Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Spies & Sprøjter

24. august

af Lene Bang

Sendt til medierne som kommentar til Spies historien

Lene BangAlle vidste, at Simon Spies var en gammel gris. Nu mange år efter hans død forlanger pigerne en undskyldning. Hvor lang tid skal der gå, før Danmarks samlede befolkning forlanger en undskyldning af de World Economic Forum-liderligere politikere, der har voldtaget os alle med giftige sprøjter, ”testpinde” og masker?

Spies unge piger fik i det mindste penge for at lade ham stikke ”noget” ind i dem. Politikerne og ”sundhedsmyndighederne” går også efter de unge, faktisk helt ned til små børn, med deres perverse, grænseløse trang til at stikke ting ind i folk. Under frivillig tvang og en historie om, at man er et godt menneske, hvis man ofrer sit helbred til medicinalindustrien. Coronapas er deres garanti for, at de fortsat kan følge deres sygelige lyster og tvinge befolkningen til at igen og igen at lade sig voldtage af regeringen.

Nu må man ikke tale om det. Hvis man siger det, går folk i forsvarsposition. Klart, de er jo selv gået med på det. Mange fortryder, men vil ikke indrømme, at de har dummet sig. Folk tror, det er overstået og at der er fred. Lige indtil de går ind i et supermarked og skal betale for dagligvarerne. Så får vi at vide, at prisstigningerne er pga. krigen i Ukraine. Det er det ikke, men et fuldstændig planlagt angreb på befolkningen. Nu skal vi fattiggøres, sultes og smides på gaden.

Kuglerne er støbt til det næste grænseoverskridende angreb på befolkningen. Epidemiloven og forbryderorganisationerne WHO og WEF er klar til at sætte ind. De kan komme efter dig når som helst. Tage dit hjem, dine børn og din kat, hvis de bare siger ordet epidemi.

De er fjender af mennesker. I Politiken, forbryderorganisationernes medie nr. 1 opfordres man til ikke at få det tredje barn på grund af en historie om, at det er menneskers skyld, at jorden ændrer sig, (som den altid har gjort). Klimaet misbruges som grund til, at du ikke må leve. Homoseksualitet forherliges – for hvis vi alle bliver bøsser, kommer der jo ingen børn. Priden, hvor uanstændighed i det offentlige rum forherliges og normaliseres lige foran næsen på børn. Spies ville have elsket Priden, han var gået forrest med en rose i røven. Normstormerne vil ind på skolerne og påvirke børnene under pæne ord som inklusion.

De vil proppe mere i os end de endeløse vacciner. De vil chippe os og overvåge os som i Kina. Transhumanisme, så du stopper med at være et menneske og de kan styre dine tanker. World Economic Forums målsætning: You will own nothing and you will be happy er et angreb på selve menneskeheden. Vågn nu op, danskere og se det store billede. Kræv af jeres politikere, at de melder sig ud af disse forbryderorganisationer før det er for sent. Læs Orwell's "1984", så kan du se, hvor vi er på vej hen, hvis ikke DU stopper det.

Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd