Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Jule Tam Tam og Ekstraordinær Generalforsamling. mp

 
 
JULE TAM TAM, JFK Arrangementer og Ekstraordinær Generalforsamling

Indhold:

- Julehygge i Sønderjylland, Nærum og Randers

- Ekstraordinær Generalforsamling

- Foredrag om elektromagnetisk stråling og sundt landbrug

- Lene Bang's seneste nyhedsbrev

 

3. dec. 2022

af Marijanne Eliza Bell Søgård

Julehygge i Sønderjylland
Onsdag d. 14. dec. kl 16:00-20:00

Bredevadvej 5, 6372 Bylderup-Bov
 
JFK21 afdelingen i syd vil glæde sig til at afslutte året med en hyggelig aften med fokus på vores helbred.

Det har aldrig været mere vigtig at styrke sit immunforsvar, og her har vi på kontoret flere gode forslag til hvad man kan gøre.
Det er også meget vigtigt at få renset vand, så alle er velkommen til at tage det vand med de har i deres vandhaner og de købe-vand I plejer at drikke.
Så vil vi teste dem for urenheder.
 
Vi ser frem til en interaktiv aften hvor vi kan udveksle gode råd og ting man kan gøre for at styrke sit immunforsvar og hvis nogen har gode videoer eller andet vi bør høre, så husk at tage link mm med til deling.
 
JFK21 er vært til aftenen med kaffe/the og gløgg/æbleskiver
Der er også cola og øl fra sidste møde hvis nogen kunne tænke sig sådan en smiley 
 
Vel mødt til en hyggelig aften hvor vi kan mødes og snakke om nutid og fremtid smiley
 
MVH Marijanne fra JFK21 Sønderjylland

af Mads Palsvig

Julehygge i Nærum
Lørdag den 17. dec. kl 14:00-17:00

Skodsborgvej 188, 2850 Nærum
 
JFK21 afdelingen i øst vil glæde sig til at afslutte året med en hyggelig eftermiddag med gløgg, kaffe, te, kakao og julebag.
Tilmelding: Send en email til info@jfk21.dk 

 

 

Vi holder møde/opdatering i Randers

tirsdag d. 27. dec. kl. 12 på Operaen!
 
Vester Kirkestræde 12 st., 8900 Randers C
 
Det bliver hyggeligt!! - KOM - også selvom du ikke bor i Randers!
Vi ses!
 
Kh Majio

 

Ekstraordinær Generalforsamling

Lørdag den 7. januar kl 12:00 - 15:00

Skodsborgvej 188, 2850 Nærum

Gratis adgang, dog tilmeldning nødvendig, send en email til info@jfk21.dk. Der er plads til de første 50 tilmeldte. First come first served. Hvis flere end 50 melder sig, holder vi en ekstraordinær generalforsamling igen to uger senere. 

Mere info i næste nyhedsbrev.

Foredrag om EMF stråling v. Andy Harris

Lørdag den 14. januar kl 12:00 - 14:00 

Skodsborgvej 188, 2850 Nærum

Pris: DKK 100,-

Medlemmer: DKK 50,-

Tilmelding ved indbetaling på JFK's bankkonto eller mobilepay 19680, marker gerne betalingen med "EMF". 

Andy skriver:

Samtidig med at dine medlemmer kæmper mod 5G, synes jeg også, det er vigtigt, at de beskytter sig selv i hjemmet. Fra alle former for elektromagnetisk frekvens (EMF) stråling - hvoraf de fleste allerede er i hjemmet og har været der længe før 5G.

Jeg er kvalificeret til EMF-vurdering og mitigering med Geovital Academy for Radiation Exposure and Environmental Medicine. Geovital er en forskningsklinik for naturlig sundhed. I 38 år har det hjulpet kunder med at opnå et bedre helbred - ved at minimere EMF-stressfaktorer. Så vores strategier er bevist for tusinder af mennesker og er baseret på sundhedsresultater.

På engelsk, hjælper jeg dine medlemmer med at forstå:

  • De forskellige former for EMF-stråling - specifikt i hjemmet (stedet hvor vi alle hviler og regenererer)
  • Forskningen i farerne ved EMF (selvfølgelig kender dine medlemmer noget af dette, men det er godt at sammenfatte det videnskabelige bevis - især for de mindre kendte typer EMF)
  • Gennemprøvede, praktiske og billige løsninger til at reducere EMF i hjemmet
  • Mere robuste strategier til at mitigere EMF

Jeg vil gerne have, at talen er interaktiv, så dine medlemmer kan foretage ændringer, når de går hjem efter talen.

Mvh,

Andy

 

Og lad os slutte af med at gentage Lene Bang's seneste nyhedsbrev, se gerne links og videoer (nedenfor) sendt til samtlige ansatte i SS og et hav af danske "journalister" (Læs: talsmænd for globalisterne):

 

SS - SkakMat

10. dec. 2022

af Lene Bang

"Dialog" med Sundheds Styrelsen

Kære JFK´ere,
Aftenen før jeg havde meldt vores ankomst, aflyste Ida Husby vores møde. Og dagen efter, aflyste hun så hele coronaen. Det var da et pudsigt sammentræf. Når hun nu ikke ville mødes, så måtte jeg jo skrive spørgsmålene til hende og alle hendes kolleger i Sundheds Styrelsen (og Danmarks journalister). Men det var hun heller ikke så glad for, så jeg modtog en mail, hvor hun bad mig være sød og undlade at skrive til alle de ansatte. Kan man forestille sig, hvilken snak, der har været i frokoststuen? Måske mener hun ikke, at der er mere og snakke om.  Hvis du alligevel skulle have en 2 - 3 spørgsmål, så har vi adresserne her: https://links.jfk21.dk/lister
Kærlig hilsen
Lene

-------

Kære Ida Husby,

Tak for din mail af 07.12.2022 hvor du meddelte mig, at I ikke havde mulighed for at mødes med os den 08.12. kl. 13.00 som jeg havde foreslået. Du foreslog ikke selv en anden dag og giver ikke nogen forklaring på, hvorfor I ikke vil mødes med os borgere? Det vil vi gerne vide.

Vi har haft en skriftlig dialog et stykke tid, og hver gang bliver vi henvist til diverse hjemmesider, som ikke er helt fyldestgørende nok til at besvare vores spørgsmål. Vi ønsker at samarbejde med Sundheds Styrelsen omkring forhold, som har med alles sundhed at gøre, f.eks. vaccinerne.

Da vi ikke selv har ekspertise til at bedømme, hvad der er rigtigt og forkert i filmen Died Suddenly, ville vi gerne have haft Sundheds Styrelsen til at undersøge disse forhold, så de kan be- eller afkræftes.

https://odysee.com/@Vaccine_Documentaries:1/died-suddenly:2
(se fra 0:08:15 og igen 0:50:27)

Hvordan forholder I jer til professor Christian Kanstrup Holm fra Institut for Biomedicins udtalelse om coronahåndteringen: "Det største overgreb på mennesker i min generation".
"Corona var ikke samfundskritisk, det er meget let at se nu. Når man får skabt så stor panik, er det svært at rulle tilbage. Nedlukningerne var til gengæld skadelige for samfundet. Den panik, der blev skabt, var nærmest vanvittig”?

https://omny.fm/shows/en-uafh-ngig-morgen/professor-om-coronah-ndtering-vi-tog-fejl
(fra 03:00 til 11:00).

Allan Randrup Thomsen indrømmede, at vaccinerne ikke var så effektive, men at det var knap så attraktivt at sige klap lige hestene:

https://www.youtube.com/watch?v=qksK-sTVcfI

Hvorfor fortsatte man så stadig den aggressive vaccineudrulning efter den udtalelse? Befolkningen var IKKE begejstrede, som han sagde de var, men blev skræmt/presset/manipuleret/tvunget til at tage den på trods af, at det var et eksperiment.

Hvilken interesse har Sundheds Styrelsen haft i at fremme ikke-sundhedsfremmende ”råd” som kemikalier på hænderne så huden skallede af, om afstand, om at nynne og ikke synge omkring juletræet, om at gå en vej rundt om søerne, om at have to masker på til jul, om ikke at se sine kære, om vanvittige nedlukninger og forsamlingsforbud, om bøder for at holde sin butik åben? ”Gode” råd, som har forarmet vores land og drevet befolkningen ud i så meget smerte og økonomisk deroute?

I denne video fra Australien står det sort på hvidt, at sars-cov-2 (Covid 19) vaccinen er en GIFT. Der gives også autorisation til at injicere befolkningen med denne gift. Vi er meget forundrede og rystede over den video, men da vi ikke selv er fagfolk, synes vi, at det er rimeligt at spørge Sundheds Styrelsen, hvad der er op og ned her.

https://www.bitchute.com/video/pF24ET1KbUo3/

Man har forsøgt at skabe et narrativ omkring, at vaccinen var fuldstændig frivillig, men hvis den havde været det, hvorfor blev der så brugt så meget tid og så mange penge på at ”motivere” folk til at tage den? Og udskamme dem, som ikke ønsker at tage vaccinen, som her, hvor man forklarer hvilke metoder man kan bruge, til at få folk til at tage vaccinen:
https://www.sst.dk/-/media/Udgivelser/2021/Corona/Analyser-Epinion/Sundhedsstyrelsen---Kvalitativ-rapport-om-aarsagerne-til-ikke-at-lade-sig-vaccinere

Med hensyn til børnevaccination har jeg ikke fået svar på, om forældrene bliver oplyst om, at vaccinen bl.a. indeholder GMO, eller om de selv skal søge den information? Hvorfor er det så vigtigt for jer, at få sprøjtet bl.a. GMO ind i selv helt små børn? Jeg mangler stadig svar på mit spørgsmål om, hvad er det for små hvide partikler, der er i vaccinen?
Vi har tidligere overbragt udprintet dokumentation for, at masker er skadelige, da I ikke ville åbne de links vi medsendte, idet I var bange for virus. Hvorfor advarer I stadig ikke imod dem på jeres hjemmeside og i pressen?

I skriver i habilitetserklæringen, at ingen har personlige eller økonomiske interesser. Hvem har fundet på disse ”værktøjer”? Det skulle vel aldrig være den mistænkte folkemorder Tedros Adhanam Ghebreyseus fra WHO, som man fuldstændig ukritisk retter sig efter?

WHO ”anbefaler” ubegrænset abort. Altså helt op til fødslen. Det er kun moderen, som kan bestemme her. Hverken barnets far eller andre, har noget at skulle have sagt.

1. Hvordan skal sådan en ”sikker” abort foregå af et stort, sundt og fuldt levedygtigt barn helt op til fødslen?
2. Skal det slås ihjel, mens det stadig er i livmoderen, eller skal man føde det først og så slå det ihjel derefter? Bliver barnet bedøvet inden?
3. Hvilke ”redskaber” benytter man? Metal, kemi eller andet?
4. Hvordan bortskaffes ”aborten”?
5. Bliver liget brændt eller solgt til industrien?
6. Hvad koster et barnelig?
7. Er nogle af kropsdelene dyrere end andre?
8. Er der overhovedet garanti for, at det bliver slået ihjel, eller kan det blive overdraget til tredjemand?
9. Hvem får pengene?

Er I opmærksomme på, at en læge eller en anden ansat i sundhedsvæsenet ifølge WHO kan blive anklaget for overtrædelse af menneskerettighederne, hvis vedkommende på grund af samvittighedsmæssige overvejelser ikke ønsker at foretage eller hjælpe med til abort?
Hvilken straf kan vedkommende få?

Lige nu er der en 12 ugers grænse for abort, men WHO står på spring til at tage magten over vores sundhedsvæsen. Vil I acceptere dette uhyggelige scenarie, eller vil I gå foran og foranledige, at Danmark melder sig ud af WHO?

I denne rystende video indrømmer University of Pittsburgh, at de skærer hjertet ud af levende 6-9 måneder aborterede fostre, uden bedøvelse for at bruge deres kropsdele - se hen imod slutningen:

https://rumble.com/v1my0ji-babies-are-delivered-alive-and-their-hearts-cut-out-without-anesthesia-to-d.html

https://www.centerformedicalprogress.org/2021/08/breaking-university-of-pittsburgh-admits-hearts-beating-while-harvesting-aborted-infants-kidneys/

https://www.immunize.org/talking-about-vaccines/vaticandocument.htm

Er dette noget, som Sundheds Styrelsen kender til, eller vil undersøge? Disse alvorlige og rystende videoer og dokumenter understreger behovet for, at Sundheds Styrelsen og os bekymrede borgerne kan tale sammen og finde ud af, hvad der er op og ned her.

Jeg har også henvendt mig til Sundhedsministeriet med disse spørgsmål. De har svaret, at de er enige i WHO´s retningslinjer for abort! I øvrigt vil de først holde møde med os, når der er dannet en regering.

Vi tager gerne et møde med jer en anden dag, for der er mange mennesker, som gerne vil have svar på disse spørgsmål.

Med venlig hilsen
Lene Bang
JFK21

 

 

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor - København
Havnegade 39
1058 København K
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.10, © phpList ltd