Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Vakstidende 2 (Dansk). MP

Kære Alle,

Så er vores Vakstidende nr 2 ude på dansk i elektronisk format. 

https://avis.jfk21.dk/downloads/vaks02.pdf

NB: Filen er stor, ca 80 mB, så den kan tage op til 30 sekunder at downloade.

Hvis du har problemer med at åbne den på din smartphone, så prøv på din computer. Du kan også gå til dette link og finde avisen  https://avis.jfk21.dk/  her kan du også se Vakstidende nr 1 på dansk. 

Du må meget gerne dele linket overalt på sociale medier. 

Du er også velkommen, at printe det ud som A4 PDF og dele til dem du synes, hvis du ikke kan vente på den fysiske version. Og hvis du synes nogle artikler ikke skulle have været med, eller du har nogle, som er meget bedre, så er her en template https://scandinavianfreedom.news/template

Her vil du kunne gå ind, benytte nogle af de artikler, der allerede er der, og så tilføje eller udskifte nogle/alle artikler med dine egne artikler. Alt hvad vi laver i JFK er ment som inspiration, vi forsøger altid at lave skabeloner eller aktioner som er lette at kopiere i ind- og udland. Alle er velkomne at bruge denne template til at sandhedsbombe den danske befolkning, som de mener er bedst. 

Apropos den fysiske avis, så har vi brug for din støtte. Størrelsen på støtten fra JFK'ere afgør, hvor mange vi laver.

Pt er vi et stykke fra at nå de 10.000 aviser, som vi fik lavet af Vakstidende nr 1. Så giv endelig hvad du kan. Vi forstår, at der er mange bekymringer omkring energipriser, fødevarer og renten, men vi er nødt til at kæmpe, fordi hvis WWIII med Rusland på den ene side og NATO på den anden bliver en full blown realitet, så er det for sent. Så bliver Danmark jævnet med jorden, og så er det ligemeget med lidt stigninger i energi, føde og renten. Det er nu, vi skal påvirke de krigsliderlige i deep state i Danmark. 

Hvis du gerne vil købe nogle, så send os DKK 2,- per avis + DKK 50,- til forsendelse. Således vil 100 aviser f.eks. koste DKK 250,- Send en email til info@jfk21.dk med navn og adresse, samt beløb du har overført. 

Hvis du vil støtte med et beløb til omkostningen af printningen af ovennævnte avis på dansk, så send gerne donationer til MobilePay 19680 eller bankoverførsel til vores konto i AL-bank 5301 263080 eller Merkur Bank 8401 1298811. Alle beløb hjælper på antallet af aviser, jo flere vi bestiller jo billigere bliver avisen per styk. Vi er helt sikre på, at avisen vil sætte gang i diskutionerne rundt omkring i de danske hjem.

Vi kommer ligesom sidst til at arrangere avisuddelinger i villaområderne i København og Aarhus. Skriv gerne allerede nu til ole@jfk21.dk, hvis du vil deltage og hold øje med nyhedsbrevet, hvor vi vil informere om tid og sted. 

Vi mener denne avis har stor politisk betydning og gavn. Vi planlægger at ramme middelklassen med avisen. Vi ønsker at middelklassen i Danmark skal forstå, at når WEF (World Economic Forum) og globalisterne siger:

"You will own nothing!"

Så mener de det!

Vi skal have de luddovne kujoner i middelklassen op af stolen. Vi skal have fjernet deres selvvalgte ignorance.

Vakstidende 1 og 2 er midlet. 

To ting motiverer folk, "if you can pay them or you can kill them", kun disse to ting, smukke ord og idealer, forget it, ingen interesse, kun to ting motiverer folk: altså penge og dødsangst. Vi kan ikke betale dem, vi hverkan kan eller vil slå dem ihjel, men vi kan motivere dem med angsten for at:

- de mister alle deres penge = "You will own nothing"

- dø = atomkrig med Rusland.

Så at motivere middelklassen gøres bedst ved sandhedsbomber, "I told you so" gentage fakta og masser af selvtillid, ironi, sarkasme og humor. Fakta + selvtillid + humor kan de simpelthen ikke forsvare sig imod. De bliver fuldstændig udstillet.

Og samtidig så har vi både tilgivelsens magt i JFK ("truth and reconciliation") samt løsninger og ideer til, hvordan alle (også kollaboratørerne og kujonerne) kan få et værdigt liv. At det ikke sælger flere billetter er og bliver et mysterie, men alligevel ikke, som artiklen på side 18 https://avis.jfk21.dk/downloads/vaks02.pdf om 5 psykologiske eksperimenter viser, så er det forbløffende let at hjernevaske og påvirke folk, og JFK er blevet angrebet non stop af både indre og ydre fjender siden the word go i juni 2016. De fleste (også "frihedskæmpere", jeg havde nær sagt, især "frihedskæmpere") vil ikke tage side og sige, hvem de holder med, de fleste vil helst sidde på hegnet, så de kan hoppe ned på den side, der vinder.

Folk undervurderer sig selv som flest, de aner ikke, hvor utroligt stærke de er. De skal blot lære at sige: "Nej" til psykopatiske overgreb på deres frihed. Og derpå beslutte sig for, hvad der er: Rigtigt og Forkert, Smukt og Grimt, Retfærdigt og Uretfærdigt. Og så bestemme om de mener, at det er værd at kæmpe for disse idealer. Men alt er som forventet. Mennesker tror de er svage, "det nytter ikke noget" og et 5000 årigt satanistisk styre giver vel ikke op så let. Men in the end så vinder vi. Det er jeg overbevist om, fordi inderst inde er mennesker gode og ønsker en verden uden krig, hvor alle har et værdigt liv. De skal bare hjælpes lidt på vej. Læs Vakstidende 2, så er jeg sikker på, at du vil være enig i, at Vakstidende 2 er absolut glimrende og i stand til at vække selv den mest selvvalgt ignorante person. 

Hvis historien er en læremester (og det er den), så har globalisterne netop ofte gået efter lande, hvor alt var fred og idyl. Så ingen lande er sikre overfor globalisterne, ej heller lille kollaboratør Danmark, selvom ret skal være ret, vi har nogle verdensklasse dygtige kollaboratører i Folketinget, centraladministrationen, sundhedsvæsenet, uddannelsessystemet, retsvæsenet og naturligvis fake news mainstream medier. De kan storlyve, vide at de storlyver og se ud som om de er både helt uskyldige og mener 100% hvad de siger. Lige til en Oscar nominering. 

Og som jeg skrev til dem for nylig, så kan det være, at de er så heldige at EU vinder over Rusland og Klaus Schwab's grønne bolshevisme2.0 reset bliver gennemført, så kan det da godt være de bevarer deres alt for høje løn, og kan leve bag mure i en elite ghetto for at beskytte sig fra en potentiel rasende civilbefolkning, som har mistet alt...i den grønne Bolshevisme2.0 "You will own nothing".

Men hvad hvis det bliver Rusland eller Kina der vinder? Og vi skal have deres respektive former for Bolshevisme, hvor alt styres diktatorisk og centralistisk fra hhv Moskva eller Peking og alle produktionsmidlerne og alt af værdi ejes af få oligarker. I de sidste to scenarier, så ser det ikke så godt ud for de danske kollaboratører. Det kunne være de bærer på lidt nag over al den racisme imod russere og kinesere? Så selv for de aller største landsforrædere her i landet, så vil fred og undgåelse af WWIII være en fordel. 

De skal bare have nogle gode argumenter, for at træffe det rigtige valg. Vups, ind kommer Vakstidende 2:  https://avis.jfk21.dk/downloads/vaks02.pdf

Tilbage til avisen, ideen er at "tæppebombe" (for nu at bruge NATO terminologi, som vi jo kender så godt i Danmark og altid trofast (vuf, vuf) bakker op om (logre logre)) middelklassen med et fysisk eksemplar af avisen i deres postkasse ude foran deres store villaer. Vi skal have dem til at tvivle på om deres selvvalgte ignorance nu er så god en ide. Vi skal have dem til at diskutere ved aftensmaden, om nu "vaccinen" er så sikker, om nu, det er så god en ide med en atomkrig osv osv.... 

Alt tyder på at helt op imod 98% af befolkningen nu ved, at corona var en hoax, og i hvert fald stemmer de "med deres fødder", ved at de i hvert fald ikke skal have flere af de "vacciner", som ikke beskytter imod corona, ikke beskytter imod at smitte andre og som helt indlysende har forårsaget en stigning i dødsfald i Danmark på over 10% og et fald i fødsler af samme størrelsesorden.

Altså et de facto depopulationsmiddel i tråd med Agenda2030 og "The Great Reset", som uberskurken Klaus Schwab og vores søøøde lille Ida Auken promoverer så hårdt. 

Til allersidst endnu en opfordring til at støtte JFK med et fast månedligt beløb, som nævnt i sidste nyhedsbrev, så er JFK blevet blokeret af PayPal og dermed også indirekte Patreon, fordi de benytter PayPal og vi har mistet en stor del af vores faste månedlige støtter.

Derfor alle medlemmer af JFK og alle som "blot" modtager dette nyhedsbrev kunne I tænke jer at støtte vores politiske arbejde og aktivisme til gavn for Danmark med et fast månedligt beløb? Det vil være meget behjælpeligt i planlægningen af vores aktiviteter. 

Hvis JA til at støtte JFK, vejledning:

- Gå ind på netbank.

- Vælg "Ny Betaling" og "Overførsel"

- Indsæt "Beløb" og "konto nummer"  (AL-bank 5301 263080 eller Merkur Bank 8401 1298811)

- under "Foretag eventuelle tilvalg" vælg "Opret som fast overførsel"

- Vælg f.eks "Hver den 15. i måneden" eller "Sidste dag i måneden". 

Et voila, og de gode nyheder er, at din bank tager ikke 2% for at lave overførselen som PayPal gjorde, samt 15% som Patreon gjorde. Så JFK vil altså på denne måde få mere end 15% mere ud af din donation på denne måde. 

 

Mange venlige hilsener

Mads Palsvig

 

PS:  Og husk...... vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

 

.....FORTÆL DET TIL ALLE DU SER PÅ DIN VEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd