Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Brev til Danmarks Apotekere

31. oktober 2022

af Lene Bang

Kære frihedselsker,

Følgende tekst er sendt til Danmarks apoteker, hvor de lystigt indsprøjter folk med "spændende" medikamenter. Du får også et link til adresserne, så du selv kan skrive til dem, hvis du evt. har lyst til at dele nogle "gode" links med dem. De bliver helt sikkert glade og taknemmelige for at få sådan en advarsel, ligesom Ole fra Skibby Apotek;

-------

<130JS@apoteket.dk>
Dato: 30.10.2022 11.00 (GMT+01:00)

Hold venligst dit forvrænget syn og pladder for dig selv.
Du kan mene og gøre hvad du vil. Det er demokrati
Bh Ole

-------

Lene BangHvis man tøver med ”vaccinen” er man anti-EU eller anti-vestlig ifølge EU/medicinalindustrien! Hov – synes du, at det lyder særlig demokratisk?

Jeg er helt sikker på, at du, som ansat på et apotek, er glad for at hjælpe dine medmennesker med at sikre sig mod bl.a. corona. Jeg er sikker på, at du stoler på Sundhedsmyndighedernes anbefalinger, da man må formode, at de har ekspertisen og har danskernes helbred som absolut første prioritet.

Desværre har det vist sig, at der har været en overdødelighed på mere end 10 pct. i Danmark, efter man er begyndt at vaccinere. Samt et fald i fødselsraten. (Personligt har jeg oplevet, at min niece har aborteret kort efter, hun fik en Astra Zeneca indsprøjtning, som hun blev tvunget til, for at kunne passe sit arbejde). Samtidig er vaccinen ikke nogen sikkerhed for, at man ikke kan blive syg eller smitte. Det er derfor svært at forstå, hvorfor man skulle tage den, når det er helt tydeligt, at den medfører mange bivirkninger og, i nogle tilfælde, alt, alt for tidlig død.

Jeg vedhæfter en del links, som jeg vil anbefale dig at se.

Du har ikke pligt til at vaccinere folk – du er i din fulde ret til at nægte at gøre det. Tværtimod håber jeg, at du vil finde styrken til at advare alle omkring dig imod vaccinen. Gøre dem opmærksom på Nürnberg koden, som handler om, at vi hver især har et ansvar for, hvad vi gør imod et andet menneske. Oplyse dine kollegaer om, at vi er blevet snydt af myndighederne og medicinalfirmaerne til at tro, at deres vacciner sikrer os imod sygdom, når de i virkeligheden er skyld i, at folk bliver syge, og i nogle tilfælde, dør.

Jeg håber, du vil forstå, at der i øjeblikket foregår et folkemord af bibelske dimensioner, og at du kan sige fra, overfor at deltage i det. Vi er blevet forledt til at tro, at man bare skal parere ordre og lægge ansvaret over på andre, for at passe sit ”job”. Men du er ikke ansvarsfri, for du må selv trække en grænse for, hvad du vil være med til. Du er blevet forledt til at tro, at du hjælper dine medmennesker ved at ”vaccinere” dem. Men du er ikke blevet fortalt om de bivirkninger og død, som vaccinen kan forårsage. Her må du gøre op med din egen samvittighed, om du fortsat vil passe dit ”arbejde”, eller om du vil stoppe med det og advare dine medmennesker. De mange, uhyggelige bivirkninger, som vi ikke må høre om i mainstream medierne, men som ikke forsvinder af den grund, taler deres tydelige sprog.

Alene det, at man har/har haft krav om at være vaccineret for at passe sit arbejde, rejse eller benytte en restaurant eller lignende viser tydeligt, at der er noget rav ruskende galt. En medicinsk intervention bør naturligvis altid være 100% frivillig – en sag mellem dig selv og evt. en læge, men ikke nødvendigvis en 16 årig cafemedarbejder, som skulle forlange at se ”coronapas”.

Jeg anbefaler apotekerne at nægte at medvirke til dette overgreb på befolkningen. Nægte at kunne holdes ansvarlige for andre menneskers bivirkninger i form af sygdom og aborter og i mange tilfælde, alt for tidlige død, på grund af ”vaccinen”. Nægte at sprøjte de farlige væsker ind i folk, som mere eller mindre tvinges/påduttes at tage dem. Sig nej til urimelige krav og tvang – kæmp for frihed og ægte sundhed.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Links, som advarer mod vacciner:
https://links.jfk21.dk/vacciner

Lyt til Christine Anderson i EU parlamentet, om vacciner:
https://www.youtube.com/watch?v=Ml_TYHWBVgE

Links til danmarks apotekere (nr. 5):
https://links.jfk21.dk/lister

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor - København
Havnegade 39
1058 København K
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd