Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Klimaet stoppes pludseligt ...

5. november 2022

af Lene Bang

Hvad er det for en GRØN KLIMA historie, som vi IKKE må høre?

Lene BangKære journalist,

Løsgænger Katjalivah Ellyhansen var tilfældigvis til stede ved en klimademonstration og blev interviewet. ”Vi stopper her, det havde du ikke helt sagt til mig...”, sagde journalisten, da sandheden om klimaløgnen blev smækket lige ud i direkte TV.

Hvad er det, vi skal aftale, at vi må sige i medierne? Hvad er det, der ikke må komme ud? Har du som journalist, eller du som politiker skrevet under på kun at fremføre et bestemt narrativ og bortcensurere enhver anden mening? Hvor godt har du det egentlig med at knægte ytringsfriheden og kalde enhver, der stiller spørgsmål for konspirationsteoretiker? Hvor rart synes du det er, at vi har statsbetalte ”fakta tjekkere” til at sortere i de udtalelser, der går imod det for tiden gældende narrativ?

Vi må kun sige, at klimaet har det helt forfærdeligt, og at havene vil stige til uanede højder indenfor en meget kort tidshorisont. Hvis man siger, at klimaet altid har ændret sig, ligesom du selv ændrer dig dag for dag, så bliver man cuttet af. Denne frygtpropaganda spredes fuldstændig uimodsagt i medierne og partierne overgår hinanden i ”grønhed”.

Der er lagt en meget mærkelig strategi for, at du ikke længere må være et menneske, som har det godt på denne planet. En strategi, som man ikke må diskutere, for så kaldes det misinformation.

Strategien handler om folkemord, en krig imod mennesker. Krigen er smart, for fjenden (som vi ikke helt kan sætte navn på – fanden selv, måske) og alle hans mange betalte håndlangere, kommer ikke med kanoner, men med ”frivillige” valg, så du selv udfører hans snedige arbejde.

Først får vi at vide, at vi er alt, alt for mange mennesker på jorden. Det er svært for den enkelte at overskue, hvor mange der egentlig er, for det gælder jo ikke lige for os selv og vores naboer. Derfor er det andenhånds viden, man får fra ”eksperter”. Men i Indien eller Afrika – der er de helt sikkert for mange, og de kunne godt lige tage og skrue ned for børneavlen. Dog har Jyllandsposten også været ude og sige, at man måske, her i Danmark, skulle tænke sig om en ekstra gang inden man sætter barn nr. 3 i verden. Er Jyllandsposten mon også gået all in på depopulationstrenden?

Så kommer der en ”corona”krise, hvor vi lærer at skamme os over at være mennesker. Igen en usynlig trussel, som kun eksisterer i kraft af ”eksperter” og nogle tal på TV. Kunne det være influenza, som mange mennesker alligevel dør af hvert år? Nej, det må man ikke sige, for det er misinformation. Influenza holdt op med at eksistere den dag vi fik Covid-l9.

Vi skulle skjule os bag giftige masker, så man ikke indåndede andre menneskers virusbefængte uddunstninger. Have giftige javertusser op i næsen. Gnubbe hænderne med giftig håndsprit. Indsprøjtes med giftige sprøjter igen og igen. Ethylen oxid, nanoteknologi. Når folk bliver syge eller dør kort tid efter der er blevet sprøjtet, må man ikke sige vaccine, men så er det nok allergi, stress eller kræft. Diktatoriske love indførtes uden at man blev spurgt, nedlukning, coronapas, ”frivillig” vaccine for at passe sit arbejde. Fanden høster.

Så kom Ukrainekrigen, hvor vores penge sendes ud af landet, uden at spørge os. Vi skal gøres fattige, så vi kan komme ned på niveau med de fattige lande. Fattigdom udryddes, er et af verdensmålene. Ja tak, ved at bringe alle ned på samme lave niveau. Det sker ved at udplyndre os og smadre hele middelklassen med tårnhøje energi- og madpriser. Vupti, der blev vi alle sammen meget, meget fattigere.

Nu har vi så en klimakrise, som kan samle tusinder til demonstration. Vi kan ganske vist ikke se, at vandet er steget i mange år, men det kommer det helt, helt sikkert til lige om lidt, det har vi fra ”eksperterne”. Og politikerne overgår hinanden i grønhed mens man lukker øjnene for folkemordet.

Grønhed, der betyder, at vi mennesker skal fryse og sulte, gå konkurs, forlade vores huse ude på landet fordi de lokale butikker lukker, busruter indstilles, små skoler forsvinder, bilkørsel udskammes og fordyres. Meningen er, at man skal flytte væk fra naturen og bo tæt sammen i byerne i små lejligheder. Nemme at overvåge. En del af Agenda 2030. New world order, hvor du er kontrolleret 24/7 og intet ejer, som Ida Auken har bebudet. Engang en konspirationsteori – nu ser vi den realiseret dag for dag.

Google vil nu censurere ”misinformation” i samarbejde med WHO, hvis uhyggelige agenda får hårene til at rejse sig på hovedet. ”Abort” op til niende måned, tvangs ”behandling” for alles bedste.
Der er lort i lagkagen, og det nytter ikke noget bare at komme mere pynt på. Du kan ikke bare skære et stykke af, og så er den god igen. Der er så forfærdelig mange ting, der skal ryddes op i, før vi kan komme videre. Den offentlige mening, som jo styrer alt i disse tider, går ind for, at vi skal slå en streg over de ting, der er sket og bare fortsætte som om intet var hændt. Når folk bliver syge og dør af sprøjtegiften, så er det nok ”stress”, dårligt arbejdsmiljø eller overbebyrdelse. Sprøjtegiften må man ikke tale om. Nedenunder denne suppe af lethed, overbærenhed og slåen en streg over fortiden, ligger sandheden og ulmer.

Sandheden om, hvor meget vi er blevet mishandlet og løjet for igennem hele coronacirkusset. Hvordan medierne har givet myndighedspersoner og Klaus Schwabs forbryderbande lov til at lyve for, og tyrannisere befolkningen. Sygeliggøre os og slå os ihjel med giftige ”coronatiltag” og ydmygende og undertrykkende overtrædelser af enhver menneskelig anstændighed og retfærdighedsfølelse.

Mens I selv, jeres venner og kollegaer sygemelder jer på stribe, eller dratter om i utide, må jeg lige minde pressen om, at vi i JFK21 har gjort alt, for at råbe jer op. Vi har skrevet breve, bedt om møder, demonstreret foran jeres adresser igen og igen. I har afvist os og klamret jer til det udstukne narrativ om, at vaccinen var ”sikker og effektiv”. Og nu kører I på med klimaeventyret uden at sætte jer ordentligt ind i de faktiske forhold. Alt går efter planen og sigter efter Agenda 2030, New World Order.

Der mangler en ordentlig oprydning. Et retsopgør. De skyldige skal stilles til ansvar. Der skal laves en helt ny og meget mere nærende lagkage, som ikke indeholder giftige tilsætningsstoffer som WEF, WHO, NASA, EU, FN og diverse private medicinalfirmaer, lobbyister fra vindmølleselskaber, Black Rocks og uden den sure smag af hemmelige selskaber, men med lækre lag af ærlig og redelig forskning, ucensurerede læger og kloge mennesker, et tykt lag af ordentlig, menneskekærlig information til befolkningen, pyntet med en sprød erkendelse af, at politikerne er til for os – og ikke omvendt.

Er du blevet sur nu og tænker, at jeg er en tosse, der stiller spørgsmålstegn til ”eksperternes” anbefalinger? Hvad skal der til, for at jeg kan få dig til at undersøge disse udsagn? Jeg har gjort det let for dig med nedenstående links.

Med venlig hilsen
Lene Bang, lenebanglyngby@gmail.com

Katjalivah Ellyhansen siger sandheden:
https://www.snaphanen.dk/2022/10/30/tv2-vi-stopper-her-det-havde-vi-ikke-lige-aftalt/

1.400 videnskabsfolk har undersøgt sagen og siger samstemmende: der er ingen klimakrise:
https://clintel.org/world-climate-declaration/

WHO (hvis formand, Tedros Adhanom Ghebreysus er mistænkt for folkemord) har en officiel agenda for ti år af fortsatte ”pandemier”, fra 2020 til 2023. De kan bestemme, at der er en pandemi, når som helst, de har lyst. Under ”pandemien” bliver WHO en effektiv verdensregering, som står over alle landene i hele verdens konstitutioner og love. Planen er helt klar.
https://stopworldcontrol.com/

Side op og side ned af evidens for, at vaccinerne slår ihjel:
https://www.sgtreport.com/category/eugenicsvaccinespopu/

På dansk: Den grønne krig:
https://odysee.com/@RedPillDenmark:e/Den-Gr%C3%B8nne-Krig:8

Den evige frygt. Mød Astrid Suckelberger, tidligere WHO, nu whistleblower:
https://twitter.com/GladysHillcoach/status/1465775344439410689

Rockerklubben World Economic Forum, som vi skal ud af NU:
https://steigan.no/2019/10/hundrevis-av-frivillige-organisasjoner-protesterer-mot-at-milliardaerklubben-wef-har-tatt-kontroll-over-fn/

For mere information, se links på JFK21´s hjemmeside:
https://links.jfk21.dk/

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd