Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Kontrolleret opposition. MP

Kære Alle,

Kontrolleret opposition er et emne næsten ingen talte om for 10 år siden, men som i dag bliver kastet rundt i flæng. Mit bedste råd til folk, der gerne vil find ud af, hvem der er eller kunne være kontrolleret opposition er:

- Hør på hvad folk siger, men også hvad de IKKE siger. Er der emner, de ikke vil/må tale om?

- Se på hvad folk gør, herunder navnlig også, hvad de undlader at gøre.

Hvis du følger disse to regler, er du på rette spor. 

I dag skal vi se på sagen med Reiner Fullmich. Viviane Fischer, Reiner Fullmich partner i Corona Investigative Committee gennem de seneste to år, er kommet ud med beskyldninger om visse økonomiske uredeligheder begået af Reiner Fullmich. 

Lad os starte med at høre, hvad hun har at sige:

Reiner Fuellmich stole €1.35 million from the Corona Committee - Viviane Fischer

https://odysee.com/@CosmicEvent:5/Reiner-Fuellmich-stole-Corona-Committee-Viviane-Fischer:8

Læg mærke til at hun taler pænt om Reiner Fullmich, når i hører hans forsvarstale, så læg mærke til alle de fallacies, inklusive Vivianne's udseende, måde at være på og at arbejde på. Klassisk stråmands angreb. Vivianne taler faktuelt og går efter bolden.

Fakta ifølge Viviane: 

- Da de startede Corona Investigative Committee, så aftalte de, at ingen måtte modtage "benefits" eller "unduly compensation". 

- Reiner har udstedt regninger for EUR 29.750 per måned for at "læse emails". I alt EUR 660.000. Viviane vidste ikke dette foregik, eftersom deres accountant var en af Reiners venner.

- Emails blev varetaget af en ven af Viviane "for free", altså uden løn, samt hende selv og flere andre. Nu har de dog ansat en til at hjælpe med emails til EUR 800 per måned. Reiner har ikke adgang til Committeens email, så det må være email henvendelser til hans advokatkontor han taler om.

- Reiner har brugt EUR 700.000 af Committeens penge til at indfri sine realkreditlån i sit hus. Viviane var chokeret, hun anede det ikke, hun fandt kun ud af det, fordi de stod og skulle bruge pengene til en Pathology Conference. Reiner var ikke i stand til at betale pengene tilbage hurtigt. Han havde ikke tinglyst et krav på vegne af Committeen.

Derudover vil I høre i Reiners fremstilling at der også er tale om guld, som er i en af hans venners besiddelse. Dette guld har committeen fået udleveret, som jeg forstår det. 

Lad os høre, hvad Reiner har at sige:

Reiner Fuellmich responds to €1.35 Million theft allegation from Corona Committee

https://odysee.com/@BackToTheLight:7/reiner-fuellmich-responds-to-%E2%82%AC1.35-million-theft-allegation-from-corona-committee-mediarebell:b

- Han kalder hende "psykisk syg" og "lille pige", han er meget nedladende. 

- Naturligvis er pengene "sikre" hos ham i hans hus.

- Han vill ikke flygte til USA, kun sælge huset i Tyskland og være nogle måneder i USA, fordi han laver en super-vigtig retssag derovre, en fin "class action law suit". Ja, ja nu gør han det virkelig....helt sikkert.... lige om lidt....stol på ham og send endelig flere penge til ham....

Her er et bidrag fra Telegram:

Retson7, [25-09-2022 17:23]
[Forwarded from CORONA SKANDALEN]
???? - FUELLMICHS RESPONS - DEL 1 - Konflikt i Corona Investigation Comittee fik de to hovedadvokater til at gå hver til sit 

I en video siger Viviane Fischer, at i henhold til vores status må ingen af os acceptere ydelser. Og at:
-- Reiner udsteder fakturaer til advokatfirmaet på 29.750 EUR om måneden. Det giver med tiden i alt 650.000 EUR i alt.
-- At Reiner, efter at de havde opbygget en kontant reserve, tog 700.000 EUR under sin kontrol, som han investerede i sit hus.
-- At Reiner ønsker at sælge sit hus og flytte til USA.

Viviane Fischer har nu kontrol over Corona-undersøgelsesudvalget. Reiner forklarer problemer med sin telegramkonto, som kontrolleres af en IT-person, der er på linje med Viviana Fischer. Wolfgang Wodarg er nu allieret med Viviana Fischer og hendes nye version af Corona-undersøgelsesudvalget. Desværre ser det ud til, at Reiner er blevet lukket ude af udvalget, og vi har ikke hørt hans version af historien. I et interview med Brightlight News fortæller Reiner sin side af historien. 

Til dem, der ikke ved det, kan jeg sige, at Reiner Fuellmich er advokat i retssager mod svindel selskaber som Deutsche Bank, VW, Cunard og Niagara. Han er også et af medlemmerne af den tyske Corona-undersøgelseskomité. Siden den 10. juli 2020 har dette udvalg lyttet til et stort antal internationale videnskabsfolk og eksperters vidneudsagn. Hans undersøgelse er ved at opbygge en sag mod Drosten, lederen af WHO Tedros, Bill Gates, Fauci, Black Rock og Pfizer. Der hundredvis af timer med de optagede sessioner af hans undersøgelse med eksperter online.

Det følgende er uddrag af interviewet, jeg kan ikke tale tysk, og udskrift ser ud til at være computergenereret, så det er ikke let at følge med. Jeg håber dog, at det giver et overblik. Mange har nævnt, at Viviane burde have talt privat med Reiner i stedet for at offentliggøre dette, da det kan skade frihedsbevægelsen, men nu er det ude, og vi må forholde os til det, begge skal have en chance for at fortælle deres side af historien, og alle skal afgøre, hvad de mener. Konflikter opstår i alle grupper, også i sandheds- og frihedsbevægelsen, det er vigtigt, at vi forbliver stærke, forenede og fortsætter fremad.

OM REGNSKABERNE - Reiner siger, at udgiftsbeløbet på 23 500 EUR var for hele firmastrukturen plus en rejseudgift, og at hun vidste det hele tiden. At alt er medtaget i regnskaberne, og at hun har underskrevet disse regnskaber. Reiner fortæller, at han var utilfreds med Vivianes arbejde, at han gjorde det meste af arbejdet selv, at e-mails og telefonopkald ikke blev besvaret rettidigt, og at hun aldrig færdiggjorde registreringen af selskabet. At hun havde høje projekter om, hvad hun ville bruge pengene til, f.eks. at starte et hospital og en radiokanal, projekter, som blev annonceret, men aldrig gennemført.

Han oplyser endvidere, at deres konti konstant blev annulleret, så de havde det hos en kollega, men det blev også annulleret. Den næste, der havde kontiene, var ham selv, da hans konti blev annulleret ved udgangen af 2021, blev kontoen overtaget af Viviane. Sidst fik Reiner at vide "dit advokatkontors advokatsalærer kan ikke længere blive betalt, fordi vi har færre donationskvitteringer. Fordi pengene er nødvendige til de vigtige projekter".

Retson7, [25-09-2022 17:24]
[Forwarded from CORONA SKANDALEN]
????- FUELLMICHS RESPONS - DEL 2 - Konflikt i Corona-undersøgelsesudvalget fik de to hovedadvokater til at gå hver til sit 
OM REINERS 700 OG VIVIANES 100 --- Reiner siger, at der var en mistanke om, at kontiene var blevet beslaglagt, så de ikke længere kunne betale for deres opgaver, så de opbygger en kontant reserve. "Så vi sagde, så tager vi lidt penge derfra fra udvalgets konto. Hun tog 100 ud, jeg tog 700 ud, ikke bare sådan bare sådan, men med en låneaftale, så udvalget på låneaftalen i begge tilfælde kan kræve pengene tilbage. Jeg parkerede pengene i ejendommen hos mig. Min ejendom er solgt til en pris, der klart, langt over de 700. Det vil sige, at denne værdiopbevaring altid har været der".

VIVIANE BETALTE 70 TILBAGE MED DERES BOGPENGE, SOM HUN HAR FULDE OPhavsrettigheder TIL -- På den anden side er der ingen værdipapirer hos Viviane, som kan betragtes som et værdiopbevaringsmiddel. Men hun ønskede at angribe mig nu på grund af de 700, måtte så være ren selv. Så hun returnerede 70 af de 100 hun skyldte. Hvordan gjorde hun det? Til os fortalte hun, jeg tilføjede Sparekontrakt eller nødt til at likvidere enhver investering af værdi. Jeg vi ved nu, fordi jeg har set dokumenterne, at dette ikke er sandt. Der må være noget lignende, der ikke er givet, men det har bogsalget. Så hun har lavet bog før salg for den bog, hvor vores historie er fortalt. På grund af bogsalget fik hun omkring 70.000 tror jeg, men man skal jo trykke dem. Og næsten præcis dette beløb er brugt til trykning. 

IKKE FORLØB TIL OS, KUN ARBEJDE DER I FÅ MÅNEDER - Grunden til, at jeg sælger ejendommen, er ikke, at hun har mistanke om, at jeg vil tage flugten, forlade landet. Hver af os har allerede tænkt over det. Hun ønskede at marchere til Indien med sin livspartner Robert Kiebitz. Selv om jeg naturligvis nu planlægger at gøre det, har jeg allerede ofte nok fortalt, at jeg vil fortsætte med at arbejde i USA i nogle måneder, fordi jeg ønsker at skubbe denne klassekampagnehistorie fremad, også min egen version af udvalget ønsker at lave. Men jeg har ikke tænkt mig at forlade landet, men jeg gør skridt til side og tager mig af de ting, hvor jeg mener, at min energi skal bruges. nd det er grunden til, at vi nu netop er ved at sælge de 700 bly tilbage. Der har aldrig været en likviditetskrise i Corona-udvalget. 

ICIC - Reiner opretter International Crimes Investigative Committee (ICIC) og udvider anvendelsesområdet til at se på alle dele af den store nulstilling, herunder Ukraine-krisen, den globale opvarmning, sammenbruddet i forsyningskæderne osv. Der vil være fokus på at vise folk, hvad de kan gøre for at stoppe dette og for at gå efter erstatning. Reiner vil oprette en ny telegramkonto og vil vende tilbage med oplysninger.

Brightlightnews præsenterer både Fisher's perspektiv og Fuellmich's perspektiv - https://brightlightnews.com/reiner-fuellmich-responds-to-e1-35-million-theft-allegation-from-corona-committee/

Og her er en anden udlægning med mere info:

Sagen Reiner Fuellmich-min erklæring:

Jeg kritiserede Reiner Fuellmich i et Telegram-indlæg for fem dage siden (https://t.me/goddek/2186) og informerede dig om beskyldningerne vedrørende misbrug af donerede midler. Konsekvensen var hundredvis af kommentarer. Mange af jer var enige med mig, men andre var stærkt uenige i mit synspunkt.

Nogle af jer beskyldte mig endda for at bagvaske Reiner og opdele oppositionen. Jeg kan ikke forlade dette ubestridt, da jeg normalt ikke kaster pinde og sten på alle, jeg finder mistænkelige. Så her er min personlige oplevelse med Reiner Fuellmich.

Jeg kom først i kontakt med "Stiftung Corona Ausschuss" (dvs.Reiner) slutningen af 2020. En bekendt rådede mig til at overføre alle mine tilgængelige penge til Reiner, da han ville indgive en gruppesøgsmål, og at det ville være den bedste investering nogensinde. Jeg lærte, at Reiner var en tysk advokat, der havde til formål at bringe hovedpersonerne (dvs.Drosten i Tyskland; Fauci i USA) for retten. Jeg omfavnede den ide.

Efter at have lavet nogle undersøgelser opdagede jeg, at" Stiftung Corona Ausschuss " ikke var en Stiftung (Stiftung betyder fundament/tillid), men et privat selskab uden nogen depotmand. Navnet var derfor vildledende. Donationerne gik direkte til en personlig konto, så jeg afstod fra at donere penge til Reiner.

I januar 2021, da jeg afslørede, at Drosten begik videnskabelig svig ved at omgå fagfællebedømmelsesprocessen for sin COVID PCR-publikation i et tidsskrift, hvor han er en del af redaktionen, kontaktede vi Reiner. Vi gav ham alle de beviser, jeg skrev ned i denne Substack-artikel (https://drsimon.substack.com/p/how-scientific-fraud-took-the-world).

Til min overraskelse var Reiner på trods af de overvældende beviser for korruption og svig ikke interesseret i at sagsøge Christian Drosten. I stedet kom Reiner med følgende undskyldninger.

1. "Jeg har ikke tid; jeg arbejder i øjeblikket på at indgive en gruppesøgsmål i USA. Dette er meget større, og det vil lykkes."

Som vi ved, arkiverede han ikke noget. Dette skete aldrig.

2. "Tidsskriftet Eurosurveillance er placeret i Sverige. Jeg er en tysk advokat, og jeg er begrænset til dette sted."

Dette er også noget vrøvl. Drosten er bosiddende i Tyskland. Sverige er også en del af EU, og hvis Reiner virkelig ville, kunne han have sagsøgt det EU-ejede tidsskrift Eurosurveillance. Om nødvendigt med hjælp fra en svensk kollega. I betragtning af hans millioner af donationer ville omkostningerne ikke have været et stort problem.

3. "Jeg har travlt med Corona Ausschuss".

Nå, han fortsatte med at sige, at "Corona Ausschuss" eksisterede for at bringe gerningsmændene ned. Den organisation bestod af fire advokater, og vi afleverede beviser til dem på et sølvfad. Nu ved vi, at de ugentlige meddelelser om, at "om to uger vil vi give dig kommende retssager" simpelthen var en åbenlys forsinkelsestaktik.

Jeg tror, at det aldrig var deres hensigt at sagsøge nogen. Jeg er overbevist om, at Reiner 's opgave var at gatekeep det juridiske domæne, så andre advokater ville være som" Hvorfor skulle jeg sagsøge dem, Reiner gør det allerede!?". Jeg vil ikke benægte, at medlemmerne af Corona Ausschuss gav os nogle gode oplysninger. Der var dog flere ulemper:

De gav 90% god information og 10% latterlig misinformation (dvs. mikro-ubåde, der blev injiceret i vores blodbane; eller tvungne vaccinationer i tyske ældrehjem, som aldrig skete)
Hver uge talte de i 6 timer i træk. De kunne have forberedt retssager i den tid og opdateret publikum med 15-20 videobeskeder (typisk opmærksomhedsspænd for vores generation).
For nylig udtalte Reiner, at han ikke ville indgive nogen retssag, da han ikke længere stoler på retssystemet. HAN HAR IKKE ENGANG PRØVET! Han sagde derefter, at det nu er op til befolkningen at kæmpe for deres rettigheder... efter at have indsamlet millioner af donationer og afgivet falske løfter.

Kommentarsektionen er åben. Og som jeg sagde ovenfor-Dette er min personlige oplevelse med ham. Jeg kunne være forkert, men jeg tror, vi skal begynde at underholde muligheden for, at vi har støttet den forkerte hest.

Bedst,
Simon @ Goddek

P. S.
Indtil April 2020 modtog Fuellmich penge fra Gates Foundation (bevis (https://t.me/goddeketal/299919)!).

-----------

Mere fra samme kilde:

Sagen 'Reiner Fuellmich'

Jeg har kritiseret Reiner Fuellmichs rapportering fra begyndelsen (bevis: https://t.me/goddek/681). frem for alt var hans appeller om donationer og manglen på monetær gennemsigtighed et rødt flag for mig.

Reiner blev ved med at tale om retssager og gruppesøgsmål. "Vent to uger mere" var hans standard holdingstaktik gennem de sidste 2,5 år. Til sidst rejste han flere millioner dollars i donationer. Det kom aldrig til en gruppesøgsmål.

I dag blev det offentliggjort af hans Corona - udvalgspartnere, at Reiner personligt berigede sig selv fra netop disse donationer ved at underslæbe midlerne (https://t.me/Haintz/28358). overraskelse-hvem kunne muligvis have set det komme!?

Cheer,
Dr. Simon

Kanal: @Godden

Telegram (https://t.me/goddek/681)
Dr. Simon
Hvordan Corona Ausschuss (Dr. Reiner Fuellmich og Co.) forsætligt saboterer rationel opposition. ????????

Reiner er efter min overbevisning et klassisk skoleeksempel på kontrolleret opposition. Han stjæler pladsen fra andre, som ellers ville have sagsøgt WHO, CDC og FDA. Hvem kunne dog hamle op med den "store helt", som havde knækket VW og Deutsche Bank med flere. Alle overlader frivilligt scenen til den store Reiner Fullmich.

Jeg mener, at på grund af ham er der stadig ingen store retssager imod de kriminelle ansvarlige for dødssprøjterne, lock down og hele plandemien. 

Reiner fik også smidt Heiko Schoening ud af Corona Anschuss, en organisation, som heiko Schoening havde startet, og efterfølgende nægtede at tale med Heiko. Reiner fik også smidt grundlæggerne af partiet Die Basis ud. Det er simpelthen typisk kontrolleret opposition. 

Om han er betalt for sabotagen, er i loge og skal adlyde ordrer om at sabotere eller blot er en charlatan med mega stort ego er hamrende ligegyldigt. Han har saboteret frihedskampen ved at påtage sig en af de vigtigste roller i frihedskampen, justitsministerrollen kan man kalde det, tage penge for det, og så ikke opfylde løftet. Han har tilmed forsøgt at få folk til at give op ved nu direkte at sige, "det nytter ikke noget at lægge sag an, retssystemet er korrupt". Hvis han har den holdning, så bør han øjeblikkeligt betale alle de penge tilbage han har modtaget, så folk kan donere til en advokat, der rent faktisk vil tjene folkets tarv. 

Jeg synes bestemt, at det er godt, at der kommer lys på denne sag. Reiner har som minimum sin del af ansvaret for at ingen har lagt sag an imod de kriminelle magthavere, fordi han sagde, at han ville gøre det. Han har altså ikke "gjort, det han sagde, at han ville gøre" (se ovenfor, hvordan man kan se indikationer på kontrolleret opposition). 

Og vi har tilsvarende eksempler i Danmark hvor to grupper OOC og Frihedsbevægelsens Fællesråd har modtaget enorme summer fra danske borgere, fordi de har lovet at lægge sag an imod de ansvarlige for plandemien. Mig bekendt er intet sket. 

Folk som tager penge med løfter om at kæmpe for folks frihed, som ikke gør noget skader frihedskampen ikke kun direkte med den konkrete handling, hvor pengene er spildt. Men også indirekte for alle os andre, der kæmper døgnet rundt for andre menneskers (og vores egen) frihed uden løn, fordi folk bliver kede af det, skuffede og modløse, når de har udvist så dårlig dømmekraft, og stolet på sådan nogle charlatans. Derfor ser man generelt i frihedsbevægelserne i hele verden en afmatning i den økonomiske støtte. Det er trist, der er mere brug for støtte nu end nogensinde før.

Jeg håber med disse afsløringer, at folk vil være grundigere med at vælge, hvem de støtter i fremtiden. Og med faren for at gentage mig selv, når du skal vælge hvem du vil støtte så:

- Hør på hvad folk siger, men også hvad de IKKE siger. Er der emner, de ikke vil/må tale om?

- Se på hvad folk gør, herunder navnlig også, hvad de undlader at gøre.

Hvis du følger disse to regler, er du på rette spor. 

Derudover har vedkommende gruppe du støtter været i gang i længere tid eller kortere tid, har de rent faktisk udrettet noget, eller er det bare snak. Og er den snak bare noget, der giver dig en varm fuzzy følelse i maven, eller tør gruppen komme med ubehagelige alvorlige sandheder, som kan "skræmme folk væk"? Hvem kan du stole på? Dem der taler dig efter munden eller dem der kommer med alvorlige fakta, som bestemt ikke er rare at vide. Men hvis ikke vi ved det, kan vi ikke kæmpe for at stoppe det. Vi skal sætte lys på ugerningerne, alle ugerninger, også dem der er så sørgelige og så horrible, at vi næsten ikke kan tænke tankerne. 

Netop nu vil de stærkeste magter i verden lave et bolshevistisk diktatur, hvor al magt centreres. Al politisk magt og al økonomisk magt, præcis som i Sovjetunionen. Denne gang kan man ikke bare "flygte til Vesten". Denne gang går de "all in". De går efter "The Great Reset", hvor "You Will Own Nothing and You won't be Happy". 

Vi har i den grad brug for økonomisk støtte i JFK21 til vores kamp for alles frihed.

Tak for jeres store opbakning og støtte de sidste 6 år. Den varmer.

Og på forhånd tak til din fortsatte støtte.

Venlige hilsener

Mads Palsvig

Kære Alle,

Forleden var jeg på zoom med Vivianne Fischer og Wolfgang Vodarg. Vivianne Fischer har arbejdet tæt sammen med Reiner Fullmich de seneste par år og Wolfgang Vodarg var nok den læge, der gjorde mest for at få Svineinfluenza pandemien stoppet. 

Corona Investigative Committe with Vivianne Fischer, Wolfgang Vodarg and Mads Palsvig

https://rumble.com/v1la58z-corona-investigate-committe-with-vivianne-fischer-wolfgang-vodarg-and-mads-.html

Man kan også se videoen her (gå 1 time ind i videoen):

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/s123en:0

Og på deres Telegram Kanal:

https://t.me/CoronaInvestigativeCommittee

Jeg kommer ind på løsninger til, hvordan vi kan få råd til vinteren, og vi får også talt om infiltration af frihedsbevægelsen.

Venlig hilsen

Mads Palsvig

 

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd