Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

"...ambivalens over for vaccination er relateret til psykisk morbiditet"

2. dec. 2022

af Lene Bang

Lene BangSendt til Institut for menneskerettigheder med kopi til Danmarks journalister:

Region Hovedstadens Psykiatri diagnosticerer, udskammer og sygeliggør store grupper på baggrund af deres holdning til en bestemt medicinsk behandling.

På baggrund af en artikel i fagbladet ”Nyt om psykiatri” oplever jeg og mange andre, som er skeptiske overfor vacciner, at blive udsat for en krænkelse og en overtrædelse af menneskerettighederne fra Region Hovedstadens Psykiatri.

Artiklen viderebringer et studie fra Israel, hvoraf det skulle fremgå, at personer med ”forkerte meninger” og en høj grad af skepsis eller mistillid til vaccinen, har en øget risiko for også at lide af angst eller depression, og at ambivalens overfor vaccination er relateret til psykisk morbiditet:
https://www.psykiatri-regionh.dk/presse-og-nyt/Forskningsresumeer/Sider/Skepsis-mod-vaccination-mod-coronavirus-associeres-med-psykisk-komorbiditet.aspx

Allerede for et år siden skrev jeg til de ansvarlige personer bag artiklen, at den ingen steder hører hjemme i et frit land. Jeg har skrevet til: Klinisk lektor Claudio Csillag, redaktør Jesper Kvorning, Marianne Meinertz.

Claudio Csillag skrev den 21. september 2021 til mig:
”Formålet med resumeerne er at formidle forskningsresultater. Der er ingen intentioner om andet. Resumeet afdækker en association, ikke en årsagssammenhæng. Beklager hvis du føler dig utilpas med resumeet, det er bestemt ikke intentionen at gøre nogen utilpas.”

Og Marianne Meinertz skrev den 22. september 2021:
”Det pågældende studie, som din henvendelse drejer sig om, er gennemført efter anerkendte videnskabelige metoder, og studiet er helt uafhængigt af medicinalindustrien. Det er ikke Region Hovedstadens Psykiatris opfattelse, at studiets konklusioner stempler uvaccinerede, og vi anfægter på ingen måde den enkeltes frie valg i forhold til at til- eller fravælge vaccination.”

Det viser sig nu, at der i høj grad er grund til at føle sig utilpas, for sådan en artikel kan misbruges og bliver misbrugt f.eks. i Canada, hvor vaccineskeptikere kan få en diagnose og blive tvangsindlagt, som i de værste diktaturstater:
https://www.bitchute.com/video/1dBT1cQ0E3so/

Der er god grund til at være skeptisk overfor en behandling, som man bliver påtvunget. Vi får at vide, at vaccinen er frivillig, men det er jo småt med frivilligheden, når man bliver stemplet med en diagnose, hvis man vælger den fra og får at vide, at man har ”forkerte meninger”. Jeg forstår heller ikke, at man som seriøs psykiater vil deltage i en udskamning og diagnosticering af andre mennesker, fordi de ikke ønsker at tage en bestemt medicin. Jeg går ud fra, at lægeløftet: Primum non nocere – først, gør ingen skade, kommer før alt andet.

Der er god grund til at være skeptisk overfor vaccinen. Denne film:
https://odysee.com/@Vaccine_Documentaries:1/died-suddenly:2

(se evt. fra 0:08:48 og igen fra 0:50:27) er netop kommet frem. Vi ser hvordan retsmedicinere, der obducerer de døde, kan trække lange, mærkelige fibre ud af kroppen på dem. Jeg ved ikke, hvad der er rigtigt eller forkert her, jeg ved bare, at før dette er undersøgt grundigt af uvildige læger, bør man ikke gå videre med vaccinationsprogrammet.

Jeg har bedt om at få artiklen fjernet, idet den kan misbruges til at udskamme og diagnosticere andre i modstrid med menneskerettighederne:

  • Artikel 5: Vanærende behandling
  • Artikel 12: Angreb på ære og omdømme
  • Artikel 18: Om tankefrihed
  • Artikel 19: Om menings- og ytringsfrihed

Menneskerettighederne gælder stadig i Danmark i modsætning til i Canada. Man burde kunne forvente, at det fra officielt hold blev fastslået med syvtommersøm, at sådan et fascistisk diktatur, hvor man rask væk stempler andre mennesker som psykiatriske tilfælde, ville være helt uhørt i Danmark.

I stedet bliver man mødt med en mur af tavshed, og jeg er derfor nødt til at henvende mig til Menneskerettighedskommissionen, for sådan en krænkende udmelding kan naturligvis ikke stå ved magt. Menneskerettighederne sikrer os vores frihed til at mene præcis, hvad vi vil med hensyn til at tilvælge/fravælge diverse tilbud. Vi kan ikke have, at psykiatrien misbruges til at udhule retstilstanden med useriøse ”diagnoser”.

Med venlig hilsen
Lene Bang JFK21
lenebanglyngby@gmail.com

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor - København
Havnegade 39
1058 København K
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd