Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

JP med et forsigtigt stik modsat

29. august 2022

af Lene Bang

Lene BangKære Anja,

Tak fordi du skriver en kritisk artikel om vaccinen. Som ikke-vaccineret har jeg set på, hvordan det hårrejsende eksperiment med at ”vaccinere” hele befolkningen, er foregået. Nu ser vi resultaterne, og dit arbejde er med til at få folk til at tænke sig om en ekstra gang, før de igen stikker armen frem til sprøjten.

Jeg ved ikke, hvor velinformeret du er, om hele corona bedraget, for hver gang jeg og andre har forsøgt at komme i dialog med medierne, er vi blevet afvist på det groveste.

Derfor ligger der sandhedsbomber efter sandhedsbomber, der bare venter på at blive bragt i medierne. Ting, som på forunderlig vis, er blevet tysset ned, latterliggjort og bortcensureret.

Jeg har skrevet en række spørgsmål til politikerne, men det er også relevant at dele dem med journalister. Jeg har oplevet de mange gange, hvor jeg og andre har henvendt os til journalister og politikere, at blive ignoreret eller at de har henvist mig til en anden instans. Køen ved håndvasken bliver længere og længere for hver dag. Du og Jyllands Posten kan gøre befolkningen en kæmpestor tjeneste ved at begynde at fortælle sandheden om den massive korruption, der foregår og den uskønne sammenblanding mellem myndigheder og private interesser, hvor de private dikterer slagets gang hen imod deres mål 2030 hvor du intet vil eje og være lykkelig.

Os, der går imod narrativet – vi drømmer om at få et lille bitte hjørne i Jyllands Posten dagligt, til at skrive sandheden. Jeg er forundret over, at du har fået lov af dine ejere til at lade lidt sandhed sive ud. Var det mon et uheld, eller blev presset for stort?

Spørgsmål til politikerne

  • Mener du, at det er OK, at Danmark har brugt mindst 2 milliarder på våben og genopbygning af Ukraine uden nogen garanti for, hvor pengene havner og uden at danskerne er blevet spurgt?
  • Er du opmærksom på, at WHO´s generaldirektør Tedros Adhanom Ghebreysus er under anklage for folkemord i sit hjemland Etiopien. Han har magt over hele verdens sundhedsvæsner og kan når som helst erklære en pandemi, som kan udløse massive, frihedsindskrænkende tiltag i alle lande?
  • Bakker du op omkring regeringens og WHO´s forslag om juridisk kønsskifte helt ned til 0 år og deres anbefaling af abort helt op til 9. måned?
  • Mener du, ligesom WHO´s generaldirektør, at man skal give seksualundervisning til børn helt ned til 4 år?
  • Har du stadig tillid til WHO, og hvis ikke, vil du så arbejde for, at Danmark trækker sig ud af WHO?
  • Vil du respektere, at børn i videst muligt omfang skal vokse op hos deres forældre, og at tvangsfjernelse kun kan ske i yderste konsekvens og hvis alt andet er forsøgt.
  • Sundhedsstyrelsen anbefaler ikke længere Covid19-vaccine til børn under 18 år. Synes du, at det er OK bare at melde det ud uden yderligere kommentarer, eller ville du føle dig snydt, hvis du havde vaccineret dit barn med alle de negative konsekvenser, som det nu skal leve med? Hvilke overvejelser tror du, der ligger bag den aldersgrænse? Er man sikker, hvis man er 19 år eller derover? Vil du eventuelt kræve erstatning, hvis dit barn har oplevet bivirkninger?
  • Synes du det er godt nok, at Allan Randrup Thomsen har udtalt, at de godt vidste, at Covid19-vaccinerne ikke var særlig effektive, men at folk var ”begejstrede” for dem? Ville du føle dig snydt, hvis du var blevet nødt til at tage Covid19-vaccinen for at kunne passe dit arbejde, og så havde fået bivirkninger? Vil du eventuelt søge erstatning?
  • Tror du, at det er sundt for kroppen, når man skal ”vaccineres” igen og igen? Synes du, at du har gavn af Covid19-vaccinen når du stadig kan blive syg og stadig smitte?
  • Er du opmærksom på, hvordan epidemiloven krænker en lang række af vores frihedsrettigheder, bl.a. ejendomsretten?
  • Er du enig i påvirkningsloven, som kan give 12 års fængsel for ytre dig med udtalelser, som kan betragtes som kommende fra en fremmed magt? En de facto afskaffelse af den engang så højt besungne ytringsfrihed? Vil du arbejde på, at vi igen får ytringsfrihed i Danmark?
  • Vil du standse eller acceptere regeringens ulovlige overvågning af borgerne – ulovlig logning?
  • Er du tilfreds med, at miljøminister Lea Wermelin igen i år har givet tilladelse til, at man i landbruget i Danmark kan benytte giftstoffet Reglone, som er forbudt i EU?
  • Er du tilfreds med, at der er brugt 1000 milliarder på ”corona” tiltag? Vil du være med til at fortsætte dette enorme pengeforbrug mens danskerne kastes ud i fattigdom og må gå fra hus og hjem?
  • Er du opmærksom på alle de mange bivirkninger incl. død, der er af Covid19-vaccinen, samt de forhøjede dødstal og den nedgang i fødsler, der har været efter vi er begyndt at vaccinere massivt?
  • Når du nu ved, at der er l.291 potentielle bivirkninger af Covid19-vaccinen, hvilket Pfizer selv har været dømt til at indrømme, selvom de hellere ville have ventet 75 år, vil du så aktivt gøre noget for at standse Covid19-vaccineudrulningen og ligeså brugen af coronapas?
  • Er du opmærksom på, at brugen af masker var en politisk, og ikke en sundhedsmæssig beslutning? Er du klar over, hvor sundhedsskadeligt det er, at gå med masker?
  • Kender du detaljerne i World Economic Forums program for den 4. industrielle revolution? Er du opmærksom på, at Klaus Schwab har udtalt, at han har infiltreret alle landes regeringer? Går du ind for Agenda 2030, hvor du intet vil eje og være lykkelig? Oplever du det at skulle leve som slave som lykke? Hvis ikke, vil du så arbejde for, at Danmark trækker sig ud af World Economic Forum?
  • Er du opmærksom på, hvordan Mit-ID kan misbruges af myndigheder til kontrol af borgerne? Ved du, at folk i Canada, som støttede trucker demonstrationen fik lukket deres betalingskort?
  • Er du opmærksom på, at CO2 ikke er forurening? Planter indånder CO2 og udånder O2. Klimaforandringer er ikke menneskeskabt. De har altid foregået. Miljøet, derimod, det skal vi passe på, for vores vand, luft og jord bliver forgiftet.
  • Accepterer du chemtrails, som dækker for solen og forurener jorden med mange forskellige kemikalier? Vil du gøre noget for at stoppe luftforureningen?
  • Har du forståelse for, at stråling kan påvirke menneskers og dyrs helbred?
  • Kan du forstå, at man som befolkning bliver træt af, at politikerne er medlemmer af diverse loger, netværk og interesseorganisationer og man derfor kan komme i tvivl om, hvis interesser de egentlig tjener?
  • Vil du respektere, at 86% af danskerne er imod omskæring og vil du arbejde for at gøre det forbudt i Danmark med omgående virkning? Synes du, at det er OK, at Folketinget går imod befolkningens ønsker ved ikke at forbyde omskæring af drenge? Hvem mon de er loyale mod her, det er i hvert fald ikke den danske befolkning.
  • Tror du på, at Gud skabte mennesket i sit billede og vil du forsvare menneskeheden imod, at andre leger Gud og indfører transhumanisme? Vi taler om CRISPR teknologi, som kan friste med super godt helbred. En stor fristelse. Mon det er af lyset eller af mørket?
  • Vil du arbejde for et retfærdigt pengesystem, hvor folk ikke udplyndres af grådige banker? Forstår du, at værdien af pengeskabelsen bør komme alle borgere til gavn? Vil du forsvare brugen af kontanter?
  • Hvordan forholder du dig til, at det at kritisere regeringens coronahåndtering nu kaldes myndighedsekstremisme og kan udløse en psykisk diagnose?
  • Mener du, at det kan være problematisk, at medierne er støttet af regeringen og kan du derfor kan forestille sig, at det vil være vanskeligt for dem, at kritisere regeringen?
  • Kan du gennemskue den iscenesatte propaganda, som vi har været og er udsat for igennem de sidste to et halvt år. Hvor man ikke har haft en fri diskussion, men er blevet dikteret, hvad man skulle synes om:
  • Sygdomsfrygt, renlighedstyranni, splittelse, udskamning af vaccineskeptikere, coronapas, coronatal, skiltning i det offentlige rum om hvordan man skal opføre sig, Ukrainekrig med flag allevegne og Zelinsky som superhelt, Tour de France med masker på, fødevarekrise, klimaskræk, og nu Pride og kønsforvirring pakket ind som inklusion? Tror du, at disse ting er tilfældige, eller kan de være planlagt for at forvirre os og tage opmærksomheden væk fra den slavetilværelse, som vi er på vej ind i, hvis ikke vi siger stop?
  • Eller hvordan Simon Spies grænseoverskridende opførsel overfor de unge piger fylder hele mediebilledet, og fjerner opmærksomheden omkring hvordan hele befolkningen er blevet og bliver voldtaget med sprøjter og mishandlet af regeringen under hele coronacirkusset?
  • Eller endnu en distraktion, hvor vi nu pludselig skal tale om indvandrerpiger og tørklæder? Hvad bliver mon den næste distraktion? Et enkelt spørgsmål om noget ligegyldigt og letforståeligt, som befolkningen skal bruge tid på, mens diktaturet indføres bag ryggen af os.
  • Har du læst George Orwells bog 1984, og kan du se lighedspunkterne med de ting, der sker i dag?
  • Kan du forstå, at det er DIG og ikke nogen anden, som nu skal beslutte om fremtidige generationer skal leve i frihed eller i slaveri?

Lene Bang
Folkepartiet JFK21

LINKS til vacciner
Stakkels Sidse Kjærsgaard døjer med langvarige vaccineskader:
https://www.givlivettilbage.dk/videoer

Vaccineofre, der bare gerne vil høres:
https://www.youtube.com/watch?v=tvDkCI_oASM

Små babyer, der får hjertestop af vaccinen:
https://vaccineimpact.com/2022/pfizer-crimes-against-our-children-cardiac-arrest-of-two-month-old-baby-an-hour-after-experimental-vaccine/

Overlæge Christine Stabell Benn nuancerer debatten :
https://twitter.com/StabellBenn

Unge mennesker, som pludselig dør:
https://politikeren.com/2022/06/10/patolog-forklarer-pa-2-minutter-hvorfor-sa-mange-mennesker-dor-plutselig-av-mysteriesyndrom/?amp=1

Thomas Soltau kan, om nogen, forklare på dansk, hvad der sker. Han er censureret, men hvis du scroller ned, kan du se hans film på:
https://www.thomassoltau.dk/film/

Thomas Soltau taler med Mikkel Kaastrup:
https://www.bitchute.com/video/GK3a4XEN92Pr/

Statistiker Max Schmeling om forskelle i bivirkninger mellem vaccinebatches:
https://www.ft.dk/samling/20211/almdel/SUU/bilag/122/2504915/index.htm

Max Schmelings foredrag:
https://odysee.com/@KilderneiS%C3%A5ne:5/Kilderne-i-S%C3%A5ne---Max-Schmeling---Covid-19-vaccination-og-sikkerhed---har-vi-f%C3%A5et-det-fulde-billed---alt-:d

Hvis man er rask, er man ikke syg! Spørg ethvert barn, eller Niels Harrit, lic. scient:
https://newsvoice.se/2021/05/niels-harrit-validiteten-af-rt-pcr-testen-vurderet-pa-basis-af-dyrkningsdata/

Langt om længe er listen over bivirkninger fra Pfizer vaccinen kommet frem. Den er uhyggelig:
https://phmpt.org/pfizers-documents/

Dr. John Campbell har set på dokumenterne:
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=7YOD9drZasM&t=52s

Cumulative Analysis of post-autorisation adverse event report:
https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

Lægemiddelstyrelsen fortæller selv her, at du er med i et forsøg, hvis du tager sprøjten:
Https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/nyheder/temaer/generelt-om-vacciner-mod-covid-19/#dokumentation_hovedtekst

FDA (Amerikas Food and Drug Administration) vil have PCR-testen trukket tilbage, da den er uduelig:
https://www.newswars.com/fda-announces-that-cdcs-pcr-test-failed-review-will-have-emergency-use-authorization-revoked/

”Lækre” sager i vacciner:
https://www.notonthebeeb.co.uk/post/uk-lab-finds-graphene-in-vaccine-vials

Nogle mennesker, der har fået vaccinen, falder om:
https://www.facebook.com/100063319442713/videos/802227884478685/

Stor stigning i vaccinedød:
http://newsreel.dk/2022/02/12/er-en-tsunami-af-vaccinedoed-er-over-os/

Dr. Michael Yeadon, tidligere vicedirektør i Pfizer advarer mod vaccinen:
https://www.stopworldcontrol.com/yeadon/

Dr. Sucharit Bhakdi om immunsystemet:
https://www.youtube.com/watch?v=7UD7fbBbRxA

Dr. David Martin om folkemordet:
https://www.redvoicemedia.com/2021/07/exclusive-dr-david-martin-just-ended-covid-fauci-doj-politicians-in-one-interview/

Har du fået sprøjten, kan du få svært ved at få børn!
http://messanonews.com/2021/07/official-govt-data-5400-increase-in-women-whove-lost-their-baby-as-a-result-of-having-the-covid-19-vaccine/

Pfizer holder sig selv skadesløse i tilfælde af bivirkninger og død:
https://geopolitics.co/2021/08/11/leaked-document-reveals-shocking-terms-of-pfizers-international-vaccine-agreements/

Kary Mullis, Opfinderen af PCR testen fortæller, at du kan finde hvad som helst i PCR-testen.
https://www.bitchute.com/video/wOSeTz57xrCF/

Hans mystiske død lugter langt væk:
https://thephaser.com/2021/06/the-mysterious-death-of-dr-faucis-most-notable-critic/

Tidligere ansat i Pfizer, Karen Kingston, som nu er whistleblower fortæller om uhyggeligt og sært indhold i ”vaccinen”:
https://www.redvoicemedia.com/2021/10/receipts-patent-proves-vaxx-is-obedience-training-platform-the-final-variant/

Vaccinedød skjules:
https://thetruthaboutvaccines.com/smoking-gun-confidential-pfizer-document/

I Østrig har man slået fast, at det er den læge, der giver vaccinen, som er ansvarlig for skader og dødsfald. God fornøjelse med forsikringen:
https://steigan.no/2022/06/osterrikes-helseminister-legene-er-ansvarlige-for-vaksineskader-vaksineplikten-oppheves/

Canadisk forsker:
https://steigan.no/2021/12/kanadisk-forsker-vaksinene-inneholder-skadelig-protein/

Sikre og effektive vacciner, eller....
https://stevekirsch.substack.com/p/the-safe-and-effective-narrative
https://www.folketsmedie.dk/2022/07/13/den-britiske-regering-har-i-alt-hemmelighed-udgivet-en-rapport-der-bekraefter-at-de-vaccinerede-tegner-sig-for-94-af-alle-covid-19-doedsfald-siden-april-hvoraf-90-var-tredobbelte-firedobbelte/

Intet virkede - INTET
https://odysee.com/@Informaci%C3%B3n.:b/VID_20220719_180917_416:a

Christine Andersson, medlem af EU parlamentet:
https://da.technocracy.news/eu-parlamentsmedlem-vaccinetvang-st%C3%B8rste-forbrydelse-nogensinde-beg%C3%A5et-mod-menneskeheden/

Helt grundlæggende: Virus eksisterer ikke – det er en røverhistorie!!!!(video på l time)
https://www.bitchute.com/video/btuJXs0glmla/

Svensk studie viser, at Pfizer vaccinen INSTALLERER DNA I MENNESKERS GENER!
https://forbiddenknowledgetv.net/swedish-study-pfizer-jab-installs-dna-into-the-human-genome/

Pfizer kendte allerede 28.2.2021 til, at der var store bivirkninger ved deres vaccine:
https://xn--it-nrden-84a.dk/pfizer-knew-of-adverse-events/

Er der aber i vaccinen? - nu har jeg aldrig...
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10159120930208867&set=a.10150192536613867

Se mere på: https://worldfreedomalliance.org/ og https://americasfrontlinedoctors.org/
https://www.facebook.com/100084313873953/videos/1021741721858753

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd