Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Vakstidende 2. MP

Kære Alle,

Vakstidende 2 er ude i første omgang på engelsk, se mere her:

https://scandinavianfreedom.news/downloads/news02.pdf

Netop nu er vi i gang med at oversætte alle artiklerne til dansk, om kort tid kommer den danske version først ud som link på vores hjemmeside jfk21.dk derpå i fysisk form ligesom sidst. 

Hvor stort et oplag vi skal bestille på dansk afhænger af dig/jer? Sidste oplag var 10.000. Skal vi have lige så mange denne gang? Skal oplaget værre større? Du/I bestemmer.

Hvis du gerne vil købe nogle, så send os DKK 2,- per avis + DKK 50,- til forsendelse. Således vil 100 aviser f.eks. koste DKK 250,- Send en email til info@jfk21.dk med navn og adresse, samt beløb du har overført. 

Hvis du vil støtte med et beløb til omkostningen af printningen af ovennævnte avis på dansk, så send gerne donationer til MobilePay 1968 eller bankoverførsel til vores konto i AL-bank 5301 263080 eller Merkur Bank 8401 1298811. Alle beløb hjælper på antallet af aviser, jo flere vi bestiller jo billigere bliver avisen per styk. Vi er helt sikre på, at avisen vil sætte gang i diskutionerne rundt omkring i de danske hjem.

Den engelske avis (linket ovenfor) er nu spredt i hele mit internationale netværk, sammen med en template, så folk selv kan lave sin egen avis. Den kan du se her: https://scandinavianfreedom.news/template   Her vil du kunne gå ind, benytte nogle af de artikler, der allerede er der, og så tilføje eller udskifte nogle/alle artikler med dine egne artikler. Alt hvad vi laver i JFK er ment som inspiration, vi forsøger altid at lave skabeloner eller aktioner som er lette at kopierer i ind- og udland.

Dette nyhedsbrev er blot til JFK'ere. 

De to forrige jeg sendte blev sendt til rigtig mange i den danske "deep state". Politikere, jounalister, ansatte i ministerierne, uddannelsessystemet, politiet, retsvæsenet og sundhedsvæsenet. På tide at de tager sig sammen, forhåbentlig er der mange, der selvom de fleste af dem er skyldige i corona løgnen og giftindsprøjtningerne, ikke ønsker at verden skal ud i en atomkrig. Det var temmelig forudsigeligt, at de alle ville give Putin skylden for at sabotere Nordstream gaslinien, de samme fake news mainstream medier ville helt sikkert have gjort det samme med terrorangrebet på Krimbroen, det blev bare lidt svært, når nu hele den Ukrainske regering tog ansvaret for udåden.

Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle leve i en tid, hvor vores politikere var så uduelige, at de først ville myrde en stor del af befolkningen med giftindsprøjtninger for derfor at sende Danmark ud i en potentiel atomkrig, for at slippe for at skulle stå til regnskab for deres fejltagelse.

Vi skal vinde den her, det gælder liv og død. 

På forhånd tak for din støtte.

Venlig hilsen

Mads

 

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd