Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Statsleder truer Danmark med atomkrig. MP

Dette er JFK's nyhedsbrev

Hvis det bliver for hård kost for nogen, så klikker man bare "Unsubscribe" aller nederst.

Dette nyhedsbrev er stilet til alle, der ikke ovenpå corona forbrydelsen ønsker endnu en forbrydelse imod menneskeheden, som en krig altid er.

I kan finde information om andre emner i vores avis her:  https://avis.jfk21.dk/downloads/vaks202208.pdf

Hvorfor i Helgoland skal vores land smadres på grund af en fabrikeret grænsestrid i det gamle Sovjet? Who cares? Om det russiske mindretal i Østukraine skal tilhøre Ukraine eller Rusland. 

Her opfordrer Selensky til at angribe Rusland med atombomber:

Selensky foreslår "preemptive" atomvåben angreb på Rusland. 

https://rumble.com/v1mzbpu-selensky-foreslr-preemptive-atomvben-angreb-p-rusland.html

Hvis Rusland bliver angrebet med atomvåben, hvor står Danmark så?

Danmark som helt åbenlyst støtter denne galning, som Vesten har sat ind i besatte Ukraine. Ukraine blev de facto besat af USA i 2014 i en af CIA's utallige "color revolutions" (læs: statskup"). Victoria Nuland: "Vi brugte USD 5 Milliarder på regime-change". Hør hende her:

Nuland-Pyatt leaked phone conversation _COMPLETE with SUBTITLES

https://www.youtube.com/watch?v=WV9J6sxCs5k

Hvis Rusland skulle ville gøre gengæld eller vælge at angribe mål i Vesteuropa, så risikerer vi at blive angrebet

Nu må Danmark øjeblikkeligt erklære sin neutralitet og tage afstand fra den psykopatiske galning:

 

Her er den nye hærchef i Ukraine:

Russia’s military operation in Ukraine has a new commanding general — Sergey Surovikin.  

Surovikin is the commander of the Russian Aerospace Forces. In 2017 he was in charge of the Russian campaign in Syria and is said to have played a crucial role in the liberation of that country from ISIS. 

Jeg synes, han ser farlig ud. 

Og Ruslands to årige militærtjeneste er livsfarlig, der dør i 1000-vis af værnepligtige hvert år i øvelser. Jeg vurderer Ukraines chance for at slå Rusland konventionelt lig nul. 

Men USA vil gerne kæmpe til sidste ukrainer. 

Der dør 20.000 ukrainske soldater om måneden for øjeblikket, og det til trods for at Rusland "kun" har 80.000 soldater i Ukraine pt. De har nu indkaldt yderligere 300.000 og har 25 mio soldater i reserve. Mange med kamptræning i Syrien. 

Man skal huske på, at målet med WWI  var at slå så mange Kristne tyskere og russiske ortodokse ihjel. Og WWII drejede sig om at slå så mange Kristne tyskere og Ortodokse russere ihjel.

I begge tilfælde drejede det sig om, at Tyskland og Rusland aldrig må finde ud af, hvor megen gavn de har af at samarbejde. 

De psykopatiske banksters, der startede begge verdenskrige synes ikke, at de havde dræbt nok tyskere, så de lavede Morganthau planen, som gik ud på at slå 20% af den tyske befolkning ihjel, og det gjorde man så fra 1945-1948. Der døde flere tyskere i den periode end under hele WWII.

Gæt hvad de samme banksters ønsker WWIII skal dreje sig om?

Nu har Selenskys folk haft travlt med at trække i land...det var faktisk "ikke lige det han mente":

Did President Zelensky Call on NATO to Start Nuclear War?

https://www.newsweek.com/zelensky-nuclear-putin-russia-war-pre-emptive-1749781

"Ukrainian presidential adviser, Mykhailo Podolyak, said his boss was reminding the world of "Russian nuclear blackmail and offered the world to pre-emptively outline the consequences for Russia and intensify strikes against Russia.""

Jo det var det han mente. Men en af hans folk, siger at han ikke mente "på den måde", han mente, der skulle være "flere sanktioner".....

Han sagde det, og han mente det. Manden er skingrende skør.

Og på grund af ham er Danmark tættere på at være i atomkrig end nogensinde. 

 

Hvorfor køber Nancy Pelosi aktier i dette firma?

"Radiation sickness"?

Og til kollaboratørerne i Danmark, der har pushet de dødelige giftindsprøjtninger, altså samtlige politikere, samtlige mainstream journalister, ansatte ved sundhedsvæsenet og i uddannelsesinstitutionerne, samt ordensmagten, så vil jeg sige:

- Jeg kan godt forstå i er krigsliderlige, I er super glade for at fokus skal være andre steder end det faktum, at i:

- fratog danskerne deres grundlovssikrede rettigheder,

- tvang folk til diverse dybt fascistiske tiltag på grund af en løgn om en sygdom, som beviseligt ikke er farligere end den årlige influenza

- stak javertusser med cancerfremkaldende ethylen oxide på spidserne op i næsen på små børn i et dybt ydmygende, undertrykkende og smertefuldt for børnene satanistisk ritual

- pushede giftindsprøjtninger som nu har givet 10% flere døde i Danmark end normalt og 10% færre fødsler (Ja, hvis du kigger væk fra fake news løgnene på Reuters og API og ser på Danmarks Statistik, kan selv en dansk journalist checke tallene) og

- en mangedobling af hjertesygdomme.

Stort set hele den danske "intelligentsia" (host ....host) aka administrationen af landet er skyldige eller medskyldige i ovenstående forbrydelser.

Official GOV. Data confirms COVID Vaccinated Children are 4423% more likely to die than Unvaccinated Children

https://expose-news.com/2022/10/09/vaccinated-kids-45x-more-likely-die-unvaccinated-kids/

The UK Government has quietly confirmed that the Covid-19 vaccines are killing children at an unprecedented rate.

Shocking figures contained in an official report, published just hours before Boris Johnson announced his resignation as Prime Minister of the UK, reveal Covid-19 vaccinated children are 4423%/45x more likely to die of any cause than unvaccinated children and 13,6333/137x more likely to die of Covid-19 than unvaccinated children.

BREAKING: ICAN Wins Lawsuit Forcing CDC to Turn Over V-SAFE Covid Vaccine Injury Data – Shows 7.7% Seek Medical Care After Vaccination and 25% Have Serious Side Effects (VIDEO)

https://www.thegatewaypundit.com/2022/10/breaking-ican-wins-lawsuit-forcing-cdc-turn-v-safe-covid-vaccine-injury-data-shows-7-7-seek-medical-care-vaccination-25-serious-side-effects-video/

Compilation: More than 1000 peer reviewed medical papers on Coved vaccine related injuries.

https://community.covidvaccineinjuries.com/compilation-peer-reviewed-medical-papers-of-covid-vaccine-injuries/

The Gates Foundation has committed huminatarian crimes

https://rumble.com/v1n8t6m-the-gates-foundation-has-committed-huminatarian-crimes.html

Så gode nyheder for jer er, at vi simpelthen er nødt til at have et Truth and Reconciliation retsopgør, hvor langt de fleste af jer går fri.

Vi har simpelthen ikke nok fængsler til f.eks. at fængsle alle de læger, der fortsatte med at indsprøjte gift i deres patienter efter de vidste at deres patienter faldt døde om,eller havde et hav af alvorlige bivirkninger, eller alle de journalister, der 100% loyalt imod globalisterne helt loyalt lirede den ene let beviselige løgn af efter den anden, som gjorde at ca 70% af befolkningen er blevet indsprøjtet med en DNA ændrende og fertilitetsdræbende gift....og jeg kunne blive ved.

Men der er et men, lad os se om det er til jeres fordel, så krigsliderligt at pushe WWIII:

Hvis det lykkes banksterne via deres marionetter, at starte WWIII, som ingen almindelige mennesker ønsker eller har gavn af, så er der her nogle forskellige scenarier:

1     Vesten vinder. I bevarer jeres cushy kollaboratør jobs. Her skal man lige tage højde for om København stadig står eller er blevet en ruinhob. Men politikerne er nok ligeglade, fordi de tager bare op i bunkeren i Vedbæk med de tre CIA generaler, der reelt styrer Danmark. Men hvis I er rigtig gode til at dukke jer for bomber, så er det da meget godt for jer. Så får vi den "Grønne Bolshevisme" baseret på klimahoax'en, at Kloden bliver varmere. Det gør den ikke, den bliver faktisk koldere. Indlandsisen på Nordpolen vokser og vokser. Men I får jeres WEF (World Economic Forum) Agenda 2030, hvor ingen vil eje noget og al magt centraliseret i et dystopisk overvågningssamfund. Atså Grøn Bolshevisme.

2    Rusland vinder, av....den vil ikke være så god. Kunne være ham, der er værre end Hitler, vil være lettere utilfreds med jeres krigsliderlige handlinger. Måske en enkeltbillet til Sibirien? Og vi i Danmark får Russisk stil Agenda 2030 med ekstremt central styring, overvågning, alle bor i små lejligheder, tvangsvaccineringer, tests og hele den økonomiske magt hos nogle få oligarker. Altså Russisk "Bolsjhevisme" med central styring af magt og økonomiske resourcer. 

3    Det 3. scenarie er det værste. Det er, hvis Vesten og Rusland er rigtig dygtige til at smadre alle storbyer i Rusland og Vesteuropa. I så fald kunne man forestille sig, at globalisternes "darling": Kina rykker ind. Rockefeller har allerede sagt, at Mao's Kina var et "vellykket eksperiment". Banksterne er godt i gang med at flytte det finansielle centrum til Kina, og banksterne elsker Kina's social credit score. Kina har allerede politistationer i adskillige verstlige lande. Trudeau siger åbenlyst at Kina er et forbillede. I så fald får vi Kinesisk Bolshevisme med centralstyring, tvangsvacciner, overvågning og den økonomiske magt hos nogle få kinesiske og amerikanske oligarker.

4   I stopper alle med at promovere atomkrig. Her risikerer I, at der nok kommer et lille...retsopgør, hvor enkelte af jer måske får et lille problem, på grund af alle de der løgne om corona og giftindsprøjtningerne, men langt de fleste af jer vil klare frisag. Intet tyder på at Rusland vil angribe med mindre de bliver angrebet. 

Husk alle krige er gået ud over civilbefolkningen.

Ikke en eneste krig har gavnet almindelige mennesker. Kun de modbydelige banksters, som har mottoet:

"ORDER AB CHAOS".

Deres plan denne gang er tydelig: At slippe for at stå til regnskab for corona forbrydelsen imod menneskeheden, skabe krig og kaos og så komme med Klaus Schwab's "Great Reset" med fuld skrue på klimahoax'en, hvor du ikke må eje noget, gerne hvor alle har en chip indoperereret med en CBDC (Central Bank Digital Currency) og universal basic income = Det ultimative slave samfund. 

Her lidt uddybende videoer til alle, der har sin viden fra fake news DR, Ritzau og API.

Central Bank Digital Currency plans explained.

https://rumble.com/v1n8jgw-central-bank-digital-currency-plans-explained..html

SATANS AGENTER - En forbrydelse mod menneskeheden  (DANSK)

https://odysee.com/@RedPillDenmark:e/SA-1,24-Gb:2

Og deres bolshevisme, lad os se på bolshevismen, hvad er det for noget:

— THE BOLSHEVIK REVOLUTION — DARKNESS DESCENDS

https://rumble.com/v1jhzux--the-bolshevik-revolution-darkness-descends.html

Brief explanation of Agenda 21, which was agreed and signed by 179 nations.

https://rumble.com/v1n8olk-brief-explanation-of-agenda-21-which-was-agreed-and-signed-by-179-nations..html

SYMBOLISM WILL BE THEIR DOWNFALL.

https://rumble.com/v1my1qk-symbolism-will-be-their-downfall..html?mref=6zof&mrefc=3

CULTURAL MARXISM AGENDA OF THE NWO

https://rumble.com/v1k9c5f-cultural-marxism-agenda-of-the-nwo.html

COVID-19 - TORTURE PROGRAM

https://www.bitchute.com/video/aVPHgFt5bheq/

Johnny's Cash and The Smart Money Nightmare

https://youtu.be/zGiM5SSAvxs

Her er en glimrende gennemgang af Ukraine situationen:

Putin og Bidens magtkamp i Ukraine

https://youtu.be/svpywHxB1xs

 

Let’s get the facts right:

‼️Fact 1. In February 2014, a coup (https://consortiumnews.com/2014/02/23/neocons-and-the-ukraine-coup/) overthrew the Ukrainian government which came to power in an election certified by the OSCE (Organization for Security and Cooperation). The president, Viktor Yanukovich, was forced to flee for his life.

‼️Fact 2. The coup was instigated by United States officials. Neo-conservatives such as Victoria Nuland and John McCain actively supported the protests. As confirmed in a secretly recorded phone call (https://www.youtube.com/watch?v=WV9J6sxCs5k), Nuland had determined the post-coup power composition weeks in advance. She bragged they had spent $5 billion in this campaign over two decades. Nuland managed the coup but Vice President Biden was overall in charge. Subsequently, Joe Biden’s son personally benefited (https://consortiumnews.com/2019/10/14/dcs-atlantic-council-raked-in-funding-from-hunter-bidens-corruption-stained-ukrainian-employer-while-courting-his-vp-father/) from the coup. 

‼️Fact 3. The coup government immediately acted with hostility toward its Russian speaking citizens, which make up  30 (https://en.wikipedia.org/wiki/Languages_of_Ukraine#:~:text=Russian%20is%20the%20native%20language,to%20the%20former%20Soviet%20Union.)% of the population. On the first day in power, the coup regime acted to make Russian no longer an official state language. This was followed by more actions of hostility. As documented in the video (https://www.youtube.com/watch?v=loKajkXoTBU) “Crimes of the Euromaidan Nazis”, a convoy of buses going back to Crimea was attacked. In Odessa, over thirty  opponents of the coup government died (https://www.youtube.com/watch?v=ec0mgpwW6_Y) when they were attacked and the trade union hall set afire.

‼️Fact 4. During World War 2, there were Nazi sympathizers in western Ukraine when the Germans invaded the Soviet Union.  This element continues today in the form of Svoboda and other far right nationalist parties. The Ukrainian government has even passed legislation heroizing Nazi collaborators while removing statues honoring anti-Nazi patriots.  The situation was described three years ago in an article “Neo-nazis and the far right are on the march in Ukraine (https://www.thenation.com/article/archive/neo-nazis-far-right-ukraine/)”.  The author questioned why the US is supporting this. 

‼️Fact 5. The secession of Crimea, Donetsk and Luhansk are a direct result of the 2014 coup. In Crimea, a referendum vote (https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Crimean_status_referendum#:~:text=The%20official%20result%20from%20the,Russian%20Federation%20with%20an%2089) was rapidly organized. With 83% turnout and 97% voting in favor, Crimeans decided to secede from Ukraine and re-unify with Russia. Crimea was part of Russia since 1783.  When the administration of Crimea was transferred to the Ukraine in 1954 they were all part of the Soviet Union. This was done without consulting the population.
In the provinces of Luhansk and Donetsk on the border with Russia, the majority of the population speaks Russian and had no hostility to Russia. The Kiev coup regime was hostile and enacting policies they vehemently disagreed with.  In spring 2014,  the Luhansk and Donetsk Peoples Republics declared their independence from the Kiev regime.

‼️Fact 6. The Minsk Agreements (https://en.wikipedia.org/wiki/Minsk_agreements#Minsk_Protocol) of 2014 and 2015 were signed by Ukraine, Ukrainian rebels, Russia and other European authorities.  They were designed to stop the bloodshed in eastern Ukraine and retain the territorial integrity of Ukraine while granting a measure of autonomy to Luhansk and  Donetsk. This is not abnormal; there are 17 autonomous zones in Europe. These agreements were later rebuffed by the Kiev government and Washington. This led to the decision by Russia on 21 February 2022 to recognize the Peoples Republics of Donetsk (DPR) and Luhansk (LPR).

But isn’t secession illegal under international law? The US and NATO have little credibility to oppose secession since they promoted the breakup of Yugoslavia, secession of Kosovo from Serbia,  secession of South Sudan from Sudan, and Kurdish secessionist efforts in Iraq and Syria, etc.. The secession of Crimea is justified by its unique history and overwhelming popular support. The secession of Luhansk and Donetsk may be justified by the illegal 2014 Kiev coup.

US intervention, both open and secret, has been a major driver of the events in Ukraine. The US has been the major instigator of the conflict.

CIA director: "Putin can be “dangerous and reckless".

https://rumble.com/v1n3y1m-cia-director-putin-can-be-dangerous-and-reckless..html

Hvad siger Putin, hvis nogen i Danmark skulle have lyst at høre ham. Al information fra Rusland er censureret i Danmark:

PUTIN ADRESSES THE WEST: STOP IMPERIALISM & PLUNDERING

https://rumble.com/v1m9whq-putin-adresses-the-west-stop-imperialism-and-plundering.html

Lad os se på terrorangrebet på Krim broen der forbinder Krim med fastlandet:

Først terrorangrebet på Nordstream, og så i går terrorangrebet på broen fra Krim til fastlandet i Rusland. Mens det var naturligt at fake news mainstream medier i Danmark straks påstod at Putin selv skulle have smadret Nordstream gaslinien, selvom han blot kunne lukke for gassen. Så bliver det svært selv for fake news mainstream medier, at påstå at Putin skulle smadre broen til Krim.

Ovenikøbet på Putins 70 års fødselsdag.

Specielt når alle nedenstående tager ansvaret for det. Hvad så fake news DR?

Her ser i Alexey Danilov, the secretary of Ukraine's National Security and Defense Council tage ansvaret for selvmordsterrorangrebet og lykønske Putin: "Happy Birthday Mr President".

WWI og WWII blev begge startet med falske flag operationer. Mordet på Hertug Ferdinand fik startet krudttønden og Lusitania bombningen fik USA ind i WWI. WWII blev startet med at Tyskland klædte nogle soldater ud i polske uniformer og angreb Tyskland. Pearl Harbour fik USA ind i krigen. 

Deep state forsøger via Ukraine at starte WWIII. Først ved at myrde 14.000 civile i Donbas og Lugansk fra 2014 til 2022. Senere ved at sende missiler ind over grænsen til Rusland, så Nordstream, nu Krim broen og så Selenskijs ønske om at angribe Rusland med atomvåben med et "preemptive strike", eller hvad det nu var han mente...host host host.... 

Og her ser i Mykhailo Mykhailovych Podolyak is a Ukrainian politician, journalist and negotiator, serving as the adviser to the president of Ukraine Volodymyr Zelenskyy ligeledes tage ansvaret for terrorangrebet "Everything illegal must be destroyed". Selenskij og hans nazister mener at Krim broen er "illegal":

 

“Undermining the illegally built bridge across the Kerch Strait was a special operation of the SVU”, - says Interfax-Ukraine, citing a source in the power structures of Ukraine 

 

FORMER NATO COMMANDER ENCOURAGES UKRAINE TO DESTROY RUSSIA’S KERCH STRAIT BRIDGE

A former high-level NATO commander is urging Ukraine to blow up the 11-mile long Kerch Strait bridge that connects Russia and Crimea. The stunning news was reported by the Times of London.

And, Just Like That… American Taxpayer Dollars Are Now Funding Terrorists Who Blow Up Bridges and Target Russian Infrastructure

https://www.thegatewaypundit.com/2022/10/just-like-american-taxpayer-dollars-now-funding-terrorists-blow-bridges-target-russian-infrastructure/

 

Svaret fra Rusland:

Breaking: Russian State Duma deputy Morozov 

“This is no longer just a challenge, this is a declaration of war without rules." 
 

 

 

Alt imens narrativet om, at Rusland skulle stå bag terrorangreb på sig selv fuldstændig kollapser, så dobler "minor attracted person" udenrigsminster Jeppe Kofod op:

 

Jamen intet nyt under solen her. Vi har set Mette Frederiksens regering totalt skide på Grundloven og bryde den dagligt, så alt er som det plejer. Minor Attracted person Jeppe Kofod vil ikke have at man siger, at:

- onde globalister og banksters i USA er dem, der har mest fordel af at Nordstream er destrueret.

- at Rusland blot kunne lukke for gassen, hvis de ville straffe Vesteuropa.

- at Biden og Nuland med flere har truet med at springe Nordstream op. 

At skrive ovenstående er en del af den GRUNDLOVSSIKREDE ytringsfrihed. 

Og hvad med at citere din kollega i USA, secretary of State (læs: udenrigsminister)? Må man heller ikke det Minor Attracted Person Jeppe?:

US Secretary of State Blinken: The terrorist attack on Nord Stream is a "tremendous opportunity."

https://rumble.com/v1n8q1u-us-secretary-of-state-blinken-the-terrorist-attack-on-nord-stream-is-a-trem.html

Han er åbenlyst henrykt for terrorangrebet.

Og apropos terrorangreb, så var hele det danske Folketing bag terrorangrebet på Libyen, hvor Gaddafi's Great Man Made River, der havde kostet USD 60 Mia eller 6 gange mere end Nordstream 2, blev bombet med uranium depleted bomber og ødelagt af danske og amerikanske terrorbombninger.

Minor attracted person Jeppe var en af de krigsforbrydere, der i 2011 enstemmigt stemte for at destruere Libyen, og myrde Gaddafi:

GADDAFI VS DEEP STATE

https://rumble.com/v1ma9g4-gaddafi-vs-deep-state-part-one-.html

Jeppe, glæd dig til retsopgøret. Klart at du og resten af krigsforbryderne i Folketinget igen vil kaste landet ud i krig. 

Zelensky og Jeppe har sikkert mange ting til fælles:

Hvilke kvalifikationer har Zelensky til at blive "elected" præsident af et land USA har lavet statskup i, disse to korte vdeoer forklarer hans talenter, blandt andet kan han spille klaver...uden hænder:

https://rumble.com/v1mxaj1-zelenski-gay-dance-nwo-muppet-freak-show.html

This is the clown the world is sending billions to

https://rumble.com/v1n8spm-this-is-the-clown-the-world-is-sending-billions-to.html

 

 

Det lader til, at nogen ikke er interesseret i at Nordstream bliver repareret.

 


Her står jeg med et skilt på vej til demonstration imod CIA's falske flag ved den amerikanske ambassade. Operation Northwoods var et falsk flag terrorangreb, som CIA foreslog Præsiden John F Kennedy: "At bombe og myrde en masse amerikanere, sige det var Cuba, der gjorde det, og så angribe Cuba". John F Kennedy forbød CIA at udføre terrorist angrebet. 

Jeg er tidligere investmentbanker fra Credit Suisse First Boston og blev tilbudt at blive deres Head of Trading i Moskva i 1998, og ansvarlig for deres enorme obligationsportefølje af Russiske obligationer og statsgældsbeviser. Credit Suisse First Boston var en af de amerikanske banker, der deltog i udplyndringen af Rusland fra 1991 til 1998. Jeg takkede nej til jobbet, da jeg havde små børn og folk blev myrdet til højre og venstre derovre på det tidspunkt. I stedet tog jeg et sabbat år med min kone og børn og stod på ski. Det var nok meget godt, fordi kort efter sagde russerne at de ikke ville betale de sindssygt høje renter mere. De "defaultede" på deres lån. Og ind kom en vis FSB agent. I ved ham "der er værre end Hitler". Han fik sat stop for udplyndringen. Fik rettet op på Ruslands økonomi og stoppet gademafiaen, så det igen blev sikkert at færdes på gaden i Rusland. 

I 1991 lavede CIA et statskup i Rusland. Statskuppet i Ukraine kostede USD 5 Milliarder. Men Sovjetunionen var dyrere. Her måtte CIA bruge USD 250 Milliarder. Det blev klaret ved hjælp af et "samarbejde" med den privatejede Federal Reserve, som den 12. september 1991 lavede en 10 - årig obligation. Den udløb 12. september 2001, alle papirer var i Tower 7 på Manhattan. I ved historien om 2 fly og 3 tårne, som fake news mainstream medier har prøvet at forklare kan lade sig gøre. Dick Cheney fortalte 10. september 2001, at de i Pentagon ikke "kunne finde" USD 2.300 Milliarder. Revisorerne, der skulle undersøge den sag, sad tilfældigvis lige præcis der, hvor Pentagon blev ramt af et "fly" (læs: krydsermissil) og alle papirer forsvandt. What are the chances? 

Tilbage til Rusland i 1991. I 1991 lavede CIA med hjælp af banksters fra New York og Harward University en ny Grundlov i Rusland, hvori Den Russiske Centralbank blev "uafhængig" (Læs: kontrolleret af Vesten), og det blev sågar nedskrevet i Grundloven, at hvis den russiske regering var uenig i den russiske centralbanks pengepolitik, såsom for eksempel at sætte renten på 30% og dermed udplyndre Rusland og sikre at ingen middelklasse kunne opstå i Rusland, fordi det simpelthen var for dyrt at låne penge. Ja, hvis den russiske regering var utilfreds med det, så kunne de tage Den Russiske Centralbank i retten.....i New York... altså den i ved i USA. "Uafhængig"? Således startede banksternes anden udplyndring af Rusland. Den første stod amerikanske banksters også for i 1917, læs "Wall Street and the Bolshevik Revolution" af professor fra Stanford Anthony Sutton. Fra 1991 til 1998 blev Rusland udplyndret systematisk via en vanvittig høj rente på 30% samt salg af Ruslands virksomheder til dumpingpriser. Gennemsnitsalderen for russiske mænd faldt til 50 år, folk drak sig ihjel. Offentlige virksomheder gik nogle gange halve år uden at betale lønninger til sine ansatte. Mord var hverdagskost. Ligeledes i 1991 lavede banditter i centralbanken en "Ny Rubel" og erklærede, den gamle rubel værdiløs, således stjal de den samlede opsparing fra det russiske folk. Bogstaveligt talt fra den ene dag til den anden blev alle russeres indestående værdiløst. I kan læse mere om ovenstående i Nikolay Starikov's bog "Rouble Nationalization".  

Hadet til Rusland er enormt, specielt fra de banksters, der har plyndret dem to gange, først i 1917 og igen i 1991. Og det er de banksters, der nu for 3, gang ønsker en krig, hvor Kristne vesteuropæere og Ortodokse russere skal myrde hinanden. 

Rusland har gjort alt siden Sovjetunionen kollapsede for at være venner med Vesten, der er/var indtil sanktionerne for nylig, vestlige butikker og firmaer overalt i Moskva. Rusland ønskede ikke et retsopgør med banksterne, der havde udplyndret dem, blot at komme videre og blive en del af verdenssamfundet. 

Måske var det fejlen Rusland begik, at de ikke søgte et retsopgør med de banksters, der har udplyndret dem. 

Og når nu vi er ved en historie, hvor offeret bliver fremstillet som forbryderen, så er der jo Ukraine, hvis had til Rusland nok i høj grad skyldes fejlinformation om, hvem der stod bag Holodomor, hvor Bolshevikker, Den Røde Hær, KGB og NKVD begik et folkemord på Ukrainerne i 1931 og myrdede 10 Mio ukrainere. Det, ukrainerne tydeligvis ikke fokuserer på, er, at endnu flere russere blev myrdet af de samme bolshevikker. Ifølge Litteraturnaja Gaseta i 1991 blev over 100 Mio russere myrdet. Tænk hvis ukrainerne fandt ud af, at de banksters, der netop nu opfordrer dem til at være kanonføde på slagmarken, var dem, der begik folkemordet på dem i 1931.

Dette nyhedsbrev er mit bidrag til fredskampen. 

Lad os alle kæmpe for at stoppe de krigsliderlige sataner.

Venlig hilsen

Mads Palsvig

Gode Nyheder...trods alt, det ser ud til at terroristerne fuckede det op og "kun" destruerede Nordstream 1 og en af linierne på Nordstream 2. Der er stadig en gaslinie åben:

Russia ready to send gas to EU via Nord Stream 2 — Minister
Russia’s deputy prime minister says Gazprom is ready to supply natural gas to Europe via the undamaged string of the Nord Stream 2 pipeline

https://www.rt.com/business/564148-novak-nord-stream-supplies-europe/

Man skal huske på, at det ser katastrofalt kritisk ud for Tyskland med deres energiforsyning. Tyske BASF alene bruger 5% af Tysklands energiforbrug eller det samme som hele Schweiz. Og de lukker ned om et par måneder, hvis ikke Tyskland finder en løsning.

England og Frankrig stoppede besættelsen af Tyskland i 1949, Sovjetunionen i 1989, hvornår stopper USA besættelsen af Tyskland? 

Kan vi få en dato? 2089? 2189? Aldrig? I så fald burde Tyskland så ikke være en stat i USA?


Kære politikere, kære journalister og andre,


Vi ønsker alle et godt liv for vores efterkommere, derfor er panikken og iveren stor, for at redde verden. Du er et godt menneske, der kun vil det gode. Måske har du en helt nagelfast idé om hvad det gode er, men kan det tænkes, at du er blevet manipuleret/hypnotiseret til at repetere nedenstående udsagn? Man ved ikke selv, om man er blevet hypnotiseret, men læs alligevel med her:


Det er mennesker, som er skyld i klimaforandringer.

CO2 er noget farligt.

Vi er alt for mange mennesker på jorden, derfor skal du holde igen med at føde børn.

Vi skal være stolte af, at vi betaler verdens højeste skat.

Der er kun en sandhed om Covid-19.

Tag vaccinen, så er du et godt menneske. Dem der ikke tager den, er hensynsløse.

Det er russernes skyld, at vi må fryse. Det var dem, der saboterede deres egen gasledning.

Der er kun en sandhed om Rusland/Ukraine konflikten.

Det manglede da bare, at vi sender ubegrænsede pengemængder til Ukraine uden kontrol med, hvad pengene bruges til.

Politikerne har ret til at bruge vores skattekroner uden at vi har ret til at blande os.

World Health Organisation, World Economic Forum, FN, NATO, EU er helt sikkert fornuftige og kærlige organisationer, hvis eksperter man trygt kan overlade ansvaret til, så man selv slipper for at tage ansvar. Man skal ikke interessere sig for, hvem der står bag.

 

 

Ting, jeg godt kunne tænke mig, at journalister og politikerne talte om:


Hvem mon kunne være interesseret i, at udbrede ovenstående udsagn. Kan der være penge/frygt indblandet her?

World Economic Forum, hvis leder Klaus Schwabs bog ”the Great Reset” forklarer hvilken uhyggelig retning, han fører verden i. Han praler af at have ”infiltreret” hele verdens regeringer. Den grønne agenda, New World Order er hans plan. Den bog bør være pensum for enhver politiker, og hans onde idéer skal bekæmpes med næb og klør. New World Order, overgår i rædsel George Orwells bog 1984, der åbenbart ikke var fiktion, men en forudsigelse. (Også pensum for enhver journalist og politiker).

Hvorfor alle politikerne følger hans agenda, der vil lede til vores undergang fordi den tilgodeser ikke folkevalgte og ikke menneskekærlige entiteter.

Hvordan selve mennesket skal ”forbedres” med teknologi, transhumanisme, så vi aldrig bliver syge, men samtidig ikke selv kan styre vores egne tanker og følelser.

Hvorfor ikke bare en politiker tager afstand fra agendaen og stiller sig på menneskehedens side.

Om at der ikke finder global opvarmning sted, derfor taler man nu om ”klimaforandringer”, så kan det jo gå begge veje. Havstigninger promoveres, men reelt er havet ikke steget. Hvem betaler de ”eksperter” som promoverer dette skrækscenarie, der ikke har rod i virkeligheden? Rent faktisk går vi mod koldere tider.

At CO2 er noget vi udånder, og at krigen mod CO2 derfor er en krig mod menneskeheden.

At vi allerede har en overdødelighed på 10% efter vi er begyndt at ”vaccinere” med den ikke godkendte væske med de 1.190 mulige bivirkninger.

Om hvorfor folk skal tvinges til at tage ”vaccinen” for at kunne passe deres arbejde, og hvorfor ens private helbredsoplysninger pludselig skal være et offentligt anliggende.

Om det mon er sundt for det klima, der er inde i vores lunger, at gå med maske på i flere timer.

Om det mon er sundt at få stukket ting op i næsen.

Hvordan vores menneskelighed er under angreb af bl.a. WHO, som vil bestemme, at man må abortere helt op til fødslen, at man må ændre på børns køn helt fra fødslen, at der skal være et ukendt antal forskellige køn, at man ikke længere må bruge ordene mor og far. Om at mænd kan føde børn.

Om det mon er denne plan, der ligger til grund for det politisk bestemte angreb på befolkningerne med kæmpe el- og gasregninger. De var allerede stigende, før vi havde hørt om Ukraine. Elpriserne fastsættes ud fra hvad det ville have kostet at lave strømmen, hvis vi kun brugte gas, som er den dyreste ressource, men som kun udgør en meget lille del af elproduktionen.

Miljøet, hvor grundvandet er fyldt med PFAS, som har en negativ effekt på sædkvaliteten og vores helbred. Vil du forbyde PFAS?

At vores miljøminister, Lea Wermelin, som er Young Global Leader i Klaus Schwabs World Economic Forum, tillader undtagelse fra EU´s regler, så man må bruge giftstoffet Reglone på markerne i Danmark. Jeg har skrevet til ALLE de politiske partiers miljøordførere, kun Susanne Zimmer fra de Frie Grønne tog sagen alvorligt.

At vores mad indeholder sundhedsskadelige tilsætningsstoffer, som tillades af Codex Alimentarius.

Vejrmanipulation, hvor man lukker solen inde bag chemtrails, som sprayes ud over en fin blå himmel og breder sig til en grålig kemikaliegrød. Og hvorfor vi endelig ikke snakke om det, selvom det har stået på i årevis, og enhver der har øjne i hovedet kan se, at det foregår.

Stråling fra 5G, som påvirker rigtig mange mennesker og dyr.

Om hvordan vi alle sammen skal have frataget vores livsgrundlag, låne af staten og dermed blive slaver af samfundet.

Om det er grøn politik, at små byer nu mister deres købmænd, små skoler og busforbindelser, så de nu bliver affolket og folk skal flytte fra deres hjem, hvor de har kunnet dyrke jorden og leve et fornuftigt liv.

Om I har tænkt på at oprette fattiggårde til folk, som bukker under for den ”grønne” omstilling. Lejligheder i byerne er for dyre og camping er for koldt i Danmark om vinteren.

Om overvågning, kontrol og et digitalt helvede som i Kina.

Hvordan vi får vores ytringsfrihed tilbage, så spørgsmål af denne art ikke straks censureres i medierne pga. ”fællesskabsregler”.

Om hvordan vores pengesystem plyndrer os og forgylder bagmændene.


Det er virkelig mange vigtige spørgsmål, som har været censureret og ignoreret længe, derfor ligger der en del timers arbejde til dig, som ikke ved ret meget. Du kan finde dit pensum her:

 

Med venlig hilsen,

Lene Bang

Folkepartiet JFK21

----------------------------------------------------------------------------------------------

Nedenstående blev sendt i nyhedsbrevet fredag den 30. september:

 

Dette er politisk materiale fra Folkepartiet Jorden Frihed Kundskab, hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet fremover kan du klikke unsusbcribe aller nederst.

 

Kære Alle, 

Der kommer ingen lock down til vinter, fordi vi alle godt ved, at det WHO, Sundhedsstyrelsen og vores Folketing lavede var en stor hoax.

Se nedenfor: 98% vil ikke tage coronavaccinen. NBC er US mainstream medie.

— NBC Article - Less than 2% of eligible people have gotten updated Covid booster shots, 3 weeks into the rollout - Sept. 23, 2022 - 

https://www.nbcnews.com/health/health-news/updated-covid-booster-shots-doses-administered-cdc-rcna48960

— Kommentar af Naomi Wolf - 

https://www.redvoicemedia.com/2022/09/over-98-of-eligible-americans-say-no-thanks-to-updated-c19-boosters-three-weeks-after-rollout/ref/8/

Corona narrativet er totalt kollapset. 

Men det er farligt, fordi de skyldige frygter et retsopgør/Nuremberg2.0, så de vil hellere kaste verden ud i WWIII end stå til ansvar for at have sprøjtet gift i verdens befolkning. 

 

Vi vil simpelthen ikke finde os i, at hemmelige efterretningsvæsener laver terrorangreb som Operation Gladio, Operation Ajax, Operation Northwoods, Gulf of Tonkin med flere. Det er alle eksempler på statsterrorisme..

Hvis du ikke ved, hvad et "falsk flag" er, så er det virkelig et spørgsmål om liv og død, at du sætter dig ind i det. NU.

Vores efterretningsvæsener er enten bag alle terrorangreb i Vesten de sidste 75 år eller også har de kendskab til forbryderen/terroristen igennem statssansatte agent provocateurs, som alle har en økonomisk interesse i at der kommer mere terrorisme, fordi så får de større bevillinger. 

Det må slutte nu.

Denne gang prøver de samme kræfter som fremprovokerede WWI og WWII at fremprovokere WWIII. Som altid er det med en falsk flag operation, der har til hensigt at starte krigen.

Disse kræfter vil naturligvis ikke bryde sig om, at folket i hele verden bliver mere og mere vågne, og går op for flere og flere at vores skatteyderbetalte efterretningsvæsener udfører terrorisme, og vores regeringer indsprøjter gift i kroppen på voksne og sågar børn.

Det er vanvittigt at starte WWIII fordi over 90% af befolkningen i Østukraine ønsker at være en del af Rusland. Jeg mindes ikke, den store interesse for opsplitningen af Tjekkoslovakiet eller Jugoslavien og andre steder. Demokrati er at folket bestemmer, og det østukrainske folk har talt.

Hele befolkningen i Vesteuropa og USA er hamrende ligeglade med om Østukraine tilhører amerikansk styrede Ukraine eller "den onde" Putins Rusland.

Vi er ikke Putin-lovers. Putin tvangsvaccinerede også sin befolkning ligesom det blev gjort her i Vesten med de dødelige giftsprøjter, som nu 98% af befolkningen siger nej til. Og hvorfor ventede Putin 8 år med at hjælpe det russisk talende mindretal i østprovinserne, som blev tæppebombet dagligt i det østlige Ukraine siden 2014? Hvorfor skulle han absolut angribe præcis da hele corona narrativet kollapsede, og det gik op for verdens befolkning, at de var blevet narret af WHO og deres korrupte marionetter placeret i verdens regeringer. 

Vi er derimod fredelige mennesker, der er imod terrorisme herunder stats-terrorisme.

Og vi vil absolut ikke have WWIII på grund af en strid i Ukraine.

Venlig hilsen

Cand jur, HD Finansiering, tidligere investment banker, formand for Folkepartiet Jorden Frihed Kundskab, Mads Palsvig 

-------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg vil her prøve at fremlægge, hvad vi ved om terrorangrebet på Nordstream 2. Endnu en falsk flag operation fra NATO og vestlige efterretningstjenester, ligesom Operation Gladio, Operation Ajax, Operation Northwoods, Gulf of Tonkin med flere. Jeg fremlægger her materiale fra forskellige kilder:

Læg mærke til at der er tale om en undersøgelse med 18.000 mennesker. Folk ved godt den globale elite fører krig imod sin befolkning. 

Læg mærked til det russiske pas. Det er beviset på at Putin gjorde det..... (ironi kan forekomme).

Den reelle grund til at deep state vil starte WWIII:

Folk ved deep state forsøgte at myrde dem med dødssprøjter. Kun 2% vil tage CDC og Bidens og Bill Gates's Corona Booster. Det vil sige, at 98% ved at Corona Plandemien var en gigantisk HOAX!!!!!

Først se billedet ovenfor (nedenfor oversat fra engelsk):

US Air Force helicopters gennemførte en række sorties i det område, hvor Nord Stream-eksplosionen og den mystiske gaslækage fandt sted for få dage siden, forud for den Ulykke, som Europa hævder kan have været en 'sabotage', Oleg Makarov, militær-og forsvarsanalytiker og medstifter af Vatfor hævdede tirsdag. Banen for flyvningen af de amerikanske helikoptere med kaldesignalet 'FFAB123' faldt sammen med stedet i Østersøen, hvor de største gaslækager efterfølgende fandt sted på Nord Stream-rørledningerne til Europa

Militærplansporingssted fandt han, at mindst seks amerikanske fly brugte kaldesignalet FFAB123 og fløj nøjagtigt langs Nord Stream-rørledningsområdet. Militære og forsvar analytikere understregede, at han formåede at spore antallet af tre amerikanske helikoptere og fandt, at de var Sikorsky SH-60 Seahavk, multi-mission United States Navy helikoptere.

Interessante fakta vedr. Nord Stream eksplosion .

"Der vil ikke længere være en Nord Stream 2 .. Vi vil bringe det til ophør. Jeg lover, at du kan gøre det. - CITAT: Biden -

"På den ene eller anden måde vil Nord Stream 2 ikke bevæge sig fremad " - Citat: Biden

President Biden on Nord Stream 2 Pipeline if Russia Invades Ukraine: "We will bring an end to it."

Her med hans egne ord:

https://www.youtube.com/watch?v=OS4O8rGRLf8

"US President Joe Biden:
— "If Russia invades...then there will be no longer a Nord Stream 2. We will bring an end to it."

Reporter: 
— "But how will you do that, exactly, since... The project is in Germany's control?"

Biden: 
— "I promise you, we will be able to do that." "

“If Russia invades Ukraine, one way or another, Nord Stream 2 will not move forward.” - Victoria Nuland on January 27th, 2022.

https://rumble.com/v1lz3ke-victoria-nuland-vil-stoppe-nordstream2.html

https://t.me/CIG_telegram/23426 

Victoria Nuland er den kvinde som var med til USA's statskup i 2014, hvor hun fortalte i en telefonsamtale, at de havde brugt "USD 5 Milliarder på "regime change"".

 

FOX NEWS: Tucker suggests the Biden administration is behind the Nordstream sabotage

https://rumble.com/v1lz5hs-fox-news-biden-administration-behind-nordstream2-sabotage..html

Tusinder i Tyskland demonstrerede for at få genåbnet Nordstream få dage før terrorangrebet

https://rumble.com/v1m07xy-tusinder-i-tyskland-demonstrerede-for-at-f-genbnet-nordstream-f-dage-fr-ter.html

 

Talsmand for Udenrigsministeriet Ned Price fortalte NPR i en samtale.

CIA fortalte Tyskland > UKRAINE ville ødelægge rørledningerne, og de havde INTEL bare dage før eksplosionen af Nord Stream

(Selvom Ukraine ikke har militære subs eller sub droner eller militær træning for at trække en underjordisk masseeksplosioner på to forskellige steder )

> Tyskland vendte sig mod Nord Stream to på trods af alt pres fra NATO  .... De lavede testkørsler inde i landet.

> Samme dag Baltic Pipe: Norge-Polen gasrørledning åbnes af ledere fra Polen, Norge og Danmark deltog i en ceremoni for at markere åbningen af det nye Baltic Pipe

(Deres største investorer er fra BLACK ROCK)

> US navy gennemførte øvelser over samme region med Subs og drone - få uger før

Og NATO's Twitter konto samme dag som terror-angrebet:

> NATO gennemførte flådeøvelser nær det samme epicenter af eksplosionerne i Juli

______

Der var samtaler mellem EU og PUTIN om at genoprette olie / gas til EU i slutningen af januar... Disse private samtaler fandt sted uden USA ' s viden.

... Men nu er forhandlingerne slukket

MSM (vestlige privatejede mainstream medier) bebrejder Rusland for eksplosionerne.... Men sandheden er, at vi bestilte denne begivenhed med us DEEP STATE . Devos gruppen fik deres klimaforandringer katastrofal begivenhed med Nord Stream og Deep State planer om at holde Europa som gidsel med massiv inflation for olien at komme fra Baltic pipes fra Polen. De fleste vil blive solgt til Kina på de sorte markeder, da nederlandsk gas/olie også forsvinder ind i Tyskland, NATO-operationer og ind på de kinesiske markeder.

______

Hvad jeg kan sige er.... PUTIN. Rusland er rasende over de 9,5 milliarder $$$$$$$$$$$$$$$$$ tabt i at konstruere Nord Stream og den forventede EUR 250 Milliarderr i olie / gas salg tabt!.....

Her er Vestens eneste bevis for at Putin gjorde det:

Spøg til side det er vanvittigt, at tro at Rusland ville smadre Nordstream 2. De kunne bare lukke for gassen i deres ende hvis de ville. Rusland ønsker netop at have noget at forhandle med, nu hvor de russisk talende områder i Ukraine har stemt for med mellem 88% og 99% af stemmerne at komme tilbage til Rusland. 

De eneste der ikke ønsker, at Rusland og Vesteuropa er venner, er præcis de samme kræfter, der startede WWI og WWII. Begge disse krige drejede sig om to ting og kun to ting:

- slå så mange Kristne vesteuropære ihjel som muligt og så mange ortodokse russere ihjel som muligt.

- sikre at Rusland og Vesteuropa aldrig finder ud af hvor enorm stor gavn de har af at samarbejde med hinanden.

Nato blev kreeret for at: "Holde USA inde, holde Rusland ude og Tyskland nede". Citat slut.

 

 

https://www.thegatewaypundit.com/2022/09/analysis-nord-stream-pipelines-sabotaged-one-country-benefits/

Selvom vi ikke med sikkerhed ved, om USA sprængte rørledningen, ved vi med sikkerhed, at USA har de midler, motiver, muligheder og moralske underskud, der er nødvendige for at drive verden til kanten af armageddon i jagten på magt for sine eliter. Og en tidligere polsk forsvarsminister og nuværende medlem af Europa-Parlamentet var hurtige til at anbringe skylden (eller æren) for eksplosionen:

‼️Radek Sikorski, MEP and former Minister of Foreign Affairs of Poland, tweets a ‘thank you’ note to the US for the sabotage of Nordstream‼️

Nord Stream pipeline SABOTAGE clearly orchestrated by ruthless Biden regime: Nuland, Biden and Sen. Johnson all demanded “ending it permanently” by any means necessary

https://www.naturalnews.com/2022-09-28-nord-stream-pipeline-sabotage-likely-orchestrated-by-ruthless-biden-regime.html

Analyse af Jan Oberg:

Præsident Biden lovede at ødelægge Nordstream før Ruslands invasion

https://janoberg.me/2022/09/28/praesident-biden-forklarede-gasrorssabotagen-for-ruslands-invasion/

Andre nyheder:

Der var vist ikke så stor tilslutning ved destruktionen af Jugoslavien. Nordmakedonien, Kosovo med flere. Og ved opsplitningen af Tjekkoslovakiet blev Slovakiet en stat med 51% af stemmerne. 

Apropos balls her står jeg med den europæer der måske har mest balls:

Medlem af Europa Parlamentet Christine Anderson. Hun er enestående. Billedet taget i går i Prag til denne demonstration, hvor arrangørerne specifikt havde bedt mig om at tale om mit forslag til, hvordan vi kan få råd til at betale vores el-regninger og varmeregninger. 

Demonstration i Prag tale af Mads Palsvig

https://rumble.com/v1lwp7i-demonstration-i-prag.html

 

Her er et interview, jeg lavede med arrangøren af demonstrationen i Prag i  onsdags:

Six ideas to shift the tax burden fra people to multinational corporations.

https://rumble.com/v1m547k-six-ideas-to-shift-the-tax-burden-fra-people-to-multinational-corporations..html

 

 

Lø. 1. oktober kl. 11:00 - 14:00
Gå med: Forsvaret - US Ambassade - Fælledparken

DEMO False Flag

I anledning af sprængningen af Nord Stream Pipeline i Østersøen, samles vi for dels at gøre opmærksom på fortidens frygtelige terrorhandlinger, false flag operationer af CIA, og dels et ønske om, og gerne i samarbejde med bl.a. US Ambassade, at det danske Forsvar, Politi og politikere denne gang sørger for ordentlig og redelig efterforskning af sabotagen.

Vi mødes ved Forsvarsministeriet, Holmens Kanal 9 kl. 11:00, og går ad Bredgade mod US Ambassade hvor vi går frem og tilbage ml. kl 12:00 og 13:00 (muligvis kan nogle stykker af os holde møde med ambassaden), derefter fortsætter vi mod Fælledparken hvor endnu en demo finder sted, Freedom March.

Lene Bang har på forhånd skrevet til US Ambassade, som vi passerer på dagen, for at aftale et møde lørdag kl. 12:00 - det lyder således:

Dear Sirs,
We are a small political party whose main interest is freedom and safety for Denmark. Right now we feel that we are being attacked by unknown forces who have sabotaged the gas pipes in the Baltic close to the Danish island of Bornholm.
Nobody has taken responsibility except president Biden who has himself expressed that if Russia invades Ukraine, the USA will bring an end to North Stream 2:
https://youtu.be/OS4O8rGRLf8?t=82
It is of the utmost importance that the responsibility for this terror attack is being placed. It brings back very bad memories of Operation Gladio, Operation Ajax, Operation Northwoods and the Gulf of Tonkin. Operations which we were hoping had made humanity wiser and taught us to never ever engage in war again.
Therefore we would suggest a meeting on Saturday, October 1st at the Embassy where 4 or 5 people from our group would meet at 12 o´clock for a dialogue.
We are very inspired by John F. Kennedy who actually did not accept Operation Northwoods. We love the real America which we admire for the American dream of freedom for everyone. We need to be reassured that the respect for sovereign states is still an American core value.
Yours sincerely,
Lene Bang

Opslag på website:
https://jfk21.dk/aktuelt#demofalseflag

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/781161306381244

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd