Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Brev til Bankerne

6. sept. 2022

af Lene Bang

Kontantautomater tilbage i byerne

Lene BangNedbrud af elektronikken, igen og igen mens bankerne fjerner kontantautomaterne. Det virker som om bankerne deltager i en plan om at skabe kaos og nedbrud i hele samfundet? Hvorfor har bankerne medvirket til dette, ved at gøre os alle afhængige af elektronisk betaling? Er det noget, I selv har fundet på, eller er I blevet ”inspireret” af ”andre”.

Elektronisk betaling er ustabil, det viser sig gang på gang. Derfor er vi NØDT TIL at have nem adgang til kontanter, og det er bankernes ansvar at sørge for, at alle de kontantautomater, som I har pillet ned over hele landet, kommer op igen og konstant er fuldt funktionsdygtige og fulde af dejlige kontanter, så man altid har mulighed for at hæve, så man har til nogle dage.

Kontanter er under coronaen blevet udskammet som urene. Hvis man tror, at vi er midt i en krig imod menneskeheden, hvor man bruger den offentlige mening som våben, så kan man se, hvor planlagt det hele er. Vi er blevet ”dresseret” til at foragte menneskelighed, som nu kaldes "smitte". "Smitten er er stadig" - siger Mette. Du skal skamme dig over at være menneske. Holde op med at udånde Co2. Droppe det tredie barn. Vi er blevet programmeret til at synes, at kontanter er ulækre, for der kan jo sidde menneskelighed (smitte) på.

Smør dine hænder med giftsprit, der ødelægger dit immunforsvar, tag sprøjten, den er heeeelt sikker og du slipper for at få covid-19, nåååår nej, du kan stadig få det, men i en mildere grad. Eller noget. Giftige javertusser helt op i hjernen – det skal nok være sundt.

Helt utrolig dårlige råd fra en ukærlig regering, som er i fuld sving med at smadre samfundet i en sådan grad, at vi skal ende med at bøje nakken og tage imod deres almisser, imens vi skal opgive den sidste rest af frihed. Hele familier, som må bo i et telt på gaden, fordi de ikke kan betale huslejen.

Mens hele korthuset kollapser, butikker går konkurs, elektronikken svigter og ulykkerne vælter ned over os, skal vi jo stadig have mad på bordet. Kontanter kan man regne med (bortset fra inflationen) - det er rigtige menneskepenge.

Hvis du, kære bankansatte, ligesom jeg synes, at der er noget rav ruskende galt, så vågner du op NU, som i LIGE NU. Vi er under massivt angreb, og mange forstår det ikke helt. De fleste er skrupforvirrede, for Mette er jo ikke særlig sød nu, selvom hun så sød ud, da folk stemte på hende. Hun er begyndt at se temmelig skrap ud, når hun ”opfordrer” dig til at tage 4., 5., 6., 7., 8., …...osv. stik, som er indkøbt i dyre domme for dine penge. Bivirkninger - det taler vi ikke om. Bøjer du nakken og stikker armen frem, mens du gambler med dit helbred for at føje de hårde øjne?

Kontanter skal vi kæmpe for. De frie menneskepenge, som virker hele tiden, selvom strømmen går, hvad den helt sikkert kommer til i nærmeste fremtid, det er jo allerede annonceret. Er banker på menneskenes side eller marionetter for den koldhjertede elite i toppen af pyramiden? Må mennesker, som arbejder i banken, overhovedet have en mening om kontantautomater?

Sæt venligst kontantautomaterne op igen allevegne, please, hvis ellers I er på menneskenes (som også er jeres egen) side. Og lad det gå lidt hurtigt. Tak

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd