Kære Alle,

I går var jeg i retten for 3. gang tiltalt for at have kaldt politiet øgenavne.

Tusind tak for alle jer der kom, retten var stuvende fuld, og der var ligeså mange der kom forgæves, det beklager jeg. Jeg havde bedt om et større lokale. Men retssikkerhed og borgernes interesse ligger ikke statan på sinde. 

Også i går var det et forsøg på deres Orwellian "støvle på et menneskeansigt", men denne gang blev der slået igen. Det lover jeg jer, og det kan alle der var der bevidne. 

Dommeren havde naturligvis ikke balls til at give dommen in persona. Jeg kan ringe ind næste onsdag kl 13:00 og få deres tegneseriedom. Latterlige farce af et retssystem. 

Hvis I tror at jeg under normale omstændigheder ville være vred på dommeren, så mødte hun mig på en dårlig dag. Tirsdag blev min MailChimp lukket. MailChimp er en service JFK har betalt kr 933 om måneden for at sende vores nyhedsbrev ud. 

Det er vanvittigt. Det svarer til, at telefonselskabet ikke kan lide, hvad du siger og lukker din telefon. MailChimp er et firma der sender emails ud.

JFK havde et back up mailservice medlemsskab hos et tilsvarende firma SendInBlue. Jeg nåede at sende et nyhedsbrev ud med SendInBlue, men da jeg ville sende til politiet, sundhedsstyrelsen, Folketinget og 1500 journalister, blev vores SendInBlue også lukket ned. Det er fuldstændig som i Sovjetunionen.

DETTE NYHEDSBREV ER SENDT FRA JFK's egen server. F¤#% dem!!!!

Hvad er et falsk flag?

Undersøg:

PAS PÅ FALSK FLAG LAVET AF CIA FOR AT FÅ STARTET WWIII.  Undersøg Operation Ajax. Operation Northwoods. Gulf of Tonkin, USS Liberty, Operation Gladio, den grædende sygeplejerske i 1991 "baby i kuvøser", 2 Fly + 3 Tårne, Gaddafi slår sin civilbefolkning ihjel osv osv osv

Corona narrativet er kolapset. Deep State vil hellere have atomkrig end at komme for et Nuremberg 2.0. Lige nu vil være rigtig klogt at sætte sig ind i hvad der foregår og advare imod, at de der startede corona plandemien ikke har lyst at blive stillet til regnskab. Og derfor skal vi nu hade russerne. Super venligt af Putin at redde globalisterne. Han kunne ligeså godt have angrebet Ukraine på et hvilket som helst tidspunkt de sidste 8 år. 13.000 russere er myrdet i Donbas og Lugansk i de sidste 8 år. Og USA har 26 ulovlige biologiske våbenlaboratorier i Ukraine.

Dette nyhedsbrev bliver lige lidt kort. Jeg må videre. Blot en lille heads up for at sige tusinde tak for den enorme opbakning fremfor alt fra jer der kom på dagen, men også fra alle lykønskningerne som blev sendt til mig. 

Det varmede virkelig.

Hav nu en fortsat god dag, og kom gerne med i kampen. 

DETTE ER SIDSTE CHANCE for at kæmpe. Den 1. maj vil de indsætte WHO over vores Grundlov. Så lige lidt mindre new age, groning af grøntsager, like på facebook, og meget mere civil ulydighed JFK-style.

Kom nu med i kampen!

Mange hilsener

Mads

 

 

 


--

powered by phpList 3.6.8, © phpList ltd