Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Folkemøde MØN - mød LIDL som gerne vil fjerne uligheden i sundhed

- af Lene Bang

Folkemøde MønKommentar til Lidl´s oplæg på Folkemøde MØN

Folkemøde Møn, Jubilæumsscenen lørdag d. 24. august 2024 Kl. 12.00-12.50:
Lidl arrangerer: Hvordan kan vi samarbejde for at fjerne uligheden i sundhed?
https://folkemoedemoen.dk/program/

LIDL"Det er en kæmpe opgave at fjerne uligheden i sundhed. Skal vi lykkes, kræver det, at alle gode kræfter deler erfaringer og tilgængelige ressourcer i koordinerede samarbejder, der gennem fokuseret indsatser får mindsket uligheden i sundhed. Hvordan kan stat, regioner, kommuner og civilsamfundet samarbejde for at fjerne uligheden i sundhed? Hvad er det, vi allerede ved virker og skal gøre mere af? Hvad er det, vi ikke har prøvet, men måske kan gøre en forskel? Hvordan sikrer vi, at vores respektive erfaringer og gode resultater bliver delt på tværs af politiske og administrative strukturer, så de kan komme andre til gavn? Kan vi kombinere forebyggelsestiltag med incitamentsmodeller for derigennem at skabe nødvendig forandring?"

Arrangeret af LIDL Danmark

-------

Hej Lidl Danmark,

Det bliver spændende at møde Lidl på Folkemødet på Møn og høre hvordan man vil fjerne ulighed i sundhed. Vi har netop gennemlevet coronaen, hvor vi blev udsat for mange tvangsmæssige indgreb og hånet og udskammet, hvis ikke man ville tage stikkene. Mange mennesker, som har oplevet bivirkninger eller har mistet deres kære til vaccinen, ønsker naturligvis ikke igen at lade sig vaccinere.
https://links.jfk21.dk/vacciner

Lægemiddelstyrelsen skriver selv, at al medicin/vacciner kan give dødelige bivirkninger. Vi fik ellers at vide, at vaccinen var ”sikker og effektiv”, og det tror mange mennesker stadig på. Men det er uetisk at tilbyde/forlange/anbefale vacciner når man ikke oplyser om, at man kan dø af dem.

Jeg håber Lidl forstår, at vores sundhed ikke er ensbetydende med medicinalmafiaens uhindrede adgang til vores kroppe og regeringens ukontrollerede overførsel af vores skattepenge under påskud af den næste ”pandemi”.

Som i Orwells roman 1984, hvor tomme ord kunne fyldes med varierende betydning, kan ordet ”sundhed” meget let blive udskiftet med ”medicinske indgreb”. Jeg ser ikke ordet frihed i Lidl´s oplæg, men forebyggelsestiltag og incitamentsmodeller, som skal skabe en nødvendig forandring. Hvem definerer ordet nødvendig og hvilken forandring er der tale om? Hvilke skræmmebilleder skal der forebygges mod, og hvordan skal man med incitamentsmodeller gå på kompromis med sin egen sunde fornuft? Under coronaen var det stat, regioner, kommuner og civilsamfundet, der helt uhørt bestemte over befolkningens kroppe med ”frivillig” vaccinering og masketvang.

Lidl, som jo er en fødevarebutik, ville kunne fremme folkesundheden ved at sikre rene, giftfrie, sunde og gmo-frie fødevarer uden insektpulver (som på sigt er kræftfremkaldende) og andre underlige tilsætningsstoffer, og ved at have en kritisk holdning på udefrakommende anbefalinger (f.eks. fra EU).
https://links.jfk21.dk/insekter

Fødevareproduktionen er under kraftigt angreb i øjeblikket. Mange ting bør også laves om, f.eks. de tilladelser, man giver til gift i kartoffelproduktionen, og Appeal på avocadoerne. Her kunne Lidl sætte ind og forlange, at staten ikke tillader gift i vores fødevarer (f.eks. Reglone).
https://links.jfk21.dk/fodevarer

Samtidig kunne Lidl også arbejde for at sikre, at der ikke er gift i diverse hygiejneprodukter:
https://links.jfk21.dk/giftigeprodukter

Eller giftig flour i tandpasta:
https://links.jfk21.dk/flour

Jeg ser gerne Lidl på barrikaderne når transportbranchen pålægges urimelige skatter, på det falske grundlag, at olie skulle være et fossilt brændstof, der forurener og som man kan løbe tør for:
https://links.jfk21.dk/fossilfuel

Man fordyrer vores mad under påskud af, at man så kan ”redde” klimaet. En vellønnet klimamafia har bestemt, at CO2 kan bruges som påskud for at forringe menneskers vilkår på alle fronter. Vi trænger til at få ytringsfriheden tilbage, så vi kan få noget sund fornuft i debatten, så man hurtigt kunne punktere den kostbare myte om ”menneskeskabte klimaforandringer”, der bygger på IPCC´s falske ”videnskab”.
Lene Bang https://links.jfk21.dk/ipcc
https://links.jfk21.dk/klima

Vi ses til folkemødet.

Med venlig hilsen
Lene Bang, Folkemor

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd