Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Gejstlige Undskyldninger og en Ansvarspådragelse

- af Lene Bang

Til alle landets biskopper, præster og andre gejstlige,

GejstligDet er på høje tid, at biskopper, præster og andre gejstlige nu ser sig selv i spejlet og retter op på den terror, de har kørt mod hele befolkningen under statens coronaterror.

En undskyldning vil være på sin plads, over at have været på statans side, da befolkningen blev tvunget/hypnotiseret/udskammet til at tage de statsautoriserede coronagiftsprøjter. Der var ingen grænser for den terror, som blev kørt mod befolkningen. Sandheden om de farlige indsprøjtninger kommer mere og mere frem, senest indrømmede Nils Strandberg Pedersen, tidligere direktør for Statens Serum Institut: »Man skal bare opføre sig, som man gør, når man har en forkølelse. Det vil sige, at man skal lade være med at gå på arbejde, hvis man er meget snottet og syg,« . Så nu er corona pludselig kun at sammenligne med en helt almindelig forkølelse (hvad den altid har været).

Der er brug for utrolig meget selverkendelse og en undskyldning overfor befolkningen fra de præster og andre gejstlige, som har været med til at forgifte andre med slangens bid ved at kræve ”coronapas” for at give adgang til Guds hus. Det er svært, men også meget stort, at indrømme at man har taget fejl og ladet sig manipulere af fristeren, men at fortsætte ad den forkerte sti af magelighed, efter man har forstået hvad man har været skyldig i, er direkte ondt. Når først man har valgt den mørke side er det nemmest fortsat at købe ind på satans løgne, som vi stopfodres med dagligt i form af den falske klimaalarm, transhumanisme og at krigsretorik skulle være bedre end fredsforhandlinger.

I denne tid kommer retssagerne frem og mange vil blive stillet til regnskab. Vaccinecentre, læger og vaccinatører modtager ansvarspådragelser fra World Council for Health (WCH) for ikke at have givet de oplysninger, der ligger til grund for informeret samtykke:
Om WCH: https://worldcouncilforhealth.org/about/#mission
Ansvarspådragelse i pdf: https://jfk21.dk/downloads/NOL2024Juli.pdf

ANSVARSPÅDRAGELSE

Navn
Adresse
Dato

Kære bestyrer af vaccinationssted,

Vi er bekendt med, at I vaccinerer mod Covid-19 – alt under dit overordnede ansvar.
Ifølge Sundhedsloven skal sundhedspersoner indhente frit og informeret samtykke før administration af en medicinsk procedure.

Hvor du svigter i pligten til at indhente frit og informeret samtykke inden vaccination mod Covid-19, er der tale om et lovbrud med mulige konsekvenser for din autorisation og dermed din forretning. Videre kan du ifalde straf, hvis den medicinske procedure medfører invaliditet eller død, hvor reglerne i sundhedsloven ikke er overholdt.

Fornødent samtykke kræver mere end generel information om produktet. Du er ansvarlig for, at der for den enkelte tages stilling til, om vaccinen er kontraindiceret. Det kan f.eks. være kontraindiceret, at vaccinere en patient med kendt hjertelidelse eller voldsomme allergiske reaktioner i forbindelse med tidligere vacciner.
Vaccination kræver således grundig indsigt i en patients sygehistorie. Patienten skal informeres om de reelle risici forbundet med vaccinen, herunder tillige om risikoen for at få Covid 19 med og uden vaccinen, så patienten selvstændigt kan tage stilling til, om han/hun ønsker at løbe den risiko, der er forbundet med vaccinen.

Med mindre følgende forhold informeres til hver enkelt vaccinekunde, er der efter vor opfattelse tale om et brud på reglerne i Sundhedsloven om informeret samtykke:

  1. Risikoen for at få Covid-19 øges for hver injektion, der gives (1).
  2. Uafhængige forskere i USA, Canada, Japan og Tyskland har fundet kontaminering af Pfizers Covid-19 vacciner med DNA fra colibakterier, SV40 og genetiske koder for antibiotikaresistens (2). DNA indholdet i vaccinerne overskrider gældende grænseværdier(2). Lægemiddelstyrelsen har erkendt, at både DNA og SV40 findes i vaccinerne, og at Lægemiddelstyrelsen ikke gjorde indsigelse, da man skiftede fremstillingsproces efter godkendelsen (3). SV40 anvendes i genterapi og er kendt for at promovere cancer. (4)
  3. Studier antyder, at forekomsten og alvorligheden af cancer stiger for hver injektion (5, se kilde 22, 23, 38).
  4. Covid-19 vaccinerne er udviklet af genmanipulerede colibakterier (proces 2) og falder ind under kriterierne for genterapi. De anbefalede procedurer for sikkerhed vedrørende disse genetiske vacciner er ikke fulgt under fremstillingen og der er ikke foretaget regelret regulatorisk kontrol på disse vacciner (4, 5, 7, 8). Der er ikke foretaget randomiserede kliniske undersøgelser på disse mRNA-vacciner, som de er massefremstillet i proces 2, der er baseret på store mængder hurtigt delende colibakterier. De kliniske forsøg, der ofte henvises til, er relateret til proces 1, der er baseret på en anden fremstillingsproces (PCR), hvor oprensning for DNA er nemmere. Den betingede godkendelse er givet på basis af proces 1, - ikke på proces 2. De to fremstillingsprocesser er signifikant forskellige, idet de kun 252 testpersoner, der fik vacciner fra proces 2 havde 2,5% flere bivirkninger end testpersonerne fra proces 1. Testpersonerne blev ikke sammenlignet med placebo (6).
  5. Der er fundet statistisk signifikant sammenhæng mellem overdødelighed og disse vacciner (9).
  6. Der er en risiko for, at disse vacciner kan forårsage sterilitet (10, 12).
  7. Der er dokumentation for, at disse vacciner øger risikoen for nedsat kognitiv funktion og fremskynder alzheimers (5, 11).

Du er hermed informeret om disse risici. Vi vil venligst anmode dig om at underskrive, at du har informeret dine patienter om ovenstående risici forud for vaccinering og returnere en kopi af dette brev underskrevet til WCH Denmark på mail: info@wch-denmark.org

Dato og tydeligt navn ________________________

Underskrift ___________________________

Med venlig hilsen
World Council for Health Denmark

Læs mere på: https://www.wch-denmark.org/

Referencer:

  1. https://academic.oup.com/ofid/advance-article/doi/10.1093/ofid/ofad209/7131292
  2. https://osf.io/preprints/osf/mjc97
  3. https://activecivilians.com/activities/f/response-from-the-danish-health-minister
  4. https://activecivilians.com/activities/f/second-letter-to-the-danish-government
  5. https://www.wch-denmark.org/post/informeret-samtykke-forudsætter-korrekt-information (her findes 40 referencer om overdødelighed, alvorlige bivirkninger og cancerrisiko)
  6. https://www.wch-denmark.org/post/blev-folketinget-ført-bag-lyset
  7. https://www.fda.gov/media/73667/download
  8. https://www.wch-denmark.org/post/svar-på-brev-til-sundhedsministeren
  9. https://correlation-canada.org/covid-excess-mortality-125-countries/
  10. https://www.wch-denmark.org/post/fertilitet-og-vacciner
  11. https://www.midwesterndoctor.com/p/we-now-have-proof-the-covid-vaccines
  12. https://www.nature.com/articles/s41541-024-00911-2


En enkelt modig præst stod op mod vanviddet, din kollega Therese Strand Kudajewsk, sognepræst i Svanninge Sogn. Det har kostet hende dyrt på alle fronter, og nu er hun ”fritstillet”. En skandale i et ”frit” land som Danmark. For dig vil et skridt i den rigtige retning være at KRÆVE, at hun omgående bliver genansat og får en meget stor undskyldning for uretmæssig fritstilling. Hun har frelst mange mennesker ved at advare dem mod slangens bid.
https://fyens.dk/faaborg-midtfyn/vild-udvikling-i-sag-om-omstridt-praest-beboere-samler-underskrifter-for-at-faa-hende-tilbage

Lene BangVi er mange, der elsker Therese for hendes mod og ærlighed. Hun er et lysende eksempel på den vej alle burde gå, nemlig at følge sin samvittighed, koste hvad det vil.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd