Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Brev til Rasmus Jarlov

8. november 2022

af Lene Bang

Lene BangKære Rasmus Jarlov,

Jeg synes det er synd for dig, at du har haft bivirkninger af vaccinen. Jeg håber, du passer rigtig godt på dig selv, nu hvor dit helbred er blevet forringet.

Hvordan forholder du dig til den aggressive markedsføring af sprøjterne, selv overfor gravide, nu hvor du på din egen krop har mærket, at de på ingen måde er uskyldige? Synes du ikke det er synd, hvis kvinder og deres ufødte børn skal opleve de bivirkninger, som du selv har mærket på din egen krop? Er du opmærksom på, at der, siden man begyndte at sprøjte folk, har været en overdødelighed i befolkningen samt en nedgang i antal fødsler?

Det er ikke let at trænge igennem det massive narrativ omkring, at sprøjterne skulle være ”sikre og effektive”. Et udsagn, der er blevet gennemhullet som en si igen og igen, og kun får lov til fortsat at eksistere, fordi medierne og sprøjteindustrien er i samme klub.

Tænker du over, om du vælger dit gode, velbetalte politikerjob frem for at gå imod de stærke kræfter, som tvang/lokkede/forførte dig (og mange andre) til at tage det eksperimentelle slangebid med masser af kendte og ukendte bivirkninger på både lang og kort sigt? Man bliver ikke populær af at gå imod ”Sundhedsstyrelsen”, som styres af WHO, hvis uhyggelige formand, Tedros Adhanom Ghebreyesus er under mistanke for folkemord. Men man sover måske bedre om natten.

Har du undersøgt statistiker Max Schmelings dokumentation omkring, at der er forskellige batchnumre indenfor Pfizer vaccinen? En dokumentation, som rask væk affærdiges af politikerne.

Du ville kunne vise dig som en sand helt, hvis det var dig, som bragte sandheden frem om de giftige sprøjter. Du ville kunne redde rigtig mange mennesker ved at stille de rigtige spørgsmål i pressen og til ”Sundhedsmyndighederne”. Du skal bare være helt tydelig omkring dit eget tilfælde.

Det kræver mod at sætte sig op imod så stærke kræfter som banditterne fra Davos og deres skumle håndlangere i overklassen. Til gengæld er der rigtig mange frihedselskere, som ville bakke dig op. Og rigtig mange menneskeliv, du ville kunne redde.

Med venlig hilsen
Lene Bang

https://links.jfk21.dk/vacciner

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd