Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Kontant dialog med Folkemødets direktør

- af Lene Bang

Sendt til Folkemødets direktør, Peter Christiansen

Lene Bang <lenebanglyngby@gmail.com>
19. jun. 2024, 14.31

Hej Peter,
Kan det passe, at boderne ikke tog imod kontanter under folkemødet? Det er vist ikke helt lovligt. Hvem har udstukket disse retningslinjer, er det selve Folkemødet eller er det den enkelte bod?

https://www.forbrugerombudsmanden.dk/alle-emner/betalinger/kontantreglen/

Med venlig hilsen
Lene Bang

https://t.me/kentnielsenVoxpopenDK/386

-------

Peter Christiansen
tirs. 2. jul., 10.29 (for 3 dage siden)
til mig

Hej igen

Jeg er i dialog med dem om hvordan vi bedst kan gøre det fremover.

Det er sådan at dele af området skal tage kontanter – dette gælder også de allerede tilstedeværende serveringssteder og jeg ønsker en afklaring af hvor mange steder vi så skal have åbnet for kontanter fremover. Vi vil nemlig gerne undgå at alle boderne skal køre med kontanter, for det indebærer en lang række risici.

Bh Peter
Peter Christiansen
Direktør

-------

Dato: onsdag, 3. juli 2024 kl. 23.04
Til: Peter Christiansen <peter@folkemoedet.dk>
Emne: Re: Hej,

Hej Peter,

Hvilke risici mener du, at der er ved at benytte kontanter? Det har da aldrig tidligere været et problem, men der er en tendens eller et ønske om, at udfase kontanter. Når de først er væk og vi har det kontantløse samfund, har vi ikke noget bolværk mod kinesiske tilstande, hvor befolkningen er slaver af regimet, fordi man kan lukke for, at de ”må” bruge deres egne penge, hvis de ikke har været ”lydige” nok.

Vi så under lastbildemonstrationerne i Canada hvordan folk, der støttede demonstranterne rask væk fik lukket deres konti. I globalismens hellige navn er vi stærkt på vej til sådan et verdensomspændende regime, og det er vi mange, som længe har set komme imod os.

Vi er allerede ved at indføre dette i Danmark i form af ESG score, hvor du skal redegøre for hvor ”god og lydig” du er i forhold til de opstillede normer. Men ESG er et farvel til friheden og et middel til total kontrol med hele befolkningen i al fremtid.

ESG rapportering indføres fuldstændig udemokratisk bag ryggen af befolkningen og bygger på en idé om, at vi har en menneskeskabt klimakrise, baseret på alarmistiske udmeldinger fra den politiske organisation IPCC, som mange forskere har forladt i protest, fordi de ikke er enige. Global opvarmning er nu blevet klimaændringer, og så kan det gå begge veje. Samtidig må man ikke tale om manipulation af vejret, geoengineering, som har fundet sted i årevis.

CO2, som er en helt naturlig del af atmosfæren, gøres til et kæmpe problem, hvilket enhver, der har hørt efter i skolen ved, ikke er rigtigt:
https://www.bitchute.com/video/hEXRsaDJNv2h/

 ESG – den sande trussel om en totalitær verdensregering:
https://newdiscourses.com/2023/07/the-real-threat-of-esg/

ESG – et fascistisk redskab til overtagelse af verdensøkonomien:
https://thenewamerican.com/video/esg-fascist-tool-of-the-deep-state-to-reset-global-economy

Environmental, Social og Governance er gummiord, som magthaverne kan fylde med forskellig betydning fra dag til dag som i Orwells roman 1984. Under Coronaen blev ordet ”samfundssind” ensbetydende med, at man skulle tage imod den ”sikre og effektive vaccine”, hvilket mange, der har fået bivirkninger fortryder, især efter at Lægemiddelstyrelsen nu skriver at man kan DØ af al medicin. Det smukke ord miljø er nu blevet kapret af ordet ”klima”. De ”fælles værdier” skifter hurtigt og man har bare at holde mund med sin egen mening, hvis man vil beholde sit arbejde. Ting, man ikke må tale om:
https://links.jfk21.dk

Hvis bankerne får lov til kollektivt at beslutte at stoppe med at finansiere bestemte mennesker, ikke baseret på økonomiske bekymringer, men på ideologiske overvejelser, så vil de og deres Great Reset-allierede i realiteten have næsten total kontrol over samfundet.

ESG er total tankekontrol. Vi er under coronaen blevet ”opdraget” til at skulle godtage et endda meget grænseoverskridende, børneagtigt sprog, som ”passe på” ”spritte hænder” og ”vise hensyn”. Sært nok, de samme udmeldinger i hele verden:
https://www.bitchute.com/video/5uAEuhQeJCsJ/

Cathrine Austin Fitts, Solari Report fortæller her om, hvordan man tager magten over hele verdens befolkning ved at slå dyrene ihjel, begrænse mængden af fødevarer, fjerne de frie penge - kontanterne og indføre CBDC:
https://tube.solari.com/videos/5ce06d81-36ae-48c1-8430-1e871dde7512 /

Ordet inklusion betyder nu, at man skal hylde en dystopisk transagenda, hvor børn skamferes med livslang hormonbehandling og kirurgiske indgreb. Ikke sært, at befolkningstallet daler:
https://links.jfk21.dk/transgenda

Hvis du stadig ønsker at have ret til at give udtryk for din egen frie tanke, og hvis du ikke ønsker det totale overvågnings- og kontrolsamfund for dig selv og dine efterkommere, så må du NU gøre ALT for at stoppe ESG og udfasningen af kontanterne, de frie penge. De, der opstiller diverse narrativer, er IKKE venner af os mennesker.

Med venlig hilsen
Lene Bang

-------

Peter Christiansen
til mig

Nej, du har ret – det er ikke et problem som sådan og jeg hører dig på dine dagsordener og holdninger – det kan være du skal lave et event om det næste år på Folkemødet.

For os er det bare besværligt med at sikre at kontanterne ikke bliver væk , at de hentes løbende og låses inde osv. – men vi kærer hvert år og skal nok gøre det bedre næste år

Rigtig god sommer
Peter

-------

Hej Peter,

Jeg taler for døve ører på Folkemødet, fordi jeg ikke køber ind på den underliggende agenda om, at jorden brænder op mens polerne fryser til is, også kaldet menneskeskabte klimaforandringer.

På folkemødet er alle hjernevasket af FN´s 17 verdensmål, som på overfladen ser meget fine ud, mens den underliggende agenda er endnu flere penge til medicinalindustrien, overvågningssamfundet, og One World Government, som kommer imod os med stormskridt, pakket ind i omsorg for klimaet, sikkerhed for borgerne og begrænsning af den frie bevægelighed.

Hvis du forestiller dig, at vi stadig har et demokratisk samfund, kan du bare kigge på Nyhedsbrevene i på Velstandspartiets hjemmeside:
https://news.jfk21.dk/lists/?p=archive&pi=ViewBrowserPlugin&list=2

Vi forsøger at komme i dialog med myndigheder - som måske kommer med et ikke-svar eller helst totalt ignorerer os. Vi spørger ind til grundlaget for klimaalarmismen, til begrænsning af vores frihed på alle måder og til coronahistorien og WHO. Ingen vil svare eller tage ansvar. Demokrati - det er vist noget som nogen tror vi har. Folk tør ikke længere sige deres mening af frygt for at miste deres job. Ikke at tage imod kontanter er en lovovertrædelse og man kan ikke bare lave sine egne love.  

Tør du selv dele den mail jeg sendte dig om kontanter til dine stadeholdere?

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd