Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Mishandling af danskere normaliseres af DR og de øvrige medier, mens man bøjer nakken for overmagten

15. sept. 2022

af Lene Bang

Lene BangSendt til DR og journalisterne

I morgen tv er vi blevet præsenteret for en prepper, (prepare – forberede) altså en, der forbereder sig på det værste og giver gode råd om, hvordan man overlever når/hvis samfundet bryder sammen. Så har vi hørt det, og så skal vi bare finde os i det, være fornuftige og preppe. Danskerne er kreative og mådeholdne, de finder sig i alt, bare det bliver sagt på TV.

Vi kan da også bare lade være med at køre bil om søndagen eller lukke butikkerne kl. 18.00 eller slukke for al julebelysning og hver anden gadelampe. Og strikke tykke sweatre.

Bare fordi vi får BESKED PÅ DET. Men hvem stiller det provokerende spørgsmål: HVORFOR?

Hvornår går det op for dig, at du som journalist medvirker til, at vi, med DR´s og din villige hjælp bliver angrebet af vores egen uduelige, korrupte regering, som styres af psykopatiske ”myndigheder” som vil skabe kaos, hvorefter de vil tilbyde os DERES løsning, som vil gøre os til DERES slaver for vores egne penge? Du ”videreformidler” bare det, som du får besked på. Du formidler, at vi skal gøre os små og skamme os over at være mennesker, fordi vi bruger CO2. Hver gang man slår en prut, smelter der et isbjerg på Nordpolen, siger du – og ser strengt på os. Politiken anbefaler, at man kun får to børn for klimaets skyld.

You will own nothing – det store tyveri af hele vores naturlige samfund, som Klaus Schwab og de øvrige psykopater, der har forlovet sig med World Economic Forum, har annonceret, er i fuld sving.
Når nogen udtaler: You will own nothing, så er det jo en trussel om, at de vil stjæle alting fra dig. Bør trussel om tyveri ikke politianmeldes? Bare at bruge ordet overbefolkning er en krigserklæring, men medierne har gentaget og gentaget det ord, så det til sidst skulle gøre det ud for en sandhed.

Butikkerne lukker på stribe, og folk bliver kastet ud i fattigdom og må gå fra hus og hjem, fordi medierne fuldstændig ukritisk, bare plaprer politikernes afsindige absurditeter af. Når de har stjålet alting fra dig, kan du måske få et lille holdkæft bolsje, hvis ellers du makker ret. Og få lov til at låne til at betale for det, de selv stjæler fra dig.

Tænk på, hvor meget sludder, du har videreformidlet om coronakrigen imod menneskeheden i de sidste par år. Hvor du har været på fjendens side. Du har præsenteret os for de korrupte ”eksperter”, jeg vil ikke engang skrive deres navne, for så kaster jeg op. Om at vi har skullet gå i en retning rundt om søerne, om at børnene ikke måtte lege med andre end en lille legegruppe, om at vi har skullet tage mundkurv på og holde bøtte, mens vi stak armen frem til giftsprøjten. Om alle de penge, der er stjålet fra os. Om at vi pludselig er i krig med Rusland pga. en fjern konflikt. Og du formidler krigsretorik og ikke fredsretorik.

Tænk på, hvor meget du IKKE har skrevet om. Om hvor tvivlsom ”vaccinen” er. Om de mange, mange seriøse læger og videnskabsfolk, der har advaret mod den. Om de ukendte langtids- og korttidsbivirkninger. Om unge sportsfolk, som falder om på banen. Om myocarditis. Om overdødelighed. Om ufrivillige aborter. Om medicinalfirmaernes korruption, om folkemord og jeg kunne blive ved. Enhver kritik rubriceres som misinformation og bliver censureret bort. Om uhyggelige WHO og den skumle generaldirektør Tedros Adhanom Ghebreyseus, mistænkt for folkemord og hans klamme lille ven Yuval Harari med trang til transhumanisme. Om sære fænomener på himlen med chemtrails, som bekymrer virkelig mange mennesker, men som bliver fejet af bordet som useriøst. Vi har aldrig bedt om at få kølet jorden ned og stjålet vores dyrebare solskin.

Vindmøllerne står stille, og alligevel skal vi indstille os på strømsvigt. Der er jo ingen krise anden end den, DE har fundet på. De 17 ”smukke” verdensmål, som ivrigt propaganderes overalt, har en særdeles kedelig bagside, som fører direkte til Klaus Schwab og Ida Auken fra World Economic Forums uhyggelige Great Reset. Du skal intet eje og vil være lykkelig. Det betyder, at de vil stjæle alting fra dig og DE vil være lykkelige, fordi de åbenbart er nogle meget mærkelige mennesker med meget mærkelige idéer om lykke.
Nu skal vi så, med din hjælp, fordi du propaganderer deres løgne, have indført tilstande, hvor vi skal sidde i kulde og mørke, mens de smadrer hele vores samfund med deres sindssyge dispositioner, som du præsenterer som sund fornuft. Hvornår fatter du, at krigen også gælder dig selv og dine børn. Når først deres dystopiske verden, med din hjælp, er implementeret, bliver det for svært at komme tilbage til normale tilstande.

Min nabo er stadig i dyb hypnose. Han stoler på, at regeringen vil ham det godt, mens han køber ekstra brænde. Vi har jo selv stemt på dem, siger han. NEEEEJ – vi har da aldrig stemt på, at de skulle smadre vores samfund og sprøjte os med gift. Danskerne er nogle mærkelige mennesker, som lader sig voldtage uden at gøre modstand, bare fordi nogle ”voksne” i TV siger vi skal. Vi retter ind, tilpasser os og er kreative. Vi kan jo bare tage ekstra trøjer og sokker på, når der er koldt i vores stuer. Da coronaen var værst, mente han også, at det var demonstranterne, der spredte ”sygdommen”. Var det dig, der havde givet ham den idé?

Når du forstår, hvor meget vi er blevet holdt for nar og løjet for af vores ”myndigheder”, så kan du begynde at vaske hjernen ren og forestille dig, at du lige er landet på planeten. Se dig om og se naturens overflod. Der er rigeligt til alle. Der ligger flere blommer på min græsplæne end jeg nogensinde kan nå at få spist. Når psykopaterne, der hader os mennesker, har forladt vores jord, og kun de rigtige mennesker er tilbage, så er jorden en vidunderlig, rig verden at leve i. Der er overflod på alle planer, når vi behandler jorden ordentligt.

Det starter med, at vi taler om mennesker som noget dyrebart og ser ”guldet” i hinanden. Du kan provokere ved at få alle de børn, du ønsker dig. Der er rigeligt af alting til alle ti.

https://www.theorganicprepper.com/simulation-400-increase-food-prices-2030/

Der er flere links på JFK21´s hjemmeside, links.jfk21.dk

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor - København
Havnegade 39
1058 København K
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd