Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Fortsat dialog med Lægemiddelstyrelsen om dødelige bivirkninger

- af Lene Bang

Lene BangDialog med Lægemiddelstyrelsen som svar på brev om, at al medicin kan have dødelige bivirkninger:

Jeg anbefaler alle der læser dette til selv at skrive til Lægemiddelstyrelsen for at hjælpe dem med at forstå, at der har været mere end to dødsfald af coronavaccinen.

Link til skrivelsen af 30. juni som Cecilie Lizette Brandi fra Lægemiddelstyrelsen herunder svarer på:
Al medicin kan have dødelige bivirkninger

-------

Cecilie Lizette Brandi <CLBH@dkma.dk>
10. jul. 2024,

LægemiddelstyrelsenKære Lene Bang,

Hermed svar på din mail fra 30. juni 2024.

Du skriver i emnefeltet ”AL MEDICIN KAN HAVE DØDELIGE BIVIRKNINGER”, og du indleder med at takke for, at dette er blevet meldt ud på hjemmesiden. Det fremgår ikke, om det er Lægemiddelstyrelsens hjemmeside, du henviser til, men vi vil gerne starte med at afvise denne påstand. Det er rigtigt og almindeligt kendt, at der kan være bivirkninger ved al medicin. Bivirkningerne er beskrevet i medicinens produktinformation og indlægsseddel, hvor det også er angivet om bivirkningerne er almindelige eller sjældne. Bivirkninger kan beskrives som milde, moderate eller svære i intensitet, og bivirkningsindberetninger bliver kategoriseret som alvorlige eller ikke alvorlige. Men det er ikke rigtigt, at der kan være dødelige bivirkninger ved al medicin, som du skriver.

Somme tider kan der også være meget alvorlige bivirkninger ved medicin for nogle, men ikke alle patienter. Sådanne bivirkninger kan i sidste ende være medvirkende til dødsfald. Det kan f.eks. være, hvis en patient ikke kan tåle bestemte indholdsstoffer, hvis man har særlige sygdomme eller får noget andet medicin, som interagerer med medicinen. I de tilfælde vil der blive advaret imod at bruge medicinen til de patienter, som af den ene eller anden grund ikke må behandles med medicinen.

Hvis lægemiddelmyndighederne opdager hidtil ukendte bivirkninger, bliver produktinformationen opdateret, og hvis der er tale om alvorlige bivirkninger, vil myndighederne genoverveje, om fordelene ved medicinen (den behandlingsmæssige effekt) stadig opvejer de potentielle ulemper (risikoen for bivirkninger). Dette kalder vi risk/benefit-vurderingen, og denne foretages løbende for al medicin.

Covid-19-vaccinerne er vurderet som effektive og sikre, fordi vaccinerne giver en meget høj beskyttelse imod alvorlig sygdom og død, hvis man bliver smittet med corona. Samtidig vurderes de som meget sikre, fordi langt de fleste personer kun oplever milde til moderate bivirkninger, der hurtigt forsvinder af sig selv. Der er også personer, som oplever mere alvorlige bivirkninger, men det er et meget lille antal set i forhold til hvor mange millioner vaccinationer, der er givet i alt (på globalt plan mange milliarder), hvor der ikke har været alvorlige bivirkninger. Derfor er risk/benefit-vurderingen fortsat positiv for de godkendte vacciner.

Lægemiddelstyrelsen har modtaget indberetninger om dødsfald som formodede bivirkninger til covid-19 vacciner. En indberetning om en formodet bivirkning er ikke ensbetydende med, at der faktisk er en sammenhæng mellem et lægemiddel og de oplevede symptomer/bivirkninger. Der kan være andre årsager, fx borgerens helbredstilstand eller anden behandling.

Der har i Danmark været to dødsfald, som er vurderet til at være som følge af den alvorlige bivirkning VITT, der blev udløst af coronavaccinen fra AstraZeneca. Der har ikke været andre dødsfald end disse to som følge af coronavaccination i Danmark. Begge de to tilfælde blev konstateret i marts 2021, hvorefter vaccinen blev fjernet fra det danske vaccinationsprogram, hvilket blev besluttet af myndighederne i Danmark ud fra en vurdering af  smittetrykket, sygdomsbilledet og rådigheden over andre vacciner i Danmark på det tidspunkt. På EU-niveau var vurderingen fortsat, at vaccinens fordele opvejede ulemperne, og i den sammenhæng var det afgørende, at den nye bivirkning (VITT) var yderst sjælden, og især at det nu var en kendt bivirkning, som lægerne ville kunne genkende og behandle.

Der har ikke været dødelige bivirkninger ved de andre vacciner, der er blevet brugt i Danmark. Vi overvåger fortsat vaccinerne, ligesom vi overvåger alle andre lægemidler, der findes på det danske marked. Vores bivirkningsovervågning viser, at mRNA-vaccinerne er meget sikre, og de indberetninger, vi har modtaget, afspejler den bivirkningsprofil, der er beskrevet i produktinformationen. Finder vi nye mønstre i data, som kan tyde på hidtil ukendte bivirkninger, så rejser vi det som et bivirkningssignal, der skal undersøges på EU-plan i den europæiske bivirkningskomité. Det har vi f.eks. gjort i år med kronisk nældefeber, der nu er blevet skrevet ind i produktresumeet.

Der bliver desuden løbende lavet studier i vaccinernes effekt, som understøtter, at vaccinerne giver en høj beskyttelse imod sygdom og død – særligt hos de målgrupper, som får tilbudt vaccinen i det danske vaccinationsprogram.

For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at det altid har været helt frivilligt, om man vil tage imod tilbuddet om vaccination, og at særligt i 2020, 2021 og 2022, mens pandemien var på sit højeste, blev informeret massivt om vaccinerne både fra Lægemiddelstyrelsens side og fra andre aktører i sundhedsvæsnet.

Du kan finde alle de tidligere udsendte nyheder og læse mere i vores vaccinetema på hjemmesiden, som vi fortsat holder opdateret, hvis der skulle komme nyt om vaccinerne. Vacciner mod covid-19 (laegemiddelstyrelsen.dk)

Venlig hilsen,
Lægemiddelstyrelsen
Center for Tværgående Stabsfunktioner
+45 44 88 95 95
dkma@dkma.dk

-------

11.07.2024
til Cecilie, Lægemiddelstyrelsen

Kære Cecilie,

Tak for svar. Det fremgår af linket i mit brev, at det er jeres egen hjemmeside, jeg henviser til:
https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/bivirkninger/bivirkninger-ved-medicin/

Her hæfter jeg mig ved jeres egen faktaboks:
"Al medicin har bivirkninger
Al medicin har bivirkninger, men for langt det meste medicin drejer det sig om milde, forbigående bivirkninger.
Bivirkninger er uønskede virkninger af medicin. Det kan være alt fra fx kvalme, hovedpine eller udslæt til mere alvorlige og i værste tilfælde dødelige bivirkninger.
Vi reagerer alle forskelligt på medicin. Nogle får bivirkninger, andre gør ikke".

Nu skriver du så igen:
"Somme tider kan der også være meget alvorlige bivirkninger ved medicin for nogle, men ikke alle patienter. Sådanne bivirkninger kan i sidste ende være medvirkende til dødsfald. Det kan f.eks. være, hvis en patient ikke kan tåle bestemte indholdsstoffer, hvis man har særlige sygdomme eller får noget andet medicin, som interagerer med medicinen".

Men hvordan kan man på forhånd vide, om man er en af de patienter, der ikke kan tåle nogle af medicinens bestemte indholdsstoffer og derfor vil opleve alvorlige bivirkninger som i sidste ende kan være medvirkende til dødsfald?

"Lægemiddelstyrelsen har modtaget indberetninger om dødsfald som formodede bivirkninger til covid-19 vacciner. En indberetning om en formodet bivirkning er ikke ensbetydende med, at der faktisk er en sammenhæng mellem et lægemiddel og de oplevede symptomer/bivirkninger. Der kan være andre årsager, fx borgerens helbredstilstand eller anden behandling."

Hvordan kan Lægemiddelstyrelsen bare rask væk afvise og bortforklare så alvorlige indberetninger, som kommer fra medmennesker? Hvor er respekten for, at andre mennesker oplever, at de har fået symptomer af vaccinen, og hvordan skal vi nogensinde blive klogere, når seriøse indberetninger bortforklares med borgerens helbredstilstand eller anden medicin?

"Der har i Danmark været to dødsfald, som er vurderet til at være som følge af den alvorlige bivirkning VITT, der blev udløst af coronavaccinen fra AstraZeneca. Der har ikke været andre dødsfald end disse to som følge af coronavaccination i Danmark."

Det er meget nemt at påstå, at der kun har været to dødsfald af coronavaccination i Danmark, når man afviser øvrige indberetninger.

"For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at det altid har været helt frivilligt, om man vil tage imod tilbuddet om vaccination, og at særligt i 2020, 2021 og 2022, mens pandemien var på sit højeste, blev informeret massivt om vaccinerne både fra Lægemiddelstyrelsens side og fra andre aktører i sundhedsvæsnet."

Med hensyn til frivillighed var det så om så, når man kunne, og stadig kan risikere at få en psykiatrisk diagnose som vaccineskeptiker:
https://www.psykiatri-regionh.dk/fagfolk/forskning-i--region-hovedstadens-psykiatri/Forskningsresumeer/Nyt-om-psykiatrisk-forskning/Sider/Skepsis-mod-vaccination-mod-coronavirus-associeres-med-psykisk-komorbiditet.aspx

Med hensyn til den massive ”information”, var den så ensidig, at man kunne kalde den propaganda. Den bestod hovedsagelig af skræmmetaktik, udskamning af skeptikere og psykologisk krigsførelse mod ”antivaksere”. Man fik at vide, at man var et dårligt menneske, som ville slå bedstemor ihjel, hvis man ikke tog den DNA-ændrende vaccine og man fik oplært befolkningen i den ”rette tro”. Folk blev fyret fra deres arbejde, man skulle vise ”coronapas”, man måtte ikke rejse eller være med i samfundet. Kald det frivilligt en gang til.

Normalt er ens helbredstilstand en privatsag, som man højst deler med sin læge, og informeret samtykke er grundlaget for enhver behandling. Nu kunne man lade sig vaccinere blandt gulerødder og kartofler i supermarkedet af hasteuddannede vaccinatører.

Enhver normal retstilstand og respekt for folks privatliv blev tilsidesat. Jeg anbefaler, at man begynder at tage de mange vaccineskadede seriøst, fremadrettet sparer penge på de voldsomme propagandatiltag og overlader det til folk selv, eventuelt i samarbejde med en læge, og under fuldt informeret samtykke om både fordele og ulemper ved medicin, at træffe beslutninger om eget helbred.

Jeg anbefaler, at Lægemiddelstyrelsen bruger noget tid på at se disse links, som ikke kommer frem i dagspressen:
https://links.jfk21.dk/vacciner

Med venlig hilsen
Lene Bang

-------

Fra: Cecilie Lizette Brandi <CLBH@dkma.dk>
Date: tors. 11. jul. 2024 kl. 13.32
Subject: SV: Al medicin kan have dødelige bivirkninger

Kære Lene,

Tak for dit opfølgende svar.

Jeg viderebringer det til rette modtagere, og vil samtidigt bede dig om fremover, at sende dine henvendelser til dkma@dkma.dk. Dette er for at sikre, at der bliver taget hånd om henvendelsen hurtigst muligt.

De bedste hilsner/best regard
Cecilie Lizette Brandi
Administrativ medarbejder
Administrative officer
Lægemiddelstyrelsen
Center for Tværgående Stabsfunktioner
Central Journal og Informationscenter
44 88 95 95
dkma@dkma.dk
Informationscenteret besvarer henvendelser både til Lægemiddelstyrelsen og Sundhedsstyrelsen

-------

- kort kommentar af Jimmi Roger Pedersen

Hej JFK'er,

Jimmi Roger PedersenHer lige en kort kommentar som inspiration til jer som vil skrive til Lægemiddelstyrelsen.

Følgende punkter slår mig ved at læse ovenstående korrespondance, og kunne indgå i et skriv:

  • Tyske statistiktal viser at der aldrig var nogen epidemi
  • Filippinerne viser meget høje tal for bivrkninger og død efter sprøjterne
  • Forunderlig etik omkring at skyde (mRNA)vacciner ind i blodet på befolkningen
  • Forunderlig etik omkring at vaccinere før man ved om det er farligt for nogen - endda gravide
  • Forunderlig etik omkring at indholdet i vaccinerne er hemmeligt og producenterne står uden ansvar for skader/død
  • Vaccinerede mennesker lever kortere end ikke-vaccinerede, og i øvrigt har større chance for kræft
  • Forståelsen af at en influenza afgifter os, og er kroppens eget fantastiske værktøj som vi bør hylde, og derfor netop ikke bør holde afstand til syge mennesker, afspritte eller gå med maske

Bedste hilsner
Jimmi Roger Pedersen

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd