Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Operation Nordstream Sabotage. Hvem stod bag? MP

 

Dette er politisk materiale fra Folkepartiet Jorden Frihed Kundskab, hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet fremover kan du klikke unsusbcribe aller nederst.

 

Kære Alle, 

Der kommer ingen lock down til vinter, fordi vi alle godt ved, at det WHO, Sundhedsstyrelsen og vores Folketing lavede var en stor hoax.

Se nedenfor: 98% vil ikke tage coronavaccinen. NBC er US mainstream medie.

— NBC Article - Less than 2% of eligible people have gotten updated Covid booster shots, 3 weeks into the rollout - Sept. 23, 2022 - 

https://www.nbcnews.com/health/health-news/updated-covid-booster-shots-doses-administered-cdc-rcna48960

— Kommentar af Naomi Wolf - 

https://www.redvoicemedia.com/2022/09/over-98-of-eligible-americans-say-no-thanks-to-updated-c19-boosters-three-weeks-after-rollout/ref/8/

Corona narrativet er totalt kollapset. 

Men det er farligt, fordi de skyldige frygter et retsopgør/Nuremberg2.0, så de vil hellere kaste verden ud i WWIII end stå til ansvar for at have sprøjtet gift i verdens befolkning. 

 

Vi vil simpelthen ikke finde os i, at hemmelige efterretningsvæsener laver terrorangreb som Operation Gladio, Operation Ajax, Operation Northwoods, Gulf of Tonkin med flere. Det er alle eksempler på statsterrorisme..

Hvis du ikke ved, hvad et "falsk flag" er, så er det virkelig et spørgsmål om liv og død, at du sætter dig ind i det. NU.

Vores efterretningsvæsener er enten bag alle terrorangreb i Vesten de sidste 75 år eller også har de kendskab til forbryderen/terroristen igennem statssansatte agent provocateurs, som alle har en økonomisk interesse i at der kommer mere terrorisme, fordi så får de større bevillinger. 

Det må slutte nu.

Denne gang prøver de samme kræfter som fremprovokerede WWI og WWII at fremprovokere WWIII. Som altid er det med en falsk flag operation, der har til hensigt at starte krigen.

Disse kræfter vil naturligvis ikke bryde sig om, at folket i hele verden bliver mere og mere vågne, og går op for flere og flere at vores skatteyderbetalte efterretningsvæsener udfører terrorisme, og vores regeringer indsprøjter gift i kroppen på voksne og sågar børn.

Det er vanvittigt at starte WWIII fordi over 90% af befolkningen i Østukraine ønsker at være en del af Rusland. Jeg mindes ikke, den store interesse for opsplitningen af Tjekkoslovakiet eller Jugoslavien og andre steder. Demokrati er at folket bestemmer, og det østukrainske folk har talt.

Hele befolkningen i Vesteuropa og USA er hamrende ligeglade med om Østukraine tilhører amerikansk styrede Ukraine eller "den onde" Putins Rusland.

Vi er ikke Putin-lovers. Putin tvangsvaccinerede også sin befolkning ligesom det blev gjort her i Vesten med de dødelige giftsprøjter, som nu 98% af befolkningen siger nej til. Og hvorfor ventede Putin 8 år med at hjælpe det russisk talende mindretal i østprovinserne, som blev tæppebombet dagligt i det østlige Ukraine siden 2014? Hvorfor skulle han absolut angribe præcis da hele corona narrativet kollapsede, og det gik op for verdens befolkning, at de var blevet narret af WHO og deres korrupte marionetter placeret i verdens regeringer. 

Vi er derimod fredelige mennesker, der er imod terrorisme herunder stats-terrorisme.

Og vi vil absolut ikke have WWIII på grund af en strid i Ukraine.

Venlig hilsen

Cand jur, HD Finansiering, tidligere investment banker, formand for Folkepartiet Jorden Frihed Kundskab, Mads Palsvig 

-------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg vil her prøve at fremlægge, hvad vi ved om terrorangrebet på Nordstream 2. Endnu en falsk flag operation fra NATO og vestlige efterretningstjenester, ligesom Operation Gladio, Operation Ajax, Operation Northwoods, Gulf of Tonkin med flere. Jeg fremlægger her materiale fra forskellige kilder:

Læg mærke til at der er tale om en undersøgelse med 18.000 mennesker. Folk ved godt den globale elite fører krig imod sin befolkning. 

Læg mærked til det russiske pas. Det er beviset på at Putin gjorde det..... (ironi kan forekomme).

Den reelle grund til at deep state vil starte WWIII:

Folk ved deep state forsøgte at myrde dem med dødssprøjter. Kun 2% vil tage CDC og Bidens og Bill Gates's Corona Booster. Det vil sige, at 98% ved at Corona Plandemien var en gigantisk HOAX!!!!!

Først se billedet ovenfor (nedenfor oversat fra engelsk):

US Air Force helicopters gennemførte en række sorties i det område, hvor Nord Stream-eksplosionen og den mystiske gaslækage fandt sted for få dage siden, forud for den Ulykke, som Europa hævder kan have været en 'sabotage', Oleg Makarov, militær-og forsvarsanalytiker og medstifter af Vatfor hævdede tirsdag. Banen for flyvningen af de amerikanske helikoptere med kaldesignalet 'FFAB123' faldt sammen med stedet i Østersøen, hvor de største gaslækager efterfølgende fandt sted på Nord Stream-rørledningerne til Europa

Militærplansporingssted fandt han, at mindst seks amerikanske fly brugte kaldesignalet FFAB123 og fløj nøjagtigt langs Nord Stream-rørledningsområdet. Militære og forsvar analytikere understregede, at han formåede at spore antallet af tre amerikanske helikoptere og fandt, at de var Sikorsky SH-60 Seahavk, multi-mission United States Navy helikoptere.

Interessante fakta vedr. Nord Stream eksplosion .

"Der vil ikke længere være en Nord Stream 2 .. Vi vil bringe det til ophør. Jeg lover, at du kan gøre det. - CITAT: Biden -

"På den ene eller anden måde vil Nord Stream 2 ikke bevæge sig fremad " - Citat: Biden

President Biden on Nord Stream 2 Pipeline if Russia Invades Ukraine: "We will bring an end to it."

Her med hans egne ord:

https://www.youtube.com/watch?v=OS4O8rGRLf8

"US President Joe Biden:
— "If Russia invades...then there will be no longer a Nord Stream 2. We will bring an end to it."

Reporter: 
— "But how will you do that, exactly, since... The project is in Germany's control?"

Biden: 
— "I promise you, we will be able to do that." "

“If Russia invades Ukraine, one way or another, Nord Stream 2 will not move forward.” - Victoria Nuland on January 27th, 2022.

https://rumble.com/v1lz3ke-victoria-nuland-vil-stoppe-nordstream2.html

https://t.me/CIG_telegram/23426 

Victoria Nuland er den kvinde som var med til USA's statskup i 2014, hvor hun fortalte i en telefonsamtale, at de havde brugt "USD 5 Milliarder på "regime change"".

 

FOX NEWS: Tucker suggests the Biden administration is behind the Nordstream sabotage

https://rumble.com/v1lz5hs-fox-news-biden-administration-behind-nordstream2-sabotage..html

Tusinder i Tyskland demonstrerede for at få genåbnet Nordstream få dage før terrorangrebet

https://rumble.com/v1m07xy-tusinder-i-tyskland-demonstrerede-for-at-f-genbnet-nordstream-f-dage-fr-ter.html

 

Talsmand for Udenrigsministeriet Ned Price fortalte NPR i en samtale.

CIA fortalte Tyskland > UKRAINE ville ødelægge rørledningerne, og de havde INTEL bare dage før eksplosionen af Nord Stream

(Selvom Ukraine ikke har militære subs eller sub droner eller militær træning for at trække en underjordisk masseeksplosioner på to forskellige steder )

> Tyskland vendte sig mod Nord Stream to på trods af alt pres fra NATO  .... De lavede testkørsler inde i landet.

> Samme dag Baltic Pipe: Norge-Polen gasrørledning åbnes af ledere fra Polen, Norge og Danmark deltog i en ceremoni for at markere åbningen af det nye Baltic Pipe

(Deres største investorer er fra BLACK ROCK)

> US navy gennemførte øvelser over samme region med Subs og drone - få uger før

Og NATO's Twitter konto samme dag som terror-angrebet:

> NATO gennemførte flådeøvelser nær det samme epicenter af eksplosionerne i Juli

______

Der var samtaler mellem EU og PUTIN om at genoprette olie / gas til EU i slutningen af januar... Disse private samtaler fandt sted uden USA ' s viden.

... Men nu er forhandlingerne slukket

MSM (vestlige privatejede mainstream medier) bebrejder Rusland for eksplosionerne.... Men sandheden er, at vi bestilte denne begivenhed med us DEEP STATE . Devos gruppen fik deres klimaforandringer katastrofal begivenhed med Nord Stream og Deep State planer om at holde Europa som gidsel med massiv inflation for olien at komme fra Baltic pipes fra Polen. De fleste vil blive solgt til Kina på de sorte markeder, da nederlandsk gas/olie også forsvinder ind i Tyskland, NATO-operationer og ind på de kinesiske markeder.

______

Hvad jeg kan sige er.... PUTIN. Rusland er rasende over de 9,5 milliarder $$$$$$$$$$$$$$$$$ tabt i at konstruere Nord Stream og den forventede EUR 250 Milliarderr i olie / gas salg tabt!.....

Her er Vestens eneste bevis for at Putin gjorde det:

Spøg til side det er vanvittigt, at tro at Rusland ville smadre Nordstream 2. De kunne bare lukke for gassen i deres ende hvis de ville. Rusland ønsker netop at have noget at forhandle med, nu hvor de russisk talende områder i Ukraine har stemt for med mellem 88% og 99% af stemmerne at komme tilbage til Rusland. 

De eneste der ikke ønsker, at Rusland og Vesteuropa er venner, er præcis de samme kræfter, der startede WWI og WWII. Begge disse krige drejede sig om to ting og kun to ting:

- slå så mange Kristne vesteuropære ihjel som muligt og så mange ortodokse russere ihjel som muligt.

- sikre at Rusland og Vesteuropa aldrig finder ud af hvor enorm stor gavn de har af at samarbejde med hinanden.

Nato blev kreeret for at: "Holde USA inde, holde Rusland ude og Tyskland nede". Citat slut.

 

 

https://www.thegatewaypundit.com/2022/09/analysis-nord-stream-pipelines-sabotaged-one-country-benefits/

Selvom vi ikke med sikkerhed ved, om USA sprængte rørledningen, ved vi med sikkerhed, at USA har de midler, motiver, muligheder og moralske underskud, der er nødvendige for at drive verden til kanten af armageddon i jagten på magt for sine eliter. Og en tidligere polsk forsvarsminister og nuværende medlem af Europa-Parlamentet var hurtige til at anbringe skylden (eller æren) for eksplosionen:

‼️Radek Sikorski, MEP and former Minister of Foreign Affairs of Poland, tweets a ‘thank you’ note to the US for the sabotage of Nordstream‼️

Nord Stream pipeline SABOTAGE clearly orchestrated by ruthless Biden regime: Nuland, Biden and Sen. Johnson all demanded “ending it permanently” by any means necessary

https://www.naturalnews.com/2022-09-28-nord-stream-pipeline-sabotage-likely-orchestrated-by-ruthless-biden-regime.html

Analyse af Jan Oberg:

Præsident Biden lovede at ødelægge Nordstream før Ruslands invasion

https://janoberg.me/2022/09/28/praesident-biden-forklarede-gasrorssabotagen-for-ruslands-invasion/

Andre nyheder:

Der var vist ikke så stor tilslutning ved destruktionen af Jugoslavien. Nordmakedonien, Kosovo med flere. Og ved opsplitningen af Tjekkoslovakiet blev Slovakiet en stat med 51% af stemmerne. 

Apropos balls her står jeg med den europæer der måske har mest balls:

Medlem af Europa Parlamentet Christine Anderson. Hun er enestående. Billedet taget i går i Prag til denne demonstration, hvor arrangørerne specifikt havde bedt mig om at tale om mit forslag til, hvordan vi kan få råd til at betale vores el-regninger og varmeregninger. 

Demonstration i Prag tale af Mads Palsvig

https://rumble.com/v1lwp7i-demonstration-i-prag.html

 

Her er et interview, jeg lavede med arrangøren af demonstrationen i Prag i  onsdags:

Six ideas to shift the tax burden fra people to multinational corporations.

https://rumble.com/v1m547k-six-ideas-to-shift-the-tax-burden-fra-people-to-multinational-corporations..html

 

 

Lø. 1. oktober kl. 11:00 - 14:00
Gå med: Forsvaret - US Ambassade - Fælledparken

DEMO False Flag

I anledning af sprængningen af Nord Stream Pipeline i Østersøen, samles vi for dels at gøre opmærksom på fortidens frygtelige terrorhandlinger, false flag operationer af CIA, og dels et ønske om, og gerne i samarbejde med bl.a. US Ambassade, at det danske Forsvar, Politi og politikere denne gang sørger for ordentlig og redelig efterforskning af sabotagen.

Vi mødes ved Forsvarsministeriet, Holmens Kanal 9 kl. 11:00, og går ad Bredgade mod US Ambassade hvor vi går frem og tilbage ml. kl 12:00 og 13:00 (muligvis kan nogle stykker af os holde møde med ambassaden), derefter fortsætter vi mod Fælledparken hvor endnu en demo finder sted, Freedom March.

Lene Bang har på forhånd skrevet til US Ambassade, som vi passerer på dagen, for at aftale et møde lørdag kl. 12:00 - det lyder således:

Dear Sirs,
We are a small political party whose main interest is freedom and safety for Denmark. Right now we feel that we are being attacked by unknown forces who have sabotaged the gas pipes in the Baltic close to the Danish island of Bornholm.
Nobody has taken responsibility except president Biden who has himself expressed that if Russia invades Ukraine, the USA will bring an end to North Stream 2:
https://youtu.be/OS4O8rGRLf8?t=82
It is of the utmost importance that the responsibility for this terror attack is being placed. It brings back very bad memories of Operation Gladio, Operation Ajax, Operation Northwoods and the Gulf of Tonkin. Operations which we were hoping had made humanity wiser and taught us to never ever engage in war again.
Therefore we would suggest a meeting on Saturday, October 1st at the Embassy where 4 or 5 people from our group would meet at 12 o´clock for a dialogue.
We are very inspired by John F. Kennedy who actually did not accept Operation Northwoods. We love the real America which we admire for the American dream of freedom for everyone. We need to be reassured that the respect for sovereign states is still an American core value.
Yours sincerely,
Lene Bang

Opslag på website:
https://jfk21.dk/aktuelt#demofalseflag

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/781161306381244

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd