Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Hvad vejer mon mest - psykosen, pengene eller lægeløftet?

Kære venner,

Lene BangDer er sandelig en læge der har svaret ud af de mange (knap 1.000), som har modtaget mit lægebrev. Jeg kalder ham Anders for ikke at få vrøvl med GDPR. Jeg har skrevet et brev med spørgsmål og vil gerne bede jer om at bidrage med flere spørgsmål inden jeg sender det til ham med kopi af dialogen til landets læger, sundhedsmyndigheder og andre relevante personer.

Mvh. Lene
Folkemor

https://news.jfk21.dk/lists/?pi=ViewBrowserPlugin&p=view&m=523

-------

4.8.2024

Hej Lene,

Er du vaccineret mod Corona? Har du haft Corona?

Med venlig hilsen
Anders,
Læge

-------

5.8.2024

Hej Anders,

Du spørger om jeg er vaccineret og om jeg har haft corona. Oplysninger som man ifølge datatilsynet skal have et lovligt grundlag for at behandle, herunder registrere.

Hvad er det lovlige grundlag for at spørge mig om mine private sundhedsoplysninger, og hvad vil du bruge disse oplysninger til? Du vil måske benytte denne psykologiske metode til en samtale, hvor jeg skal overbevises om vaccinationens lyksaligheder:
https://www.phuset.dk/angst/vejledning-for-god-samtale-med-covid-vaccine-skeptiker/

Alene det, at der foreligger sådan en vejledning er dybt respektløst overfor andre voksne mennesker, hvis verdensopfattelse ikke lige harmonerer med medicinalindustriens. Tænk hvis man vendte spørgsmålene om og stillede dem til en vaccinetilhænger.

Hvad var det lovlige grundlag for coronapasset, hvor man blev tvunget til at deltage i vaccineforsøget på det falske grundlag, at den skulle være "sikker og effektiv", men hvor man nu får at vide, at "al medicin kan være dødelig" under henvisning til en tvivlsom epidemi, hvor man blev tvunget til at fremvise sine dybt private sundhedsoplysninger til en tilfældig tjener på en cafe for at få en kop kaffe?

Tanken om et "sundhedspas" for at få adgang til samfundet er dybt usympatisk og grænseoverskridende og hører ikke hjemme i et frit land som Danmark.
https://www.datatilsynet.dk/hvad-siger-reglerne/myter-om-gdpr

"Vaccinestatus, herunder i forhold til COVID-19, er en følsom oplysning, da det er en helbredsoplysning."

Nej, oplysninger om vaccinestatus giver ingen information om vedkommendes helbredstilstand. Der er derfor ikke tale om helbredsoplysninger, da sådanne oplysninger er personoplysninger, der vedrører en fysisk persons fysiske eller mentale helbred, herunder levering af sundhedsydelser, og som giver information om vedkommendes helbredstilstand.
Selv om oplysninger om vaccinestatus ikke er en følsom oplysning, skal man stadig have et lovligt grundlag for at behandle, herunder registrere, oplysningen.
https://www.wch-denmark.org/post/informeret-samtykke-foruds%C3%A6tter-korrekt-information

Jeg går ud fra, at informeret samtykke for fremtiden indeholder udsagnet om, at "al medicin kan være dødelig" og derfor oplyses til enhver, der påtænker at lade sig vaccinere eller medicinere.

Med venlig hilsen
Lene Bang

-------

5.8.2024

Hej Lene,

Jeg var egentlig bare nysgerrig efter at høre, om du havde oplevet symptomer, da du havde Corona og om du havde bivirkninger, såfremt du har fået vaccinen. Det var ikke noget jeg ville bruge imod dig.

Det er helt op til dig, om du vil dele oplysningerne med mig.

Med venlig hilsen,
Anders
Læge

-------

Hej Anders,

Tak for at du, som den eneste, indgår en dialog med mig ud af de mange læger og sundhedsfaglige, jeg har skrevet til. Hvad får dig til at tro, at jeg har haft corona?

Jeg har her ladet mig inspirere af Psykologihusets vejledning om at stille spørgsmål som udgangspunkt for dialog.
https://www.phuset.dk/angst/vejledning-for-god-samtale-med-covid-vaccine-skeptiker/

Hvordan kan det være, at du ikke forholder dig til, om du vil sikre informeret samtykke ved at oplyse enhver, der påtænker at lade sig vaccinere eller medicinere om at "al medicin kan være dødelig"?

Hvor mange gange synes du, det er OK, at proppe kræftfremkaldende ethylenoxid op på slimhinderne i næsen på folk for at finde ud af, om de eventuelt har corona?
https://links.jfk21.dk/ethylenoxid

Hvordan synes du, at vi skal finde ud af om vaccinen virker, når kontrolgruppen mangler?

Mener du at man kan stole på eksperter, der er lønnet af medicinalindustrien samtidig med at man lukker munden på kritikere?
https://links.jfk21.dk/vacciner

Hvordan sikrer du dig, at du ikke bryder den hippokratiske ed om ikke at gøre nogen skade, når produktet kun er nødgodkendt, man stadig ikke kender langtidsbivirkningerne og man ikke tog højde for folks øvrige sundhedstilstand?
https://da.wikipedia.org/wiki/Den_hippokratiske_ed

Hvordan havde du det med at skulle give "vaccinen" til en, der ikke ville have den, men var tvunget for at kunne komme i skole, passe sit arbejde, rejse, beholde sit ægteskab, se sine børn, bo på et plejehjem, fortsæt selv....?

Tror du, at der er nogen der er blevet vrede over at være blevet vaccineret på falske forudsætninger, da Allan Randrup ustraffet sagde: "Vi vidste jo godt, at vaccinen ikke hjalp mod smitte, men det var ikke attraktivt at gå ud og sige når nu folk var så 'begejstrede'?
https://odysee.com/@clwnthr:4/Allan-Randrup-mp4:2

Synes du, at der er et rimeligt forhold mellem de formuer, der er brugt på coronaforanstaltninger, og det udbytte vi har fået som samfund?

Når det var uklart, om det generelle immunforsvar bliver svækket af vaccinen, føler du så, at det er rimeligt, at man på befolkningens vegne vælger, at de skal "vaccineres" igen og igen?
https://videnskab.dk/krop-sundhed/hygiejnehypotesen-derfor-er-skidt-og-snavs-sundt-isaer-for-boern/

Hvordan har du det med den fornægtelse af vaccineskader, der finder sted i dag? Selv når raske og sunde unge mennesker falder om på stribe til halvmaraton i København ved behagelige 23 grader, finder man på alle mulige søforkaringer som f.eks. overophedning på grund af den dybt urealistiske røverhistorie, klimaforandringer. Man følger ikke op på dette uhyggelige drama eller undersøger om det kunne være en bivirkning af vaccinen, tværtimod skriver man nedladende, at folk "dejser" om:
https://nyheder.tv2.dk/lokalt/2023-09-17-kaos-foer-maalstregen-omkring-50-har-faaet-behandling
https://www.tv2kosmopol.dk/koebenhavn/efter-kaos-ved-halvmaraton-nu-melder-loebsarrangoer-ud

Hvordan har du det med at give en vaccine for en "pludseligt opstået pandemi på grund af en flagermus i Wuhan", når der allerede var indkøbt testudstyr i 2017?
rumble.com/v3nb0ik-hvem-indkbte-covid-19-test-udstyr-til-danmark-i-2017-.html

Når nogen siger, at de kender nogen, eller at de selv er blevet dårlige efter at have taget vaccinen, hvordan har du det så med, at man åbenbart betvivler dette udsagn i stedet for at tage det seriøst i dette eksempel fra spørgeskemaet?

Jeg kender en, der er blevet syg af vaccinen og er blevet invalid.

Det er jeg ked af at høre og håber ikke det var en i den nærmeste familie. Hvad får dig til at tænke, at det specifikt var vaccinen, der gjorde at personen blev syg og invalid?

Hvad synes du om, at grundlovens paragraf 71 blev groft tilsidesat på grund af coronapasset: § 71:
https://www.ft.dk/da/dokumenter/bestil-publikationer/publikationer/mingrundlov/min-grundlov/kapitel-8/paragraf-71

Stk. 1. Den personlige frihed er ukrænkelig. Ingen dansk borger kan på grund af sin politiske eller religiøse overbevisning eller sin afstamning underkastes nogen form for frihedsberøvelse.

Mange af spørgsmålene i spørgeskemaet giver ikke længere nogen mening. Jeg er bekymret, fordi man fortsat "vaccinerer" folk med det, jeg opfatter som et biologisk våben. Samtidig har man længe forberedt sig på "fugleinfluenzapandemien", som om der hele tiden skal være en "pandemi", man kan sætte ind overfor med skatteborgernes uanede midler.

https://sundhedspolitisktidsskrift.dk/nyheder/behandlinger/9073-eu-sikrer-sig-40-millioner-doser-af-vaccine-som-kan-sikre-mennesker-mod-fugleinfluenza.html

https://ekstrabladet.dk/nyheder/24-virksomheder-har-meldt-sig-i-vaccinekaploeb-mod-fugleinfluenza/10265562

Er der en særlig grund til, at du undlader at forholde dig til, at jeg opfordrer til at læger oplyser folk om, at man kan dø af al medicin? Vil du fortsat påtage dig det personlige ansvar, at ”vaccinere” folk uden at oplyse om risikoen?

Hvordan har du det med som læge, at skulle forsvare en uvidenskabelig agenda om at man får ”tildelt et køn ved fødslen” og at dette køn kan diskuteres og ”rettes”?

Læge advarer mod at lade børn gennemgå kønsskifte:
https://youtu.be/fplNfd0EMyc

Fortrydelse af kønsskifte. Take back your life others have. You can, too:
https://sexchangeregret.com/

De fleste kønsforvirrede børn vokser ud af det, konkluderer skelsættende 15-årig undersøgelse - som kritikere siger, at det at være trans normalt kun er en fase for børn:
https://www.dailymail.co.uk/health/article-13263725/trans-kids-change-sex-adults-study.html

Denne blog er skrevet af psykoterapeut og tidligere mangeårig gymnasielærer Lotte Ingerslev - "Jeg er gået ind i transkønssagen, fordi jeg som menneske ikke længere kan blive stående og se på fra sidelinjen, mens transtoget kører henover børn og unges kroppe og liv". En kæmpe samling af relevante links:
https://www.transkoen.dk/

Den mørke sandhed omkring kønsforvirring:
https://odysee.com/@redicetv:1/the-dark-and-perverted-roots-of-gender-ideology-free:6

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd