Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Åbent brev til regeringens nye udspil om bekæmpelse af antisemitisme

- af Sopfie DeepClaire

Rødovre d.1.juli 2024

Omhandler regeringens bekæmpelse af antisemitisme en beskyttelse af staten Israel?

  • Er Danmarks frie demokrati under afvikling og korrumperet af Israel ved en antisemitisme paragraf, som politikerne på Christiansborg vil have gennemført?

Alle kan være enige om, at borgere i Danmark skal kunne føle sig trygge, ikke være forfulgt og udskammet uanset race, kultur, hudfarve, politisk overbevisning etc.
Ved opståede situationer, f.eks. trusler, chikane, forfølgelse etc. skal dette selvfølgelig tages seriøst og der skal handles derefter. Vi skal værne om vores danske værdier og grundloven, som vi har kæmpet for i årtier for et frit demokrati, retten til at ytre og forsamle os, som kendetegnet for et sundt samfund, hvor alle skal kunne tale frit og åbent. Det er også derfor Danmark har underskrevet en lang række internationale love/ konventioner som forpligter og sikrer, at magthavere ikke misbruger deres beføjelser til at undertrykke befolkningen.
Når dette er sagt, skal disse regelsæt være ens for alle borgere, og ikke kun rettet mod en bestemt minoritetsgruppe, for der vil kunne være et skråplan og en favorisering af bestemte grupper, frem for andre.

  • Hvad lægges der i ordene ”antisemitisme”?
  • Er det når vi som borgere bruger vores frie ret til at kritisere staten Israel?

Mens jeg endnu har min frie ret, vil jeg stille følgende spørgsmål:

Hvorfor er det, at Danmark sammen med de vestlige lande er ved at opgive de førnævnte love og aftaler for Israels skyld, der har en plausibel sag kørende omkring folkemord, samt israelske højtstående ledende politikere såsom premierminister Benjamin Netanyahu, der i andre lande har fået udstedt en arrestordre på deres person?
Israel har brudt op til flere konventioner og menneskerettigheder siden d.7.okober 2023, og længere tilbage til 1948med praktisering af både undertrykkelse, forfølgelse, tortur og drab i en stor skala, hvis man enten er af anden etnicitet, hudfarve, religion, race, politisk holdning etc.
Altså alle de værdier som Danmark/vesten værner om, som Israel kører i stik modsat retning af?!

  • Hvorfor er det, at de fleste danske politikere på Christiansborg støtter Israel?

De danske grundlove der her vil være relevante at nævne:

§77: Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres.

§79: Borgerne har ret til uden forudgående tilladelse at samle sig ubevæbnede. Offentlige forsamlinger har politiet ret til at overvære. Forsamlinger under åben himmel kan forbydes, når der af dem kan befrygtes fare for den offentlige fred.

Israel på anklagebænken ved den internationale domstol, plausibelt anklaget for folkedrab

Israel står på anklagebænken ved Den Internationale Domstol (International Court of Justice; ICJ) i Haag i Holland, plausibelt anklaget for at begå folkedrab i Gaza.

I anklageskriftet står der skrevet, at ledende israelske politikere offentligt har udtrykt ønske om udryddelsen af de palæstinensiske arabere i Gaza. Israel selv mener, det er i orden at slå tusindvis uskyldige civile kvinder, børn og mænd ihjel, under påskud af at ville bekæmpe Hamas, som alle ved i årevis har været støttet af Israel selv.
Selvom denne verserende sag kører, angriber den Israelske hær IDF fortsat palæstinenserne med meningsløse drab, tortur, forfølgelse, fængslinger, udsultning af  civilbefolkningen,- uagtet plausible anklager om folkedrab, der på ingen måder ikke respekterer de internationale spilleregler, menneskerettigheder, krigslove, FN, Geneva konvention etc. men kører videre uophørlig med deres strategiske mål, som en af de værste menneskelige tragedier, ikke set siden 2 verdenskrig.

  • Selv jøder fra 2. verdenskrig der overlevede Kz-lejre, har stået offentligt frem for at advare om ikke at gentagne historien og er kommet med skarp kritik af den israelske regering.
  • Hvordan kan det være, at hverken danske medier eller regeringen viser interesse og skaber fokus fra jøder, der oplevede samme rædsler som palæstinenserne dagligt gennemgår i Gaza?

Udviklingen i regeringens udspil om antisemitisme, som kaldes for hadforbrydelser, vil medføre at borgere ikke længere vil turde gøre brug af deres ytringsfrihed og være åbenlyse kritiske. Ej heller at mødes i forsamlinger af frygt for anklage om antisemitisme.
Når grundloven sættes ud af spil, vil det være op til regeringen at vurdere hvornår strafudmålinger kan sættes ind mod befolkningen. Dermed kan antisemitismeloven være med til at hindre den frie debat, set ud fra flere objektive indfaldsvinkler.
Som jeg læser det, lægges der i allerhøjeste grad også op til censur på de sociale medier, i det det vil være strafbart, hvis antisemitisme som regeringen tolker det, bliver overtrådt.
Salami Effekten med begrænsning af vores frihed, kan meget vel blive en deroute for vores frie demokrati.

Palæstinensere, arabere, beduiner og kristne og jøder er alle semitter

Antisemitisme er et misbrugt ord, der blev taget i brug efter anden verdenskrig, da politiske zionistiske bevægelser med baggrund i Talmud kom fra egne i Khazaria, besatte landet Palæstina, og infiltrerede landet blandt de oprindelige jøder hvis religion stammer fra Toraen, for på denne måde at sætte deres egen politiske dagsorden.
Det var denne forvirring, der skabte kløft imellem den ellers fredelige sameksistens mellem daværende jøder, muslimer, kristne og beduiner, der alle blev betegnet som arabere.
Ved gamle landkort, ser man også en fælles betegnelse, at folket samlet blev kaldt semitter.

  • Eksempler på politikernes manglende evne til egen refleksion, i kampen mod bekæmpelse af antisemitisme mod muslimer, der som tidligere beskrevet også indgår i kategorien: Semitter.

Israel betaler rejser til både danske politikere og journalister

Det er faktum at journalister og politikere fra Christiansborg gentagne gange har enten modtaget tilskud eller fået betalt det fulde beløb for rejser med ophold til Israel, for at pleje et positivt syn på Israel samt for at højne politiske interesser, hvilket må anses for at være et klart habilitetsproblem.

Inger Støjberg: Ansøgere til dansk indfødsret skal anerkende Israel som stat for at blive danske statsborgere

Sideløbende har Moderaterne med Inger Støjberg i spidsen lagt op til lovforslag om at man skal anerkende Israel som stat, hvis man skal have dansk indfødsret, mens alle verdensborgerne skal tvinges til at se passivt til hvordan  politikere, plejer deres egne særinteresser med Israel der i 1948i besatte Palæstina, mens blodet flyder i Gaza’s gader  og palæstinenserne fortsat angribes og er på flugt i eget land.

  • Hvad vil Inger Støjberg gøre med danske statsborgere, der ikke vil anerkende Israel som stat, - vil de blive retsforfulgt pga. det nye udspil om bekæmpelse af antisemitisme?
  • Hvordan vil hun håndtere alle de jøder, som også er af samme holdning?
  • Skal disse jøder ikke have opholdstilladelse og få dansk indfødsret, fordi de bliver anset som antisemitister?

Morten Messerschmidt: Risikoen for indavl og nedarvede sygdomme blandt udlændinge

Omkring nedsættende tale til mennesker af anden etnisk herkomst, var Morten Messerschmidt ganske for ganske nyligt ude i medier, og meddelte; at grunden til at mange udlændinge havde forskellige diagnoser, kunne være pga. indavl.

  • Ville det ikke være relevant at drøfte om offentlige udtalelser fra en politiker overskrider racismeparagraffen, og er med til at dæmoniserer en bestemt befolkningsgruppe?

Mange verdensborgere, herunder også jøder anerkender ikke folkedrab, eller Israel som stat

Det er værd at bemærke at mange jøder verden over, (også i Israel) tager skarp afstand fra regeringernes misbrug af ordet antisemitisme og går med bannere, hvor der står: "ikke i vores navn”.

  • Hvorfor nævnes de ikke med ind i debatten?

Danmark under anklage og sagsøgt for at eksportere våbeneksport til Israel

Danmark er ligeledes også kommet under søgelys og plausibel anklage, sagsøgt af flere Ngo'er for at leverer våbeneksport til Israel.
Lars Løkke Rasmussen understregede ellers at Danmark havde indført restriktive regler i forhold til komponenter til våbentransport.
Danwatch som er NGO der overvåger at regler overholdes, afslørede hvordan Lars Løkke Rasmussen så gennem fingrene med at slutbrugeren alligevel tillod at våbenkomponenter bliver sejlet til Israel.

  • Derfor inviterer jeg med dette åbne brev til både politikere og til borgere, til en saglig debat på området, for at drøfte om denne antisemitisme paragraf i virkeligheden er en afvikling af vores frie demokrati?
  • Hvordan sikres vi beskyttelse af de danske grundlove samt af de Internationale konventioner holdes i hævd, så ikke fremmede magter, så som den israelske regering korrumperer Danmark og sætter deres dagsorden?
  • Er regeringens udspil med antisemitismeloven iværksat for at skabe falske skræmmebilleder og kløfter imellem befolkningsgrupper, for at få magt og kontrol?
  • Hvordan kan vi internationalt være med til at skabe fredelige broer og dialog mellem konfliktskabende brænde punkter, der på begge sider har kostet store menneskelige omkostninger /tragedier?

Jeg kan ikke få øje på det frygtscenario ”antisemitisme” som regeringen ihærdigt gerne vil have inkorporeret i den danske befolkning. Den samme absurde tankegang som også andre vestlige lande vil have gennemtrumfet!
Derimod kan jeg se stort potentiale ved åben dialog, plads til forskellige meninger, og en skaben bro til en bedre verden for alle, hvor menneskerettigheder, ytringsfrihed og respekten for alle menneskegrupper bevares, som der også foreskrives i både forfatningslove og gennem de Internationale konventioner.
Det er derfor vigtigt at vi alle borgere, tager del i  debatten, om de nye tiltag som regeringen har igangsat.

Jeg forstår ikke hvorfor regeringen og medier, slet ikke ser alle de initiativer, hvor der er både jøder og muslimer verden over og står sammen om at skabe fredelige løsninger.
Fjendebillederne er noget som både regeringen og medierne er med til at skabe.

Sopfie DeepClaireDerfor en appel til politikerne og medierne om at stoppe deres inhabilitet med Israel og i stedet mødes ligeværdigt med alle partnere, samt stoppe med at tage hele den danske befolkning med som gidsler i deres egen geopolitiske magtspil, der slet ikke tjener Danmark i en bedre retning.
Spil med åbne kort, og vær ærlige overfor borgerne i Danmark.

Med Venlig Hilsen.
Sopfie DeepClaire
Rødovre

Link til Facebook opslaget:
https://www.facebook.com/share/p/nZuwEULL2RgRMefa/

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd