Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Avis donation plus det løse

4. sept. 2022

af Jimmi Roger Pedersen

Jimmi Roger PedersenKære venner,
Særlig tak til de ivrige avisomdelende, tak til jer der gav sig tid til at kigge på forbi i Nærum i går, og tak til alle som læser nyhedsbrevet - vi er de egentlige 'Victoriuos'!

Ofte hører jeg folk undres over og spørger ind til hvad denne matrix, som omgiver os, egentlig er for noget.
Det korte svar er at vi selv skaber den. Og jo, man kan til tilføje vi også skaber noget sammen, og sågar nogen misbruger vores uvidende søvnvandrende skaben.
Men kan vi så ikke bare lade være?.... joo, men det er et enormt kraftfuldt elektrisk felt vi er født ind i herunder arvelige genegenskaber, kulturer omkring os såvel som fortidens præg, og ikke mindst vore traditioner og vaner. Som ofte sagt 'Alt Er Løgn' (og det er jeg ikke en gang sikker på rækker) og det vil sige alt vi gør, tænker og opfatter bygger på en løgn. Heraf dannes selve matrix'en.

Løgnen er alt fra stort til småt, den store forestilling om liv, skabelse, universet, jorden osv. til den mindste detalje i hverdagen herunder vore vaner i sproget. Tidligere har jeg nævnt hvordan vi selv skaber matrix'en ved blot at benytte ord som 'tro' og 'håbe' (en svækkelse af os eller afgivelse) i nær hveranden sætning - præcis der, netop der skaber vi matrix'en. Ja, kamelen er stor, irriterende og besværlig - lige om lidt tilmed 'fryser den til mens klimaet brænder op'.....

Alle (næsten alle :-) religioner (som dog bygger på en sandhed(en)) er skabt til ulykke, divide & conquer, og dyrket af os uden vidende om det er Satan's hus. Et kors vi bærer omkring halsen betyder vi dyrker døden og ikke livet/skabelsen/freden/umageligheden, nysgerrigheden, ædle værdier, det gode (det samme som gudelige) - kort sagt (vejen mod) sandheden. Vi kan ikke se det - på den måde dyrker vi matrix'en eller hamsterhjulet, imodsætning til spiralen (vi (vist nok nær alle) mestrer netop ikke tiden, en illusion).

Kirken har frataget os billedet af os selv som skabere - og sat en stor mand med skæg op i himlen som vi skal frygte samt fx ideen om nag og følgende tilgivelse osv - alt imens statan dyrker 'for vores sikkerhed', naturligvis for afgivelse af suveræniteten. Når du frygter, skaber du matrix'en - det er en lov af natur (det gode, gudelige, den skabende elektricitet mm.), og da kommer manipulationen, løgnen ind - kald det hvad du vil. Ethvert dyr i junglen kender til loven om, man ikke må spise et andet væsen der ikke frygter.

Vi kunne også komme ind på hvordan man fx via shermaner, clairvoyanter mm. bekræfter den fortid man forestiller sig, men det må blive en hyggelig midnatssnak - uanset, træd varsomt der!..... der findes i esssens kun NU'et - det er alt værd at fokusere på og dyrke :-)..... der findes ej heller nogen udvikling af dig (indre), kun erkendelse og naturligvis lærdom mod visdom.

Hermed er jeg ved at være fremme til hvad jeg egentlig ville sige. Avisen bliver rigtig godt modtaget omkring - folk forstår på forhånd dette format. Vi har brug for dels avis-donationer (og der er mere på vej hvor det kommer fra) dels omdeling af de sidste i denne omgang. Og jeg kan garantere for at der er frynsegoder ved at gå med aviser (såvel som med vore postkort). Alle celler bliver ladet op ved bevægelse så de kan regenere og evt. hjælpe sidemanden - What's not to like :-)......

Avis-donation, mobilepay: 19680

Fred med alle, og hold ud - fornemmer et par bump lige om hjørnet, kærlig hilsen
Jimmi Roger Pedersen

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd