Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Korrespondance med Nye Borgerlige

25. oktober 2022

af Lene Bang

Kære Nye Borgerlige,

Lene BangI sidste øjeblik inden valget går nogle i Nye Borgerlige nu ud og tager afstand fra World Economic Forum. Betyder det, at I har meldt jer ud? Hidtil har både Pernille Vermund og Lars Boye været pro vaccine og udskammet de ikke vaccinerede. Dette må I officielt trække i land og komme med en endog meget stor undskyldning til de uvaccinerede, hvis vi frihedselskere skal begynde at have nogen som helst tiltro til jer. Her skal I meget, meget langt ned på knæ.

Jeg ser det ikke ske, og så er det jo en gratis omgang at sige, at man er imod WEF. Hvis vi skal stole på jer, så vil vi gerne se:

  1. En udmeldelse af World Economic Forum for alle jeres medlemmer. Den bliver svær, når I samtidig hylder kongehuset, som er medlem.
     
  2. At I vil forlange, at Danmark melder sig ud af World Health Organisation hvor Tedros Adhanam Ghebreysus, som er under mistanke for folkemord, er formand og egenhændigt kan bestemme om der er en virus, hvorefter alle hans ”foranstaltninger” kan træde i kraft overfor hele verdens befolkninger. Samt at han bestemmer at man kan få ”abort” helt op til termin!!!
     
  3. At I vil begynde at bruge ordet fred i stedet for krig, og at I aktivt vil arbejde for et stop for, at formuer bliver sendt ud af landet til indkøb af våben.
     
  4. En garanti for, at I vil arbejde for en afskaffelse af coronapas og World Economic Forums øvrige syge, diktatoriske tiltag i form af uhæmmet overvågning, kontrol og straf af mennesker.
     
  5. At I forstår, og klart melder ud, at alt med corona har været en kæmpestor løgn: ”vacciner”, tests, masker, afstand, sprit, nedlukning etc. Og går i gang med at oplyse befolkningen om, at man er blevet misbrugt i et kæmpestort eksperiment med uhyggelige odds.
  6. At I forlanger et øjeblikkeligt stop for at bruge penge på alt med corona. I øjeblikket er der bl.a. indkøbt 2.2 millioner doser coronavacciner, som ikke længere er en del at den danske vaccinationsplan. Vil NB stille de ansvarlige til regnskab for dette enorme pengespild? Hvor blev abekopperne af – hov, dem glemte vi lige i farten.
     
  7. At I foretager en politianmeldelse af Sundhedsstyrelsen, SSI og de ledende ”eksperter” indenfor ”Sundhedsvæsnet” som er skyldige i folkemord på grund af den ikke godkendte, eksperimentelle væske. Bemærk, at dødstallet er steget med min. 10%, fødselsraten er faldet og SAD (Sudden Adult Death) er noget, vi må forholde os til. Jeg går ud fra, at I kender Max Smelings analyser.
     
  8. En 100% uafhængig, fuldstændig transparent undersøgelse af, hvem der bombede North Stream. En sikring af, at de skyldige bliver stillet til ansvar.
     
  9. Et øjeblikkeligt stop for varmeprisernes himmelflugt ved at fjerne afgift og moms og sikre, at situationen ikke udnyttes af varme- og elselskaber. Vi hører, at Ørsted har tjent formuer og at vindmøller står stille. Det ligner et planlagt angreb på befolkningen fra statens side. Vi finder os ikke i at blive plyndret, for at politikerne derefter skal bestemme, hvem der har været lydig nok til at få en almisse. Fjernelsen af skat, afgift og moms på el og energi kan finansieres ved en 0,1% afgift på alle elektroniske overførsler af penge internt i Danmark samt ind og ud af Danmark.
     
  10. At I vil arbejde på en øjeblikkelig genindførelse af ytringsfriheden. Dvs. at I vil forlange en øjeblikkelig ophævelse af: mediestøtten, epidemiloven, påvirkningsloven og øvrige love, der begrænser privatlivets fred og den enkeltes ret til selvbestemmelse. At medlemskab af loger og hemmelige foreninger forbydes for politikere. At Mit-ID (som vi hører, nemt kan hackes) bliver et reelt tilbud på linje med andre tilbud og at man derfor uproblematisk kan beholde Nem-id.

Når disse punkter er opfyldt, er der helt sikkert dukket en masse andre punkter op, der skal opfyldes, før ægte frihedselskere kan stole på jer. I kan nå at være på forkant inden coronaballonen revner med et kæmpe brag. Vi er blevet fornedret og løjet for i så lang tid, at det kommer til at tage flere generationer at genopbygge tilliden til politikerne. Et eller andet sted skal man dog starte, og du kan starte med at se disse links på Folkepartiet JFK21´s hjemmeside: https://links.jfk21.dk/

Med venlig hilsen
Lene Bang

Denne film om coronabedraget er gratis indtil d. 27.10.2022:
https://www.realnews.watch/2022/10/18/vigtig-corona-bedraget-mm-afsloeret-i-denne-fantastiske-doku-af-bl-a-robert-f-kennedy-jr/

World Economic Forums ”huspoet” om de ubrugelige mennesker:
https://www.realnews.watch/2022/10/14/eliten-vil-reducere-maengden-af-mennesker-paa-jorden-betydeligt/

Vaccinecenter lukkes ned, fordi en modig mand Mark Sexton gør en indsats:
https://rumble.com/v1mmrlg-october-4-2022.html

Ekspert i eksperimentel virologi, Allan R. Thomsen mente, at befolkningen var ”begejstrede”, derfor syntes han ikke, at det var så ”attraktivt” at komme ud med, at ”vaccinen” ikke var så effektiv og ikke beskyttede mod ”smitte”.
https://www.youtube.com/watch?v=qksK-sTVcfI

Efter denne opsang, blev Lars Boye mopset og bedyrede, at han aldrig havde presset nogen til vaccinen. Her måtte jeg dog lige korrigere:

Kære Lars Boye,
Du har langt hen ad vejen forsvaret vores frihedsrettigheder omkring vaccinen og tak for det, men når du i Debatten med Clement Kjærsgaard har sagt, at de uvaccinerede smitter mere og de også bliver mere syge, og at det er faktuelt, så har du desværre medvirket til, at gøre livet surt for de uvaccinerede. Det var på det tidspunkt en præmis, at man påtog sig det synspunkt for overhovedet at trænge igennem i mainstream medierne, for det var et kollektivt narrativ, som ikke stod til diskussion.
Samtidig sagde du, at restriktionerne var politiske og ikke sundhedsmæssige, og at man skulle lade det være op til den enkelte, om man ville lade sig vaccinere. Det har givet håb til mange, som ikke ville tage imod vaccinen og som derfor overvejer at stemme på Nye Borgerlige. Dog har Pernille Vermund på et tidspunkt været meget fordømmende overfor indvandrere, som ikke ville tage vaccinen, og derfor kaldt dem smittebærere.
Jeg ved, at flere vaccinekritikere er blevet smidt ud af Nye Borgerlige for deres udtalelser, derfor håber jeg nu, hvor sandhederne om, at vaccinen er en introduktion til det terrorsamfund, som World Economic Forum ønsker indført, at Nye Borgerlige vil gå ind i en selvransagelse og kæmpe aktivt imod WEF. I kan starte med at lytte til dem, I har smidt ud. Man har jo altid lov til at blive klogere og indrømme, at man lod sig rive med af den offentlige mening, for hvem turde dengang stille spørgsmål ved vaccinens lyksaligheder?
Jeg savner en mere kritisk holdning overfor de narrativer, som bliver presset ned over hovedet på os, og hvor det kan være stigmatiserende bare at stille spørgsmål. Hvem tør lige nu stille spørgsmål ved, om CO2 er giftigt og skal elimineres? Hvem tør gå ud offentligt og tale de menneskers sag, der har fået uhyggelige bivirkninger i form af langvarige skader eller har mistet familiemedlemmer og venner på grund af vaccinen?
Det er i sidste øjeblik, at vi alle vågner op til en forståelse af, at vi kollektivt bliver hjernevasket til at antage menneskefjendske holdninger, som man ikke må diskutere. I gamle dage før coronaen, havde vi noget, der hed ytringsfrihed. Den er lige nu en by i Rusland (nåår nej, det må man nok heller ikke længere sige).
Det er en god ting, at Nye Borgerlige nu begynder at tale om World Economic Forum og deres modbydelige agenda, for vi er med fuld fart på vej ind i løvens gab. I har erkendt, at der er et problem, det er langt mere end de andre partier har. Nu skal der handling til.
Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd