Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Demonstrationer tirsdag - lørdag - tirsdag . MP

Kære Alle,

Sidste weekend var jeg i Wien til Better Way Conference og demonstration søndag den 18. september. Her er mit bidrag:

Demonstration i Wien, tale af Mads Palsvig

https://rumble.com/v1llvlv-demonstration-i-wien-tale-af-mads-palsvig.html

Og så til de mange af jer, der følger med i arrestationen af den norske mand, som kørte Tesla, og på mystisk vis nu har været fængslet i over en uge for at "bremse for hårdt op". Han skal for retten i morgen tirsdag den 27. september kl 10:30 i Nykøbing Falster ret. Han vil være glad for opbakning i retten og udenfor.

 

 

På lørdag den 1. oktober holder "United We Stand" en demonstration. Arrangøren er Dennis Gilarski

https://www.facebook.com/events/s/freedom-march-copenhagen-denma/3270876309896572/

Edel Sauntes Allé 22, 2100 København Ø, Danmark

Start kl. 14 fra Fælledparken
Vi laver et optog bestående af folkets bidrag, gående, cyklende, kørende, bl. a, en kørende:
- talevogn
- live musikvogn/DJ vogn,

Duk op med dit budskab, din tromme, din bil, din cykel dit set up, din energi. Mød op med dit bidrag til at vi sammen vinder.

Alle er velkomne. Store som små.
Tag din nabo, ven, mor, far, kæreste, barn, en fremmed, hvem du end har lyst til at tage med, eller kom alene der er plads til alle.

Vi er færdige når optoget er tilbage i Fælledparken.

Vi glæder os til at se dig!????????????

skriver Dennis Gilarski

 

Tirsdag den 4. oktober åbner vores Folketing. Her opdres alle til at holde fri og tage ind til Christiansborg fra kl 09:00 - 17:00 tag gerne flag, bannere, flyers, potter og pander med til klinki klonky, trommer, båthorn med mere med. 

Det er ikke mig, der har indkaldt til demonstration. Men det er første gang i 6 år, JFK bliver inviteret/opfordret til at møde op. Psyop'en "du må ikke være politisk" spredt af deep state udført som militæroperation imod JFK21 af, skal vi sige "velmenende mennesker", er FULDSTÆNDIG kollapset. Nu laver de samme personer, der ikke ville have JFK med alle politiske partier. Det begynder at blive lidt pinligt, men jeg er helt sikker på at de vil stå i kø for at sige undskyld til JFK21....NOT!.

Vores folkestyre i Folketinget kunne være så smukt, hvis bare de rigtige mennesker sad derinde. 

Al snak om, "at starte et nyt system" eller "at smadre systemet" er også en psyop spredt af deep state støttet af velmenende mennesker. Så længe folk "laver nye systemer", så ændrer de i hvert fald ikke det eksisterende. Og det er netop lige præcis meningen. At aflede opmærksomheden og splitte oppositionen. Flot gjort deep state.

Her er mit syn på situationen netop nu og kommentar til Folketingets åbning:

Folketinget åbner. Hvordan fixer vi stupid?

https://rumble.com/v1lmjn5-folketinget-bner.-hvordan-fixer-vi-stupid.html

I JFK21 mener vi, at vi skal kæmpe for at bevare systemet, der er ikke noget galt med et system, det har tager vores forfædre 1000 år at opbygge. Problemet er at udemokratiske kræfter har sneget sig ind. Kræfter der som minimum "følger anbefalinger fra ikke folkevalgte privatejede og privatkontrollerede organisationer, som WHO, WEF og EU" og som alt tyder på også tager sine ordrer fra Blegdamsvej. Derfor har vi som mærkesager dels at politikere skal overholde valgløfter og at medlemmer af hemmelige loger ikke kan sidde i Folketinget....ups, der røg Statsmedister Mette...hun er i en loge. Det kan du sågar finde på Folketingets hjemmeside i hendes CV. 

I JFK21 planter vi vores flag i jorden og siger; "NEJ!" til enhver form for diktatur, afskaffelse af menneskerettigheder og brud på Grundloven.

Nu har WEF (World Economic Forum) sågar den frækhed, at skrive på sin hjemmeside, at "Covid19 var en øvelse" for at se, hvor meget man kunne få folk til at adlyde vanvittige ordrer. Husk ifølge deres religion (og det er ikke Jesus Kristus de tror på), så skal de altid fortælle om deres forbrydelser offentligt.

Læs mere her: 

‘My Carbon’: An approach for inclusive and sustainable cities

https://www.weforum.org/agenda/2022/09/my-carbon-an-approach-for-inclusive-and-sustainable-cities/

"1. COVID-19 was the test of social responsibility – A huge number of unimaginable restrictions for public health were adopted by billions of citizens across the world. There were numerous examples globally of maintaining social distancing, wearing masks, mass vaccinations and acceptance of contact-tracing applications for public health, which demonstrated the core of individual social responsibility."

Jeg  gentager: "..test of social responsibility"

Så kan det ikke siges mere klart. Det var "en test". En øvelse. Der kommer altså mere. Mit gæt er at næste gang er det "Kliiiiiiiiimaaaaet", som gør at de vil lukke alt ned. 

...economic incentives to reduce demand = smadre middel klassen!!!!!!!!!!!!!!!

...setting of acceptable levels of personal emissions = mon de vil være STORE eller MEGET MEGET SMÅ??? Hmmm...hvad tror du?

 

VI HAR I DEN GRAD BRUG FOR JFK21'S ØKONOMISKE POLITIK. 

Hvis du er enig, er du meget velkommen til at give din vælgererklæring til partiet med de bedste løsninger, som giver alle et værdigt liv i økonomisk tryghed.

 

Se her hvordan det nuværende scenarie der udspilles har været planlagt: 

Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

https://nyadagbladet.se/utrikes/chockerande-dokumentet-sa-planerade-usa-kriget-och-energikrisen-i-europa/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=chockerande-dokumentet-sa-planerade-usa-kriget-och-energikrisen-i-europa

  • What appears to be an exceptional internal leak from the government-run think tank RAND Corporation, known among other things for being behind american strategy for foreign and defense policy during the Cold War, describes in detail how the energy crisis in Europe was planned by the United States.

 

Det som globalisterne/deep state/WEF/WHO/EU/de luciferiske logers ledere er i gang med efter min bedste vurdering, det er følgende:

- Kreer stigende fødevare og energipriser.

- Sæt skatterne op for at "dække de øgede omkostninger"

- Dette smadrer middelklassen.

- Bestik arbejderklassen med Universal Basic Income, så de ikke går sammen med middelklassen i et oprør imod "The Great Reset".

HVAD ER "The Great Reset"?

Kort fortalt to ting:

- Centralisering af al magt.

- Centralisering af alle økonomiske værdier på få hænder.

Hvor var det lige vi så det?

USSR/Sovjetunionen her havde Moskva al politisk magt og al økonomisk magt var ligeledes centraliseret. 

The Great Reset = Bolshevisme = You will own nothing.

Og så mødte jeg Monica Smit i Wien i weekenden og hun bad mig promovere "The Global Walkout - Step 4". Og hvem kan sige nej til en så smuk og karismatisk ung frihedskæmper, hun har holdt brandtaler i Australien til utallige demonstrationer under forbrydelsen imod menneskeheden kaldet plandemien. 

Ideen er, at du skal flytte dine bankforretninger i så små pengeinstitutter som muligt ud fra devisen, små banker hjælper mindre virksomheder, store banker hjælper big business.

Step 4 - GLOBAL WALKOUT

https://www.youtube.com/watch?v=Yx5Ot6GWHEg

https://reignitefreedom.com/

https://globalwalkout.com/join-the-walkout/

WEF: "You Will Own Nothing, and You Won't be Happy" i deres egne ord. Husk de skal fortælle dig sandheden, og hvis du ikke kæmper imod, så har du accepteret det. ALT HER PÅ JORDEN ER FRIVILLIGT. DERFOR GØR SOM JFK:

SIG "NEJ!" og "STOP FORBRYDELSERNE!"

 

Og aller nederst forfatteren af Nederste Etage har en ny hjemmeside, som bestemt er værd at følge med i:

Overetagen

ET TANKERUM FOR POETISK-POLITISK ESSAYISME

https://www.overetagen.dk/bangemaendene/

 

 

Vi ses derude!

 

Mange venlige hilsener

Mads Palsvig

VI VINDER DEN HER

PS Husk:

...men for en sikkerheds skyld husk dit kamera, se efter politiagenter, der vil lave ballade, udpeg dem, film dem, udskam dem. Anmeld dem til politiet for at forstyrre en lovlig demonstration. 

PPS  Husk de skal fortælle sandheden. Her forklares det, hvem Dronning Elisabeth II tilbad, dette er fra hendes begravelsesoptog:

Apropos Dronninger her er et lille eventyr jeg fandt på min ven Ole's kanal, jeg skrev for 6 år siden en del spørgsmål til de daværende ministre, om hvad deres kvalifikationer til at være ministre var, og gennemgik deres CV, det var de bare super glade for. Siden er det gået endnu mere ned ad bakke. Man troede ikke det var muligt, at i et land som Danmark, at disse to kunne komme til magten. Endog en magt hvor de kunne tvinge befolkningen til at leve som slaver med masker på, ydyges som slaver og lade deres børn blive tortureret med javertusser op i deres næser og voldtægt af 70% af befolkningen, ved at sprøjte en væske ind i dem imod deres vilje. Sågar en væske fuld af gift, dna ændrende og fertilitetsdræbende. Men de er ligeglade fordi....ja læs nedenfor...så vil du forstå....hvorfor:

Et lille eventyr.
Der var engang en opvasker fra Bilka og en kvinde, som aldrig havde haft et rigtigt arbejde.
De var under mystiske omstændigheder blevet valgt til Folketinget. Ingen vidste rigtig hvorfor, eller hvordan det var lykkedes dem at komme derind, men nu var de der.
I Folketinget havde man en god fast løn med en masse privilegier og goder.
Men der var noget, som var endnu bedre.
Man kunne nemlig ifølge grundlovens paragraf 12 blive dronningens tjener og komme med til fest på slottet, når kongehuset afholdte bal.
Det havde hverken opvaskeren fra Bilka eller kvinden, som aldrig havde haft et arbejde nogensinde prøvet, så det gik de efter.
For som dronningens tjener havde du mere magt og flere privilegier, og det ville de begge to rigtig gerne ha' mere af ... Meget mere af.
Men det var ikke så godt, at befolkningen vidste, at man kunne blive dronningens tjener, for befolkningen skulle helst forblive i troen om, at det lille kongerige havde demokrati og at de havde medbestemmelse på hvad der skete i deres land.
Derfor kaldte de i stedet dronningens tjener for minister, og pøblen i det lille kongerige troede nu på, at ministrene i Folketinget arbejdede for folket.
Kvinden, som aldrig havde haft et arbejde talte de rigtige mennesker efter munden, og langsomt steg hun i graderne og til sidst blev hun endelig minister.
Hun var lykkelig, men det var ikke nok for hende. Hun ville bestemme ALT og ville danse med den kommende konge!
For hvis hun kunne charmere den kommende konge, så var hendes vej lagt.
Opvaskeren fra Bilka havde kigget efter, hvad damen, som aldrig havde haft et arbejde gjorde. Så opvaskeren fra Bilka begyndte også at tale de rigtige mennesker efter munden.
Desværre havde opvaskeren fra Bilka lidt problemer med sine talegaver og især fyldord i sine sætninger, såsom øøhh, æææhh, altså og øøøøh blev et problem for ham.
Opvaskeren var ikke lige så dygtig til at lyve, som kvinden der aldrig havde haft et arbejde. Men han blev ved!
En dag så kom dagen endelig! Han havde talt de rigtige mennesker fra medicinalindustrien efter munden, og var nu blevet udråbt til sundhedsminister. Han lovede at gøre præcis som de bad om.
"Nu skal jeg til bal på slottet!" Råbte opvaskeren fra Bilka stolt.
Damen, som aldrig havde haft et arbejde ville kun være statsminister. Hun havde kigget de hårde drenge over skulderen, og opførte sig nu ligesom dem. Arrogant, sarkastisk samt uden empati og medfølelse for andre end sig selv.
Det virkede!
Og en dag blev hun udråbt til statsminister, hvor hun som dronningens tjener indførte total kontrol, splittelse, frygt og angst i befolkningen.
Befolkningen var i knæ økonomisk. De havde troet på statsministeren, som havde snydt dem via medierne, som hendes statsministerie havde ejet siden 1925.
Pøblen fik kun en side af historien at vide I nyhederne, og var gennem mange manipulerende år blevet til en autoritetstro nation, som troede på alt det, som TV'et, dronningen og ministrene fortalte.
Det var smart. For på den måde slap de alle for befolkningens oprør.
Opvaskeren fra Bilka opfattede ikke så meget af, hvad der foregik omkring ham. Han var bare glad for, at han skulle til bal på slottet.
Og sådan gik det til, at en opvasker fra Bilka og en dame som aldrig havde haft et arbejde snød sig til magten, og kørte et lille kongerige i sænk.
Men opvaskeren fra Bilka og damen, som aldrig havde haft et arbejde var ligeglade med deres befolkning, for nu havde de opnået det, som de ville.
At komme til bal på slottet.

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor - København
Havnegade 39
1058 København K
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.10, © phpList ltd