andre om, at velstand for alle er mulig.

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor - København
Havnegade 39
1058 København K
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd