Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Sprøjtetilbedere

7. oktober 2022

af Lene Bang

Lene BangMange af os, som har venner og familiemedlemmer, som er sprøjtetilbedere, har svært ved at rumme, hvor beærede de er, over at have fået en invitation til sprøjtning. Jeg mødte min nabo i toget, da jeg var på vej ind til demonstration og hun var på vej til sprøjtning.

Normalt prøver jeg, at acceptere tingenes tilstand og klappe i, når jeg støder på en mur. Muren er desværre efterhånden blevet så tyk, og ofrene så blinde, at de hellere vil spille russisk roulette med deres liv, end at gå ud af toget og køre hjem og undersøge sagerne. Fordi hun er min nabo og jeg holder af hende og hun satte sig lige overfor mig i toget, brugte jeg alligevel lidt krudt på at prøve at stoppe hende.

Jeg spurgte hende, om hun havde fået en garanti fra sit forsikringsselskab for, om de dækkede sprøjtebivirkninger. Om hun havde givet informeret samtykke på baggrund af reelle informationer om fordele og ulemper. Om hun var blevet oplyst om eventuelle bivirkninger. Om hun kendte til indholdet af vaccinerne. Om det var en læge, som havde undersøgt hende, og sagt, at hun skulle sprøjtes. Om ikke hun hellere skulle vende om og købe sig en smart ny sweater til vinteren.

Lige meget hvad jeg sagde, kunne jeg ikke få hende til at vende om, selv idéen om shopping kunne ikke stoppe hende. Hun glædede sig til sprøjten. Hun sagde, at hun også selv var frihedskæmper ligesom jeg, fordi hun elsker frihed!!!

Er det fordi de mangler kærlighed i ekstrem grad, at de længes efter, at nogen i hvide kitler skal tage dem alvorligt og ”behandle” dem. Eller har de siddet skævt på potten som børn? Hallo – er der en psykolog til stede?

Sundheds Styrelsen, som vi selv har afleveret kilovis af materiale til, om hvor farlige sprøjterne er, sender ”festlige” og ”sjove” indslag i TV om sprøjtens lyksaligheder. Det er virkelig kriminelt, for nu kan de ikke længere påberåbe sig, at de ikke vidste det. Det er ondskab og folk hopper på det.

Derfor ser I mig ikke længere stå foran sprøjtecentrene og dele flyers ud. Jeg håber virkelig, at nogle af jer andre vil gøre det, for jeg orker det desværre ikke længere.

Jeg håber, hun får en sprøjte med en for ”svag” sovs. Men chancen er lille, og hun glæder sig allerede til de næste mange sprøjt. Kunne hun dog ikke bare få sig en kæreste i stedet for.

Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd