Velstandspartiet - Jorden Frihed Kundskab

Svar til DA - Dansk Arbejdsgiverforening

- af Lene Bang

Tak for jeres mail af l. maj 2024,

Jeg svarer på hver enkelt af jeres postulater, og skal gerne bede jer forholde jer til de spørgsmål, jeg stiller.

(DA's svar vil følgende være i kursiv)
DA - Dansk Arbejdsgiverforening”Tak for din henvendelse vedrørende DA’s sundhedsudspil, som har medført en del debat. DA ønsker med vores forslag at bidrage til den offentlige debat om danskernes sundhed.
Det vil vi, fordi vi mener, at alle skal have mulighed for et godt, sundt og langt liv og arbejdsliv og samtidig fordi en sund befolkning og en sund arbejdsstyrke er et vigtigt og bærende element for virksomhedernes konkurrenceevne og dansk økonomi generelt. For os handler det om, at vi ser ind i en fremtid med mangel på arbejdskraft. Det er i høj grad en udfordring for virksomhederne, og der er derfor behov for at forbedre arbejdsstyrkens sundhed.”

Det er særdeles intimiderende, at I betragter befolkningen som en arbejdsstyrke, der eksisterer for virksomhedernes konkurrenceevne og dansk økonomi generelt, og ikke som et frie, selvstændige mennesker i egen ret. Det handler således om virksomhedernes behov for arbejdskraft og ikke om menneskers ret til selvbestemmelse, hvad angår ens egen krop pænt pakket ind som klæbende ”omsorg” for befolkningen, der behandles som en flok uvidende børn, hvor staten, som en omklamrende og bedrevidende ”mor” skal ”retlede” os omkring vores personlige sundhed.

”Der er brug for, at vi får skabt nogle rammer, hvor det er nemmere at leve sundt og træffe sunde beslutninger. Det kræver en indsats fra mange aktører - både den enkelte, virksomhederne og samfundet. Der er brug for, at vi får skabt nogle rammer, hvor det er nemmere at leve sundt og træffe sunde beslutninger.”

Hvem er VI, som skal skabe rammer for andre mennesker ud fra nogle normer som dikteres oppefra, og som befolkningen forventes fuldstændig ukritisk at acceptere?

”Det kræver en indsats fra mange aktører - både den enkelte, virksomhederne og samfundet.”

Når I skriver virksomheder, mener I så medicinalindustriens hæmningsløse klapjagt på den enkelte og når I skriver samfundet, mener I så, at det er skatteyderne, som igen skal poste penge i den industri? Samtidig udskammer man alternativ behandling som useriøs og begrænser adgangen til forskellige remedier, som ikke er ejet af Big Pharma.

”DA mener, at det grundlæggende er det enkelte individ, der har ansvaret for egen sundhed. Virksomhederne er en oplagt arena for forebyggelse, og at initiativerne skal være båret af virksomhederne selv, så der findes de bedst mulige lokale løsninger.”

Betyder dette, at man udelukkes fra arbejdsmarkedet, hvis man ikke vil trækkes rundt i arenaen (et ord, som betyder kampplads), og underkaste sig de doktriner, der udstikkes, ligesom under coronaen, hvor man i sundhedens navn skulle underkaste sig diverse absurde krav, som at gå med kvælende masker dagen lang, spritte hænder af i en uendelighed selvom huden tog skade, lade sig indsprøjte med giftige væsker og lukke sin forretning?

Science 2020

https://links.jfk21.dk/masker

”Og så er samfundet ansvarligt for at skabe gode overordnede rammer for en forbedret folkesundhed. DA ved godt, at det i høj grad også handler om at få skabt en kulturforandring, og vi tror, at det kan ske gennem debat, dialog og opbakning på tværs i samfundet.”

Hvem har bedt jer om at skabe en kulturforandring og kan I selv mærke, hvordan ordene debat og dialog mister deres betydning, når I samtidig forlanger OPBAKNING? Så har man allerede bestemt at vi skal bakke op, og hvordan straffes man, hvis man IKKE BAKKER OP?

”Vi ser frem til at fortsætte debatten i den kommende tid.”

Jeg håber på en reel debat, hvor mit synspunkt også får lov til at komme frem, for vi har igennem tiderne været udsat for mange absurde og sundhedsskadelige anbefalinger fra myndighedernes side, som IKKE har været til vores fordel. Hvis man stiller spørgsmålstegn ved disse anbefalinger, bliver man kaldt antimyndighedsekstremist og er i fare for at få en psykisk diagnose.

Lene BangBefolkningsreducerende corona vacciner – påtvunget befolkningen af staten i sundhedens navn;
https://steigan.no/2024/05/japansk-studie-finner-at-mrna-injeksjoner-forarsaker-kreft/

DDT holder insekterne væk:
https://thevaccinereaction.org/2015/07/ddt-and-the-rise-and-fall-of-polio/

Med venlig hilsen
Lene Bang

Støt demokratiet med en VælgerErklæring til
VelstandsPartiet - Jorden Frihed Kundskab

Medlemskab
Standard: 300,- kr. pr. halvår eller 50,- pr. måned.
Minimum: 150,- kr. pr. halvår eller 25,- pr. måned (studerende, arbejdsløse og pensionister m.fl.).

 

Donation - VelstandsPartiet
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Donation - Vakstidende
Beløbets størrelse kan man selv bestemme.
Vælg mellem diverse overførselsmuligheder

 

Ønskes hjælp til at afgive en vælgererklæring så kontakt gerne Kristian Larsen - bestyrelsen,
mob: +45 55219923, email: kristian.larsen@jfk21.dk
eller se vores vejledning

Hovedkontor
Nørre Allé 22A, 1.sal
8000 Aarhus C
E-mail: info@jfk21.dk
/ nyemedlemmer@jfk21.dk
Tlf.: +45 5252 7801

Regionalkontor - Aarhus
Bindingsværket, Nørre Allé 22a
Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C
E-mail: aarhus@jfk21.dk
Tlf.: +45 9180 4106

Regionalkontor - Hadsund
Storegade 39
9560 Hadsund
E-mail: hadsund@jfk21.dk
Tlf.: +45 2070 1003

 
--
Forward this message

powered by phpList 3.6.14, © phpList ltd