Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Pandoras æske

28. august 2022

af Lene Bang

Lene BangImens vi taler om, at de muslimske piger ikke må gå med tørklæder, så taler vi ikke om Pandoras æske i form af den ægte fare – transhumanisme.

Når først man har åbnet for Pandoras æske og ulykkerne er sluppet ud, kan du ikke lukke den igen. Med CRISPR teknologi kan man virkelig tale om transhumanisme, for her kan man klippe i generne og indsætte andre gener fra alt – fra en E-coli bakterie til en hvalros.

Her er du virkelig inde og pille ved Guds skaberværk. Med CRISPR er der ikke længere nogen grænser. Vil du være en ægte havfrue? En kombination af et menneske og en fisk? Rent teknisk kan det lade sig gøre.

Derfor er hele transagendaen så forfærdelig farlig. Nu normaliserer man, at man kan identificere sig med hvad som helst, og at der er 72 forskellige køn. Børnene skal lære i skolen, at du skal være inkluderende overfor ALLE andre, lige meget hvad de har lyst til at identificere sig som. (Bortset fra muslimsk pige med tørklæde på). Du kan f.eks. få ”naturlige” horn i panden og lang hale redigeret ind i dit DNA. Du kan selv bestemme, om det skal gå i arv, hvis du er heldig – ellers bliver det måske bestemt for dig af andre.

Teknikken er enkel og billig. Copy paste i generne. Et enkelt klip i din DNA, ind med CRISPR, og du er rask og frisk med perfekt helbred og evigt liv. Vil du være 24 år for evigt? Frisk og sporty som 110 årig? Hvor går grænsen? Det lyder jo forjættende, og er en meget, meget stor fristelse, især hvis du selv eller dit barn er alvorligt syg.

Vi har helt vænnet os helt af med, at tale om Gud og Satan. Det lyder alt for stort og dommedagsagtigt. Kirken er infiltreret af mørke kræfter, det så vi under coronaen, hvor de afviste folk, som ikke ville fornægte Gud ved at dække deres ansigt med en maske. At bære maske er satanisk, da vi er skabt i Guds billede og derfor hylder Satan, når vi skjuler ansigtet. Eller når de ansatte blev fyret for ikke at tage sprøjten. Derfor er kirken ikke længere på menneskenes side.

Vi er nødt til at begynde og tale om Gud igen, for vi er midt i en kamp mellem de lyse og de mørke kræfter. Satan fristede Jesus ligesom vi nu bliver fristet. Til at lade vores krop, som er skabt i Guds billede ændre, så den bliver rask og fin

I morgen-TV taler de om at genskabe den tasmanske tiger og en mammut ud af en elefant.

For klimaets skyld!!!!! Glem alt om Putin – glem alt andet. Dette kan være enden på menneskeheden, hvis ikke vi får sagt stop.

Hospitaler og plejehjem – kan nedlægges, hvad skal vi med dem, hvis folk springer friske rundt?

Når du, efter 900 år på arbejdsmarkedet endelig bliver træt af at leve, så kan du programmere dig selv om til spyflue og håbe på, at nogen klapser dig. Eller kan man overhovedet få lov til at dø?

CRISPR benyttes til at lave GMO. Ønsker vi denne nye normal, hvor alt er muligt? Skal vi lige have en samtale om dette, før det går for vidt, og skal der laves noget lovgivning på området?

Må dit barn få ændret kønnet før/efter det er født? (Allerede nu ønsker WHO, at man må abortere sit barn helt op til fødslen, og at man juridisk må ændre på dets køn umiddelbart efter). Skal du eller dit barns øjenfarve/hårfarve/højde ændres alt efter hvem der bestemmer (det er ikke nødvendigvis hverken dig eller dit barn)? Vi har før set, at man foretrak høje, blonde mennesker, hvad bliver mon det næste?

Når du tager imod vaccinerne, synes du så, at du giver et INFORMERET SAMTYKKE, når du ikke har fået at vide, om CRISPR teknologien er brugt i vaccinen? Er du blevet oplyst om det, da du evt. fik den sprøjtet ind i din krop? Er du blevet programmeret uden at vide det? Er dine tanker stadig toldfri eller lader du dig rive med af ”den offentlige mening”. Så er det Ukraine, så er det LGBTQIA+, så er det Vingegaard. Har du overhovedet selv en mening om noget som helst? Med CRISPR kan man pille ved folks hukommelse. Er det derfor, de fleste har ”glemt” de ydmygelser, vi har været igennem under coronaen? Vi må ikke tale om dem og folk går i forsvarsposition.

Måske skulle du selv begynde at undersøge disse ting i stedet for blindt at stole på ”eksperterne”. Måske skulle du begynde at tage ansvar for dig selv, dit eget liv og dine børns liv. Og tænke over, om du er et menneske skabt i Guds billede, eller om du er faldet for mørkets fristelser.

Og forstå, at en diskussion omkring tørklæder bare er endnu en distraktion.

Links til CRISPR

Programmering af mennesker:
https://www.bitchute.com/video/V2W8xf6i0FT2/

Man kan da bare lave en mammut ud af en elefant:
https://videnskab.dk/naturvidenskab/firma-vil-bruge-15-millioner-dollars-paa-at-skabe-mammut-agtig-elefant

Hvorfor skulle man dog ikke bare lave en tasmansk tiger?
https://www.netnatur.dk/tasmanian-tiger-forskere-vil-genskabe-uddoed-race/

CRISPR´s velsignelser og det modsatte:
https://www.bitchute.com/video/SD2aQZKtQ72P/

Klaus Schwab om den fjerde industrielle Revolution: IT CHANGES YOU
https://www.youtube.com/watch?v=1IRRjW-2V2g

Spændende at lege Gud:
https://www.youtube.com/watch?v=cTtIPBPSv0U

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd