Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

WHO's planer. MP

Kære Alle, 

WHO har udsat fristen til at indsende video'er med dit syn på, hvordan WHO skal agere ved fremtidige pandemier til fredag den 16. september kl 17:00. Man kan indsende en video, der max varer 90 sekunder. 

Indsend den til WHO her.

https://inb.who.int/home/public-hearings/second-round

Klik på "to make and register a video submission".

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du gør, så kontakt WHO her:

UN City
Marmorvej 51
DK-2100 Copenhagen Ø
Denmark

Telephone: +45 45 33 7000
Fax: +45 45 33 7001
Website: www.who.int/europe

Derpå indsend den gerne til disse to hjemmesider:

På denne skal du scrolle lidt ned indtil der står: “Tell the WHO What You Think” Video Submission Form

https://preventgenocide2030.org/act/video/?eType=EmailBlastContent&eId=dd4d5223-7725-4c9e-8e73-80b655931312

...og til denne side, her skal du også scrolle lidt ned. 

https://interestofjustice.org/submit-who-videos

Læs mere på James Roguski's hjemmeside:

https://jamesroguski.substack.com/p/stopthewhocom

Her er mit bidrag:

How can the WHO better protect in future pandemics? By Mads Palsvig

https://rumble.com/v1jx7az-how-can-the-who-better-protect-in-future-pandemics-by-mads-palsvig.html

"I am a former investment banker from Credit Suisse First Boston and Morgan Stanley. First change the definition of a pandemic back to what it was 15 years ago, so that contageous disease no longer can be classified as a pandemic. Before it had to be a very deadly disease like ebola or the plague to be classified as a pandemic. If all governments blindly follow recommendations from the WHO, even to the extend of censoring, forbidding, jailing and classifying dissenters as insane, then impartiality on behalf of the WHO isof utmost importance. There may not be the slightest possibility of conflict of interest. Therefore all private funding of the WHO must stop immediately. Particularly from individuals who benefit economically from WHO's recommendations. To be exact particularly people who have invested in pharmaceutical corporations producing vaccines may never donate money to to the WHO".

72nd session of the
WHO Regional Committee for Europe

Mødet skal foregå i Israel og her beskrives planerne. De vil lave en ny traktat:

One Health, New Digital Platform og ændringer til IHR. (International Health Regulations). Som kort fortalt vil være et forsøg på kodificering af at sætte WHO ind over vores Grundlov. Så ligesom liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidt vigtigt, at du kommer op at stolen og siger fra. Hvis du ikke gør noget, så kommer de helt sikkert igen med deres plandemi og dødssprøjter.

https://www.who.int/europe/about-us/governance/regional-committee/72nd-session-of-the-who-regional-committee-for-europe/documentation

Traditionen tro, her er endnu en smoking gun, en video med en overvægtig norsk kvinde fra WEF (World Economic Forum), hvor hun meget tydeligt forklarer, hvordan de har tænkt sig at skræmme folk til at tage dødssprøjterne:

Erna Solberg WEF 2017 - Hvordan skremme verden under en pandemi.

https://www.youtube.com/watch?v=7Cga7kaGrGY

Yep, corona vacciner ødelægger folks immunitet. Det er hele ideen med det nuværende sundhedssystem, hvor det er så vigtigt for medicinalvarefabrikanterne at producere kunder. Og hvilken bedre måde end at indsprøjte befolkningen med gift?

Covid Vaccine Destroys Natural Immunity, NEJM Study Shows

https://dailysceptic.org/2022/09/12/covid-vaccine-destroys-natural-immunity-nejm-study-shows/

Her er en anden video med mit syn på plandemien (11 min): 

https://rumble.com/v1dnvet-mads-palsvig-volt-dn-bankr-egyik-eladja-a-budapesti-covid-konferencinak.html

 

I England er man nu begyndt at betale GBP 120.000 til ofre for indsprøjtningerne kaldet "corona vaccinerne". Og fødselstallet er ned overalt.

Birth Rates Plunged in Heavily-Vaxxed Countries

https://www.independentsentinel.com/birth-rates-plunged-in-heavily-vaxxed-countries/

Kig også gerne på de tre andre aktioner nedenfor.

God jagt på globalisterne.

Vi vinder den her

Mads

 

Kære JFK'ere og alle jer lurpassere, der endnu ikke har meldt jer ind (se nedendor hvordan man gør),

 

FIRE meget vigtige aktioner du kan tage netop nu:

- Aktion 1:

Denne underskriftsindsamling anbefales på det varmeste.

Jeg var med ved dens tilbliven i Budapest til Doctors for Truth Conference, hvor jeg var en af talerne. (Se video længere nede med min tale "How to solve the current economic crisis" ved givne event). Dette er et vigtigt skridt imod RETSOPGØR'et.

Gå til dette link og skriv under:

https://medicalcrisisdeclaration.com/

Dansk oversættelse af erklæringen:

ERKLÆRING OM INTERNATIONAL MEDICINSK KRISE PÅ GRUND AF SYGDOMME OG DØDSFALD, DER ER RELATERET TIL "COVID-19-VACCINERNE"

Vi, læger og forskere fra hele verden, erklærer, at der er en international medicinsk krise på grund af sygdomme og dødsfald, der er forbundet med administrationen af produkter kendt som "COVID-19 vacciner".

Vi er i øjeblikket vidne til et overskud i dødeligheden i de lande, hvor størstedelen af befolkningen har modtaget de såkaldte "COVID-19-vacciner". Hidtil er denne overdødelighed hverken blevet undersøgt tilstrækkeligt eller undersøgt af nationale og internationale sundhedsinstitutioner.

Det store antal pludselige dødsfald hos tidligere raske unge, der blev inokuleret med disse" vacciner", er særlig bekymrende, ligesom den høje forekomst af aborter og perinatale dødsfald, som ikke er undersøgt.

Et stort antal bivirkninger, herunder indlæggelser, permanente handicap og dødsfald relateret til de såkaldte "COVID-19-vacciner", er blevet rapporteret officielt.

Det registrerede nummer har ingen præcedens i verdens vaccinationshistorie.

Undersøgelse af rapporterne om CDC ' s VAERS, Storbritanniens gule kortsystem, det australske system til overvågning af bivirkninger, Europas EudraVigilance-System og hvem er VigiAccess Database, til dato har der været mere end 11 millioner rapporter om bivirkninger og mere end 70,000 dødsfald, der er relateret til inokulering af produkterne kendt som "covid-vacciner".

Vi ved, at disse tal næsten repræsenterer mellem 1% og 10% af alle virkelige begivenheder.

Derfor mener vi, at vi står over for en alvorlig international medicinsk krise, som skal accepteres og behandles som kritisk af alle stater, sundhedsinstitutioner og medicinsk personale over hele verden.

Derfor skal følgende foranstaltninger gennemføres hurtigst muligt:

  1. Et verdensomspændende 'stop' for de nationale inokulationskampagner med produkterne kendt som "COVID-19 vacciner".
  2. Undersøgelse af alle pludselige dødsfald hos mennesker, der var sunde før podningen.
  3. Implementering af programmer for tidlig påvisning af kardiovaskulære hændelser, som kunne føre til pludselige dødsfald med analyse som D-dimer og Troponin, i alle dem, der blev podet med produkterne kendt som "COVID-19 vacciner", såvel som tidlig påvisning af alvorlige tumorer.
  4. Implementering af forsknings-og behandlingsprogrammer for ofre for bivirkninger efter modtagelse af den såkaldte "COVID-19-vaccine".
  5. Igangsætte analyser af indholdet af ”Covid-19-vaccinerne” fra Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Janssen, Sinovac, Sputnik V og ethvert andet produkt kendt som "COVID-19 vacciner af uafhængige forskningsgrupper uden tilknytning til farmaceutiske virksomheder eller nogen interessekonflikt.
  6. Undersøgelser, der skal udføres på interaktionerne mellem de forskellige komponenter i de såkaldte "COVID-19-vacciner" og deres molekylære, cellulære og biologiske virkninger.
  7. Implementering af psykologisk hjælp og kompensationsprogrammer for enhver person, der har udviklet en sygdom eller handicap som en konsekvens af de såkaldte "COVID-19 vacciner".
  8. Implementering og fremme af psykologisk hjælp og kompensationsprogrammer til familiemedlemmer til enhver person, der døde som følge af at være blevet podet med produktet kendt som "Covid-19 vacciner".

 

Derfor erklærer vi, at vi befinder os i en hidtil uset international medicinsk krise i medicinens historie på grund af det store antal sygdomme og dødsfald forbundet med "vacciner mod Covid-19". Derfor kræver vi, at de reguleringsorganer, der fører tilsyn med narkotikasikkerheden samt sundhedsinstitutionerne i alle lande, sammen med de internationale institutioner som f.eks. WHO, PHO, EMA, FRA, UK.MHRA og NIH svarer på denne erklæring og handler i overensstemmelse med de otte foranstaltninger, der kræves i dette manifest.

Denne erklæring er et fælles initiativ fra flere fagfolk, der har kæmpet for denne sag. Vi opfordrer alle læger, forskere og fagfolk til at tilslutte sig denne erklæring for at lægge pres på de involverede enheder og fremme en mere gennemsigtig sundhedspolitik.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Aktion 2: Lav en 90 sekunders video til WHO.

Skal gøres senest i morgen tirsdag den 13. september.

https://preventgenocide2030.org/

DO NOT DELAY: Submit your 90 second public comment video to the WHO by Tuesday September 13, 2022,

and…

Record a video of any length in which you tell the world what you REALLY want them to hear.

NOW is the time to speak up:

https://jamesroguski.substack.com/p/stopthewhocom  

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aktion 3:

https://www.icannotaffordwinter.com/danmark

#Icannotaffordwinter   #jegharikkerådtilvinteren

Brug hashtagget på Twitter, Facebook osv. Fortæl folk, hvad dit problem vil være denne vinter (tab af din virksomhed, omkostninger osv.). Hvis du har en løsning, hvad er den så?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aktion 4:

Tale i Budapest. Her kommer jeg med et bud på, hvordan ALLE kan få råd til at betale stigende madpriser og EL og varme. Det er så simpelt...så simpelt...voila:

https://rumble.com/v1jrg5a-how-to-solve-the-current-economic-crisis-by-investment-banker-mads-palsvig.html

Hvad skal du gøre?

Hvis du synes om ideen i videoen, så præsenter den som din egen til din lokale folketingspolitiker.

Jeg lover dig, at du sætter dem skak-mat. Hvorfor? Fordi de kan ikke være imod den (officielt), uanset om de tilhører de røde klovne, blå klovne eller grønne klovne, fordi så afslører de hvem, de arbejder for...og fordi den vil sørge for at du og alle andre her i landet har råd til alle fornødenheder og ingen små danske virksomheder behøver at lukke ned (som er målet i "The Great Reset" og "Agenda 2030"), men det kan de jo ligesom ikke officielt være for. Selvom de er usle sell outs kollaboratører og landsforrædere. 

Kan godt være du skal holde ham/hende lidt til ilden for hver vanvittig regning du bliver sendt for varme og el....men....hvis alle der synes om ideen ovenfør rykker på det.....så med 100% garanti:

VINDER VI DEN HER!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Øvrigt indhold:

Video fra oktober 2019 (altså 6 månder før plandemien). Endnu en "smoking gun", (det har vi i næsten hvert nyhedsbrev, I er godt nok svære at få i omdrejninger derude...no offense...kom nu med i kampen igen, op på hesten...forbryderne er stadig derude og pønser på deres næste angreb på dig og din familie), yep, det HELE var planlagt i forvejen. Se også Event 201, Operation Lock Step fra Rockefeller 2010 og ID2020. 

https://rumble.com/v1jsoa5-corona-epidemien-var-planlagt-se-denne-video-fra-oktober-2019.html
 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Unge læger i Canada dør 12 gange mere end normalt: 

Undersøg de officielle data her:

https://stevekirsch.substack.com/p/doctors-in-canada-are-dying-at-a

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JFK'er forklarer om medicin og vacciner, hvorfor de begge klassificeres som "gift".

 

Vedr. artiklen: The Covid Vax is Poison

Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at det ikke er SÅ mærkeligt, at kalde medicin for "gift", da det som regel handler om den rette dosis, for at undgå bivirkinger, og for at undgå forgiftninger. *

Sådan er det også med plantemedicin.

Nææ... det som er rigtig interessant at vide er: HVORFOR har lægeplanter ikke de mange frygtelige og dødelige bivirkninger, som kemisk medicin!

Hvorfor dør folk ikke af traditionel medicin, lægeplanter og urter!

Det er meget kompliceret, men temmelig let at forklare og forstå  i princippet - og jeg har hørt det fra en Lakota medicinkyndig.

  • I kemisk medicin finder vi en stor koncentration solo, af det stof/virkemiddel, som skal hjælpe mod en bestemt sygdom.
  • Tag f.eks acetylsalicylsyre i aspirin, der bruges mod hovedpine, og som også har en blodfortyndende effekt.
  • Problemet er, at man stort set kun bruger "virkemidlet" alene, og i koncentreret form. -  i dette eksempel,  det smertestillende acetylsalicylsyre – som i naturlig form hedder salicin, og som du kan finde i pilebark. *
  • Lægeplanter er jo guds værk, og de er langt mere geniale og raffineret, her har du både virkestoffet som skal gøre det "grove arbejde", men samtidig har du en lang række komponenter, som både beskytter kroppen ved indtagelse, og som hjælper giftstoffet/virkestoffet ud af kroppen igen, når den har gjort sit arbejde, således at der ikke opstår bivirkninger, og skader på vitale organer. - Og dét ved de færreste.
  • Doseringen af naturmedicin er meget vigtig, og vi er stadivæk nogle som arbejder med det, skriver ned, gemmer, husker og giver videre.
  • Men langt det meste viden er glemt, og vore kloge koner og mænd brændt på bålet.
  • Dette er én af grundene til, at de heller ikke kan lave en velfungerende og ufarlig kemisk cannabis, der findes SÅ mange Cannabinoider og de fatter ikke hvem gør hvad, hvordan, hvornår og hvorfor. *
  • Indianerne havde aldrig kræft, for de spiste blåsyre gennem mandler, æble og abrikoskerner, det har staten selvfølgelig forsøgt at forbyde herhjemme, men vi bruger det heldigvis i marcipanproduktion, så Statan måtte nøjes med at sætte en advarsel på ????

Håber i kan bruge denne viden, og vil give den videre.

Links:

https://www.naturli.dk/artikel/aspirin-eller-pilebark/

https://www.respectfulinsolence.com/2016/04/07/all-drugs-are-poisons-and-thats-ok/

https://dk.formulaswiss.com/blogs/cannabinoider/hvad-er-cannabinoider

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Flere links:

U.K.: Exemptions for injections, masks, tests - or for ANY medical intervention and/or procedure:

Exemptions are NOT required!!!

To every living man, woman or child in the U.K.:

YOU have the INALIENABLE, FUNDAMENTAL, RIGHT to REFUSE any medical intervention and or treatment even if the refusal leads to your death.

You do NOT have to:

- Explain yourself

- Justify yourself

- Prove a religious or any other objection

You have Sovereignty over your own body and mind:

“Voluntas aegroti suprema lex” - Over his or her own mind and body, the Individual is Sovereign”

(John Stuart Mill, “On Liberty”).

Ie “Bodily Integrity”.

And that includes Sovereignty to refuse or accept medical treatment/intervention/procedures.

How do you assert this Right?

You simply say:

“NO - I do NOT want this medical treatment/intervention/procedure.”

That’s it!

NO-ONE has the right to derogate from your inalienable, fundamental Right to Bodily Integrity - including your MPs in government, your employer, your doctor/medical team, your council, your school or college or  your University or any corporation or other entity.

HM the Queen - as Head of State- does not have the right to derogate from your inalienable, fundamental Right to Bodily Integrity.

This Right to Bodily Integrity cannot be derogated from - even in times of War or Public Health Emergency.

See:

- the Magna Carta 1297 , chapter 29:

https://www.legislation.gov.uk/aep/Edw1cc1929/25/9/section/XXIX

and the general saving clause:

https://www.legislation.gov.uk/aep/Edw1cc1929/25/9/section/wrapper1

- the Bill of Rights 1688, the “Subjects Rights”:

https://www.legislation.gov.uk/aep/WillandMarSess2/1/2/introduction

- the Offences Against the Person Act 1861;

https://www.legislation.gov.uk/ukpga/Vict/24-25/100/contents

- the Geneva Conventions Acts:

https://www.legislation.gov.uk/primary+secondary?title=Geneva%20Convention%20

including the Geneva Convention Act 1957:

https://www.legislation.gov.uk/ukpga/Eliz2/5-6/52/contents

- Human Rights Act 1998:

https://www.legislation.gov.uk/ukpga/1998/42/contents

- the International Criminal Court Act 2001:

https://www.legislation.gov.uk/ukpga/2001/17/contents

- the Medicines for Human Use (Clinical Trials) Regulations 2004:

https://www.legislation.gov.uk/uksi/2004/1031/contents

enshrining the Declaration of Helsinki:

https://www.legislation.gov.uk/uksi/2004/1031/schedule/1

- the World Medical Association’s Declaration of Helsinki:

https://www.wma.net/policies-post/wma-declaration-of-helsinki-ethical-principles-for-medical-research-involving-human-subjects/

- Montgomery v Lanarkshire Health 2015, Supreme Court Judgment of Lady Hale:

https://www.supremecourt.uk/cases/docs/uksc-2013-0136-judgment.pdf

Ie the Rule of Law in the U.K.

The International Humanitarian Law framework confirms this in the following Human Rights and Medical ethics instruments:

- the Hippocratic Oath:

https://www.nlm.nih.gov/hmd/greek/greek_oath.html

- the Nuremberg Code:

https://media.tghn.org/medialibrary/2011/04/BMJ_No_7070_Volume_313_The_Nuremberg_Code.pdf

- USA v Karl Brandt et al “the Medical cases”, Nuremberg Trials:

https://nuremberg.law.harvard.edu/nmt_1_intro

- the WMA’s Declaration of Geneva

 - the Geneva Conventions

- the Universal Declaration of Human Rights

- the European Convention on Human Rights

- the Helsinki Declaration

- the International Covenant on Civil and Political Rights

- the International Covenant on Economic, Social and Cultural Rights

- the International Covenant on Human Rights and Bioethics- the “Oviedo Convention”

Ie the International Rule of Law.

The International Rule of Law binds the U.K. State and all of us within the U.K.

Everyone is Equal under the Law and NO ONE  is above the Law.

The Rule of Law binds EACH and EVERY one of us - regardless of title, position, money, power, status, ideology etc.

So: JUST SAY

NO!!!!!!!

Thank you for reading.

Now PLEASE assert your RIGHTS!!!

Thank you ????

Anna de Buisseret

U.K. Lawyer

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OOOPS! German Legislator Lets Slip the date . . .

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/ooops-german-legislator-lets-slip-the-date

HVAD SKAL DER SKE DEN 24. September 2022??? Andre taler om den 25. september. Men jeg har det fra flere sider. 

Måske skal man forberede sig lidt. De sataner ved magten kan finde på hvad som helst. Google Operation Gladio, Operation Northwoods, Operation Ajax, Gulf of Tonkin, den med to fly og tre tårne, hvor kun folk under 5 år tror på den officielle historie....

Eller er det "bare" et stock market crash..igen igen? Det ved vi jo hvordan de klarer, de ringer bare til Helikopter Ben's efterfølger og så printer han "lidt" penge...

Den 25. september er også præcis 17 dage efter Dronning Elizardbeth døde. Og Kong Charles ændrede de 10 dages officiel sørgetid til 17 dage...hvorfor gjorde han det? Skal der lige præcis ske noget der? Pudsigt nok døde hun den 8. september...men det var den 9. september i den østligste del af imperiet i Australien....09/09/2022....9+9 = 18 = 6+6+6 = 666  og 2022 tværsum = 6 så i alt = 6666.... det er nok "tilfældigt". Det er jo ikke fordi det engelske kongehus tilbeder ham den anden ...vel? Mwahahaha.... (Se nedenfor).

Der var en øvelse 15. januar 2015 på Nørreport..."hvad ville der ske, hvis en enlig terrorist ville bombe nogen på Nørreport og ved synagogen i Krystalgade". Jeg og andre advarede imod, at der nok ville komme et reelt terrorangreb, og skrev overalt på sociale medier at man skulle undgå Nørreport Station den 15. januar 2015. I stedet, og sandsynligvis derfor udskød CIA, (som jo udfører Operation Gladio i Europa, det har vi evidens for) og andre efterretningstjenester , hvem nu det var der hjalp dem, deres operation til den 15. februar 2015.

Så nu advarer jeg alle om, at der kan ske noget den 24. eller 25. september i håbet, at intet vil ske.

JFK har det som en mærkesag at ingen efterretningstjenester kan deltage i falske flag operationer eller bruge agent provocateurs. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Endnu en gang tak til Kirsia, Charlotte og Jan for at arrangere foredrag, der bidrager til frihedskampen ikke mindst i form af husleje, flyers og udgivelsen af vores avis Vakstidende nr 2. Donationer er meget velkomne. 

Der kommer snart flere, så håber jeg i vil deltage. 

Med bedste ønsker om at du vil finde styrke til at deltage aktivt i kampen på det "rigtige hold" med DIN hjælp så

VINDER VI DEN HER

Mads Palsvig

 

 

HVORFOR MON DER IKKE VAR NOGEN INFLUENZA under COROOONA'en?

HINT: Næsten ingen vil frivilligt tage influenza-vaccinen. Hvad nu hvis man skræmmede folk og kaldte influenzaen noget andet.

HVORFOR FORBØD SUNDHEDSSTYRELSEN BRUGEN AF IVERMECTIN OG HYDROXYCHLOROQUINE?  HINT: SUNDHEDSSTYRELSEN ER FINANSIERET AF DE FIRMAER, DER TJENER PENGE PÅ DEN EKSPERIMENTELLE GIFTINDSPRØJTNING, DER GÅR UNDER NAVNET "corona vaccine".

 

William Blum, former US State Deparment:

Kan du huske alle de mennesker, der faldt om på gaden i Wuhan i januar 2020? Pudsigt nok er ingen siden "faldet om midt på gaden på grund af corona". Hvorfor mon? Skulle folk skræmmes til at acceptere den vanvittige nedlukning af økonomien og derpå tage giftindsprøjtningerne?

HVORFOR MON SÅ MANGE, DER HAR TAGET "CORONA-VACCINEN" FÅR COVID19-SYGDOMMEN? Er ideen med en vaccine ikke, at den skulle beskytte imod en given sygdom...?

Kæmpe demonstrationer i Tjekkiet imod regeringens økonomiske politik:

I Folkepartiet Jorden Frihed Kundskab har vi naturligvis den økonomiske løsning på krisen. Se videoen fra Budapest ovenfor eller her:

https://rumble.com/v1jrg5a-how-to-solve-the-current-economic-crisis-by-investment-banker-mads-palsvig.html

 

Her nedenfor er en af de overraskende mange nazister, der går/gik ind for tvangsvaccinering af hele befolkningen med den DNA-ændrende giftsprøjte under navnet "corona-vaccine":

Her ses Englands nye Sundheds-medister:

 

Her ses den pædofile BBC journalist Jimmi Savile med den nye konge:

...og bare rolig ikke kun Englands nye konge er ven med uber-pædofilen Jimmi Savile...også Englands nye statsmedister. Husk politikere er "selected" ikke "elected". Vi har 80% opbakning til vores mærkesager i befolkningen, og kommer dels ikke i medierne med vores ideer dels tager ikke et eneste af de etablerede vores mærkesager op, til trods for at alle vores mærkesager har mellem 80% og 90% opbakning i befolkningen... Hvorfor mon?:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et naturligt spørgsmål fra mange, som begynder at føle sig ubehageligt tilpas, når de ser de tusindevis af beviser for at vores myndigheder og ejerne af de multinationale virksomheder er dybt kriminelle:

"Jamen, hvorfor gør de det? Nogle gange rammer det ovenikøbet også dem selv?"

Svar: Nogle gange siger billeder mere end ord.......se med nedenfor.....

Vores fjende er heller ikke USA. Fjenden er nogle privatpersoner, der kontrollerer og ejer de internationale organisationer og multinationale selskaber.

 

 

Som Madonna sang til SuperBowl for nogle år siden:

"Not all of you are gonna make it to the future":

Her ses Twitter "Fakta-checkers". Godt at se at det er i "gode hænder" ......NOT! F##%¤ing satanister:

 

 

Her har vi en på overførselsindkomst, der ligesom sin jesuit farfar tilbeder ham den anden:

 

 

Vi slutter af med en kriminel på overførselsindkomst. Kong Karl er heller ikke Kristen, men tilbeder også ham den anden:

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd