Videresend Nyhedsbrevet til en ven

Se Nyhedsbrevet i din browser

Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab

Demonstration imod justitsmord, politisering af byretten og kollaboration med udenlandske magter

Kære Alle,

Demonstration:

Sted: Byretten i København, Nytorv 25, Kbh K.

Tid:   Onsdag den 16. marts kl 12:00 - 15:00

Kl 13:00 kan vi telefonisk få oplyst resultatet af farcen kaldet en "retssag" imod mig. 

Medbring potter, pander, trommer, skilte, lægekitler og godt humør, dette er som altid en fredelig demonstration med intellekt, retfærdig harme, standhaftighed og retskaffenhed krydret med humor, gensidig respekt, omsorg og omfavnende godt humør. Vi repræsenterer det Danmark, vi ønsker. Et fredeligt land hvor mindretallet har ret til at komme med sine holdninger, et land hvor folket bestemmer, et land hvor korrupte magthavere bliver fjernet. Kort sagt et dejligt, fredeligt land med lov og orden og dyb respekt for alles menneskerettigheder. Hvor vi kan være enige om at være uenige, og i fællesskab med intellektuel nysgerrighed finde løsninger sammen med dem, vi er uenige med, sammen finde ud af, hvem "der havde ret" denne gang, rent faktuelt og videnskabeligt.Så kan vi bagefter i fællesskab grine af, at man kunne "tro" noget andet. Inden vi når så langt kræver det, at de, der forsøger at forgifte os, og besætte vores land, og sælge ud  af vores frihedsrettigheder bliver fjernet og sat for et retsopgør.

At byretten begår justismord er en linie i sandet, der er totalt uacceptabel. 

Vi skal demonstrere imod alle de justitsmord, byretten har foretaget her under besættelsen af vores land, der går under navnet "Lock Down"..

Som blot to eksempeler:

For eksempel en ung mor, Nanna Fri, der fik 2 års fængsel for at sige:

"Lad os smadre byen på en ikke-voldelig måde".

Hvorpå de sendte hende i et mande-fængsel. "Der var ikke plads i nogen af kvinde-fængslerne". 

Jeg gentager en smuk ung kvinde, som er fjende af den fascistiske statsmagt, bliver sendt i et mande-fængsel. Så kan det ikke siges mere klart, hvad de truer os med.

Og Per Brændgaard, der fik en bøde, samt nægtet adgang til at anke justtsmordet, for at kalde to togkonduktører, der fysisk fjernede ham fra toget, for fascister. Disse togkonduktører skulle have været i retten for at have brugt vold mod en passager, som vel at mærke var i sin gode ret til at tage toget uden slave-maske. 

Jeg er anklaget for at have kaldt politiet for pædofilbeskyttere ved en lejlighed og fascister ved en anden. NB: Jeg kalder kun politiet øgenavne, hvis jeg tager dem i at begå en forbrydelse imod den befolkning, der betaler deres løn, og hvis opgave (i hvert fald officielt), det er at beskytte. 

Ved den første lejlighed forsøgte de at stoppe en lovlig demonstration imod den dybt fascistiske landsforræderiske brud på alle menneskeretiigheder og Grundloven epidemilov, samt råbte mit CPR nr ud højlydt på Christiansborg Slotsplads. Ved den anden lejlighed brød de ind som usle indbrudstyve til et politisk møde.

Der er nok, at slås for. Ikke mindst WHO, som forsøger per 1. maj, at indsætte sig selv over vores Grundlov. Men kig ikke her, kig på gamle Pun Tang, han har angrebet Ukraine.Yderst belejligt for Trudeau, Biden, Macron, Boris og vores løgnagtige, landsforræderiske medlem af Chr IV logen i Aalborg Mette F.

Netop som hele Corona Narrativet kollapser.

Hvordan kom Adolf Hitler til magten? 

Et skridt ad gangen, alt ved gradvist at ændre loven og fjerne folks frihedsrettigheder. Derfor skal WHO stoppes 1. maj på Adam Weishaupt og Sovjetunionens fødselsdag.

De samme familier, der finansierede nazisterne og den russiske revolution, står nu bag WEF (world economic forum) og deres Great Reset., "you will own nothing and be happy". 

I JFK siger vi:

"Globalisterne will own nothing, and we will be happy". 

Og det arbejder vi ulønnet i døgndrift for.

Vi ses på onsdag.

Tak fordi du kommer.

Venlig hilsen

Mads

FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, VIDSTE, at 3% døde af Pfizer vaccinerne i forsøget. De forsøgte i fællesskab med Pfizer, at skjule dette i 75 år. En domstol i USA dømte dem til at offentliggøre resultatet. 3% ud af 42.000 mennesker døde. Og FDA gjorde intet for at stoppe giftsprøjterne. 

Jeg mener, at det er din pligt, som borger i dette land, at informere ALLE myndighedspersoner i dette land om dette fakta, således at de, selvom om de bliver gjort klart, at de ofte i en vis grad har været medskyldige, har mulighed for at afgøre om, de vil fortsætte med at være landsforrædere og kollaboratører og medvirke til den største forbrydelse imod menneskeheden nogen sinde:

Journalister, politikere, læger, sygeplejersker, psykologer, skoleledere, chefer i centraladministrationen, topchefer i erhvervslivet, fagforeningerne, specielt Dansk Industri, som stadig kræver coronapas og synes vaccinations pas er ok, politiet, domstolene og militæret.

1  INFORMER DEM

2  SEND DEM DOKUMENTATION

3  GØR DEM KLAR AT DERES HANDLINGER OG UNDLADELSE AF AT HANDLE KAN MEDFØRE STRAF I ET KOMMENDE RETSOPGØR

DET ER NU DANMARK SKAL SANDHEDSBOMBES. (Du kan finde skabeloner på jfk21.dk og i vores tidligere nyhedsbreve).

HVIS IKKE VI VIL LADE PRIVATEJEDE WHO (World Health Organisation) DE FACTO TAGE MAGTEN I DANMARK DEN 1. MAJ 2022, HVOR DE ØNSKER AT VORES DYBT KORRUPTE LANDSFORRÆDERISKE POLITIKERE, SKAL UNDERSKRIVE EN TRAKTAT, DER GANSKE VIDST BRYDER GRUNDLOVEN, MEN GIVER WHO AL MAGT HER I LANDET.

OG DET GØR DE MED 100% SIKKERHED, HVIS IKKE DU SIGER FRA!!!!!!!!!!!

DEN DER TIER SAMTYKKER.


 

Afgiv vælgererklæring Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab, HER.

Medlemskab, Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab
Det koster 300,- kr. pr. halvår, studerende, arbejdsløse og pens. halv pris.
MobilePay 19680, AL-bank 5301 263080, Merkur Bank 8401 1298811

Er du nyt medlem?
Den 1. tirsdag i måneden fra kl. 16:00-18:00 afholder vi møder for nye medlemmer, her vil der både være oplæg, gode snakke og meningsbefordrende stemning. Hvis du vil tilmeldes, så skriv til email: nyemedlemmer@jfk21.dk

Hovedkontor - København
Skodsborgvej 188A, 2850 Nærum
Tir. og lør. kl. 15:00-18:00
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Lige onsdage kl. 17:00-19:00
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

Regionalkontor - Nyborg
GuldGruben, Wilsonsgade 17A
5800 Nyborg
Torsdage kl. 15:00-17:00
E-mail: nyborg@jfk21.dk
Tlf.: +45 6331 0799 (fastnet)

 

Ønsker du hjælp til at afgive vælgererklæring så kontakt Kristian Larsen på mob: +45 55219923 eller email: Kristian.Larsen@jfk21.dk

 Interne Links

 

 Eksterne Links

 
--Meld dig ind i JFK21 på jfk21.dk

powered by phpList 3.6.8, © phpList ltd