Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab

Korrespondance - Bang & SS

3. august 2022

af Lene Bang

LenebangKære Kashifah Ashraf,

Vi bliver nødt til at tale om mundbindene og om, at Sundheds Styrelsen endnu ikke har ADVARET offentligt imod brugen af dem på trods af omfattende dokumentation for, hvor farlige de er. Jeg har bedt dig foreslå en dato for et møde, og har endnu ikke hørt fra dig. Jeg vil derfor gerne selv foreslå et møde torsdag den 18. august kl. 10.00.

Vi medbringer udprintet dokumentation, som du og andre i Sundheds Styrelsen kan studere, uden at skulle bekymre jer om computervirus.

Selvom vi, for tiden, ikke har mundbindstvang særlig mange steder i Danmark lige nu, kan det hurtigt komme. Derfor arbejder vi stenhårdt for at få sikret, at vi aldrig mere skal se mennesker gå rundt med mundbind, som de tror sikrer dem mod sygdom, men som i virkeligheden er alvorligt sygdomsfremkaldende.

Her har vi brug for, at Sundheds Styrelsen nu går ud og meddeler at:

Omfattende nyere forskning har nu dokumenteret, at mundbind er sygdomsfremkaldende og Sundheds Styrelsen tager derfor ansvar for, straks at advare imod dem, Med denne nye viden vil mundbind aldrig mere blive hverken en anbefaling eller et krav i Danmark. Ligeledes advarerer vi vores samarbejdspartner, WHO omkring brugen af mundbind i alle deres medlemslande.

Med denne tekst kan man, i stedet for at indrømme at man tog fejl, få det til at fremstå som om man viser ansvarlighed. Der er hårdt brug for at genoprette tilliden til myndighederne. Det er ikke noget nyt, at gå ud offentligt og sige, at man er blevet klogere. Tværtimod – folk elsker det.

Vi ses
Med venlig hilsen
Lene Bang m.fl.

https://sundhedspolitisktidsskrift.dk/nyheder/4204-undersogelse-hver-femte-sygeplejerske-har-store-gene

-------------

Fra: Sundhedsstyrelsen Institutionspostkasse <sst@sst.dk>
Date: ons. 3. aug. 2022 kl. 15.23
Subject: SV: Advarsel mod mundbind,
To: Lene Bang <lenebanglyngby@gmail.com>

Kære Lene Bang
Tak for din opfølgende mail.

Vi følger løbende med i den videnskabelige litteratur, der ligger til grund for vores anbefalinger. Således afvejer vi også løbende hhv. fordele ved anbefalinger vedrørende brug af mundbind overfor ulemper.

Hvis der bliver publiceret fagfællebedømte væsentlige studier, som påviser at mundbind har en negativ indflydelse på folks sundhed, vil vi også tage dem med i betragtning. Ofte er vores kilde dog ikke tips fra borgere på mail, men systematiske gennemgange af videnskabelig litteratur og inddragelse af eksperter.

Hvis et videnskabeligt studie er fagfællebedømt, vil vi således også have adgang til det, uden at åbne links, hvor der er risiko for virus.

Vi er klar over at brugen af mundbind i nogle tilfælde ikke står mål med den forebyggende effekt, således har der også gennem hele pandemien fra vores side været en anbefaling om at personer, der fx har luftvejssygdomme, angst, allergi eller andre lidelser, som forårsages eller forværres af at bære mundbind har været undtaget fra at skulle bære dem.

I øjeblikket anbefaler vi jo desuden kun mundbind i helt særlige situationer, hvor der særlig risiko for smitte.

Vi kan desværre ikke tilbyde at mødes med dig. Eller at give dig yderligere individuelle svar vedrørende vores mundbindsanbefalinger.

Men du kan finde information på vores hjemmeside.

Jeg er ansvarlig for de svar Kashifah Ashraf og andre medarbejdere har givet dig, afsendt fra sst@sst.dk. Og jeg kan stå inde for besvarelserne.

Med venlig hilsen
Thor Svendsen
Teamleder
Sundhedsstyrelsens Informationscenter
72 22 74 00
Tlf (direkte) 93 59 64 23
thsv@sst.dk

-------------

Kære Thor,
Tak for dit svar, jeg forstår dog ikke, hvorfor I ikke vil tilbyde at mødes med os, når vi nu har noget væsentligt at bidrage med omkring mundbind. Det bidrager ikke til tilliden til myndighederne. Vi tilbyder netop, at printe dokumentationen ud, og overbringe den til jer, så I ikke skal være bange for virus, og fordi den er vigtig for hele Danmarks befolknings helbred.

Du skriver, at der ikke er påvist sundhedsskadelige bivirkninger ved brug af mundbind. Vi har dokumentation for, at det ikke er rigtigt.

Det er en grov affejning af bekymrede borgere. Vi gør os stor ulejlighed for at komme og oplyse jer, for at befolkningen ikke skal udsættes for sundhedsskadelige tiltag, og vi forventer derfor en fornuftig dialog når vi møder op torsdag den 18. august kl. 10.00.

Når Sundheds Styrelsen nægter at gå i dialog med borgerne virker det meget arrogant og som om vi lever i et samfund, hvor der kun er envejskommunikation. Et uhyggeligt samfund, hvor borgernes advarsler ikke tages alvorligt. Sådan et samfund kan ingen være tjent med. Vi har brug for, at Sundheds Styrelsen tager ALLE henvendelser alvorligt og ikke kun dem, som er anbefalet af et meget lille antal eksperter, hvis interesser måske ikke altid er de samme som befolkningens.

Vi forventer en god modtagelse og en fornuftig dialog.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Afgiv vælgererklæring Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab, HER.

Medlemskab, Folkepartiet - Jorden Frihed Kundskab
Det koster 300,- kr. pr. halvår, studerende, arbejdsløse og pens. halv pris.
MobilePay 19680, AL-bank 5301 263080, Merkur Bank 8401 1298811

 

Hovedkontor - København
Skodsborgvej 188A, 2850 Nærum
Tor. og lør. kl. 14:00-17:00
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Sønderjylland
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Onsdage kl. 16:00-20:00
E-mail: sonderjylland@jfk21.dk
Tlf.: +45 2972 2174

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
Fredage kl. 17:00-21:00
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
Åben efter aftale
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

Regionalkontor - Nyborg
GuldGruben, Wilsonsgade 17A
5800 Nyborg
Åben efter aftale
E-mail: nyborg@jfk21.dk
Tlf.: +45 6331 0799 (fastnet)

Ønsker du hjælp til at afgive vælgererklæring så kontakt Kristian Larsen på mob: +45 55219923 eller email: Kristian.Larsen@jfk21.dk

--
Add us to your address book
|

Forward this message

powered by phpList 3.6.8, © phpList ltd