Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Kort besked. MP

Kære Alle, 

Teorien om, at "når bare det bliver slemt nok, så vil flere kæmpe for deres frihed", viser sig at ramme mere ved siden af end Preben Elkjærs straffespark ved EURO1984.

Folk er "missing in action".

Det virker snarere som om, fjenden aka det ondeste imperie i verdenshistorien....... aka WEF/WHO/FN/EU/Demokraterne aka "De Grønne Bolshevister" aka alle der promoverer Agenda 2030 aka medlemmerne af de luciferiske loger aka ejerne af de multinationale selskaber aka dem der har staret alle krige i verdenshistorien de sidste 300 år......... har fundet ud af, hvis bare de "laver det slemt nok" så vil alle give op........ rammer en hel del mere plet..... MEN: 

Synes du verdens ondeste imperie skal slippe afsted med:

- At indsprøjte danskerne med gift

- Smadre vores økonomi med centralbank og politisk skabt inflation 

- Starte WWIII

Som det ser ud nu, hvis ikke flere vælger at komme med i frihedskampen, så har vi udsigt til 3 forskellige former for Bolshevisme:

1  Vesten vinder over Rusland = WEF Agenda 2030 = Grøn Bolshevisme = Klimahoax = YOU WILL OWN NOTHING = Alt vil blive bestemt af WEF, WHO, EU teknokrater = Overvågning = Digitalt slaveri med deres digitale centralbank valuta, de kan tænde og navnlig slukke for. 

2   Vesten taber til Rusland = Russisk version af Agenda 2030 = Rusland har allerede Agenda 2030 et langt stykke hen ad vejen, alle bor i små lejligheder i storbyer, ekstremt centralistisk styre, økonimien ejes af nogle få oligarker. Rusland støttede også op om coronaløgnen og vaccinerede sin befolkning. 

3   Vesten og Rusland er rigtig dygtige til at smadre hinanden fuldstændig....as in ligesom Dresden januar 1945 smadret...jeg mener, Rusland og Vesteuropa storbyer smadret til = Ruinhob. I så fald rykker Kina ind = Kinesisk Bolshevisme = You Will Own Nothing = Kinesisk Agenda 2030 = Alle bor i Storbyer = Kinesisk social kredit score. 

Her ser i en af Kinas agenter:

Vi har chancen nu, fordi jeg er ligesom Michael fuldstændig overbevist om, at de fleste i systemet ikke aner, hvad de laver, og fremfor alt heller ikke ønsker nogen af de 3 scenarier ovenfor. Vi har kort sagt masser af "venner" i systemet. De skal bare "hjælpes lidt". Michael (og JFK21) har brug for nogle flere der vil "hjælpe lidt". 

Vi har brug for "flere hænder".

Jeg vil ikke her gengive hele Michael Linds opslag, men efter aftale med Michael Lind skrive følgende:

"Michael søger 10 frivillige hjælpere.  Det eneste du skal gøre er at sende en email til myndighederne en gang imellem og videresende svarene til Michael. Skriv 'frivillig stråmand' til kontakt@sigfra.dk".

Årsagen er, at myndighederne ofte giver et "ikke-svar" og samtidig for at slippe for uddybende spørgsmål, så skriver de: "Vi svarer ikke på flere spørgsmål fra dig om samme emne". Som altid skider myndighederne på dansk lovgining og deres PLIGT! til at svare på henvendelser fra borgerne. Mit gæt er at det ikke er på grund af de ansatte, men på grund af direkte pålæg fra ledelsen som alle er sovset ind i WEF- Agenda2030 - klimahoax.

Jeg anbefaler på det varmeste at samarbejde med Michael, han har yderst effektivt påvirket "systemet" med sine underfundige, nysgerrige, konstruktivt naive, vedholdende, optimistiske spørgsmål til myndighederne. 

Specielt henvendt til alle jer, der har så stort et problem med "Mads's retorik", som I så ofte har brugt som (dårlig) undskyldning for ikke at lave andet end at sidde på jeres hænder, her har i chancen for at samarbejde med en, der har den blødeste og varmeste jyske stemme i kan finde, som aldrig kunne finde på at hæve stemmen, som ikke kalder landsforræderne for landsforrædere og kollaboratørerne for kollaboratører. Værsgo, kort sagt, Michael er en gave til jer....fra mig.

Det er super vigtigt at flere kommer med i kampen, her er chancen for at gøre noget.

Michael har brug for dig!

Mange venlige hilsener

Mads

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd