Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Et nyt samarbejde mellem Novo Nordisk og Bill Gates regner den ud!

- af Lene Bang

Kære Mads Krogsgaard Thomsen, adm. direktør i Novo Nordisk Fonden,

Med kopi til Novo Fondens direktion og bestyrelse m.fl.

2 + 2 = 5Orwells 1984 dystopiske rædselssamfund ønskes åbenbart realiseret og vi manglede bare det sidste statement.
Det blev så dig, der skulle sige det: to og to er fem

https://www.dr.dk/nyheder/indland/bill-gates-og-novo-nordisk-indgaar-milliardsamarbejde-jeg-er-meget-spaendt

George Orwell 2022Nick Hækkerup indløste forudsigelsen om, at frihed er slaveri ved at sige, at overvågning giver frihed. Overvågning, som tillader staten at kontrollere den enkelte borgers gøren og laden, hvorved man automatisk mistænkeliggøres, selvom man ikke har gjort andet ”ulovligt” end at trække vejret uden at måle sit CO2 aftryk og betale den dertil tilknyttede skat. Samtidig gøres livet meget besværligt for dem, som ikke ønsker MitID, der kan lukkes af staten, hvis man protesterer, som vi så med ”kartoffelmanden”.
https://links.jfk21.dk/digitalid

At krig er fred ser vi hver gang vi tænder for TV og igen og igen får at vide, hvor mange milliarder vi nu skal poste i våbenindustrien til ”forsvar”. Vi afventer de næste udtalelser fra dig og Bill i stil med Orwells newspeak, som kunne være: klimaforandringer er beskatningsgrundlag og sundhed er medicin. Dog ikke naturmedicin:
https://derimot.no/tradisjonell-medisin-matte-bort-da-rockefeller-kuppet-legevitenskapen/

Bill GatesBill Gates er ikke populær, så man undgik demonstrationer ved ikke at annoncere hans besøg:
https://youtu.be/6_Ms4PKvbts

Uden at danskerne bliver spurgt, bliver der presset en kvælende ”sundhedsreform” ned over os og bag vores ryg bliver vi meldt ind i dette virkelig dårlige selskab, som truer hele menneskeheden.

World Economic Forum med Klaus Schwab (you will own nothing, have no privacy and be happy) og hans uhyggelige rådgiver, Yuval Harari (humans are now hackable animals),
https://links.jfk21.dk/wef

Kong Frederik og Dronning Mary, som er Young Global Leaders i WEF, og derfor ikke tjener folket.

De danske politikere, som står til ansvar for kongehuset og ikke for folket.

WHOWorld Health Organization med deres formand Tedros, som er under anklage for folkemord i sit hjemland, Ethiopien. (Hvis sund fornuft stadig herskede, ville han ikke få lov til at komme ind i landet, uden at være renset for disse anklager – vi kan jo ikke have kriminelle udlændinge rendende rundt i Danmark),
https://links.jfk21.dk/who

Ursula von der Leyen og hendes gustne aftaler med Pfizer,

FN og deres 17 verdensmål, der bygger på tanken om overbefolkning og mangeltilstand og den store løgn om klimaforandringer, der gør mennesker uønskede på kloden.

Vi går en grum tid i møde, hvor private selskaber og ”godgørende” entiteter tiltager sig magten til at regere jordens befolkning og får realiseret Hitlers drøm om et nazistisk verdensrige, mens man blæser højt og flot på det, vi i vores naivitet engang troede, var demokrati. Nemlig folkestyre på et oplyst, ikke censureret, grundlag.

Respekten for Novo har lidt et voldsomt knæk efter forlovelsen med Epsteins ven, eugenikeren Bill Gates, bl.a. kendt for sine forbindelser til AstraZeneca, som er blevet trukket tilbage, fordi den har givet blodpropper. Alene det, burde være nok til at få ham dømt ved Nürnberg kommissionen for eksperimenter med menneskeheden.
https://www.facebook.com/reel/935950644958364

Løgnen om menneskeskabte klimaforandringer er et våben mod befolkningerne, som bruges til at tage AL vores frihed fra os. Her er det ikke tilladt at tale om, hvordan vejret bliver manipuleret på daglig basis. Enhver kan se, hvordan himlen bliver plastret til med chemtrails, som lukker af for solen, så det bliver gråt og koldt. Samtidig kan vi konstatere, at isen ikke er smeltet på polerne og Maldiverne ikke er oversvømmet, som vi blev truet til at frygte af Al Gore i 2007, ligesom en masse andet klimaalarmisme ikke er gået i opfyldelse:
https://links.jfk21.dk/klima

Ingen taler længere om miljøet, for det er der ikke penge i. Sult og sygdom bør kureres med ordentlig mad og rent vand, ikke medicin. Bill Gates og hans kunstige og ulækre ”mad”, i form af GMO, som nu kaldes NGT – et nyt ord, som ingen kender, men som betyder det samme.
https://noah.dk/nyheder/eus-ministre-opfordres-til-kontrol-ikke-genveje-til-agroindustrien

Til dessert kan man få insekter, hvis skelet ikke kan fordøjes af mennesker, og som man bliver syg af:
https://links.jfk21.dk/insekter

Nemt og fikst kan vi få diktaturet indført i verden, når mennesker bliver nødt til at gå på kompromis med deres egen samvittighed for at beholde deres job. Det så vi under coronaen, hvor samvittighedsfulde læger og andre blev nødt til at give andre mennesker ”sprøjten”, og man var tvunget til at gå med kvælende masker for at deltage i samfundet. Børn skulle sidde bag skærme i skolen, mange har taget irreversibel skade og lider af store psykiske problemer. Folk blev ”anvist” at skulle gå rundt om søerne i en retning, og have to mundbind på til jul. Det viser bare, hvor sindssyge ”tiltag”, man blev nødt til at finde sig i. Nu er krimiforfatter Leif Davidsen vågnet op og advarer mod diktaturet:
https://www.dr.dk/nyheder/kultur/som-korrespondent-har-han-boet-i-flere-diktaturstater-nu-ser-han-bekymret-paa-vores

Korrumperingen af befolkningen ser vi også med journalister, der censurerer indlæg, som er kritiske mod det ønskede narrativ, ellers kunne vi aldrig have fået indført de sataniske tossestreger, man viser på skatteyderfinansieret TV, hvor de unge hyldes for at få skåret deres kropsdele af for at ”blive sig selv”. Satanismen har kronede dage med abort op til 18. uge, som bliver til abort i HELE graviditeten når WHO tager over, under dække af kvinders ret til egen krop. Satanisme er det modsatte af menneskekærlighed.

Der må være mange Novo ansatte, som er nødt til at lukke øjne og ører for, hvad de bliver tvunget til at acceptere, for at beholde deres vellønnede jobs. Det må være svært at være i, når kommende generationer skal leve i sådan et vanvittigt samfund. Hvad skal de svare deres børn, når de skal leve i en diktaturstat, og forældrene ikke forsvarede dem for at beholde jobbet? Og hvordan har Novos ledelse det med at være dem, der står bag vanviddet ved at lukke munden på kritikere indenfor egne rækker?

Jeg skal venligst udbede mig datoer for, hvornår de kommende ”pandemier” er planlagt, og om I har de ufrivillige sprøjter parat, for jeg går ud fra, at Novo og Gates ikke forlover sig for ingenting. Er det kærlighed til magt eller til penge, der er grundlaget for den hotte forbindelse?

Private public partnerskab kan hurtigt blive en magtfaktor, der ikke er til at komme udenom. I et demokratisk samfund ville folk, som ønskede magt, melde sig ind i politik og stille op, så man kunne stemme på dem. Jeg er sikker på, at du kunne blive en god politiker, hvis du vendte ryggen til den ondskab og hjernevask, der køres ind ”for vores egen skyld”. Så kunne du få den magt, du åbenbart ønsker dig, på et demokratisk og folkevalgt grundlag, og få rettet op på dæmoniseringen af verden.

Det enkelte menneskes medfødte rettigheder til fri bevægelighed, fri bestemmelse over egen krop og fri og ucensureret tale, må stå som pejlemærker i enhver leders hjerte. Enhver forbindelse til fremmede magter og ”klubber” ville være forbudt, og en politiker burde udelukkende stå til ansvar overfor folket.

Lene BangJeg håber på at få et svar eller en kommentar fra dig og andre, der læser dette åbne brev. Selvom du ikke svarer, har vi nu en dialog, som gør, at du nu kender min (og mange andres) mening og derfor ikke bare kan gå videre ned ad den mørke sti, uden at skulle stå til ansvar for menneskeheden.

Med venlig hilsen
Lene Bang

https://links.jfk21.dk

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd