Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab

... Fortsættelsen af Bang & SS

5. august 2022

Kære Lene Bang

Tak for dit svar.

Jeg beklager, du ikke føler dig anerkendt.

Når vi desværre ikke kan tilbyde at mødes med dig/jer, handler det om ressourcer.

Pt. er der ingen generel anbefaling om brug af mundbind, hvorfor vi bruger vores kræfter på andre opgaver end detaljeret analyse af helbredseffekterne ved brug af mundbind.

Og derudover får vi, som skrevet tidligere, primært vores viden fra fagfællebedømt videnskabelig litteratur, samt ved inddragelse af ekspertgrupper. Vi har ikke ressourcer til en detaljeret gennemgang og validering af materiale indsendt eller afleveret af borgere.

Men hvis du sender et link til en artikel i et fagfællebedømt (peer reviewed) videnskabeligt tidsskrift, vil vi kigge på den.

Vi anerkender at brug af mundbind for nogen kan have helbredsmæssige effekter (det du kalder bivirkninger). Dette har vi som jeg skrev tidligere også indarbejdet i vores anbefalinger for brug af mundbind, gennem hele pandemien.

Jeg kan altså ikke genkende, når du skriver således: ”Du skriver, at der ikke er påvist sundhedsskadelige bivirkninger ved brug af mundbind. Vi har dokumentation for, at det ikke er rigtigt.”

Den dialog vi kan tilbyde er over mail.

Dette gælder også selvom I møder op på det angivne tidspunkt.

Med venlig hilsen
Thor Svendsen
Teamleder
Sundhedsstyrelsens Informationscenter
72 22 74 00
Tlf (direkte) 93 59 64 23
thsv@sst.dk

-----------------------

Til Thor Svendsen,

Jeg kan se af jeres hjemmeside, at Sundheds Styrelsen beskæftiger mere end 250 medarbejdere, derfor har jeg svært ved at forstå, at der ikke er ressourcer til, at bare en kan afsætte lidt tid til at mødes med os bekymrede borgere, som trods alt er med til at lønne jer alle. I behøver ikke at være bange for os. Vi er ikke farlige, de fleste af os er bedsteforældre, som kun er interesserede i en venlig dialog.

Selvom der p.t. ingen generel anbefaling er, omkring mundbind, så kan der lynhurtigt komme det. Det er derfor, vi lige nu arbejder stenhårdt på at få oplyst befolkningen om de ”helbredsmæssige effekter”, og på at få stoppet ideen om, at mundbind skulle være fornuftige, en gang for alle. Vi vil gerne tale med jer om, hvorfor I så krampagtigt holder fast på idéen om mundbind, selvom i inderst inde godt ved, at de er politiske og ikke sundhedsmæssige. Jeg går da ud fra, at jeres agenda er, at beskytte danskerne, og at I ikke følger andre agendaer.

Du skriver, at I kun vil bruge tid på at se på peer-reviewed artikler. At få sikkerheden omkring mundbind peer-reviewed er langt hen ad vejen spild af tid og overflødigt, da man bare kan spørge et femårigt barn. Vi kunne f.eks. kalde ham Per. Ham kunne I ansætte og spørge, hver gang I finder på nye tiltag. Når så han havde udtalt sig, så kunne man kalde det Per-reviewed.

Hvad mon Per siger til, om det er sundt at holde noget plastik foran sin mund og næse og at man fortsat har mundbind som et våben i ”værktøjskassen” selvom de ikke virker, men kan have ”helbredsmæssige effekter”? Hvem er de så et våben imod? Den får I aldrig Per-reviewed.

Per kunne også hjælpe Pernille Skipper, som er ude og sige, at mænd kan føde børn. Her er jeg sikker på, at Per ville sige, at det kun er DAMER, som kan føde børn. Den bliver heller aldrig Per-reviewed.

Ligesådan kunne man spørge Per, hvad han tror er bedst, hvis man er lidt forkølet: at gå hjem i varmen og putte sig under dynen, eller stille sig op i en kæmpe lang kø i regn og slud, for at en anden skal stikke en lang pind ind i kroppen på en, for at fortælle en, om man er syg.

Spørg Per, om han synes det er en god idé, at blive ved med at sprøjte folk igen og igen med en injektionsvæske, som ikke virker, og som man derfor skal blive ved med at tage, på trods af at man risikerer store bivirkninger. Som man siger er frivillig, men som man alligevel skal have, for at holde et ”coronapas” opdateret.

Mundbind er igennem tiderne blevet brugt til at lukke munden på folk, når diktaturet skal indføres. Til at underkue slaver. Tvang i form af mundbind, vacciner, tests, coronapas, etc. hører ikke hjemme i et ordentligt, menneskekærligt samfund.

Spørg Per, om han tror, at WHO er en sød og kærlig organisation, som vil ham det bedste, når deres general direktør Tedros er mistænkt for massemord og han enevældigt kan erklære en epidemi i stort set alle verdens lande. Per kan ikke lide det med massemord, derfor får I heller ikke den Per-reviewed.

Lene BangEn femårig er ekspert på livet. En femårig siger sandheden. En femårig skal have et trygt samfund at vokse op i, hvor man har frihed til selv at vælge, og hvor mørke kræfter ikke skal styre ens liv.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Afgiv vælgererklæring Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab, HER.

Medlemskab, Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab
Det koster 300,- kr. pr. halvår, studerende, arbejdsløse og pens. halv pris.
MobilePay 19680, AL-bank 5301 263080, Merkur Bank 8401 1298811

 

Hovedkontor - København
Skodsborgvej 188A, 2850 Nærum
Tor. og lør. kl. 14:00-17:00
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

Regionalkontor - Nyborg
GuldGruben, Wilsonsgade 17A
5800 Nyborg
Åben efter aftale
E-mail: nyborg@jfk21.dk
Tlf.: +45 6331 0799 (fastnet)

Ønsker du hjælp til at afgive vælgererklæring så kontakt Kristian Larsen på mob: +45 55219923 eller email: Kristian.Larsen@jfk21.dk

--
Add us to your address book
|

Forward this message

powered by phpList 3.6.8, © phpList ltd